Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu

Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu

Son dakika Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gençlik ve spor bakanı mehmet muharrem kasapoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 787 gençlik ve spor bakanı mehmet muharrem kasapoğlu haberi bulunmuştur. Tüm gençlik ve spor bakanı mehmet muharrem kasapoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İzmir Milletvekili Kasapoğlu'ndan İzmir'deki grevle ilgili paylaşım: Çözeceğiz
AK Parti İzmir Milletvekili Kasapoğlu'ndan İzmir'deki grevle ilgili paylaşım: Çözeceğiz AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir'deki ulaşım greviyle ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Kasapoğlu, "Bu tablonun sorumlusu, ideolojik konfor alanından çıkmayan ve İzmir için hiçbir B planı olmayan sınıfta kalmış Belediyecilik anlayışıdır. Yazık! Çözeceğiz…" ifadelerini kullandı.
31.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022-2023 sezonunda Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Galatasaray Kulübü'nü kabul etti.
16.06.2023 Galatasaray
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda yeni dönem! Kasapoğlu görevi Osman Aşkın Bak'a devretti
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda yeni dönem! Kasapoğlu görevi Osman Aşkın Bak'a devretti Yeni kabinede görev yapacak bakanların Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından devir teslim törenleri devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlık'ta düzenlenen törenle görevi yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a teslim etti.
5.06.2023 Şampiy10
Bakan Kasapoğlu, oyunu İzmir'de kullandı
Bakan Kasapoğlu, oyunu İzmir'de kullandı Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir'deki Atatürk Lisesi'nde oyunu kullandı.
28.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu'ndan CNN Türk'te 28 Mayıs mesajı: Millet güçlü bir mesaj verecek
Bakan Kasapoğlu'ndan CNN Türk'te 28 Mayıs mesajı: Millet güçlü bir mesaj verecek Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, CNN Türk'te önemli açıklamalarda bulundu. 28 Mayıs'ta yapılacak 2. tur seçimlerine ilişkin Bakan Kasapoğlu, " Milletimizin gündeminde istikrar var ve müthiş bir Erdoğan sevgisi var. Erdoğan karşıtlığı üzerinden siyaset yapanlara, masaya bir güven yok. 28 Mayıs'ta milletimiz daha da güçlü bir mesaj verecektir" dedi. "Yurtlar gerektiğinde öğrencilerin gerektiğinde afetzedelerin emrinde" diyen Bakan Kasapoğlu, "Bu yıl yeni yurtlar açacağız. Yurtlar sığınaklı, güvenli bir liman. İnanır mısınız, tatil olduğunda yurtlarda kalmak isteyen öğrencilerimiz var" ifadelerini kullandı.
25.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu: Kadının rolünü, misyonunu birlikte güçlendireceğiz
Bakan Kasapoğlu: Kadının rolünü, misyonunu birlikte güçlendireceğiz Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmirli kadınlarla bir araya geldiği, 'Kadın Sivil Toplum Kuruluşları, Kooperatifler ve Muhtarlar Toplantısı'nda, "Sporuyla, siyasetiyle, sanatı ve iş dünyasıyla kadının rolünü, misyonunu birlikte artıracağız, birlikte güçlendireceğiz. Son 21 yıllık çabamız, bu anlamdaki liderimizin ortaya koyduğu performans, bizim en büyük referansımızdır" dedi.
23.05.2023 Gündem
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 81 ilden gelen gençlerle Anıtkabir'i ziyaret etti.
19.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu, İzmir'de oyunu kullandı
Bakan Kasapoğlu, İzmir'de oyunu kullandı GENÇLİK ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, seçim bölgesi İzmir'de eşi ile birlikte oy kullandı. Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin hayırlı olmasını dileyen Kasapoğlu, "Gün sonu itibarıyla milletimizin kararı ortaya çıkmış olacak" dedi.
