Fotoğraf Sergisi

Fotoğraf Sergisi

Son dakika fotoğraf sergisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fotoğraf sergisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fotoğraf sergisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fotoğraf Sergisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fotoğraf sergisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 412 fotoğraf sergisi haberi bulunmuştur. Tüm fotoğraf sergisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Adanalılar ve civar kentlerden gelenler, kendilerine günlük rotalar çizerek, şehrin dört bir yanına yayılan etkinlikleri ziyaret ediyor.
17.04.2024 Adana
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü Adana Tepebağ Rotary Kulübü Gazeteci-Yazar Ramazan Şanıvar’ı Meslek Hizmet Ödülü’ne layık gördü.
1.02.2024 Adana
“100 yıldır aynı aşk ve heyecanla” fotoğraf sergisi
“100 yıldır aynı aşk ve heyecanla” fotoğraf sergisi Sağlık Bakanlığınca, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, 81 il ve 16 şehir hastanesinde düzenlenen “100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” fotoğraf sergisi açıldı.
28.10.2023 Gündem
Sağlık Bakanlığı'ndan '100'üncü yıl' fotoğraf sergisi
Sağlık Bakanlığı'ndan '100'üncü yıl' fotoğraf sergisi Sağlık Bakanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümü için 81 ildeki sağlık kuruluşları ile hizmetteki 16 şehir hastanesinde '100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla' fotoğraf sergisini açtı.
27.10.2023 Gündem
TBMM'de 15 Temmuz anma töreni! Cevdet Yılmaz: Milletimiz karanlığı vatan sevgisiyle aydınlatmıştır
TBMM'de 15 Temmuz anma töreni! Cevdet Yılmaz: Milletimiz karanlığı vatan sevgisiyle aydınlatmıştır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, TBMM'de düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla canları pahasına meydanlara akın eden milletimiz karanlığı vatan sevgisiyle aydınlatmıştır. 27 gün boyunca demokrasi nöbetlerini sürdürmüşlerdir." dedi. TBMM Başkanı Kurtulmuş ise "15 Temmuz'u unutmadık ve unutturmayacağız. Bu darbe teşebbüsü milleti yok etmeye odaklandı" ifadelerini kullandı.
15.07.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş önemli açıklama: Allah bu millete bir daha 15 Temmuz yaşatmasın
TBMM Başkanı Kurtulmuş önemli açıklama: Allah bu millete bir daha 15 Temmuz yaşatmasın Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü fotoğraf sergisi ile anma töreninde konuştu.
15.07.2023 Gündem
Galata Kulesi’nde 15 Temmuz fotoğraf sergisi! "Her biri çok anlamlı binlerce kare"
Galata Kulesi’nde 15 Temmuz fotoğraf sergisi! "Her biri çok anlamlı binlerce kare" Yerli ve yabancı birçok ziyaretçi akın etti. 15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden 7 yıl geçti. O karanlık gecede yaşanan ve hafızalara kazınan fotoğrafların yer aldığı ‘O AN’ fotoğraf sergisi ‘olanları unutmayalım, unutturmayalım’ diye Galata Kulesi’nde yerli ve yabancı turistlerin ziyaretine açıldı.
15.07.2023 Gündem
Türkiye’de ilk yapay zeka destekli solo sergi: Khakhane
Türkiye’de ilk yapay zeka destekli solo sergi: Khakhane Türkiye’nin önde gelen sanat mekanlarından biri olan Duende Art Gallery, Stefan Ragimov’un Türkiyede’ki ilk solo AI fotoğraf sergisi “Khakhane” (HAHANE)’ye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
6.07.2023 Kültür Sanat
Dünya Astsubaylar Günü ne zaman, Astsubaylar Günü neden 17 Ekim? Astsubaylar günü tarihi…
Dünya Astsubaylar Günü ne zaman, Astsubaylar Günü neden 17 Ekim? Astsubaylar günü tarihi… Astsubaylar Günü ne zaman ilen edildi, 17 Ekim neden astsubaylar günü? Dünya Astsubaylar Günü 2012 yılından beri her 17 Ekim’de kutlanıyor. İlk kez 2012 yılında kutlanmaya başlanan astsubaylar günü Büyükelçi ve Askeri ataşeler ve siyasi liderlerin katılımlarıyla gerçekleştiriliyor. Peki, Dünya Astsubaylar Günü ne zaman ilan edildi, Dünya Astsubaylar Günü neden 17 Ekim?
