Kira için yeni rakam belli oldu! 2024 yılı için gelir vergisi istisnası belirlendi
Kira için yeni rakam belli oldu! 2024 yılı için gelir vergisi istisnası belirlendi 2024 yılı için gelir vergisi istisnası belli oldu. Gelir İdaresi Başkanlığı'nın açıklamasına göre mesken kira gelirlerinde gelir vergisi istisnası 2024 yılı için 33 bin lira olarak belirlendi.
4.01.2024 Ekonomi
Ev sahipleri dikkat! Kira sınırı ortaya çıktı, yeni rakam resmen duyuruldu
Ev sahipleri dikkat! Kira sınırı ortaya çıktı, yeni rakam resmen duyuruldu Milyonlarca ev sahibini doğrudan ilgilendiriyor. Evini kiraya verenlerin beklediği rakamlar açıklandı. Gelir İdaresi Başkanlığı, mesken kira gelirlerinde gelir vergisi istisnasının 2024 yılı için 33 bin lira olduğunu açıkladı.
4.01.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki: Sıfır toleransla önümüze bakacağız
Bakan Özhaseki: Sıfır toleransla önümüze bakacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremlerin ardından TOKİ'nin yaptığı konutlarda bir çatlak bile olmadığını belirterek, “Niye, işte sıfır toleransla gittiği için olmadı. Daha önce güya TOKİ beğenilmezdi. ‘TOKİ evleri değil mi canım falan filan’ denirdi. Ne oldu şimdi? En kıymetli evler durumuna geldi. O yüzden kardeşlerim bu işte de bundan sonra asla tolerans olmayacak. Sıfır toleransla önümüze bakacağız” dedi.
17.08.2023 Gündem
Borç yapılandırma süresi uzatıldı!  Resmi Gazete'de yayımlandı
Borç yapılandırma süresi uzatıldı! Resmi Gazete'de yayımlandı Hazine ve Maliye Bakanlığı, deprem bölgesinde mücbir sebep hali devam eden yerlerde borçların 29 Şubat 2024'e kadar yapılandırılmasına dair tebliğ yayımladı.
9.08.2023 Ekonomi
Bakan Nebati ve Bakan Kurum kentsel dönüşüm için Yeni Finansman Modeli'ni açıkladı
Bakan Nebati ve Bakan Kurum kentsel dönüşüm için Yeni Finansman Modeli'ni açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Şanlıurfa’da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile birlikte Kentsel Dönüşümü desteklemek amacıyla hayata geçirilecek olan Yeni Finansman Modelleri üzerine bilgilendirmede bulundu. Bakan Nebati, çok uygun koşullarda kredi kullandırarak kentsel dönüşümü teşvik edeceklerini söyledi.
11.03.2023 Ekonomi
Evi olan milyonları ilgilendiriyor! Süre daralıyor, kazanç 12 bin liradan fazla oluyor
Evi olan milyonları ilgilendiriyor! Süre daralıyor, kazanç 12 bin liradan fazla oluyor 2022 yılında konut veya iş yerinden kira alan kişilerin kira beyannamelerini 31 Mart'a kadar vermeleri gerekiyor. Vatandaşlar gelir vergisi beyannamelerini Gelir İdaresi Başkanlığı’nın (GİB) elektronik uygulamalarından “Hazır Beyan Sistemi” üzerinden vergi dairesine gitmeden ödeyebiliyor. Kira geliri 9 bin 500 liranın üzerinde olanların ödediği gelir vergisi ile ilgili indirim imkanı bulunuyor.
3.03.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası resmen duyurdu! Enflasyonla ilgili flaş açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası resmen duyurdu! Enflasyonla ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası son dakika kararları açıkladı. Enflasyonla ilgili önemli mesajlar veren Erdoğan, "Aldığımız ve alacağımız tedbirlerle, bu istismarcıların kötü niyetlerini ellerinde patlatmakta kararlıyız. Fiyatlarda durulma eğilimi başlamıştır." dedi. Erdoğan ayrıca, ilk kez konut sahibi olacak vatandaşlara da müjde verdi.
