Ata Demirer

Ata Demirer

Son dakika Ata Demirer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ata Demirer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ata Demirer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ata Demirer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ata demirer gelişmeleri de dahil olmak üzere 706 ata demirer haberi bulunmuştur. Tüm ata demirer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi Bursa'da dostlukları filme konu olan ve 'Eskikarağaç Leylek Köyü'ne bu yıl 13'üncü kez gelen Yaren leyleği, balıklarını besleyen balıkçı Adem Yılmaz, göle açılmadığı zamanlarda evinin bahçesine gelen Yaren için alana balıklar koydu ve 'İyi bayramlar Yaren, sana bayram şekeri' diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.
10.04.2024 Gündem
Ankara'da sokak köpekleri küçük çocuğa saldırdı! İnfial yaratan olay
Ankara'da sokak köpekleri küçük çocuğa saldırdı! İnfial yaratan olay Ankara'da sürü halindeki başıboş köpekler küçük bir çocuğa saldırdı. Hastaneye kaldırılan küçük çocuğun yoğun bakımdaki tedavisi sürerken durumunun kritik olduğu öğrenildi.
7.12.2023 Gündem
Ata Demirer 5 ayda 22 kilo verdi! Zayıflama sırlarını tek tek anlattı
Ata Demirer 5 ayda 22 kilo verdi! Zayıflama sırlarını tek tek anlattı Ata Demirer, verdiği kiloların sırrını açıkladı. Zayıflamak isteyenlere yol haritası olacak bilgiler paylaştı.
7.12.2023 Namaz Vakitleri
Ata Demirer'den büyük rekor: 'Bursa Bülbülü' albümü 45 milyon kez dinlendi
Ata Demirer'den büyük rekor: 'Bursa Bülbülü' albümü 45 milyon kez dinlendi Çektiği filmlerle ve yaptığı müziklerle büyük beğeni toplayan Ata Demirer, Disney Plus'ta yayınlanan Bursa Bülbülü orijinal film müzikleri albümüyle 45 milyonun üstünde dinlendi.
24.08.2023 Magazin
Ata Demirer: Emlak alan bir insan değilim, arabam bile yok
Ata Demirer: Emlak alan bir insan değilim, arabam bile yok Ata Demirer, “Ne Olursan Ol, Rahat Ol” adlı YouTube programında mala mülke önem vermediğini söyledi. Ünlü komedyen “Emlak alan bir insan değilim. Biz dost alıyoruz. Bize insan lazım. Bana ne araziden arabadan. Benim arabam bile yok” diye konuştu.
20.07.2023 Magazin
Usta oyuncu Tanju Tuncel hayatını kaybetti! Ata Demirer'den taziye mesajı
Usta oyuncu Tanju Tuncel hayatını kaybetti! Ata Demirer'den taziye mesajı 'Geniş Aile', 'Eyvah Eyvah 2', 'Eyvah Eyvah 3' başta olmak üzere birçok dizi, sinema filmi ve tiyatro oyununda rol alan usta sanatçı Tanju Tuncel 83 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçının, yarın Erenköy Galip Paşa Camii'nde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Osmangazi Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. Ünlü oyuncu Ata Demirer de "Hayatımda tanıdığım en naif, en kendine has insanlardan” ifadeleriyle taziye paylaşımında bulundu.
15.07.2023 Magazin
Ünlü isimlerden Kurban Bayramı mesajları!
Ünlü isimlerden Kurban Bayramı mesajları! Ünlüler sosyal medya hesaplarından Kurban Bayramı'nı kutladı. İşte Hülya Koçyiğit'ten Eser Yenenler'e, Şeyma Subaşı'ndan Ata Demirer'e ünlülerin Kurban Bayramı mesajları...
28.06.2023 Magazin
Özge Borak'tan özel hayatıyla ilgili şaşırtan itiraf!
Özge Borak'tan özel hayatıyla ilgili şaşırtan itiraf! Ünlü oyuncu Özge Borak katıldığı 'Empati' programında özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bülent Şakrak ve Ata Demirer ile evlenip boşanan Özge Borak neden çocuk sahibi olmadığını da anlattı.