17.10.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Kazalar yol kusurundan kaynaklı değil
Bakan Karaismailoğlu: Kazalar yol kusurundan kaynaklı değil Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gaziantep ve Mardin'deki kazalara ilişkin, "Bu kazalar, yol kusurundan kaynaklı kazalar değil. İnceleme, araştırma ve soruşturmalar devam ediyor. Şu an yol kusuru dışında olan sürücü hataları ve araç hataları gözükmekte" dedi.
22.08.2022 Gündem
Bakan Ersoy, 'Başkent Kültür Yolu Festivali' sergilerini gezdi
Bakan Ersoy, 'Başkent Kültür Yolu Festivali' sergilerini gezdi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 'Başkent Kültür Yolu Festivali' kapsamında Ankara'nın Altındağ ilçesinde düzenlenen sergileri ziyaret edip sanatçılarla bir araya geldi. 
1.06.2022 Kültür Sanat
Bakan Ersoy, 'Başkent Kültür Yolu Festivali' sergilerini gezdi
Bakan Ersoy, 'Başkent Kültür Yolu Festivali' sergilerini gezdi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 'Başkent Kültür Yolu Festivali' kapsamında Ankara'nın Altındağ ilçesinde düzenlenen sergileri ziyaret edip sanatçılarla bir araya geldi. 
1.06.2022 Kültür Sanat
Fotoğrafın maratonu sonuçlandı: Yılın en iyi fotoğraf editörü Demirören’den
Fotoğrafın maratonu sonuçlandı: Yılın en iyi fotoğraf editörü Demirören’den Fotoğraf Organizasyonları Derneği FOTON'un “PhotoMaraton İstanbul 2021” ve “İstanbul Street Photo Festival 2021” etkinliklerinin kazananları belli oldu.
5.12.2021 Gündem
'Kafkasların, 'zenginliği paylaşma' bölgesine dönüşmesini arzu ediyoruz'
'Kafkasların, 'zenginliği paylaşma' bölgesine dönüşmesini arzu ediyoruz' TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Biz Türkiye olarak Kafkasların, 'zenginliği paylaşma, mutluluğu çoğaltma' bölgesine dönüşmesini arzu ediyoruz" dedi.
4.11.2021 Siyaset
212 Photography Istanbul 1 Ekim'de başlıyor
212 Photography Istanbul 1 Ekim'de başlıyor Anadolu ve Avrupa yakasındaki yeni mekânları ve farklı disiplinleri kapsayan içeriğiyle zengin bir sanat deneyimi sunan “212 Photography Istanbul” festivalinin sergi ve etkinlik detayları belli oldu.
25.09.2021 Kültür Sanat
15 Temmuz fotoğraf sergisine yoğun ilgi
15 Temmuz fotoğraf sergisine yoğun ilgi İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda fotoğraf sergisi açtı. Yolcular, sergiye yoğun ilgi gösterdi.
14.07.2021 Gündem
Nazım Hikmet ölümünün 58. yılında anıldı!
Nazım Hikmet ölümünün 58. yılında anıldı! Şair Nazım Hikmet, ölümünün 58. yılında Rusya’nın başkenti Moskova’daki mezarı başında anıldı.
3.06.2021 Gündem
Nazım Hikmet'in vefatının 58. yılı! Nazım Hikmet kimdir? Nazım Hikmet'in mezarı nerede?