1.08.2022 Siyaset
Ev sahiplerine kötü haber! 47 bin TL fark ödeyecekler, tapuda ortaya çıkıyor, yüzde 900 daha fazla...
Ev sahiplerine kötü haber! 47 bin TL fark ödeyecekler, tapuda ortaya çıkıyor, yüzde 900 daha fazla... Ev sahibi milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Yüzde 900 daha fazla para ödersiniz. Ev sahiplerine kritik uyarı geldi. Evini 5 yıl geçmeden satan vatandaşlar vergi ödemek zorunda. Ancak daha az vergi ödemek için evinin satış değerini tapuda yanlış beyan ediyorlar. Bu da ileriki süreçte daha yüksek vergilerle karşı karşıya kalınmasına sebep oluyor. Çünkü 5 yıl geçmeden gerçek değer ortaya çıkınca aradaki alım-satım farkından dolayı fazla kar etmiş gibi görünüyorlar. Böylelikle ödenen vergi tutarları katlanıyor. Yanlış beyanda yüzde 900 fazla, yani 6 bin TL yerine 53 bin TL ödemek durumunda kalabilirsiniz. Örnekle ve rakamlarla birlikte tek tek açıklandı. Öte yandan bu yıl içinde satışı yapılan gayrimenkuller için 31 Mart 2023 tarihine kadar beyanname verilmesi gerekiyor. Ödemeler 2023 yılında, mart ve temmuzda iki taksit şeklinde yapılacak.
22.07.2022 Ekonomi
Evi olmayana müjde! Aidat öder gibi ev satın alınacak, konutta yeni dönemin şifreleri...
Evi olmayana müjde! Aidat öder gibi ev satın alınacak, konutta yeni dönemin şifreleri... Satılık ve kiralık ev fiyatlarındaki fahiş artış sonrası hükümet harekete geçti. Ev sahibi olmak isteyenleri doğrudan ilgilendiren bir adım atılıyor. Düşük taksitlerle ev sahibi olmak mümkün hale gelecek. 81 ilde konut seferberliği başlatılıyor. Peki avntajlı fiyatlarla kimler konut sahibi olabilecek? Evi olmayan dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasının amaçlandığı kapmanya ile kiralardaki artışın da önüne geçilmesi hedefleniyor. Öte yandan konut maliyetlerinin düşürülmesi de gündemde. İşte gayrimenkul sektörünü hareketlendiren konunun detayları...
1.06.2022 Ekonomi
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Kurum duyurdu
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Kurum duyurdu Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Fahiş ev ve kira fiyatlarına karşı harekete geçildi, düzenleme geliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Kiranın da altında ödemelerle vatandaşlarımız ev sahibi olacak” dedi. Düzenleme hakkında bilgi veren Bakan Kurum, “Yapılacak düzenleme ile ev sahibi vatandaşlarımızı rahatsız etmeyecek, kiracıları mutlu edecek düzenlemeyi yapacağız. Cumhurbaşkanımız 10-15 gün içinde düzenlemeyi paylaşacaktır. Vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
26.05.2022 Ekonomi
Kira fiyatları zamlarıyla flaş gelişme! Yeni dönem! Kiracı şikayet hattı ve kara liste
Kira fiyatları zamlarıyla flaş gelişme! Yeni dönem! Kiracı şikayet hattı ve kara liste Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor. Fahiş kira fiyatlarıyla ilgili yeni dönem başlıyor. Kiracıları mağdur eden fahiş kira zamlarına karşı yeni adımlar atılıyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Kiracı Şikayet Hattı mekanizması gündemde. Hat üzerinden kiracılar kanuni hakları konusunda bilgilendirileceği gibi aynı zamanda ev sahiplerini ihbar da edebilecek. Şikâyet mekanizması ilerleyen zamanda e-Devlet Sistemi'ne de taşınacak. İşte kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiren flaş detaylar...
