Galataport

Galataport

Son dakika galataport haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan galataport ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını galataport haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galataport

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galataport gelişmeleri de dahil olmak üzere 311 galataport haberi bulunmuştur. Tüm galataport haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Bugün Florya'daydım. Çok güzel bir ekibimiz var. Scout ekibimiz, Erden Bey, Ayhan Bey ve hocamızın yoğun çalışması var. Galatasaray için en iyisini yapmak istiyorlar. Bu çalışmalara da devam ediyorlar. Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz” dedi.
31.01.2024 Futbol
İstanbul kültür sanata doydu
İstanbul kültür sanata doydu Türkiye Kültür Yolu Festivallerine esin kaynağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali ile İstanbul kültür ve sanata doydu. 16 gün süren festival boyunca Atatürk Kültür Merkezi-Galataport rotasında binin üzerinde etkinlik gerçekleştirildi. Türkiye Kültür Yolu Festivallerinin 8’inci durağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 50’den fazla mekanda birbirinden eğlenceli, renkli kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptı.
16.10.2023 Kültür Sanat
'Gerçek kürk giymem'
'Gerçek kürk giymem' Simge Sağın, Turizm Bakanlığı’nın düzenlediği Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında önceki gece Galataport’ta sahneye çıktı.
5.10.2023 Magazin
Batuhan Karacakaya ‘Perukhan’ yorumundan rahatsız oldu!
Batuhan Karacakaya ‘Perukhan’ yorumundan rahatsız oldu! Aşk-ı Memnu'da Bülent karakteriyle tanıdığımız daha sonra Survivor yarışmasıyla ününe ün katan oyuncu Batuhan Karacakaya son olarak eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay'ı, darbettiği haberlerle gündeme gelmişti.Ünlü isim önceki gün Galataport'ta başka bir kız arkadaşıyla el ele görüntülenmişti. Oyuncu Batuhan Karacakaya, son olarak sosyal medyada yapılan eleştirilere karşı harekete geçti.
7.07.2023 Magazin
Bakan Uraloğlu: 2023'te 299 binden fazla kruvaziyer yolcusunu misafir ettik
Bakan Uraloğlu: 2023'te 299 binden fazla kruvaziyer yolcusunu misafir ettik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2023'ün ilk 5 ayında 299 binden fazla kruvaziyer yolcusunu misafir ettik" dedi.
14.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültür sanatta dev adımlar attık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültür sanatta dev adımlar attık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Modern’in yeni binasının açılış töreninde konuştu. Kültür sanat alanında önemli adımlar atıldığını söyleyen Erdoğan, "Kültür ve sanat alanında her türlü eseri teşvik ediyoruz. Sanatımıza katkı veren herkese destek olmayı görev telakki ediyoruz. Kuşatıcı yaklaşımla hareket ediyoruz. Resmi ideoloji tarafından yasaklanan kim varsa hepsine kucak açtık." dedi.
19.05.2023 Gündem
Ata Demirer'den gündem olan poz! Beğeni yağdı
Ata Demirer'den gündem olan poz! Beğeni yağdı Ünlü komedyen Ata Demirer, son günlerde verdiği kilolarla gündemde... 18 kilo veren Ata Demirer, sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı. Demirer'in son haline beğeni yağdı.
31.03.2023 Magazin
Mert Aydın'dan Merve Boluğur ile ilgili dikkat çeken yanıt!
Mert Aydın'dan Merve Boluğur ile ilgili dikkat çeken yanıt! Oyuncu Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın, 45 süren evlilikleri bittikten sonra birkaç kez birlikte görüntülenmiş ve 'Aşk yeniden mi?' sorularını akıllara getirmişti. Mert Aydın, Merve Boluğur'la ilgili "Yeniden bir araya gelir misiniz?" sorusu üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
20.03.2023 Magazin
Emine Erdoğan, Olgunlaşma Enstitüleri'nin ortak markasının açılışını yaptı
Emine Erdoğan, Olgunlaşma Enstitüleri'nin ortak markasının açılışını yaptı Olgunlaşma Enstitüleri markalarından Bohça'nın ikinci mağazası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in katıldığı törenle açıldı.
24.12.2022 Gündem
Farah Zeynep Abdullah'tan 'Beyefendi sevgiliniz mi?' sorusuna yanıt!