14.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu CNN TÜRK'te açıkladı: Muhalefet İzmir'i çantada keklik görerek bir liste yapmış
Bakan Kasapoğlu CNN TÜRK'te açıkladı: Muhalefet İzmir'i çantada keklik görerek bir liste yapmış Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, CNN Türk canlı yayınına önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu "Gençlerin ilgilendikleri alanlara dair ne gerekiyorsa onlara sunmuş bir hükümetiz" diyerek "Gençler, AK Parti listelerinin hep önündedir. İzmir'de benimle birlikte Türkiye'nin en genç vekil adayı bizimle birlikte" dedi. 'İzmir belki muhalefetin gerisinde olduğumuz bir yer ama biz İzmir'de muhalefetin gerçekleştirdiği hizmetin çok ilerisinde bir partiyiz' diyen Bakan Kasapoğlu "Muhalefet burayı çantada keklik olarak liste yapmış, bunu sahadan gelen tepkilerde de görüyoruz" dedi. Bakan Kasapoğlu ayrıca İzmir'de bir kentsel döşüm kampanyası olacağını açıkladı.
8.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu balıkçı esnafıyla bir araya geldi
Bakan Kasapoğlu balıkçı esnafıyla bir araya geldi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir Buca Balık Hali’ne giderek balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Burada esnaflarla sohbet eden Kasapoğlu, mezata katılarak balık da satın aldı.
7.05.2023 Gündem
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, emek yoğun sektörlerde gençlerin istihdamını sağlamak amacıyla özel sektörü, kullanıma hazır üretim tesisleri ile destekliyor. 33 ilde uygulanan Çalışan ve Üreten Gençler Programı ile 161 fabrika toplamda 55 bin gence ekmek kapısı olacak.
3.05.2023 Ekonomi
İzmir- İstanbul- Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı! Bakan Varank: Başvuracaklardan ücret almayacağız
İzmir- İstanbul- Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı! Bakan Varank: Başvuracaklardan ücret almayacağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla, İzmir'in Urla ilçesindeki Bilişim Vadisi İzmir Kampüsü'nde yapılan törende, İzmir-İstanbul-Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı. Bakan Varank, konuşmasında, "Sene sonuna kadar buraya başvuracak ön kuluçka ve kuluçka firmalarından hiç ücret almayacağız" dedi.
2.05.2023 Bilim ve Teknoloji
İstanbul, İzmir ve Bakü'de de bilişim vadileri açılıyor
İstanbul, İzmir ve Bakü'de de bilişim vadileri açılıyor Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nca 'Milli Teknoloji Hamlesi' vizyonuyla hayata geçirilen Bilişim Vadisi, Kocaeli'nin ardından İstanbul, İzmir ve Bakü'de de açılıyor.
1.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Bu öyle bir masa ki 7 ayağı birbirine dolaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Bu öyle bir masa ki 7 ayağı birbirine dolaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İzmir mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay bay Kemal bulduğu herkese bir cumhurbaşkanlığı yardımcılığı hediye etti, böyle devlet yönetilir mi? Bu millet, bu muhteşem katılım sana yürü Kemal demeyecek. Bu masa öyle bir masa ki, görünürdeki 7 ayağının hepsi de birbirine dolaşmış durumda. Birinin söylediğini öteki yalanlıyor. Böyle masa olur mu?" dedi.
29.04.2023 Gündem
Bakan Ersoy: İzmir Kültür Sanat Fabrikası, cazibe merkezi olacak
Bakan Ersoy: İzmir Kültür Sanat Fabrikası, cazibe merkezi olacak İzmir'deki yaklaşık 140 yıllık tarihe sahip Alsancak Tekel Fabrikası, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın, aslına uygun restorasyon, renovasyon ve yeniden inşa çalışmalarının ardından İzmir Kültür Sanat Fabrikası olarak açıldı. Yaklaşık 1 yılda yapımı tamamlanan yapının açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Burası, güzel İzmir'e ayrı bir değer katmış olacak" dedi. Fabrikayı 'liderlik vizyonu eseri' olarak niteleyen Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da "Bu fabrika gençler açısından eşsiz bir imkan" diye konuştu.
29.04.2023 Gündem
İzmir'de lüks sitede yangın! İbrahim Tatlıses detayı
İzmir'de lüks sitede yangın! İbrahim Tatlıses detayı İzmir’in Narlıdere ilçesinde bulunan 8 katlı, 40 daireli sitede saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. 7 saatlik çalışmaların sonrasında kontrol altına alınan yangının bıraktığı hasar gün ağarınca havadan görüntülendi.
