Ft

Ft

Son dakika ft haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ft ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ft haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ft

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ft gelişmeleri de dahil olmak üzere 676 ft haberi bulunmuştur. Tüm ft haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anka 3 özellikleri | TUSAŞ Anka 3 havalandı: ANKA-3 MİUS'un teknik özellikleri neler, ağırlığı nedir?
Anka 3 özellikleri | TUSAŞ Anka 3 havalandı: ANKA-3 MİUS'un teknik özellikleri neler, ağırlığı nedir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nin (TUSAŞ) geliştirdiği insansız savaş uçağı ANKA-3'ün, ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdiğini duyurdu. İşte ANKA-3 MİUS'un teknik özellikleri ve ağırlığı...
28.12.2023 Bilim ve Teknoloji
25 Plaka Neresi? 25 Hangi Şehrin Plakası? 25 Hangi İlin Plaka Kodu?
25 Plaka Neresi? 25 Hangi Şehrin Plakası? 25 Hangi İlin Plaka Kodu? Tarihte ilk olarak Fransa’da uygulanan taşıt kayıt plakaları daha sonra karayolu ulaşımın artması ile birlikte önce Belçika ardından da İngiltere üzerinden tüm dünyaya yayılmış bir sistemdir. Türkiye'de de kullanılmakta olan bu plaka sistemi, araçları belirli bölgeler ile ilişkilendirme konusunda büyük avantaj sağlamaktadır. Ülkemizde 81 ile ait ayrı ayrı plaka kodları bulunmakta ve bunlardan bir tanesi olan 25 plaka kodu ise Erzurum'a ait olmaktadır.
22.08.2023 Yaşam
Bursa'da korkunç kaza! Mevsimlik işçileri taşıyan kamyonet tarlaya savruldu: 3 ölü, 11 yaralı
Bursa'da korkunç kaza! Mevsimlik işçileri taşıyan kamyonet tarlaya savruldu: 3 ölü, 11 yaralı Bursa'nın Karacabey ilçesinde, mevsimlik işçileri taşıyan kamyonetin tarlaya savrulduğu kazada, 2'si Suriye uyruklu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.
3.08.2023 Yaşam
NASA’dan tarihi UFO toplantısı! Kilitli kapı açılıyor, dünya için bir dönüm noktası
NASA’dan tarihi UFO toplantısı! Kilitli kapı açılıyor, dünya için bir dönüm noktası On yıllar boyunca UFO gözlemlerini çürütmeye ve önemsiz göstermeye çalışan ABD pes etti. NASA'nın bir zamanlar sadece askeri ve ulusal güvenlik yetkilileri tarafından incelenen tanımlanamayan nesnelere dair ilk açıklamaları dünyada geniş yankı buldu. BBC’nin son iddiası ise dikkat çekti.
1.06.2023 Dünya
Dünyanın gözü Türkiye'de: En kritik seçim, yakından izleyecek ülkeyi yazdılar
Dünyanın gözü Türkiye'de: En kritik seçim, yakından izleyecek ülkeyi yazdılar Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Seçim için geri sayım sürerken Yunan basını 'Türkiye'deki en kritik seçim' değerlendirmesinde bulundu. Alman basını ise ülkedeki Türk vatandaşlarının tercihini mercek altına aldı. Seçim sonuçlarının bütün Ortadoğu ve dünyanın dört bir yanında izleneceğini kaydeden Amerikan gazetesi, ABD'ye hiç değinmeyip 'Seçim Avrupa ve NATO için ne anlama geliyor?' sorusunu sordu.
9.05.2023 Dünya
Gökyüzünün 3 hayaleti: Kaan, Anka-3, Kızılelma
Gökyüzünün 3 hayaleti: Kaan, Anka-3, Kızılelma 2028’den itibaren sadece Türk Hava Kuvvetleri’nin envanterinde yer alacak milli muharip uçak Kaan, göreve insansız savaş uçakları Anka-3 ve Kızılelma ile kol halinde çıkacak. Kaan, 16 bin 764 metre yükseklik ile saatte 2 bin 200 kilometre hıza çıkabilecek.
3.05.2023 Gündem
Yerli ve milli ilk helikopter motoru TS1400, test uçuşunda ilk özgün helikopter olan GÖKBEY’i uçurdu
Yerli ve milli ilk helikopter motoru TS1400, test uçuşunda ilk özgün helikopter olan GÖKBEY’i uçurdu Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ile Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) arasında imzalanan sözleşme kapsamında geliştirilen T625 GÖKBEY Helikopteri, TEI tarafından milli imkanlarla geliştirilen ve üretilen TS1400 Turboşaft Motoru ile ilk test uçuşunu başarılı şekilde tamamladı.
