Gerçekler

Gerçekler

Son dakika gerçekler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gerçekler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gerçekler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gerçekler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gerçekler gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.212 gerçekler haberi bulunmuştur. Tüm gerçekler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bu Akşam Kızılcık Şerbeti var mı, 12 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bayram nedeniyle ara verilen dizilerin akıbeti sorgulanıyor. Kızılcık Şerbeti hayranları bu akşam dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12.04.2024 Magazin
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu.
7.04.2024 Gündem
Dadı Meryem olayı nedir, Esra Erol Meryem kimdir? Hasret Karakoç cinayeti: Kim öldürdü, Dadı Meryem Serkan Şen mi? Serkan Şen 2011 cinayeti
Dadı Meryem olayı nedir, Esra Erol Meryem kimdir? Hasret Karakoç cinayeti: Kim öldürdü, Dadı Meryem Serkan Şen mi? Serkan Şen 2011 cinayeti Esra Eol programında yaşanan olayı tüm Türkiye’yi şokey etti. Programa eşiyle barışmak için katılan Mehmet Altun'un eşi Rabia Altun, çocuklarının dadısı ile aldatıldığını iddia etti. İddialar üzerinde yayına katılan Dadı Meryem hakkındaki ortaya çıkan gerçekler dinleyenlerin kanını dondurdu. İşte Dadı Meryem olayı…
5.04.2024 Yaşam
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki bir eğlence merkezinde Avukat Armanç Arkaş'ın öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra mahkemeye verdiği dilekçe ile yalan beyanda bulunduğunu itiraf eden Tuğba K, tehdit edildiğini ve can güvenliğinin olmadığını söyledi. Tuğba K, "Çıplak görüntülerimi bana karşı kullanacağı için bu cinayeti gördüğümü söyledim" dedi.
5.04.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde Eylem Tok ve oğlunun hikayesi gündem olacak
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde Eylem Tok ve oğlunun hikayesi gündem olacak Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Türkiye’nin yakından takip ettiği yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesinin konu edildiği bölümde olaylar hız kesmeyecek.
3.04.2024 Magazin
Karabük'teki iddialar sonrası STK'lardan açıklama geldi
Karabük'teki iddialar sonrası STK'lardan açıklama geldi Afrikalılar başta olmak üzere üniversitedeki yabancı öğrencilerin cinsel hastalık yaydığı ve fuhuş yapıldığı iddiaları, Karabük’ü rahatsız etti.
28.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
ABD'den Apple'a rekabet davası
ABD'den Apple'a rekabet davası ABD Adalet Bakanlığı, Apple'a rekabeti ortadan kaldırdığı gerekçesiyle dava açtı. Davada Apple'in rekabet kurallarını ihlal ettiği ve kullanıcılarını Apple ekosisteminde kalmaya zorladığı iddialar arasında yer alıyor.
22.03.2024 Ekonomi
İkindi ile akşam arası neden uyunmaz? İkindi vaktinde (kerahat vakti) uyumak neden iyi değildir?
İkindi ile akşam arası neden uyunmaz? İkindi vaktinde (kerahat vakti) uyumak neden iyi değildir? İslam alimlerine göre ikindi ve akşam vakitleri arasında uyumak mekruh sayılmıştır. Peki, Kerahat vakti neden uyunmaz?
15.03.2024 Dini Bilgiler
Fenerbahçe 1959 öncesi şampiyonluklar neden sayılmıyor? Fenerbahçe 1959 öncesi şampiyonluk tepkisi
Fenerbahçe 1959 öncesi şampiyonluklar neden sayılmıyor? Fenerbahçe 1959 öncesi şampiyonluk tepkisi Fenerbahçe Kulübü, 1959 öncesi şampiyonluklarla ilgili TFF'ye yaptığı başvurunun üzerinden 3 yıl geçmesi ve konunun sonuçlanmaması hakkında bir açıklama yaptı. Peki, Fenerbahçe 1959 öncesi şampiyonluklar neden sayılmıyor?
6.03.2024 Şampiy10
Demeç savaşları! Fenerbahçe'den Galatasaray'a yanıt
Demeç savaşları! Fenerbahçe'den Galatasaray'a yanıt Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Karanlığınızı aydınlıkla, yalanlarınızı doğrulukla, iftiralarınızı gerçeklerle, başarısızlıklarınızı şampiyonluğumuzla yeneceğiz" denildi. Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın açıklamasına sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Yapılan paylaşımda; "Tarihe kazılı, değişmeyen gerçekler! Saha içinde ve saha dışında, karanlık, derin lobilerinizle sonuna kadar savaşacağız!" denildi.