17.04.2023 Magazin
Ata Demirer'den gündem olan poz! Beğeni yağdı
Ata Demirer'den gündem olan poz! Beğeni yağdı Ünlü komedyen Ata Demirer, son günlerde verdiği kilolarla gündemde... 18 kilo veren Ata Demirer, sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı. Demirer'in son haline beğeni yağdı.
31.03.2023 Magazin
Ata Demirer'den Şener Şen paylaşımı: Ne kadar şanslıyım
Ata Demirer'den Şener Şen paylaşımı: Ne kadar şanslıyım Ata Demirer, usta oyuncu Şener Şen ile fotoğrafını Instagram'da paylaştı.
31.03.2023 Magazin
Yaşar Alptekin'den dikkat çeken açıklamalar: En güzel şey görücü usulü
Yaşar Alptekin'den dikkat çeken açıklamalar: En güzel şey görücü usulü Oyuncu Yaşar Alptekin, canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 61 yaşındaki eski manken ve oyuncu, görücü usulü ile tanıştığı müstakbel eşinde etkilendiği özellikleri tek tek anlattı. İşte Alptekin'in dikkat çeken sözleri...
10.03.2023 Magazin
Ata Demirer verdiği kilolarla dikkat çekti!
Ata Demirer verdiği kilolarla dikkat çekti! Bursa Bülbülü filmiyle izleyici karşısına çıkan Ata Demirer, verdiği kilolarla herkesi şaşkına çevirdi. 22 kilo veren Ata Demirer, son halini sosyal medya hesabından paylaştı.
10.03.2023 Magazin
Özge Özacar: Fanatik Fenerbahçeliyim, ilk biber gazımı Fenerbahçe yüzünden yedim
Özge Özacar: Fanatik Fenerbahçeliyim, ilk biber gazımı Fenerbahçe yüzünden yedim 'Bursa Bülbülü' filminde Arzu karakterine hayat veren oyuncu Özge Özacar,filmle ve hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Fanatik Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Özacar, ilk biber gazını Fenerbahçe yüzünden yediğini söyledi. İşte Özge Özacar hakkında merak edilenler...
20.02.2023 Magazin
Ceyhun ve Begüm Fersoy’dan yeni açıklama: Çok zor zamanlardı
Ceyhun ve Begüm Fersoy’dan yeni açıklama: Çok zor zamanlardı Amasya'nın Merzifon ilçesinde tiyatro turnesinden dönüş yolunda TIR’a arkadan çarpan minibüste, üç kişi hayatını kaybetmişti. Minibüste yaralılar arasında bulunan oyuncu Ceyhun Fersoy, önceki gün galada görüntülendi. Tarifsiz acısını paylaşan oyuncu, "İçimizin acısı hiç bir zaman dinmeyecek" açıklamasında bulundu.
12.01.2023 Yaşam
Ragıp Savaş'tan çarpıcı itiraf! 'Unkapanı’ndan teklifler geldi'
Ragıp Savaş'tan çarpıcı itiraf! 'Unkapanı’ndan teklifler geldi' Ragıp Savaş, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Ezel Akay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 2003 yapımı 'Neredesin Firuze' filminde 'Melih' karakterine hayat veren oyuncu; Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Cem Özer, Özcan Deniz ve Ata Demirer'in de kadrosunda yer aldığı yapım hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
8.01.2023 Magazin
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı...
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı... Yılbaşı gecesi TV’de neler var, 31 Aralık 2023 gecesi hangi kanalda ne var? Sorularının yanıtı yeni yılı evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor. Yılbaşı gecesi 31 Aralık TV yayın akışı günün en çok aranan konu başlıklarından biri oldu. 31 Aralık Yılbaşı gecesi yılbaşına özel programlar, diziler ve filmler izleyicilerin evlerine konuk olacak. İşte, Show TV, Kanal D, Star, ATV ve TV8 31 Aralık yayın akışı...
31.12.2022 Televizyon
Tolga Yüce kameraları fark edince çıldırdı! Gazetecilere ağza alınmayacak küfürler etti
Tolga Yüce kameraları fark edince çıldırdı! Gazetecilere ağza alınmayacak küfürler etti 'The Hope' (Umut) adlı yapımda Mehmet Ali Erbil ile başrolü paylaşan Tolga Yüce, önceki akşam filmdeki rol arkadaşlarından Alix Kermes ile Cihangir'de bir mekanda görüntülendi. Kameraları fark edince çıldıran Tolga Yüce, bir anda "Şimdi burada benden dayak yemeyin" derken, basın mensuplarına ağza alınmayacak küfürler edip olay çıkardı.