Farah Zeynep Abdullah'tan 'Beyefendi sevgiliniz mi?' sorusuna yanıt! Geçtiğimiz haftalarda hakkında Serenay Sarıkaya'dan ayrılan Umut Evirgen ile aşk yaşadığı yönünde dedikodular çıkan ve ardından ünlü işletmecinin evine girerken objektiflere yansıyan Farah Zeynep Abdullah, önceki gece Galataport'daydı. Yanında bir erkek arkadaşı ile mekandan çıkan oyuncu, "Beyefendi sevgiliniz mi?" sorusuna yanıt verdi.
24.12.2022 Magazin
Ersin Arıcı'ya 'partide kavga' sorusu! Magazin gündemine damga vurmuştu
Ersin Arıcı'ya 'partide kavga' sorusu! Magazin gündemine damga vurmuştu Afra Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'yla yakın dost olan Kubilay Aka'nın, güzel oyuncunun başrolde yer aldığı dizideki partneri Mert Ramazan Demir'le kavga ettiği dedikodusu günlerdir konuşulmaya devam ediyor. Olaya dahil olduğu iddia edilen Demir'in arkadaşı ve dizideki rol arkadaşı Ersin Arıcı'ya, "Orada neler oldu?" sorusu yöneltildi.
17.12.2022 Magazin
Merve Boluğur ekranlara dönüyor! 'Survivor'a gidecek
Merve Boluğur ekranlara dönüyor! 'Survivor'a gidecek Geçtiğimiz günlerde DJ Mert Aydın ile evliliği 53 gün süren Merve Boluğur’un ‘Survivor’a katılacağı iddia edildi. 2023 yılında başlayacak program için Dominik Cumhuriyeti’ne gideceği öğrenilen oyuncu, uzun zaman sonra da ekrana dönmüş olacak.
5.12.2022 Magazin
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması!
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması! Oyuncu Çağrı Atakan'la ilişkisi dört ay süren 42 yaşındaki Eda Taşpınar, önceki akşam sevgilisi ile birlikte Galataport çıkışı görüntülendi. İlişkisinin çok iyi gittiğini söyleyen Taşpınar, evlilik sorularını yanıtladı. Haklarında çıkan haberleri yalanlayan sosyetik güzel, "Aslı olmayan şeyler" yanıtını verdi.
13.11.2022 Magazin
Erdoğan'dan Galataport'ta inceleme
Erdoğan'dan Galataport'ta inceleme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galataport İstanbul’da incelemelerde bulundu.
9.10.2022 Siyaset
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması!
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması! Oyuncu Rabia Soytürk, geçtiğimiz günlerde rapçi Sefo ile Emirgan'da objektiflere takılmıştı. Bir mekanda yemek yedikten sonra araçlarıyla çıkmaz sokağa giren ikili, görüntü alınmasına engel olamamış ve haklarında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Önceki gece Galataport'ta düzenlenen bir partiye katılan Rabia Soytürk, çıkışta 'Sefo' ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtladı.
7.10.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Tayfun Karaduman'ın eğlenceli anları!
Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Tayfun Karaduman'ın eğlenceli anları! Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Tayfun Karaduman, Galataport'ta bir davette görüntülendiler.
7.10.2022 Magazin
İTO Başkanı Avdagiç: Yerli ve milli ekonomiyi inşa edenlerle beraber yürüyeceğiz
İTO Başkanı Avdagiç: Yerli ve milli ekonomiyi inşa edenlerle beraber yürüyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 693 bin üyesi ile İstanbul iş dünyasının çatı örgütü olan İstanbul Ticaret Odası’nın Başkanı Şekib Avdagiç’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen İTO 140’ıncı Yıl Özel Ödülleri Programı'na katıldı.
25.09.2022 Ekonomi
Bakan Varank: 'Airtaxi' 23 Nisan'da boğazı uçarak geçecek
Bakan Varank: 'Airtaxi' 23 Nisan'da boğazı uçarak geçecek Airtaxi Dünya Kongresi kapsamında, Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki Bilişim Vadisi'nde insansız 'Airtaxi’, dikey hava şovu gerçekleştirdi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, aracı inceleyerek, "23 Nisan'da Galataport'tan Üsküdar'a insanlı uçuş yapabileceklerine inandıklarını söylediler. Arkadaşlarımız 23 Nisan'a bunu yetiştirebilirlerse Türkiye'den 'Airtaxi' uçan araba, 23 Nisan'da boğazı uçarak geçecek" dedi. 
