Futsal

Futsal

Son dakika Futsal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Futsal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Futsal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Futsal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan futsal gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 futsal haberi bulunmuştur. Tüm futsal haberleri aşağıda listelenmiştir.
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Bakan Bak: Okul sporlarında öğrencilerimiz başarı hikayesi yazacak
Bakan Bak: Okul sporlarında öğrencilerimiz başarı hikayesi yazacak Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından Sırbistan’da düzenlenecek ISF Futsal Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek olan milli sporcular, yarın Belgrad’a gidecek. Okul çağındaki her öğrencinin sporda bir başarı hikayesi yazma potansiyeline sahip olduğunu belirten Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, milli sporculara Futsal Dünya Şampiyonası’nda başarılar diledi.
8.10.2023 Gündem
Onun için tam bir futsal topçusu diyorlardı! 9 milyon euro'ya Serie A'ya gidiyor
Onun için tam bir futsal topçusu diyorlardı! 9 milyon euro'ya Serie A'ya gidiyor Sezon başında Süper Lig ekibinden 2 milyon euro'ya transfer edilmesine rağmen Fenerbahçe'de tam olarak kendisinden beklenen patlamayı yapamayan tecrübeli futbolcunun Serie A ekiplerinden Bologna'ya gideceği öğrenildi. Bazı Sarı Lacivertli yorumcuların 'futsal topçusu' dediği oyuncunun İtalya'da forma giymeye sıcak baktığı anlaşılırken, iki kulüp arasındaki görüşmelerin haziran ayında resmiyet kazanacağı bildirildi.
1.05.2023 Fenerbahçe
16 yaşında futsal oynarken bir anda kendisini dev kulüpte buldu! Galatasaray'dan flaş transfer
16 yaşında futsal oynarken bir anda kendisini dev kulüpte buldu! Galatasaray'dan flaş transfer Victor Nelsson'un takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran ve sol stoper arayışlarına artık ufak ufak bakan Galatasaray, 16 yaşında futsal oynarken İnternacional'in futbol akademisine katılan yıldız defansla görüşmelere başladı. Brezilya Milli Takımı'na 4 kez seçilen 31 yaşındaki futbolcu için yeni Marcao yakıştırmaları yapılırken, Okan Buruk'un da bu transfere onay verdiği belirtildi.
28.11.2022 Galatasaray
Teknoloji devi, UEFA ile iş birliğini duyurdu
Teknoloji devi, UEFA ile iş birliğini duyurdu Önümüzdeki iki sezonu kapsayan birçok turnuvada UEFA ile iş birliği yapacağını duyuran Oppo, UEFA'nın futbol turnuvası Şampiyonlar Ligi'ne ortak olan ilk Çinli marka olacak. Marka, UEFA ile, arasında UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi Finalleri ve UEFA Gençlik Ligi Finalleri'nin bulunduğu turnuvaları kapsayan iki yıllık ortaklık anlaşması yaptı.
22.07.2022 Bilim ve Teknoloji
TFF'den Ukrayna - Rusya kararı! 7 Nisan'a kadar transfer izni verildi
TFF'den Ukrayna - Rusya kararı! 7 Nisan'a kadar transfer izni verildi TFF Profesyonel Futbol ve Transfer Talimatı'nda yapılan değişiklik ile FIFA'nın kararı uygulandı. Karara göre Ukrayna'daki tüm ve Rusya'daki yabancı futbolcular, 7 Nisan'a kadar ülke kulüplerimize transfer olabilecekler.
22.03.2022 Şampiy10
Galatasaray Barcelona maçı ne zaman? Galatasaray UEFA rakibi Barcelona ile ne zaman, hangi gün, saat kaçta maç yapacak?
Galatasaray Barcelona maçı ne zaman? Galatasaray UEFA rakibi Barcelona ile ne zaman, hangi gün, saat kaçta maç yapacak? Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 rakibi belli oldu. Galatasaray İspanyol devi Barcelona ile kapışacak. Peki, Galatasaray Barcelona maçı ne zaman? Galatasaray Barcelona maçı nerede oynanacak?
25.02.2022 Gündem
AK Parti'li Turan: Demokrasinin yolu Çanakkale ruhundan geçer
AK Parti'li Turan: Demokrasinin yolu Çanakkale ruhundan geçer AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'Demokrasinin yolu Diyarbakır’dan geçer' sözlerine tepki göstererek, "Demokrasinin yolu, Çanakkale Savaşları'nda en güzel fotoğrafı veren Çanakkale ruhundan geçer" dedi.
29.01.2022 Siyaset
Galatasaray'ın Futbol İdari ve Sportif Koordinatörü Fatih İbradı oldu
Galatasaray'ın Futbol İdari ve Sportif Koordinatörü Fatih İbradı oldu Galatasaray Kulübü, futbol takımında yeni bir görevlendirme yaptı. Sarı-kırmızılılar, Futbol İdari ve Sportif Koordinatörü olarak Fatih İbradı'yı göreve getirdi. Fatih İbradı böylece, sarı-kırmızılı takımda 4. dönemine başlamış oldu.
6.12.2021 Futbol
İBB yaz spor okulları kayıtları ne zaman?  İBB yaz spor okulları kayıt 2021 başvuru ekranı!
