Gazete Vatan Logo
Magazin Ata Demirer'den gündem olan poz! Beğeni yağdı

Ata Demirer'den gündem olan poz! Beğeni yağdı

Ünlü komedyen Ata Demirer, son günlerde verdiği kilolarla gündemde... 18 kilo veren Ata Demirer, sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı. Demirer'in son haline beğeni yağdı.

Ata Demirer'den gündem olan poz! Beğeni yağdı

Bursa Bülbülü filmi ile izleyiciyle buluşan ünlü komedyen Ata Demirer verdiği kilolarla gündeme geliyor.

Her fırsatta mide ameliyatına karşı olduğunu söyleyen komedyen son olarak Şener Şen ile fotoğrafını paylaştı. Daha önce "Mide ameliyatına gerek yok, biraz çenemi tutunca veriyorum ben" diyen Ata Demirer resmen günden güne eriyor. Son haliyle beğeni toplayan Ata Demirer'e "Kilo alma artık şahane görünüyorsun" yorumları yağdı.

22 kilo veren Ata Demirer nasıl zayıfladığını da açıklamıştı. Demirer, "Öğlen ve akşam karbonhidrat tüketmedim. Direkt et, balık yani proteinle beslendim. Sabahları da 45 dakika yürüdüm. Meğer glutenle ilgili sorunum varmış demek ki..." demişti.

EMLAK ZENGİNİ

Öte yandan; kazancını gayrimenkule yatıranlar arasında yer alan Beyazıt Öztürk ve Kenan İmirzalıoğlu'nun, Türkiye'nin emlak zenginleri arasında yer aldığı biliniyor.

Ünlü oyuncu ve komedyen Ata Demirer'in de, meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu'nun izinden gittiği öğrenildi. Bir süredir ortalarda görünmeyen Demirer'in son dönemde emlak yatırımları yaptığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Ata Demirer'in, Galataport İstanbul sonrası değerlenen Tarlabaşı, Galata ve İstiklal Caddesi'nde tarihi yapıları satın alıp restore ettirdiği öğrenildi. Demirer'in satın aldığı binaları restore ettirip butik otel ve apart yapma yoluna gittiği de ifade edildi.