15.09.2022 Ekonomi
UKOME servis ücretleri! Okul servis ücreti hesaplama nasıl yapılır? UKOME servis ücreti hesaplama ve okul servis ücretleri 2022
UKOME servis ücretleri! Okul servis ücreti hesaplama nasıl yapılır? UKOME servis ücreti hesaplama ve okul servis ücretleri 2022 Okul servis ücretleri 2022 hakkındaki aramalar arttı. Servis ücreti hesaplama ve UKOME servis ücretleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplantısında servis ücretleri sonrası yoğunluk kazandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlamasına az bir süre kala servis ücretlerini görüşmek için toplandı. İBB UKOME'de yapılan toplantı sonucunda okul ve personel servislerine yüzde 19.20 zam teklifi kabul edildi. Peki, Okul servis ücreti hesaplama nasıl yapılır? UKOME servis ücretleri ve UKOME servis ücreti hesaplama ile ilgili detaylar…
24.08.2022 Eğitim
Okul servis ücretlerine zam kararı! İBB duyurdu
Okul servis ücretlerine zam kararı! İBB duyurdu Son dakika haberi... İBB UKOME toplantısında okul servis ücretlerine yüzde 19,21 oranında zam yapılmasına karar verildi.
24.08.2022 Ekonomi
Türkiye limanlarına 7 ayda 437 kruvaziyer gemisi yanaştı
Türkiye limanlarına 7 ayda 437 kruvaziyer gemisi yanaştı Bu yılın 7 aylık döneminde limanlara yanaşan kruvaziyer gemi sayısı yaklaşık 40 kat artarak 437’ye ulaştı. Toplam 376 bin 924 kruvaziyer yolcusunun ağırlandı.
12.08.2022 Ekonomi
Survivor 2022 finali ne zaman, Survivor finali nerede yapılacak?
Survivor 2022 finali ne zaman, Survivor finali nerede yapılacak? Survivor finali ne zaman, nerede yapılacak? sorusu Survivor izleyicileri tarafından merak ediliyor. Survivor 2022 All Star'da son 4 yarışmacı kalmasının ardından önce yarı final ve daha sonra final olmak üzere 2 canlı yayın gerçekleştirilecek. İşte Survivor finali hakkında merak edilenler…
29.06.2022 Televizyon
Genç kızı adım adım takip etti! Görüntüler ele verdi
Genç kızı adım adım takip etti! Görüntüler ele verdi Bir erkek tarafından takip edildiğini anlayınca kaçan Selin Ö.’ye, “Senden hoşlandığımı göre göre neden kaçıyorsun?” diyen ve Ö.’nün şikayeti sonrası, “Takip etmedim” diyen şüpheliyi kamera görüntüleri ele verdi. Öte yandan şüpheli hakkında, “cinsel taciz” suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
27.06.2022 Yaşam
Tek telefon ile milyonlarca lira dolandırıldı
Tek telefon ile milyonlarca lira dolandırıldı Ünlü sosyolog Prof. Dr. Nilüfer Narlı, Prof. Dr. Ahmet Demirel, eski devlet bakanı Azimet Köylüoğlu ve ünlü finansçı Aysun Mercan'nın ardından ünlü bir isim daha dolandırıcıların kurbanı oldu. Erde Mühendislik İcra Kurulu Başkanı Ceren Ataman, 1 milyon 750 bin dolar ile 340 bin euro nakit paranın yanı sıra yüklü miktarda ziynetini kaptırdı.
21.06.2022 Yaşam
Dizi aşkı daha gerçek oldu! Yeşim Ceren Bozoğlu ile Halil İbrahim Kurum birlikte...
Dizi aşkı daha gerçek oldu! Yeşim Ceren Bozoğlu ile Halil İbrahim Kurum birlikte... 'Hayaller ve Hayatlar' dizi setinde partner olan Yeşim Ceren Bozoğlu ve Halil İbrahim Kurum'un set aşkı gerçek oldu. Galataport'ta bir partiye katılan güzel oyuncu, 'Yeni Gelin' dizisiyle adını duyuran ve şimdilerde 'Seversin'de rol alan Halil İbrahim Kurum ile el ele katıldı.
13.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Galataport ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galataport haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.