Frank Walter Steinmeier

Frank Walter Steinmeier

Son dakika frank walter steinmeier haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan frank walter steinmeier ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını frank walter steinmeier haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Frank Walter Steinmeier

haberleri sayfasında son dakika yaşanan frank walter steinmeier gelişmeleri de dahil olmak üzere 350 frank walter steinmeier haberi bulunmuştur. Tüm frank walter steinmeier haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara'da tarihi zirve! Alman basınında dikkat çeken Erdoğan yorumları
Ankara'da tarihi zirve! Alman basınında dikkat çeken Erdoğan yorumları Türkiye'ye gelen Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi törenle karşıladı. Tarihi zirve dünya basını tarafından saniye saniye takip edildi. Alman Frankfurter Allgemeine gazetesi ise zirveyi dikkat çeken bir Erdoğan yorumu ile okurlarına servis etti.
25.04.2024 Gündem
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak?
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.
24.04.2024 Gündem
Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi: Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak
Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi: Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak Yerel seçim maratonunu geride bırakan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, önümüzdeki dönemde yoğun bir diplomasi trafiği bekliyor. Ankara, aralarında Rusya lideri Putin’in de bulunduğu dört önemli konuğu ağırlamaya hazırlanıyor.
2.04.2024 Gündem
Almanya’da çifte vatandaşlık müjdesi! Yasa tasarısı resmen kabul edildi
Almanya’da çifte vatandaşlık müjdesi! Yasa tasarısı resmen kabul edildi Almanya Federal Meclisi, vatandaşlığa geçişin kolaylaştırılmasını ve çifte vatandaşlık yolunun açılmasını içeren yasayı onayladı.
19.01.2024 Dünya
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e Katar'da soğuk duş! Karşılamaya kimse gelmedi havaalanında 30 dakika bekledi
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e Katar'da soğuk duş! Karşılamaya kimse gelmedi havaalanında 30 dakika bekledi Gazze'deki sivil katliamında İsrail'e büyük detsk veren Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Katar'ın başkenti Doha'daki havaalanında inişten sonra yaklaşık 30 dakika uçağın kapısında bekletildi.
30.11.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
Almanya'da kritik görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Derhal ateşkes sağlanmalı
Almanya'da kritik görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Derhal ateşkes sağlanmalı Resmi ziyarette bulunmak üzere Almanya’nın başkenti Berlin’e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile bir araya geldi. Görüşmede İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları, Türkiye ile Almanya ikili ilişkileri ve küresel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgede derhal ateşkesin sağlanması ve insani yardımların ulaştırılması gerektiğini, akan kanın durdurulmadığı her gün insanlığın kaybettiğini belirtti.
17.11.2023 Gündem
Erdoğan'ın Berlin ziyareti öncesi dikkat çeken iddia! Bloomberg'e cevap Haluk Bayraktar'dan geldi
Erdoğan'ın Berlin ziyareti öncesi dikkat çeken iddia! Bloomberg'e cevap Haluk Bayraktar'dan geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya ziyareti öncesi, 'Almanya Başbakanı Olaf Scholz'un Türkiye'ye Eurofighter Typhoon savaş uçağı satışını engelleyeceği' iddiasını ortaya atan Bloomberg'e cevap Baykar'ın Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan geldi.
17.11.2023 Gündem
Erdoğan'dan Almanya'da "Gazze" diplomasisi
Erdoğan'dan Almanya'da "Gazze" diplomasisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Almanya'ya gidiyor. Erdoğan, Almanya Başbakanı Scholz ile görüşecek. Görüşmenin gündeminde İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının yanı sıra ekonomi başta olmak üzere iki ülke ilişkileri ele alınacak.
17.11.2023 Gündem
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, katliam için Tanzanya’dan af diledi
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, katliam için Tanzanya’dan af diledi Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Tanzanya ziyareti kapsamında Maji Maji Anıtı’nı ziyaret etti. Burada konuşma yapan Steinmeier, 1905-1907 yılları arasında Alman sömürge birliklerince öldürülen yüzbinlerce sömürge karşıtı için af diledi.
2.11.2023 Dünya
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 17 bin 674’e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
10.02.2023 Gündem
Kraliçe Elizabeth cenaze töreni saat kaçta, Elizabeth’in cenaze töreni canlı yayınlanacak mı? Kraliçenin cenaze törenine hangi liderler katılacak, Cumhurbaşkanı katılacak mı?
Kraliçe Elizabeth cenaze töreni saat kaçta, Elizabeth’in cenaze töreni canlı yayınlanacak mı? Kraliçenin cenaze törenine hangi liderler katılacak, Cumhurbaşkanı katılacak mı? İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in cenaze töreni tüm dünya tarafından yakından takip ediyor. Töreni izlemek için geceden kuyruğa giren vatandaşlar geceyi sokaklarda geçirdi. Peki, Kraliçe Elizabeth cenaze töreni saat kaçta, Elizabeth’in cenaze töreni canlı yayınlanacak mı? Kraliçenin cenaze törenine hangi liderler katılacak, Cumhurbaşkanı cenazeye katılacak mı?
19.09.2022 Dünya
Almanya Ukrayna'ya kapıyı kapattı! 'AB üyeliği isteyen diğer ülkelere haksızlık olur'
