Gaz Sızıntısı

Gaz Sızıntısı

Son dakika gaz sızıntısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gaz sızıntısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gaz sızıntısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gaz Sızıntısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gaz sızıntısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 156 gaz sızıntısı haberi bulunmuştur. Tüm gaz sızıntısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta korku dolu anlar! Önce kadına, sonra doğalgaz kutusuna çarptı
Beşiktaş'ta korku dolu anlar! Önce kadına, sonra doğalgaz kutusuna çarptı Beşiktaş'ta içinde sürücü bulunmayan minibüs yokuş aşağı kayarak önce bir kadına, sonra da doğalgaz kutusuna çarpıp devrildi. Minibüsün çarptığı doğalgaz kutusunda patlama meydana gelince paniğe kapılan vatandaşlar, sızıntı kesilene kadar yaralı kadına müdahale edemedi.
23.05.2023 Yaşam
Doğalgaz sızıntısı 6 kişiyi hastanelik etti!
Doğalgaz sızıntısı 6 kişiyi hastanelik etti! Kastamonu’da baklava imalathanesinde meydana gelen gaz sızıntısı sebebiyle 6 kişi zehirlendi.
9.03.2023 Yaşam
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur? Cumhurbaşkanı Erdoğan Ohal ilan edildiğini duyurdu. Yaptığı açıklamada “Çalışmaların süratle yürütülebilmesini temin için OHAL ilan etme kararı aldık. Deprem yaşanan 10 ilimizi kapsayacak ve 3 ay sürecek bu kararla ilgili Cumhurbaşkanlığı ve Meclis süreçlerini hızla tamamlayacağız.” İfadelerini kullandı. Peki, OHAL nedir, OHAL ilan edildi ne demek? Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
8.02.2023 Gündem
Bir ilimizde daha petrol heyecanı: 38 noktada sızıntı, gaz çıkışı var
Bir ilimizde daha petrol heyecanı: 38 noktada sızıntı, gaz çıkışı var Bir ilimizden daha petrol haberi geldi. Bölge halkı heyecanlı haberle umutlandı. 1989'da bir şirket tarafından gerçekleştirilen arama faaliyetlerinde petrol yok diye kapatılan kuyulardan gaz sızmaları vatandaşlara petrol umudu verdi. Prof. Dr. Ergün Yaşar'da bölgede yaklaşık olarak 38 noktada petrol sızıntısı gaz çıkışlarının bulunduğunu tespit ettiklerini açıkladı. İşte haberin detayları...
31.01.2023 Gündem
İstanbul'da bir evde anne ve 2 çocuğu ölü bulundu!
İstanbul'da bir evde anne ve 2 çocuğu ölü bulundu! İstanbul Kartal’da kendisinden haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine bir kadının yaşadığı eve polis ekipleri çilingir yardımıyla girdi. Ekipler, evde 40 yaşındaki kadın ile iki çocuğunun cansız bedenini buldu. Şahısların doğal gaz zehirlenmesi nedeniyle hayatlarını kaybettikleri şüphesi üzerinde duruluyor.
31.01.2023 Yaşam
Zeytinburnu'nda sokakta doğal gaz kaynaklı patlama, yol çöktü, 4 araç yandı
Zeytinburnu'nda sokakta doğal gaz kaynaklı patlama, yol çöktü, 4 araç yandı Zeytinburnu'nda sokakta doğal gaz kaynaklı olduğu belirtilen patlama meydana geldi. Yolda çukur oluşurken, 4 araç alev alev yandı. Yangın söndürülürken, ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor.
27.01.2023 Yaşam
Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlar başladı mı?
Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlar başladı mı? Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlar iptal mi? Tuzla Tepeören'de yapılan çalışma sırasında doğal gaz borusundan sızıntı oldu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlar tedbir amaçlı durduruldu. Peki, Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlar başladı mı?
28.12.2022 Gündem
Doğal gaz borusu patladı, Sabiha Gökçen'de uçuşlar aksadı
Doğal gaz borusu patladı, Sabiha Gökçen'de uçuşlar aksadı Tuzla'da doğal gaz hattında yapılan çalışma sırasında oluşan gaz sızıntısı nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki uçuşlar bir süreliğine durduruldu. Uçuşlar, ekiplerin yaptığı çalışmaların ardından tekrar başladı.