İBB yaz spor okulları kayıtları ne zaman? İBB yaz spor okulları kayıt 2021 başvuru ekranı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yaz spor okulları başlıyor. İBB okul spor salonlarında, çocukları ağırlamaya yaz tatilinde de devam edecek. Şehrin 26 ilçesindeki 47 salon, ücretsiz yaz spor okullarına ev sahipliği yapacak. 15 farklı branşta ücretsiz spor eğitiminin verileceği okullarda çocuklar eğlenirken spor yeteneklerini geliştirmeleri hedefleniyor. Peki, İBB ücretsiz spor okulları kayıtları ne zaman? İBB yaz spor okulları kayıtları nasıl yapılır? İBB yaz spor okulları kayıt 2021 başvurusu detayları...
16.06.2021 Eğitim
UEFA güncelleme yaptı! İstanbul'daki final...
UEFA güncelleme yaptı! İstanbul'daki final... UEFA, kendisine bağlı olan organizasyonlardaki son değişikleri paylaştı. EURO 2020'ye katılacak son ülkelerin belirleneceği Play-Off maçları için yeni tarihler incelenirken, bu durumdan dolayı Uluslar Ligi maçları için de yeni tarih planlaması gerçekleştirilecek.
29.04.2020 Futbol
Selçuk ve Kasapoğlu, Öğretmenler Kupası'nı tanıttı
Selçuk ve Kasapoğlu, Öğretmenler Kupası'nı tanıttı Milli Eğitim Bakanlığında görev yapan öğretmenlere yönelik düzenlenen Türkiye Öğretmenler Kupası, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katıldığı törenle tanıtıldı.
24.10.2019 Eğitim
Bakan Kasapoğlu down sendromlu sporcularla buluştu
Bakan Kasapoğlu down sendromlu sporcularla buluştu Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Uluslararası turnuvalarda derece alan down sendromlu milli sporcular ile biraraya geldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Merkez Hakem Kurulu görev dağılımını yaptı
Merkez Hakem Kurulu görev dağılımını yaptı Merkez Hakem Kurulu, bugün gerçekleştirilen toplantıda görev dağılımı yaptı.
5.07.2019 TFF 1.Lig
TFF Başkanı Hüsnü Güreli, Down Sendromlular Milli Takımı ile bir araya geldi
TFF Başkanı Hüsnü Güreli, Down Sendromlular Milli Takımı ile bir araya geldi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Hüsnü Güreli, Riva'da kampta bulunan Özel Sporcular Down Sendromlular Futsal A Milli Takımı ile bir araya geldi.
14.05.2019 Futbol
Ergin Ataman plan bozdu! Barcelona...
Ergin Ataman plan bozdu! Barcelona... THY Euroleague’de Barcelona Lassa’yı deplasmanda 34 sayı farkla geçen Anadolu Efes, tüm planları bozdu. Tüm branşlarda Avrupa’da final hedefleyen Katalan kulübünü, Ergin Ataman ve öğrencilerinin üstün performansı nedeniyle korkuttu.
25.04.2019 THY Euroleague
MHK'da görev dağılımı belli oldu
MHK'da görev dağılımı belli oldu Merkez Hakem Kurulu'nda yeni yönetim ilk toplantısını yaptı. MHK yönetiminin görev dağılımı da belli oldu.
19.02.2019 Süper Lig
UEFA'dan Ozan Soykan'a görev
UEFA'dan Ozan Soykan'a görev FIFA kokartlı futsal hakemi Ozan Soykan, UEFA 19 Yaş Altı Futsal Şampiyonası B Grubu maçlarında görev alacak
22.01.2019 UEFA Avrupa Ligi
Futsal Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı
Futsal Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı Futsal Milli Takımı'nın 2020 Dünya Kupası ön eleme grubu maçları aday kadrosu açıklandı.
21.01.2019 Futbol
Tolunay Kafkas, ABD'de Futbol Antrenörleri Birliği Kongresi'ne katıldı
Tolunay Kafkas, ABD'de Futbol Antrenörleri Birliği Kongresi'ne katıldı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Gelişim Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, ABD'de Futbol Antrenörleri Birliği Kongresi'ne katıldı.
15.01.2019 Futbol
A Milli Futsal Takımı'ndan farklı galibiyet
A Milli Futsal Takımı'ndan farklı galibiyet A Milli Futsal Takımı, Tacikistan ile yaptığı hazırlık maçını 6-1 kazandı.
9.01.2019 Futbol
Futsal Milli Takımımız Tacikistan maçına hazır!
Futsal Milli Takımımız Tacikistan maçına hazır! A Milli Futsal Takımı, Erzincan'da Tacikistan ile yapacağı hazırlık maçlarının çalışmalarını tamamladı.
8.01.2019 Futbol
Futsalda millilerin kadrosu açıklandı
Futsalda millilerin kadrosu açıklandı Futsal Milli Takımı'nın 9-10 Ocak tarihlerinde Erzincan'da Tacikistan ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı.
3.01.2019 Futbol
FIFA kokartı takacak Türk hakemler açıklandı!
FIFA kokartı takacak Türk hakemler açıklandı! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2019 yılında FIFA kokartlı takacak Türk hakemleri açıkladı.
28.12.2018 Futbol
Liseliler tekme-tokat birbirlerine girişti
Liseliler tekme-tokat birbirlerine girişti Adapazarı'nda futsal maçında tartışan iki lisenin takım oyuncuları sahanın ortasında tekme- tokat kavga etti.
26.12.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Futsal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki futsal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.