Almanya Ukrayna'ya kapıyı kapattı! 'AB üyeliği isteyen diğer ülkelere haksızlık olur' Almanya Başbakanı Olaf Scholz Ukrayna'nın Avrupa Birliği'ne (AB) kısa yoldan üye olmasının mümkün olmadığını belirterek Kiev'e kapılarını kapattı. Scholz'un açıklamalarına tepki gösteren Ukrayna Avrupa'nın kendilerine 'ikinci sınıf muamele' yaptığını ileri sürdü.
19.05.2022 Dünya
Almanya Başbakanı Scholz, Ukrayna'ya bir ziyaret planlamadığını açıkladı
Almanya Başbakanı Scholz, Ukrayna'ya bir ziyaret planlamadığını açıkladı Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier'in, Ukrayna’nın başkenti Kiev’e planlanan ziyaretinin Ukrayna tarafından reddedilmesinin ardından, Kiev’e davet edilen Almanya Başbakanı Olaf Scholz yakın gelecekte Ukrayna'ya bir ziyaret planlamadığını söyledi.
13.04.2022 Dünya
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Kiev’de istenmediğini açıkladı
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Kiev’de istenmediğini açıkladı Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier, dün yaptığı açıklamada Ukrayna’nın başkenti Kiev’e planladığı ziyaretin Ukrayna tarafından reddedildiğini açıkladı.
13.04.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son gelişmeler...  Rus ordusunun katliamı dünyayı ayağa kaldırdı: Ekmek sırası bekleyen siviller vuruldu!
Ukrayna - Rusya savaşında son gelişmeler... Rus ordusunun katliamı dünyayı ayağa kaldırdı: Ekmek sırası bekleyen siviller vuruldu! Rusya'nın Ukrayna işgalinde 22. güne çatışmalar ve bombalamalarla girildi. Rusya'nın Ukrayna’nın Çernihiv kentinde ekmek kuyruğunda bekleyen sivilleri hedef almasının yankıları sürüyor. Dün yapılan saldırı sonucunda ölenlerin sayısının 13'e yükseldiği açıklandı. Harkiv ve Chernihiv'deki hasar uydu görüntülerine yansıdı. Maxar iki kentin uzaydan çekilmiş görüntülerini kamuoyu ile paylaştı. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, müzakerelerde önceliklerinin çatışmanın sona ermesi, güvenlik garantileri, egemenlik ve toprak bütünlüğünün yeniden sağlanması olduğunu belirtti.
18.03.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Şansölyesi Scholz'u kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Şansölyesi Scholz'u kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Olaf Scholz'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
14.03.2022 Siyaset
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier: Rusya’nın yaptığı bu adaletsizlik cevapsız kalmayacak
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier: Rusya’nın yaptığı bu adaletsizlik cevapsız kalmayacak Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i Ukrayna'ya yönelik askeri harekata son vermeye çağırarak, "Rusya’nın yaptığı bu adaletsizlik cevapsız kalmayacak. Batı ittifakı Putin’i bu savaştan vazgeçirmek için elinden geleni yapacaktır” dedi.
25.02.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyanın korktuğu oldu, Rusya Ukrayna'ya saldırdı. Dün başlayan savaş ile ilgili son dakika haberleri peş peşe geliyor. Ukrayna ordusu direniyor ama Rus ordusu Kiev bölgesine kadar ilerledi. Çok yoğun çatışmalar yaşanıyor. Rus ordusu uçaklarla ve füzelerle vuruyor. Ukrayna'da yaşananlarla ilgili ABD, NATO ve Batılı devletlerden Rusya'ya karşı art arda yaptırım kararları alınmaya başladı. Ukrayna'da halk daha güvenli bölgelere kaçıyor. Ukrayna'nın başkenti Kiev'de patlama sesleri duyuluyor. Ukrayna’nın başkenti Kiev güne ağır bombardıman saldırılarıyla uyandı. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski ise acı tabloyu paylaşarak ilk günde hayatını kaybeden insanların sayısını açıkladı. İşte dakika dakika Rusya Ukrayna savaşında yaşananlar...
25.02.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alman mevkidaşı Steinmeier ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alman mevkidaşı Steinmeier ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Senegal'de Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü.
22.02.2022 Siyaset
Almanya'da Steinmeier, ikinci kez cumhurbaşkanı seçildi
Almanya'da Steinmeier, ikinci kez cumhurbaşkanı seçildi Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’ın bugün yapılan Federal Seçiciler Kurulu'nun oturumunda yeniden seçilerek, ikinci dönem Cumhurbaşkanı oldu.
13.02.2022 Dünya
25. Alman Gelecek Ödülü Kovid-19 aşısını geliştiren BioNTech kurucularına verildi
25. Alman Gelecek Ödülü Kovid-19 aşısını geliştiren BioNTech kurucularına verildi Bu yıl 25'incisi verilen Alman Gelecek Ödülü yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısını geliştiren Uğur Şahin, Özlem Türeci, Christoph Huber ve Katalin Kariko'nun oldu.
17.11.2021 Dünya
Bundesbank Başkanı Jens Weidmann görevi bırakıyor
Bundesbank Başkanı Jens Weidmann görevi bırakıyor Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) Başkanı Jens Weidmann, kişisel nedenlerden dolayı bu yıl sonunda görevini bırakacağını açıkladı.
20.10.2021 Ekonomi
Almanya'da tarihi gün! Seçmenler sandık başında...
Almanya'da tarihi gün! Seçmenler sandık başında... Son dakika haberi... 16 yıl boyunca Almanya ve AB’ye bugünkü şeklini veren Şansölye Angela Merkel’in halefinin kim olacağı bugün belli oluyor. SPD’nin adayı Olaf Scholz, başbakanlığa daha yakın gözüküyor. Ancak CDU/CSU’nun adayı Armin Laschet’in farkı kapatması sıkı bir yarış olacağına işaret ediyor.
26.09.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Frank Walter Steinmeier ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki frank walter steinmeier haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.