28.12.2022 Gündem
Kütahya'da evde patlama: 2'si ağır 4 yaralı
Kütahya'da evde patlama: 2'si ağır 4 yaralı Kütahya'nın Tavşanlı ilçesindeki 2 katlı evde, gaz sızıntısı nedeniyle meydana gelen patlamada, aynı aileden 2'si ağır 4 kişi yaralandı.
16.11.2022 Gündem
İsveç: Toplamda iki boru hattında 4 sızıntı var
İsveç: Toplamda iki boru hattında 4 sızıntı var İsveç Sahil Güvenlik yetkilileri bugün açıklama yaparak Kuzey Akım 1 ve 2deki gaz sızıntılarıyla ilgili farklı açıklamalar nedeniyle detaylı bilgi verdi. Açıklamada İsveç sularında hali hazırda iki gaz sızıntısı olduğunu, buna ek olarak Danimarka sularında da iki ayrı sızıntı olduğunu vurguladı.
29.09.2022 Dünya
Peskov'dan Kuzey Akım boru hatlarında patlama iddiasına yanıt: Bu tür senaryoların dillendirilmesi tahmin edilebilir düzeyde aptalca
Peskov'dan Kuzey Akım boru hatlarında patlama iddiasına yanıt: Bu tür senaryoların dillendirilmesi tahmin edilebilir düzeyde aptalca Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Kuzey Akım 1 ve Kuzey Akım 2 petrol boru hattında yaşanan sorunlar nedeniyle Rusya'nın suçlanmasına yönelik yaptığı açıklamada, "Bu tür senaryoların dillendirilmesi oldukça tahmin edilebilir ve aynı zamanda tahmin edilebilir düzeyde aptalca ve saçma" dedi.
28.09.2022 Dünya
Ukrayna, Kuzey Akım 1’deki gaz sızıntısını Rusya’nın “terör saldırısı” olarak nitelendirdi
Ukrayna, Kuzey Akım 1’deki gaz sızıntısını Rusya’nın “terör saldırısı” olarak nitelendirdi Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak, Kuzey Akım 1 boru hattındaki gaz sızıntısını Rusya'nın planladığı bir “terör saldırısı” olduğunu iddia etti.
27.09.2022 Dünya
Fuhuş şebekesi takibe yakalanmamak için şifreli konuşmuş! 'Kızlarımız temizlik yapmak için hazır'
Fuhuş şebekesi takibe yakalanmamak için şifreli konuşmuş! 'Kızlarımız temizlik yapmak için hazır' Muğla'da yardıma muhtaç kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları ileri sürülen 5 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin teknik takibe takılmamak için arayanlara, 'Kızlarımız temizlik yapmak için hazır' diyerek, şifreli bilgi verdiği belirtildi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü tutuklandı, 1'i ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
17.03.2022 Yaşam
Büyükçekmece'de dehşet! Babasını silahla öldürdü
Büyükçekmece'de dehşet! Babasını silahla öldürdü İstanbul Büyükçekmece'de Şaban Tan, evde tartıştığı 58 yaşındaki babası Hasan Tan'ı silahla vurarak öldürdü.
17.03.2022 Yaşam
Fabrikada gaz sızıntısı! 34 işçi hastaneye kaldırıldı
Fabrikada gaz sızıntısı! 34 işçi hastaneye kaldırıldı Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikada gaz sızıntısı nedeniyle zehirlenen 34 işçi, hastaneye kaldırıldı. Fabrikanın gaz yolu bacasından çıkan buharın yağmurla rögara indiği, biriken gazın da işçileri etkilediği ihtimali üzerinde duruluyor. 
17.03.2022 Yaşam
Atina’da şiddetli patlama! Yaralılar var
Atina’da şiddetli patlama! Yaralılar var Yunanistan’ın başkenti Atina'da bir binada meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.
26.01.2022 Dünya
Küçükçekmece'de 5 kişi zehirlendi!