26.02.2024 Futbol
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler…
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler… Başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın paylaştığı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin senaryosu tartışma konusu oldu.
19.02.2024 Magazin
Murat Kurum'dan maden ocağı açıklaması: Bakanlığımız döneminde ÇED sıkı bir şekilde yapıldı
Murat Kurum'dan maden ocağı açıklaması: Bakanlığımız döneminde ÇED sıkı bir şekilde yapıldı AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Sarıyer'de katıldığı programda Erzincan'da yaşanan maden faciası hakkında konuştu. Kurum, "21 Haziran 2022'de işletmeye Çevre Kanunu'ndaki en üst sınırdan idari para cezası verildi. İşletmenin faaliyetinde çevre mevzuatı kapsamında görülen eksiklikler nedeniyle; işletme men edildi ve 3 ay kapısına mühür vuruldu. Bununla da kalınmayıp; işletmenin çevreyi kirletmesi nedeniyle; Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu. Özet olarak; biz, kanunda öngörülen bütün cezai süreçleri hiçbir müsamaha göstermeksizin kararlılıkla uyguladık. İşletmenin, tüm tedbirleri aldığı bilirkişi raporlarıyla tespit edilince faaliyetine tekrar başladı" dedi.
14.02.2024 Gündem
MHP Lideri Devlet Bahçeli: DEM'lenmiş CHP Türkiye'den kopmuştur
MHP Lideri Devlet Bahçeli: DEM'lenmiş CHP Türkiye'den kopmuştur Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, 'Aramızdan devşirdikleri ile karşımıza geçtiler başarılı olmadılar. İhanetle yolumuzu kesmeye çalıştılar.' dedi.
13.02.2024 Gündem
Cinderella Sendromu yaşıyor olabilirsiniz! Mutlu bir son yaşamak isterken, kurtarılmayı beklemeyin
Cinderella Sendromu yaşıyor olabilirsiniz! Mutlu bir son yaşamak isterken, kurtarılmayı beklemeyin Cinderella masalı, temelini romantizmden alsa da yaşamın gerçekleri çok farklı. Adını prensin aşık olduğu kadını bulup mutluluğu yakalamasını anlatan masaldan alan Cinderella Sendromu romantik bir ruh halini değil, tam tersi başka birinin talepleri altında kendini feda etmeyi anlatır. Masal bizi büyülü bir aşka inandırırken, gerçekler kişinin bir kurtarıcıya ihtiyacı olduğu mesajını verir. Klinik Psikolog Selin Erekli kadınların bilinçaltını etkileyen bu masalların altında yatan algıyı irdelerken, Cinderella Sendromu hakkında merak edilenleri de anlattı.
11.02.2024 Yaşam
Ali Koç'tan Dursun Özbek'e resmen meydan okudu: Tabii yüreğiniz yetiyorsa…
Ali Koç'tan Dursun Özbek'e resmen meydan okudu: Tabii yüreğiniz yetiyorsa… Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamalarına sert bir yanıt geldi.
6.02.2024 Fenerbahçe
Meteor Taşı Özellikleri Nelerdir? Meteor Taşının En Bilinen Faydaları...
Meteor Taşı Özellikleri Nelerdir? Meteor Taşının En Bilinen Faydaları... Meteor taşı halk arasında göktaşı olarak da bilinmektedir. İnsanlar eski çağlardan beri meteor taşlarının iyileştirici enerjilerinden yararlanmaktadır.
3.02.2024 Yaşam
Dışişleri Bakanlığı: Barış Gücü’nün görev süresi uzatılırken, Kıbrıs Türk tarafının onayı bu defa da alınmamıştır
Dışişleri Bakanlığı: Barış Gücü’nün görev süresi uzatılırken, Kıbrıs Türk tarafının onayı bu defa da alınmamıştır Dışişleri Bakanlığı, Kıbrıs Adası’nda konuşlu olan Birleşmiş Milletler Barış Gücü’nün (BMBG) görev süresinin uzatılmasına ilişkin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamayı destekledi.