4.11.2022 Magazin
Ata Demirer girdiği mekanda 15 saat kaldı! Kadın arkadaşlarıyla görüntülendi
Ata Demirer girdiği mekanda 15 saat kaldı! Kadın arkadaşlarıyla görüntülendi 'Eyvah Eyvah' serisi, 'Berlin Kaplanı', 'Niyazi Gül Dörtnala', 'Olanlar Oldu', 'Hedefim Sensin' ve konuk oyuncu olarak 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' filmlerinde kamera karşısına geçen Ata Demirer, senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı yeni filmi 'Bursa Bülbülü' ile sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü komedyen, önceki gece Cihangir'de bir mekanda kadın arkadaşlarıyla görüntülendi. Mekanda tam 15 saat kalan Ata Demirer, ilginç bir rekora imza attı.
4.11.2022 Magazin
Ata Demirer o akımı ti'ye aldı! 'Kızlar asansör kaçmadan bu pozu nasıl veriyorsunuz?'
Ata Demirer o akımı ti'ye aldı! 'Kızlar asansör kaçmadan bu pozu nasıl veriyorsunuz?' Senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı yeni filmi 'Bursa Bülbülü'nün çekimleri tamamlayan Ata Demirer, sosyal medyada eğlenceli paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü komedyen, iki milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından asansörde fotoğraf çektirme akımına uydu ve gönderisine yazdığı mesajla fenomen akımı tiye aldı.
26.10.2022 Magazin
Hasan Can Kaya ilk filmini çekmek için kolları sıvadı!
Hasan Can Kaya ilk filmini çekmek için kolları sıvadı! Son yılların en çok konuşulan komedyenlerinden, “Konuşanlar” serisinin yaratıcısı Hasan Can Kaya, ilk sinema filmiyle sevenleriyle buluşacak.
7.10.2022 Magazin
Ferhan Şensoy ölüm yıl dönümünde anıldı!
Ferhan Şensoy ölüm yıl dönümünde anıldı! Usta oyuncu Ferhan Şensoy, 31 Ağustos 2021 tarihinde hayatını kaybetmişti. Sık sık babasına duyduğu özlemi dile getiren Derya Şensoy, babasını ölüm yıl dönümünde andı. Şensoy'un mezarını ziyaret eden Derya Şensoy, fotoğrafı Instagram hesabında paylaştı. Derya Baykal da eski eşine duyduğu özlemi sosyal medyadan paylaştığı kare ile dile getirdi.
31.08.2022 Magazin
Aslı Turanlı aradığı aşkı sette buldu!
Aslı Turanlı aradığı aşkı sette buldu! 'Senden Daha Güzel' dizisinde rol alan Burak Çelik'in gönlünü rol arkadaşı Aslı Turanlı'ya kaptırdığı konuşuluyor.
23.08.2022 Magazin
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu! Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen rol aldığı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Sevenlerini korkutan komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Peki, Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? Okan Bayülgen kalp spazmı mı geçirdi? Kalp Spazmı nedir? Okan Bayülgen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
16.06.2022 Ünlüler Dünyası
Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy özlemi! "Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı"
Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy özlemi! "Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı" Merhum sanatçı Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşıma imza attı. Kardeşiyle birlikte babasını yanağından öptükleri bir kareyi yayınlayan 32 yaşındaki oyuncu, usta tiyatrocuya olan özlemini dile getirdi.
19.05.2022 Magazin
Ata Demirer: Mide ameliyatı olmaya karşıyım!
Ata Demirer: Mide ameliyatı olmaya karşıyım! Ata Demirer mide ameliyatı geçirerek zayıfladığı iddiasına yanıt verdi. Demirer 'Mide ameliyatına karşıyım. Ameliyata gerek yok, biraz çenemi tutunca veriyorum ben.' diye konuştu.
10.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ata Demirer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ata demirer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.