28.04.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu: Gölge etmesinler yeter
Bakan Kasapoğlu: Gölge etmesinler yeter Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, son 21 yılda sporda ‘devrim’ niteliğinde gelişme kaydettiklerini vurguladı. Sporda, son yıllarda artan başarı grafiğinin hız kesmeden sürdüğüne işaret eden Bakan Kasapoğlu, ‘’Son 4 ayda sporcularımız 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldılar. Türkiye, temsilci gönderemediği branşlarda artık kürsüye oynuyor’’ diye konuştu.
25.04.2023 Futbol
'Son 4 ayda 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldık'
'Son 4 ayda 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldık' Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ’Son 4 ayda sporcularımız 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldılar. Türkiye, temsilci gönderemediği branşlarda artık kürsüye oynuyor’’ diye konuştu.
25.04.2023 Şampiy10
Bakan Kasapoğlu: Türkiye sporda altyapı devrimini gerçekleştirdi
Bakan Kasapoğlu: Türkiye sporda altyapı devrimini gerçekleştirdi Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türk sporcuların sadece birkaç branşta değil, pek çok branşta zirvelere koştuğunu belirterek, “Her biri bizim gururumuz. Onlarla gurur duyuyoruz ve bu gururu, bu milletimiz 85 milyon hak ediyor. Güçlü tesis altyapısıyla Türkiye tesis devrimini gerçekleştirdi. Türkiye altyapı devrimini gerçekleştirdi.” dedi. Bakan Kasapoğlu, daha sonra Adem Asil ve diğer sporcularla Togg'a binerek havalimanında ayrıldı.
17.04.2023 Şampiy10
Milli cimnastikçi Adem Asil, Avrupa Şampiyonu oldu
Milli cimnastikçi Adem Asil, Avrupa Şampiyonu oldu Antalya'da gerçekleştirilen 10. Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda erkekler halka aleti finalinde milli cimnastikçi Adem Asil, şampiyon oldu.
15.04.2023 Diğer Sporlar
AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'na Bakanlar TOGG'la geldi!
AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'na Bakanlar TOGG'la geldi! Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı yapılıyor. Kabine üyeleri toplantının yapıldığı salona, makam aracı olarak kullanmaya başladıkları Togg ile geldi.
11.04.2023 Ekonomi
Bakan Kasapoğlu, Togg ile trafiğe çıktı
Bakan Kasapoğlu, Togg ile trafiğe çıktı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye’nin yerli otomobili Togg’u teslim almasının ardından trafikteki ilk sürüşünü gerçekleştirdi.
10.04.2023 Ekonomi
Nisan bursu yattı mı, KYK nisan bursu ne zaman yatacak? Nisan ayı GSB burs ve öğrenim kredisi ödemeleri!
Nisan bursu yattı mı, KYK nisan bursu ne zaman yatacak? Nisan ayı GSB burs ve öğrenim kredisi ödemeleri! Nisan bursu yattı mı, KYK nisan bursu ne zaman yatacak? Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, burs ve öğrenim kredisi nisan ayı ödemelerinin başladığını duyurdu.
6.04.2023 Eğitim
KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu duyurdu
KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu duyurdu Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Yüz yüze eğitime geçilen illerde, üniversitelerin planlaması ve oluşan talebe göre GSB yurtları da aynı şekilde hizmet vermeye devam edecek." dedi.
4.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'seccade' tepkisi: En güzel cevabı milletim 14 Mayıs'ta verecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'seccade' tepkisi: En güzel cevabı milletim 14 Mayıs'ta verecektir İstanbul'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun iftar sonrası seccade üzerinde çekilen fotoğrafına tepki gösterdi. Erdoğan, "Birileri seccadelerin üzerine ayakkabılarla basabilir. Çünkü bunlar Pensilvanya'dan alıyorlar talimatı, onlara meşrudur. Bunlara en güzel cevabı benim aziz milletim 14 Mayıs'ta verecektir." dedi.
2.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gençlik ve spor bakanı mehmet muharrem kasapoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.