Nazım Hikmet'in vefatının 58. yılı! Nazım Hikmet kimdir? Nazım Hikmet'in mezarı nerede? Nazım Hikmet Ran'ın vefatının üzerinden 58 yıl geçti. Şair, oyun yazarı, romancı ve anı yazarı Nazım Hikmet Ran ölüm yıl dönümünde anılıyor. Kuvayi Milliye, 835 Satır, Benerci Kendini Niçin Öldürdü? ve Memleketimden İnsan Manzaraları'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda unutulmaz eseri kaleme aldı. İşte dünyaca ünlü şair Nazım Hikmet Ran'ın hayatı, şiirleri ve eserleri...
3.06.2021 Gündem
TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan ABD'ye sert tepki!
TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan ABD'ye sert tepki! TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ABD Başkanı Biden'ın 'soykırım' açıklamasına tepki gösterdi.
26.04.2021 Siyaset
Prof. Dr. Orhan Kural kimdir, kaç yaşındaydı? İşte Orhan Kural'ın hayatı
Prof. Dr. Orhan Kural kimdir, kaç yaşındaydı? İşte Orhan Kural'ın hayatı Prof. Dr. Orhan Kural, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 70 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Prof. Dr. Orhan Kural kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Prof. Dr. Orhan Kural hayatı ve hakkında merak edilenler...
23.12.2020 Gündem
Prof. Dr. Orhan Kural koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti
Prof. Dr. Orhan Kural koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti Prof. Dr. Orhan Kural, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 70 yaşında hayatını kaybetti. Prof. Kural, ölmeden önce vasiyetini açıkladığı bir video kaydı aldı: "Benim cenazeme kesinlikle kürk giyenler, bilmiyorum yaz mı olacak, kış mı olacak ama.. Ve faal avcılar gelmesinler istemiyorum kesinlikle. Özellikle hayvan ticareti yapanlar gelmesinler. Bir tane bile cenazemde canlı çiçek istemiyorum. Belediye başkanları dahil yollamasınlar. Onun yerine eğitim kurumlarına bağışta bulunsunlar."
23.12.2020 Gündem
Rauf Denktaş kimdir? KKTC'nin özgürlük mücadelesinde Rauf Denktaş
Rauf Denktaş kimdir? KKTC'nin özgürlük mücadelesinde Rauf Denktaş Hayatını Kıbrıs Türk halkının özgürlüğüne adayan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 37. kuruluş yıl dönümü nedeniyle internette araştırılan isimlerin başında geliyor. Peki, Rauf Denktaş kimdir? Rauf Denktaş KKTC'nin bağımsızlığı için neler yaptı? İşte Rauf Denktaş'ın hayatı hakkında merak edilenler...
15.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Demokrasi ve Özgürlükler Adası'na geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Demokrasi ve Özgürlükler Adası'na geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 12 Eylül askeri darbesinin 40. yılı nedeniyle yapılacak 'Vesayetten Demokrasiye Milli İrade Sempozyumu'na katılmak üzere Demokrasi ve Özgürlükler Adası'na geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eski başbakanlardan Tansu Çiller, 12 Eylül fotoğraf sergisini gezdi.
12.09.2020 Siyaset
Ayasofya-i Kebir Camii'ndeki cuma namazı Tayland'da kutlandı
Ayasofya-i Kebir Camii'ndeki cuma namazı Tayland'da kutlandı Tayland'da bir grup Müslüman öğrenci, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde 86 yıl sonra ilk defa cuma namazı kılınması dolayısıyla kutlama yaptı.
24.07.2020 Gündem
Akciğer hastalığı tiyatro ile anlatıldı
Akciğer hastalığı tiyatro ile anlatıldı Akciğer damarlarının tıkanması ve kan akımını yavaşlatması sonucu oluşan bir hastalık olan kronik tromboembolik pulmoner hipertansiyon (KTEPH) konusunda farkındalık yaratmak için Ankara Cer Modern’de bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, KTEPH hastalarının hayatı fotoğraf sergisi ve tiyatro oyunuyla sahneye taşındı.
24.11.2019 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Fotoğraf Sergisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fotoğraf sergisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.