22.04.2023 Gündem
Yerli doğal gaz dünyada yankı uyandırdı! 'Türkiye'nin en iddialı projesi'
Yerli doğal gaz dünyada yankı uyandırdı! 'Türkiye'nin en iddialı projesi' Türkiye'nin Karadeniz'de keşfettiği doğal gazı karaya çıkarması ABD'den Japonya'ya, İngiltere'den Yunanistan'a dünyanın dört bir yanında yankı buldu. Nikkei Asia Türkiye'nin uluslararası toplumda nüfuz kazandığı yorumunu yaptı, en çarpıcı yorum ise Financial Times'tan geldi.
20.04.2023 Ekonomi
Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan'dan skandal açıklama!
Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan'dan skandal açıklama! İsveç'teki Türk Büyükelçiliği önünde provokatör Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim yakması ABD'den İngiltere'ye, Fransa'dan Yunanistan'a, Lübnan'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne, İran'dan Kanada'ya her yerde yankı buldu. Yeni bir krizin ateşlendiğini yazan gazete ve televizyonlar, NATO başvurusunun ölümle yüzleştiği yorumunu yapıyor. Türk elçiliğinin önünde Kur’an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan'dan skandal bir açıklama geldi.
23.01.2023 Dünya
Kızılelma uçtu mu? Bayraktar Kızılelma nedir, özellikleri nelerdir? Selçuk Bayraktar’dan Kızılelma paylaşımı!
Kızılelma uçtu mu? Bayraktar Kızılelma nedir, özellikleri nelerdir? Selçuk Bayraktar’dan Kızılelma paylaşımı! Kızılelma uçtu mu, Kızılelma nedir? Baykar tarafından geliştirilen Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma, teker kesme testinden sonra ilk kez havalandı. İşte Bayraktar Kızılelma hakkında merak edilenler…
15.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Melek Mosso kimdir, nereli, kaç yaşında, gerçek soy ismi ne? Melek Mosso’nun eğitimi, müzik kariyeri ve şarkıları…
Melek Mosso kimdir, nereli, kaç yaşında, gerçek soy ismi ne? Melek Mosso’nun eğitimi, müzik kariyeri ve şarkıları… Kanal D’nin sevilen müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” programının bu haftaki konuklarından biri Melek Mosso oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla ekranlara gelen programa konuk olan Melek Mosso kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Melek Mosso’nun eğitimi, müzik kariyeri ve şarkıları…
3.12.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler konuğu Özgür Can Çoban kimdir? Kaç yaşında, nereli? Eğitimi ve müzik kariyeri...
Şarkılar Bizi Söyler konuğu Özgür Can Çoban kimdir? Kaç yaşında, nereli? Eğitimi ve müzik kariyeri... Kanal D’nin sevilen müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” programının bu haftaki konuklarından biri Özgür Can Çoban oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla ekranlara gelen programa konuk olan Özgür Can Çoban kimdir, kaç yaşında, nereli?
3.12.2022 Televizyon
Türkiye'nin yeni vurucu gücü! Tamamen yerli ve milli
Türkiye'nin yeni vurucu gücü! Tamamen yerli ve milli Türkiye başardı. Düşmana korku salacak. TÜBİTAK SAGE tarafından geliştirilen yerli ve milli güdüm kiti HGK-82’nin (Hassas Güdüm Kiti) en yüksek yerlilik oranı ile envantere girdiği açıklandı.
18.11.2022 Ekonomi
Konya'da feci kaza! 2 otomobil çarpıştı: 7 yaralı
Konya'da feci kaza! 2 otomobil çarpıştı: 7 yaralı Konya’nın Beyşehir ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.
17.08.2022 Yaşam
Yolcu otobüsü alev alev yandı! 74 kişi canını zor kurtardı
Yolcu otobüsü alev alev yandı! 74 kişi canını zor kurtardı Sakarya’da TEM Otoyolu üzerinde seyir halinde olan Metro Turizm'e ait şehirler arası yolcu otobüsü alev alev yandı. Yangın sırasında otobüste bulunan 74 kişi canlarını son anda kurtardı.
11.08.2022 Yaşam
Rapçi Mavi pantalonunu çıkarıp iç çamaşırı ile konser verdi! Konserde soyunan Rapçi Mavi’ye sosyal medyada tepki!
Rapçi Mavi pantalonunu çıkarıp iç çamaşırı ile konser verdi! Konserde soyunan Rapçi Mavi’ye sosyal medyada tepki! Rapçi Mavi lakaplı Mavi Solman’ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Festival Park Kadıköy etkinlik alanında verdiği konser olay oldu. Rapçi Mavi Solman, sahne aldığı halk konserinde pantolonunu indirip iç çamaşırıyla konserine devam etti. Görüntüler sosyal medyaya düştü. Arkadaşlarıyla iç çamasırıyla şınav çeken Rapçi Mavi konserdeki görüntülerle ilgili açıklama yaptı. Peki, Rapçi Mavi lakaplı Mavi Solman kimdir? İşte detaylar…
26.07.2022 Ünlüler Dünyası
Suriye'ye operasyon! Osmanlı İmparatorluğu'dan bu yana bir ilk...