30.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yüzyılı şehirleri için gerçek belediyecilik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yüzyılı şehirleri için gerçek belediyecilik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde yapılan programda 8 başlıktan oluşan seçim beyannamesini açıkladı. 'Türkiye'ye karşı sinsi niyetleri boşa çıkaracağız' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, partililere seslenerek, "31 Mart'ta kadar gelmeyene gideceğiz, küskünü barıştıracağız, sevmeyeni sevdireceğiz, her eve iş yerine gireceğiz, kararsızları ikna edeceğiz" ifadelerini kullandı. Yerel yönetimlerdeki öncelikleri de sıralayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Afetlere dayanıklı sağlam yerleşim yerleri kuracağız. Tüm toplumsal kesimlere karşı duyarlı, sosyal belediyeciliği geliştireceğiz" dedi. Muhalefete de tepki gösteren Erdoğan, şu sözleri söyledi: Hırsı boyunu aşanlar heveslenmesin, size AK Parti'den-Cumhur İttifakı'ndan ekmek çıkmaz.
30.01.2024 Gündem
Edebi Akımlar Nelerdir? Edebi Akımların Temsilcileri Ve Özellikleri Nelerdir?
Edebi Akımlar Nelerdir? Edebi Akımların Temsilcileri Ve Özellikleri Nelerdir? Çeşitli felsefi düşüncelerden hareketle ortaya çıkan ve form kazanan sanat görüşleri müzik, mimari, resim ve edebiyat gibi sahalarda farklı ekoller oluşturmuştur. Yeni edebi akımların oluşmasında kendilerinden önceki akımların beklentileri yeterli ölçüde karşılayamaması ve farklı duyguların yansıtılmak istenmesi etkilidir. Doğma, büyüme, gelişip sönme şeklinde evrelerden geçen edebi akımlar sanatçıların arayışlarına cevap veremediğinde işlevini yitirmiştir. Sonrasında ise karşıt bir akım doğmuştur.
27.01.2024 Gündem
Descartes Felsefesi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Descartes'in Görüşü Nedir?
Descartes Felsefesi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Descartes'in Görüşü Nedir? Rene Descartes, birinci dereceden yaratıcı bir matematikçi, önemli bir bilimsel düşünür ve özgün bir metafizikçiydi. Hayatı boyunca önce matematikçi, sonra doğa bilimcisi veya doğa filozofu son olarak metafizikçiydi. Matematikte, analitik geometriyi mümkün kılan teknikleri geliştirdi. Doğa felsefesinde, birkaç özel başarıya sahip olduğu kabul edilmektedir.
25.01.2024 Gündem
1000 TL öde tüm dertlerinden kurtul! İşte her şeyin uzmanı yaşam koçları ile ilgili gerçekler
1000 TL öde tüm dertlerinden kurtul! İşte her şeyin uzmanı yaşam koçları ile ilgili gerçekler Hayattan keyif almaktan ilişkilere, kilo vermekten güzelliğe yaşam koçları diyetisyenlerin, dermatologların hatta psikologların mesleki alanında faaliyet gösteriyor. Üstelik sağlığı doğrudan etkileyen birçok konuda uzmanlığa sahip olmadan seans başı 1000 lira karşılığında danışmanlık veriyor, hatta işlem yapıyorlar. Uluslararası Koçluk Federasyonu Türkiye Başkanı Yunus Emre Şentürk ise “Koçlukta tedavi, terapi gibi uygulamalar olamaz. Kişiye akıl vermek, tavsiyede bulunmak yasaktır” diyor.
18.01.2024 Gündem
Rekor zam belli oldu! Yüzde 97+30 oranında artış olacak
Rekor zam belli oldu! Yüzde 97+30 oranında artış olacak Türkiye’nin en büyük firmalarının yer aldığı metal sektöründe MESS ile işçi sendikaları Türk Metal, Birleşik Metal-İş ve Özçelik-İş arasında 114 gün süren müzakereler sonrasında anlaşma sağlandı.
18.01.2024 Çalışma Hayatı
Eksik vitaminler bu işaretlerle ortaya çıkıyor! Bu formül kafa karıştırmıyor: Hiçbir hastalık vücudu fethedemiyor!
Eksik vitaminler bu işaretlerle ortaya çıkıyor! Bu formül kafa karıştırmıyor: Hiçbir hastalık vücudu fethedemiyor! Bazı vitamin eksiklikleri yapılan tam kan testiyle ortaya çıkar. Kış mevsiminde yakalanan grip, soğuk algınlığı gibi hastalıklar da bu eksikliklerden dolayıdır. Sağlıklı bir yaşam için gerekli olan bu vitaminleri tüketilen besinlerden de almak mümkündür. Tıpkı şeker gibi... Meyvelerden elde ettiğimiz şeker de vücudun ihtiyacı olan sağlar. Eksikliği hasta eden 5 vitamin hakkında gerçekler...
16.01.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gerçekler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gerçekler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.