Fair-Play

Fair-Play

Son dakika fair-play haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fair-play ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fair-play haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fair-Play

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fair-play gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.856 fair-play haberi bulunmuştur. Tüm fair-play haberleri aşağıda listelenmiştir.
TFF: Cezai yaptırımları taviz vermeden uygulamaya devam edeceğiz
TFF: Cezai yaptırımları taviz vermeden uygulamaya devam edeceğiz Türkiye Futbol Federasyonu, resmi internet sitesinden bir açıklama yayımladı. Özellikle cezai yaptırımların taviz vermeden uygulanacağına vurgu yapıldı.
2.04.2024 Fenerbahçe
Süper Lig'in en centilmen takımı belli oldu
Süper Lig'in en centilmen takımı belli oldu Süper Lig'de 30 hafta tamamlanırken en centilmen takım bordo-mavililer oldu. Bugünlerde saha olaylarıyla anılan bordo-mavililer Fair-Play sıralamasında ilk sırada yer alıyor.
29.03.2024 Süper Lig
Yunus Akgün'den Galatasaray'a kötü haber! Transfer FFP'ye takıldı
Yunus Akgün'den Galatasaray'a kötü haber! Transfer FFP'ye takıldı Galatasaray'ın sezon başında Leicester City'e kiraladığı ve 9 milyon euro'luk satın alma opsiyonu bulunan Yunus Akgün'den kötü haber geldi.
11.03.2024 Galatasaray
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Bugün Florya'daydım. Çok güzel bir ekibimiz var. Scout ekibimiz, Erden Bey, Ayhan Bey ve hocamızın yoğun çalışması var. Galatasaray için en iyisini yapmak istiyorlar. Bu çalışmalara da devam ediyorlar. Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz” dedi.
31.01.2024 Futbol
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçının iptaline ilişkin, “Hangi sebeple olursa olsun, sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır, hatalıdır, sporumuza hiçbir faydası yoktur. Dün geceden itibaren muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz. Cumhuriyet 85 milyonun ortak değeridir. Gazi Mustafa Kemal bu ülkenin banisidir. Daha düne kadar, affınıza sığınarak söylüyorum siz Atatürk’ün askeri değil, itlerisiniz diyenlerle el ele kol kola yürüyenlerin bugün söylediklerinin bizim nazarımızda hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur" dedi.
30.12.2023 Gündem
Faruk Koca'nın Fair play ödülü alması gündem oldu! Halil Umut Meler'e yumruğun sinyalini böyle vermiş
Faruk Koca'nın Fair play ödülü alması gündem oldu! Halil Umut Meler'e yumruğun sinyalini böyle vermiş Hakem Meler’i sahanın ortasında yumruklayarak Türk futbol tarihine kara leke düşüren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın 2022’de Fair Play/Adil Oyun Ödülleri’nde en iyi Başkan/Yönetici alanında ödül alması gündem oldu. İşte detaylar...
13.12.2023 Süper Lig
Cristiano Ronaldo'dan alkışlanacak Fair-Play örneği! Penaltıyı böyle iptal ettirdi
Cristiano Ronaldo'dan alkışlanacak Fair-Play örneği! Penaltıyı böyle iptal ettirdi Asya Şampiyonlar Ligi E Grubu 5. maçında Persepolis, deplasmanda Al Nassr ile karşı karşıya geldi. Mücadele golsüz eşitlikle sona ererken Cristiano Ronaldo'nun hareketi maça damgasını vurdu.
28.11.2023 Vatan TV
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun?
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun? Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. İstifa iddialarına sert yanıt veren Çebi'nin özellikle TFF ve Pendikspor maçının hakem yönetimine ilişkin sözleri gündeme oturdu. Çebi ayrıca Dusan Tadic, Anderson Talisca, Sergio Ramos, Tayyip Talha, Milot Rashica, Halil Dervişoğlu ve Onana transferleri hakkında da konuştu.
29.08.2023 Beşiktaş
Juventus Avrupa Konferans Ligi'nden men edildi
Juventus Avrupa Konferans Ligi'nden men edildi UEFA, İtalyan ekibi Juventus'un Konferans Ligi'nden men edildiğini ve 20 milyon Euro para cezası verildiğini açıkladı.
28.07.2023 İtalya
Gündeme damga vuran Zaha açıklaması: 9'a kadar geldiler evraklar elimizde
Gündeme damga vuran Zaha açıklaması: 9'a kadar geldiler evraklar elimizde Wilfired Zaha'yı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, yıldız futbolcu hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.
26.07.2023 Fenerbahçe
Ancelotti Arda Güler'i 'Mesut Özil' gibi kullanacak
Ancelotti Arda Güler'i 'Mesut Özil' gibi kullanacak 30 milyon euro bonservis karşılığında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in 7 Temmuz Cuma günü resmi imzayı atacağı öğrenildi.
6.07.2023 Fenerbahçe
Arda Güler'i transfer etmek için İstanbul'a geldi! 'Finansal Fair Play'e takılmadan işi bitireceğiz'
Arda Güler'i transfer etmek için İstanbul'a geldi! 'Finansal Fair Play'e takılmadan işi bitireceğiz' Real Madrid, Milan, Napoli, Dortmund, Sevilla, Newcastle gibi dev kulüplerin peşinden koştuğu Arda Güler için Barcelona Sportif Direktörü Deco İstanbul'a geldi. Finansal Fair Play'e takılmadan bu transferi bitirmek isteyen Laporta açıklamalarda bulunurken, başkanın 'Arda uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncuydu' sözleri Fenerbahçe cephesinde oldukça dikkat çekti.