26.05.2022 Ekonomi
Para iadesi yapılıyor! Emekli, engelli, dul ve yetim maaşı alanlar ile gazileri kapsıyor, başvuru için son gün...
Para iadesi yapılıyor! Emekli, engelli, dul ve yetim maaşı alanlar ile gazileri kapsıyor, başvuru için son gün... Emekli, gazi, engelli, şehitlerin dul ve yetimlerine geriye dönük ödeme yapılıyor. Ev, arsa, arazi, işyeri gibi milyonlarca gayrimenkul sahibini yakından ilgilendiriyor. Geciktirilmesi durumunda yüzde 1.6 faiz ekleniyor. Emlak Vergisi’nde ilk taksit dönemi 31 Mayıs’ta sona eriyor. Bazı vatandaşların ise emlak vergisi muafiyeti bulunuyor. Muafiyet durumunu bilmeden vergi ödeyen milyonlarca vatandaş bulunuyor. Eğer ödeme yapıldıysa 5 yıllık geriye dönük para iadesi alınabiliyor. 'Düzeltme dilekçesi' ile belediyeye başvuran vatandaşlara geri ödeme yapılıyor. Konutların vergi oranı büyükşehir sınırlarında binde 2, büyükşehir olmayan yerlerde ise binde 1 olarak hesaplanıyor. Peki kimler muaf tutuluyor? Yeni ev alan ne yapacak? Vergi oranının nasıl hesaplandığı da tablo ile açıklandı. İşte emlak vergisine ilişkin detaylar...
24.05.2022 Ekonomi
Gelir vergisi ile ilgili büyük fırsat! İlk defa vergi mükellefi olanlar yararlanıyor
Gelir vergisi ile ilgili büyük fırsat! İlk defa vergi mükellefi olanlar yararlanıyor Gelir vergisi ile ilgili flaş açıklama. İlk defa vergi mükellefi olanlar büyük avantajlardan faydalanıyor. Genç moto kuryeler, ilk defa vergi mükellefi olup iş kurduklarında üç yıl boyunca 75’er bin liralık kazançlarına gelir vergisi istisnası tanınıyor. Eğer yıllık 75 bin lirayı aşan kazançları (gelirler- giderler) varsa aşan kısım üzerinden gelir vergisi ödüyorlar. Kendi adına iş yeri açan mükelleflerin aynı zamanda SGK (Bağ Kur) primi ödeme zorunlulukları da var. 2022 yılı için BAĞ-KUR priminin aylık tutarı 1.726,38 lira. Genç moto kuryeler, teşvikten yararlandıklarında bir yıl boyunca bağ kur primi ödememe hakkına da kavuşuyorlar.
24.05.2022 Ekonomi
Ucuz kredi müjdesi! Kamu bankaları da paylaştı ve belli oldu! 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi detayları...
Ucuz kredi müjdesi! Kamu bankaları da paylaştı ve belli oldu! 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi detayları... Konut kredisi müjdesi! Ev sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Yüzde 0,99 ve 0,89 faiz oranları ile konut kredisi sağlanacak. Ev almak isteyen kişiler 'İlk Evim Konut Finansman Paketi' ile 'Genişletilmiş Konut Finansman Paketi'nin detaylarını araştırmaya başladı. Ayrıntılar ortaya çıkarken, kamu bankaları da banka personeli ile kredi ürünlerinin nasıl kullandırılacağına ilişkin detayları paylaştı. Hisseli sahipliklere ilişkin de bilgi aktarıldı. Vatandaşların en çok merak ettiği, 'konut kredisi kampanyaları cebe nasıl yansıyacak' sorusu da yanıt buldu. Çekilecek kredi miktarına göre aylık ve toplam geri ödeme hesabı yapıldı. 0.89 ve 0.99 faiz oranları ile 10 yıl vadede kredi tutarına göre aylık taksit ve toplam ödeme ne kadar olacak? İşte yeni konut kredisi rehberi...
12.05.2022 Ekonomi
Ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Son gün, 7 bin TL...
Ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Son gün, 7 bin TL... Evi olan milyonlarca kişi için son gün! Sınır belli oldu. Kira geliri olanları ilgilendiriyor. Kiralar fahiş artışlarla gündemdeki yerini korurken kira gelirinde de önemli miktarda artış oldu. Sınır 7 bin lira olarak belirlendi. Gerçek kişiler tarafından 2021 yılında elde edilen ticari, zirai, serbest meslek kazancı, ücret geliri gibi kazançlar için yıllık gelir vergisi beyannamesinin verilme süresi bugün sona eriyor. Konutta 7 bin, işyerinde 53 bin TL üzerinde kira getirisi elde edenler gelir vergisi ödeyecek. Kira gelirlerinden bağış, eğitim, sağlık ve sigorta masrafları vergiden indirilebilecek. Konutta sadece tek mesken için istisna uygulanırken, kira gelirini beyan etmeyen ya da eksik bildiren bundan yararlanamayacak.
31.03.2022 Ekonomi
Paralar geri verilecek! Son tarih 31 Mart, çalışanların yapması zorunlu...
Paralar geri verilecek! Son tarih 31 Mart, çalışanların yapması zorunlu... Çalışan yüz binlerce kişi için geçerli. Paralar geri ödenecek! 31 Mart tarihinde sona eriyor. Yapılması gereken işlemin detayları madde madde açıklandı. Çalışanların yapmaları zorunlu tutuluyor. Yıllık gelir vergisi beyannamesi ile ilgili açıklama geldi. İnternetten, elden ya da posta yoluyla beyanname verilebiliyor. İnternetten işlem yapmak isteyenler ise Gelir İdaresi Başkanlığı’nın sayfası üzerinden işlem gerçekleştirebiliyor. Girilecek belgeler, hesaplama, nasıl para iadesi alınabileceği detaylarıyla tek tek açıklandı. Çalışanlar adımları tamamlamasının ardından vergi ödeyecek, vergi iadesi alacak da olsa 132 lira damga vergisini de ödemek durumunda. 31 Mart’a kadar yapılması gerekiyor. İşte tüm detaylar...
16.03.2022 Çalışan Hakları
Ev sahiplerini yakından ilgilendiren uyarı! Konutta sıfır vergi imkanı, detaylar belli oldu
Ev sahiplerini yakından ilgilendiren uyarı! Konutta sıfır vergi imkanı, detaylar belli oldu Ev sahiplerini çok yakından ilgilendiren açıklama! Mart ayı itibarıyla başladı, gelir vergisi ve emlak vergisinde kritik detay ortaya çıktı. Artık değişti, 7 bin liranın üzerinde kira geliri elde edenler için zorunlu. Aydınlatma, ısıtma, su ve asansör giderleri, onarım, idare giderleri, sözleşmeye, kanuna veya ilama istinaden ödenen zarar, ziyan ve tazminatlar... Hepsi kira gelirinden düşüyor. 2021 yılı içinde konutunu kiraya vererek gelir elde edenler için beyanname süresi bu ay içinde devam edecek. 2021 yılı içinde 7 bin liranın üzerinde kira geliri elde edenlerin beyanname vermeleri zorunlu. 7 bin lira ve altında kira geliri elde eden ev sahipleri ise beyanname vermeyecek. Dolayısıyla tüm ev sahiplerinin gelirlerinden 7 bin liralık kısım istisna olarak düşülüyor. Uzman isim, beyanname düzenlerken dikkat edilmesi gereken kriterleri tek tek sıraladı.
6.03.2022 Ekonomi
Emlak vergisi ödeme tarihleri! Emlak vergisi nasıl ödenir ve ne zaman kadar ödenebilecek?