Küçükçekmece'de 5 kişi zehirlendi! Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi'nde 5 katlı binadaki dairede oturan 5 kişi saat 17.00 sıralarında iddiaya göre doğal gaz sızıntısı nedeniyle zehirlendi. 5 kişi komşuları tarafından evden çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 5 kişi ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
23.12.2021 Vatan TV
Küçükçekmece'de bir evde 5 kişi zehirlendi! Hastaneye kaldırıldılar
Küçükçekmece'de bir evde 5 kişi zehirlendi! Hastaneye kaldırıldılar Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi'nde 5 katlı binadaki dairede oturan 5 kişi saat 17.00 sıralarında iddiaya göre doğal gaz sızıntısı nedeniyle zehirlendi. 5 kişi komşuları tarafından evden çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 5 kişi ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
23.12.2021 Gündem
Ankara Keçiören'de binada patlama! Maalesef acı haber geldi
Ankara Keçiören'de binada patlama! Maalesef acı haber geldi Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir binada patlama meydana geldi. Patlama sonucu 1'i çocuk 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Binanın dörtte biri göçmüş durumda. Arama ve tarama çalışmaları yapılıyor. 60 yıllık bir bina, kentsel dönüşüm kapsamında yer alan bir bölgede yer alıyor. Zemin artı iki kattan oluşuyor. Deprem olmuş gibi çökmüş durumda." dedi. AFAD'dan yapılan açıklamada patlamanın doğalgaz kaynaklı olduğu bildirildi.
18.11.2021 Gündem
Mahalleyi korkutan olay! Muhtar çağrı: Acilen harekete geçilsin
Mahalleyi korkutan olay! Muhtar çağrı: Acilen harekete geçilsin Elazığ'ın Hicret Mahallesi’nde rögar kapağının altından çıkan alev, mahalleliyi tedirgin etti. Mahalle muhtarı Murat Gülbasan, "Büyük bir tehlike arz ediyor. Vatandaşlarımız bu konudan dolayı tedirgin durumda. Gerekenin yapılmasını çok acil bir şekilde istiyoruz" dedi.
3.11.2021 Yaşam
Sel uyarısı yapılan iller ve sel sırasında yapılması gerekenler! (5 il için sel ve su baskını uyarısı)
Sel uyarısı yapılan iller ve sel sırasında yapılması gerekenler! (5 il için sel ve su baskını uyarısı) Kastamonu, Sinop ve Bartın'da aşırı yağış sebebiyle doğan sel felaketi devam ederken Meteoroloji, 5 ilimiz için de sel uyarısı yaptı. Buna göre Erzurum, Kars, Ardahan, Bayburt ve Gümüşhane'de yerel kuvvetli yağışlar bekleniyor. Meydana gelebilecek sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması çağrısında bulunuldu.
14.08.2021 Gündem
Sel nedir, nasıl oluşur? Sel neden olur, sel sırasında yapılması gerekenler nelerdir?
Sel nedir, nasıl oluşur? Sel neden olur, sel sırasında yapılması gerekenler nelerdir? Doğu Karadeniz’in ardından Kastamonu, Bartın, Sinop, Karabük ve Samsun sel felaketiyle uğraşıyor. Etkili olan sağanak yağış, Karadeniz’de felaketi yaşatıyor. Sel bölgesinde can kaybı 6'ya yükseldi. Evler yıkıldı, köprü ve yollar çöktü, birçok iş yerini su bastı, araçlar sürüklendi. Yüzlerce vatandaş evlerin çatılarında mahsur kaldı. Söz konusu gelişmelerin ardından sel felaketi ile ilgili yapılan araştırmalar arttı. Vatandaşlar gördükleri manzara sonrası sel nedir, sel neden olur? sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte sel ve sel sırasında yapılması gerekenler…
13.08.2021 Gündem
AFAD bu mesajla uyardı: Kesinlikle dönmeyin, uzak durun...
AFAD bu mesajla uyardı: Kesinlikle dönmeyin, uzak durun... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), sel tehlikesi öncesinde, sel anında ve sonrasında yapılması gerekenlere ilişkin video yayımladı.
25.07.2021 Gündem
Fabrikada gazdan zehirlenen 1 işçi öldü, 9 işçi hastaneye kaldırıldı
Fabrikada gazdan zehirlenen 1 işçi öldü, 9 işçi hastaneye kaldırıldı Kayseri'de taşyünü fabrikasında gaz sızıntısı nedeniyle 1 kişi öldü, 9 kişi hastanede tedaviye alındı.
23.06.2021 Gündem
İstanbul'da binada patlama! 1 kişi yaralandı
İstanbul'da binada patlama! 1 kişi yaralandı İstanbul Gaziosmanpaşa'da 4 katlı binanın birinci katında gaz sızıntısı sebebiyle patlama meydana geldi. Patlama sırasında dairede olan bir kişi yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralının vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar olduğu görüldü.
15.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gaz Sızıntısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gaz sızıntısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.