Suriye'ye operasyon! Osmanlı İmparatorluğu'dan bu yana bir ilk... Suriye'nin kuzeyine olası askeri hârekatı manşetine taşıyan Financial Times gazetesi, Osmanlı İmparatorluğu'nun dağılmasından bu yana bir Arap devletindeki en büyük Türk ayak izinin görüldüğünü yazdı.
25.07.2022 Dünya
Doğukan Sinik, resmen Hull City’de
Doğukan Sinik, resmen Hull City’de FT Antalyaspor, 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Doğukan Sinik için İngiltere Championship ekiplerinden Hull City ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.
11.07.2022 İngiltere
HÜRJET projesinde önemli gelişme! Üretilen ilk ön gövde montaj hattına taşındı
HÜRJET projesinde önemli gelişme! Üretilen ilk ön gövde montaj hattına taşındı Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından özgün olarak tasarlanan ve geliştirilen Türkiye’nin ilk jet motorlu eğitim uçağı HÜRJET projesinde önemli bir kilometre taşı daha kaydedildi ve uçağın ilk ön gövdesi üretim hattından son montaj hattına taşındı. 18 Mart 2023 tarihinde ilk uçuşunu gerçekleştirecek olan HÜRJET’in tüm parçaları son montaj hattında birleştirilerek yer testlerine başlanacak.
11.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Melek Mosso kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Melek Mosso şarkıları ve kariyeri
Melek Mosso kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Melek Mosso şarkıları ve kariyeri Aynur Doğan, Niyazi Koyuncu, Apolas Lermi ardından Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde 3 Haziran'da sahne almaya hazırlanan Melek Mosso konseri de iptal edildi. Twitter hesabından açıklama yapan Mosso, "Ben Isparta'ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz" dedi. Peki, Melek Mosso kimdir, kaç yaşında ve nereli? Melek Mosso şarkıları…
26.05.2022 Televizyon
Antonov-26 nakliye uçağının teknik özellikleri nelerdir, hangi ülke yapımı? Antonov AN 26 tipi uçağı nedir?
Antonov-26 nakliye uçağının teknik özellikleri nelerdir, hangi ülke yapımı? Antonov AN 26 tipi uçağı nedir? Ukrayna'ya ait Antonov-26 tipi nakliye uçağı, yaşadığı teknik arıza nedeniyle Zaporijya'da düştü. Kaza sonucu can kayıplarının olduğu bilgisi verildi. Peki, Antonov-26 nakliye uçağının teknik özellikleri nelerdir, hangi ülke yapımı? Antonov AN 26 tipi uçağı nedir?
22.04.2022 Bilim ve Teknoloji
AKINCI B’den gururlandıran test uçuş performansı
AKINCI B’den gururlandıran test uçuş performansı Selçuk Bayraktar, AKINCI B'nin uzun dayanım test uçuşuyla ilgili görüntülerini paylaştı.
15.04.2022 Bilim ve Teknoloji
AKINCI B TİHA'dan muhteşem performans! Selçuk Bayraktar paylaştı
AKINCI B TİHA'dan muhteşem performans! Selçuk Bayraktar paylaştı Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, AKIN B TİHA'nın performans dayanım test uçuşuyla ilgili görüntülerini paylaştı. AKINCI B'nin Performans dayanım test uçuşunu başarıyla gerçekleştirdiğini açıklayan Selçuk Bayraktar paylaşımında, "AKINCI da orucunu 35.000 feet'te bizimle birlikte açtı. Hayırlı Ramazanlar..." ifadelerini kullandı.
14.04.2022 Ekonomi
AKINCI TİHA'dan müthiş başarı! Rekor kırıldı, Bayraktar son dakika duyurdu: en yüksek...
AKINCI TİHA'dan müthiş başarı! Rekor kırıldı, Bayraktar son dakika duyurdu: en yüksek... AKINCI TİHA'dan müthiş başarı. Bir rekor daha geldi. Selçuk Bayraktar son dakika duyurdu. BAYKAR Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı'nın (TİHA) kendisine ait olan irtifa rekorunu kırdığını duyurdu. Bayraktar, "AKINCI 40 bin 100 ft'te! Milli ve özgün tasarım bir hava aracıyla çıkılmış en yüksek irtifaya çıktı." ifadelerini kullandı. İşte son dakika haberinin detayları...
11.03.2022 Ekonomi
Samsun Atatürk Heykelini kim yaptı? Onur Anıtı’nın hikayesi ve tarihi nedir, özellikleri ve hakkında bilgiler!
Samsun Atatürk Heykelini kim yaptı? Onur Anıtı’nın hikayesi ve tarihi nedir, özellikleri ve hakkında bilgiler! Samsun Atatürk heykeli tarihi ve özelliği, Samsun’da Atatürk Heykeli’ne yapılan saldırı sonrası merak edilip, araştırılmaya başlandı. Peki, Samsun Onur Anıtı nedir, Samsun Atatürk Heykelini kim yaptı? İşte Onur Anıtı özellikleri, tarihi ve hikayesi…
4.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ft ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ft haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.