Emlak vergisi ödeme tarihleri! Emlak vergisi nasıl ödenir ve ne zaman kadar ödenebilecek? 2022 yılı emlak ve çevre temizlik vergisinin ilk taksit ödeme dönemi başladı. Ticari, zirai ve mesleki faaliyetinden dolayı gerçek usulde vergilendirilen gelir vergisi mükellefleri, 2021 takvim yılına ilişkin yıllık gelir vergisi beyanlarını elektronik ortamda yapacak. Emlak vergisi bir yıl içerisinde 2 taksit şeklinde ödeniyor. Peki, Emlak vergisi nasıl ödenir, ne zaman kadar ödenebilecek? İşte Emlak vergisi ödeme tarihleri…
1.03.2022 Ekonomi
Paralar iade edilecek! Herkesi yakından ilgilendiriyor, hemen kontrol edin...
Paralar iade edilecek! Herkesi yakından ilgilendiriyor, hemen kontrol edin... Paralar iade edilecek, herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Fişlerinize mutlaka bakın. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), gıda ürünlerindeki KDV indirimine ilişkin merak edilenleri 10 soruda yanıtladı. Buna göre eğer 14 Şubat'tan itibaren yapılan gıda ürünü teslimlerinde KDV indirimi yansıtılmayıp yüzde 1 yerine yüzde 8 olarak hesaplanmışsa, fazla alınan verginin tüketiciye iade edilmesi gerekiyor. Öte yandan pastane, tatlıcı, simitçi, fırın gibi işletmelerce satışı yapılan börek, simit, pasta, tatlı gibi ürünlerin teslimine uygulanacak KDV yüzde 1'e indirildi. Gıda ürünlerinin toptan veya perakende olarak teslim edilmesine göre uygulanacak KDV oranı değişir mi? Paket servis ile alınan yeme-içme hizmetleri gıda teslimi sayılır mı? Düzenleme öncesi KDV oranı yüzde 8 olup, yüzde 1'e indirilmeyen herhangi bir gıda ürünü var mı? İşte merak edilenler ve yanıtları...
23.02.2022 Ekonomi
Vergi istisnası geldi, binlerce esnafa müjde! Şartlar belli oldu! Berber, terzi, marangoz, tesisatçı...
Vergi istisnası geldi, binlerce esnafa müjde! Şartlar belli oldu! Berber, terzi, marangoz, tesisatçı... Vergi avantajı ile ilgili flaş detay ortaya çıktı! Binlerce esnafı ilgilendiriyor, kriterler belli oldu. Kendi işinde bizzat çalışması ve işyerinin yıllık kira bedelinin 12 bin lirayı aşmaması gerekiyor. Berber, terzi, marangoz, tesisatçı... Hepsini kapsıyor. Bu kişiler için yükümlülük kalktı, artık KDV beyannamesi de, geçici vergi beyannamesi de vermeyecekler. Ticari, zirai veya mesleki faaliyetler dolayısıyla ‘gerçek usulde’ gelir vergisine tabi olmaması gerekiyor. Bu genel şartların dışında vergi avantajı için bazı özel şartlar da gerekiyor. İşte ‘vergi ödememe’ ve ‘beyanname vermeme’ hakkına sahip olmak için gerek şartların tüm detayları...
22.02.2022 Ekonomi
10 bin lira sınırı geldi! Vergi ödemeyecekler...
10 bin lira sınırı geldi! Vergi ödemeyecekler... Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren yeni düzenleme. Vergi muafiyeti için esnafa kira şartı geldi. Gelir vergisi istisnasından yararlanan esnaf ve zanaatkarlar için detay düzenlemeler belli oldu. Vergi muafiyetinden yararlanmak için işyeri yıllık kirasının 2022 yılı için büyükşehirlerde 16 bin, diğer yerlerde 10 bin lirayı aşmaması gerekecek.