30.06.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'a kötü haber! Icardi için dünya devi devrede
Galatasaray'a kötü haber! Icardi için dünya devi devrede Galatasaray'ın bonservisini almak için seferberlik ilan ettiği Mauro Icardi için dev bir kulüp daha devreye girdi. İtalyan medyasına göre Roma da Arjantinli süperstarı transfer etmek istiyor.
8.06.2023 Galatasaray
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den çok sert Galatasaray  açıklaması:Ligin tescilini kabul etmeyeceğim
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den çok sert Galatasaray açıklaması:Ligin tescilini kabul etmeyeceğim Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı ekibin gündemine dair açıklamalarda bulundu. Galatasaray ve TFF'ye yönelik sert ifadeler kullanan Ahmet Nur Çebi, "Beşiktaş şampiyon olsa bile ligin tescil edilmesini kabul etmeyeceğim" dedi.
5.05.2023 Beşiktaş
EURO 2024 mücadelesinde Türkiye, Ermenistan'ı 2-1 mağlup etti
EURO 2024 mücadelesinde Türkiye, Ermenistan'ı 2-1 mağlup etti A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu ilk maçında deplasmanda Ermenistan ile karşılaştı. Ay-yıldızlılar, Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.
25.03.2023 Futbol
'FIFA The Best' ödüllerinde Ronaldo'ya 16 yıl sonra büyük şok
'FIFA The Best' ödüllerinde Ronaldo'ya 16 yıl sonra büyük şok Dünya futbolunun patronu FIFA'nın her yıl düzenlediği ödül töreni The Best, Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen organizasyonla gerçekleşti. Düzenlenen törende FIFA, yılın en iyilerini açıklarken Cristiano Ronaldo detayı dikkat çekti.
28.02.2023 Futbol
Galatasaray'a UEFA ve FFP'den büyük müjde
Galatasaray'a UEFA ve FFP'den büyük müjde Galatasaray, UEFA Finansal Fair Play Kuralları çerçevesinde, 28 Şubat’a kadar halletmesi gereken “borçsuzluk” belgeleri konusunda işi sıkı tutuyor. Sarı-kırmızılılar, bununla ilgili bir sorun yaşanmayacağını dile getirdi.
26.02.2023 Galatasaray
Abdullah Avcı Fenerbahçe'yi de ofsayt taktiğini de çoktan çözmüş
Abdullah Avcı Fenerbahçe'yi de ofsayt taktiğini de çoktan çözmüş Yarın ezeli rakibi Fenerbahçe ile son derece kritik bir maça çıkacak olan Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Sarı Lacivertli takımın röntgenini çekti.
23.12.2022 Trabzonspor
Beşiktaş, UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu ile yapılandırma anlaşması imzaladı
Beşiktaş, UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu ile yapılandırma anlaşması imzaladı Beşiktaş, UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu ile yapılandırma anlaşması imzaladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.
2.09.2022 Beşiktaş
Bakan Kasapoğlu İçişleri Bakanı'yla görüştü saldırının perde arkasını duyurdu!
Bakan Kasapoğlu İçişleri Bakanı'yla görüştü saldırının perde arkasını duyurdu! Dün akşam saatlerinde TFF Binasına gerçekleştirilen silahlı saldırıyı kınayan ve İçişleri Bakanı'yla görüştüğü açıklayan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Mehmet Büyükekşi ile bir araya geldi.
2.09.2022 Şampiy10
Bakan Kasapoğlu, yüzücülere madalyalarını verdi
Bakan Kasapoğlu, yüzücülere madalyalarını verdi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 5. İslam Dayanışma Oyunları kapsamında, Konya Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleşen para yüzme yarışlarını izledi. Kasapoğlu, para yüzmede altın, gümüş ve bronz madalyaların sahipleri milli sporcular Sevilay Öztürk, Sümeyye Boyacı ve Emine Avcu'ya madalyalarını verdi. 
7.08.2022 Siyaset
TFF'den 1959 öncesi şampiyonluklar için açıklama!
TFF'den 1959 öncesi şampiyonluklar için açıklama! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe'nin başvurusu için, "TFF yönetmelikleri, talimatları var. O talimatlar neyi söylüyorsa biz onu uygularız." dedi.
25.07.2022 Süper Lig
Spor Toto 1'inci Lig'de fikstür çekildi! İşte eşleşmeler
Spor Toto 1'inci Lig'de fikstür çekildi! İşte eşleşmeler Spor Toto 1'inci Lig 2022-2023 sezonunun fikstür çekimi, bugün TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.
5.07.2022 TFF 1.Lig
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu fikstürü çekildi! İşte derbi haftaları
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu fikstürü çekildi! İşte derbi haftaları Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonunun fikstür çekimi gerçekleşti. 5 Ağustos’ta başlayacak olan lig, 28 Mayıs 2023’te sona erecek. Ligin ilk yarısı, 13 Kasım’da sona erecek, ikinci yarı ise 23 Aralık’ta başlayacak.
4.07.2022 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Fair-Play ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fair-play haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.