17.02.2022 Ekonomi
Ev, arsa sahibi milyonları kapsıyor! 11 gün kaldı, ödemeyene faiz uygulanacak
Ev, arsa sahibi milyonları kapsıyor! 11 gün kaldı, ödemeyene faiz uygulanacak Ev, arsa, arazi, tarla, işyeri olan milyonlarca kişiyi kapsıyor! 11 gün sonra başlıyor. Ödemeyene faiz uygulanacak. Muafiyet şartlarını taşımayan herkes için ödenmesi zorunlu. Emlak Vergisi’nde yılın ikinci taksit dönemi başlıyor. İkinci ödeme dönemi 1 Kasım'da başlayıp, 30 Kasım'da sona erecek. Yeni ev alanların yapması gereken en önemli şeylerden biri hemen vergi için bildirimde bulunmak. Bildirim yapmazsanız, cezalı Emlak Vergisi ödersiniz. Bu yıl ev alanların yükümlülüğü seneye başlayacak. Öte yandan bu yıl emekli olanlar vergi ödeyecek. Peki kimler vergiden muaf? Emlak Vergisi nereye yatırılıyor? İşte tüm detaylar...
21.10.2021 Ekonomi
Ödemeler başlıyor, cezası var! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor...
Ödemeler başlıyor, cezası var! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor... Ödemeler için geri sayım başladı. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor, cezası var. İkinci taksit ödemeleri başlıyor, 30 Kasım'da sona erecek. İnternetten bile yapılabiliyor. Emlak vergisinde ikinci taksit ödemeleri 1 Kasım tarihinde resmen başlıyor. İsteyen kişiler emlak vergisi son ödeme tarihine kadar tahakkuk eden vergi borçlarını tek seferde ödeyebileceği gibi isteyen kişiler de taksitle ödeme yapma imkanından yararlanarak ödemelerini gerçekleştirebilecek. Ödeme yapılmadığı takdirde emlak vergisi tutarının yanı sıra, gecikme süresine üzerinden tahakkuk eden gecikme faizinin ödenmesi gerekiyor. Gecikme durumunda aylık yüzde 1,6 oranında ceza uygulanıyor.
20.10.2021 Ekonomi
Tam kapanma desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte E-Devlet tam kapanma maddi destek başvurusu!
Tam kapanma desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte E-Devlet tam kapanma maddi destek başvurusu! Ülke genelinde koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan 17 günlük tam kapanma kararının ardından hükümet pek çok yeni destek paketini devreye aldı. Vatandaşa pandemi sosyal destek başvurularının yanı sıra esnafa kira desteği, gelir kaybı desteği ve ciro desteği gibi yardımlar veriliyor. Buna göre emekli ikramiyeleri 1.100 TL’ye çıkarılırken, esnafa verilen kira desteği süresi de 1 ay uzatıldı. TESKOMB ve Halkbank aracılığıyla esnafa kullandırılan kredilerin taksit ödemeleri, daha sonra tahsil edilmek üzere TESKOMB tarafından bankaya ödendi. KOSGEB vasıtasıyla, toplamda 5 milyar lira bütçeli yeni bir destek programı başlatıldı. Peki, Tam kapanma desteği başvurusu nasıl yapılır? Esnafa kira desteği başvurusu nereden yapılır? Pandemi desteği başvuru şartları ne? Gelir kaybı desteği ve ciro desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte tam kapanma desteği ile ilgili tüm detaylar...
2.05.2021 Ekonomi
Kira beyannamesi için son tarih ne zaman? Kira beyannamesi hesaplama nasıl yapılır?
Kira beyannamesi için son tarih ne zaman? Kira beyannamesi hesaplama nasıl yapılır? Milyonları ilgilendiriyor. Ödemeler için son günler... 2 milyon 56 bin gayrimenkul sermaye iradı mükellefini ilgilendiren kira geliri için 2020 yılına ait gelir vergisi beyannamelerinde son günlere girildi. Konut kira geliri, 2020 yılı için belirlenen 6 bin 600 liralık istisna tutarını aşanların, beyannamelerini vermeleri için süreç bitiyor. Peki, Kira beyannamesi için son tarih ne zaman? Kira beyannamesi nasıl verilir? Kira beyannamesi hesaplama nasıl yapılır? Kira geliri vergisi ödeme nereden yapılır? İşte kira beyannamesi hakkında merak edilenler...
24.03.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri