Forum

Forum

Son dakika forum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan forum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını forum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Forum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan forum gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.429 forum haberi bulunmuştur. Tüm forum haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington'a yapması beklenen ziyaretteyken, Amerika Birleşik Devletleri'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, ekibimizden Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi. İşte o özel röportaj...
26.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul süper hızlı tren projesini başlattık
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul süper hızlı tren projesini başlattık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı proje çalışmalarını başlattık. Süper hızlı tren hattımızda saatte 350 kilometre hıza ulaşacak trenlerimizle seyahat süresini 80 dakikaya indireceğiz" dedi.
25.03.2024 Ekonomi
Trendyol ramazan hediyeleri doğru mu? Trendyol ramazan hediyeleri linki dolandırıcı mı?
Trendyol ramazan hediyeleri doğru mu? Trendyol ramazan hediyeleri linki dolandırıcı mı? Sosyal medya üzerinden vatandaşlar Trendyol linki üzerinden Ramazan hediyesi verildiğinin doğru olup olmadığını soruluyor. Paylaşımlara göre linke tıklayan vatandaşların karşısına yeni bir forum açıldı. Söz konusu sayfanın açılmasının ardından arama motorlarına yönelen vatandaşlar Trendyol ramazan hediyeleri doğru mu? Sorusuna yanıt arayamaya başladı.
19.03.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Bakan Fidan açıkladı: Filistin'de ateşkese ulaşılması konusunda çaba var
Bakan Fidan açıkladı: Filistin'de ateşkese ulaşılması konusunda çaba var Bölgesel ve Küresel sorunların görüşüldüğü, 148 ülkeden yaklaşık 4 bin 700 kişinin katıldığı 3'üncü Antalya Diplomasi formunun tamamlandığını Dışişleri Bakanı Hakan Fidan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bildirdi.
3.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi Dışişlerİ Bakanı Hakan Fidan, "Ateşkese yönelik görüşmelerin, ara bulucular vasıtasıyla devam ettiğini belirtebilirim. Ramazan ayından önce Filistin'de ateşkese ulaşılması konusunda arzu ve çaba var" dedi.
3.03.2024 Gündem
Çamur yağmuru ne zaman yağacak? Çamur yağmuru nedir, neden yağar?
Çamur yağmuru ne zaman yağacak? Çamur yağmuru nedir, neden yağar? Meteorolojiden çamur yağmuru uyarısı geldi. Afrika’daki toz bulutlarının Türkiye’ye yönelmesi sonucunda oluşan çamur yağmuru konusunda özellikle araç sahipleri uyarıldı. Peki, Çamur yağmuru 2024 ne zaman, hangi gün yağacak?
2.03.2024 Gündem
Bakan Fidan: Herkes katliamın durmasını istiyor ama failler bu seslere kör ve sağır
Bakan Fidan: Herkes katliamın durmasını istiyor ama failler bu seslere kör ve sağır Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 3'üncü Antalya Diplomasi Forumu'nda açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, "Bildiğimiz üzere mevcut uluslararası düzen, adalet ve eşitlik vaat etmiyor. Uluslararası sistemin zayıfladığı aşikar. Adalet üzerine kurulu olmayan hiçbir düzen kalıcı olamaz. Adalet için sesini yükselten ülkeler var" dedi. Fidan, "Küresel vicdan ateşkes diyor. İnsani değerlere sahip çıkan herkes Gazze'deki katliamın durmasını istiyor ama failler bu seslere kör ve sağır" diye konuştu.
1.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'dan dünyaya seslendi: Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'dan dünyaya seslendi: Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sözler eylemle desteklenmedikçe ne Filistin'deki zulmü durdurmanın, ne de uluslararası sisteme güveni yeniden inşa etmenin mümkün olmadığını belirterek, "Uluslararası toplum Filistin halkına borcunu ancak Filistin Devleti'nin kurulmasıyla ödeyebilir. Bunun için 1967 sınırları temelinde, başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız, egemen ve coğrafi bütünlüğü haiz Filistin Devleti'nin teşekkülü sağlanmalı. Bu maksatla garantörlüğü de içerecek şekilde sorumluluk almaya Türkiye olarak hazır olduğumuzu belirttik" dedi.
1.03.2024 Gündem
İsrail'i şok eden F-35 kararı! Hollanda mahkemesi kararını verdi
İsrail'i şok eden F-35 kararı! Hollanda mahkemesi kararını verdi Hollanda Temyiz Mahkemesi, Hollanda hükümetinin İsrail’e F-35 savaş uçağı parçalarını ihracatını durdurmasına yönelik karar verdi.
12.02.2024 Dünya
Vertigo Nasıl Geçer? Vertigo Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Vertigo Nasıl Geçer? Vertigo Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Vertigo, genellikle baş dönmesi olarak tanımlanan bir hareket ya da dönme hissidir. Baş dönmesi ile aynı şey değildir. Vertigolu kişiler, gerçekten dönüyormuş ya da hareket ediyormuş gibi veya dünya etraflarında dönüyormuş gibi hissederler.
17.01.2024 Sağlık
Hava yorumculuğu kavgası! Kerem Ökten iddiasına Mikdat Kadıoğlu'ndan açıklama
Hava yorumculuğu kavgası! Kerem Ökten iddiasına Mikdat Kadıoğlu'ndan açıklama İnternet üzerinden hava yorumculuğu popüler olunca kavga çıktı. Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, ‘işletmeci’ hava tahmincisi Kerem Ökten hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklayarak, “Abartılı tahmin ve uyarıları zarar veriyor” dedi. Ökten’den ise “Meteorolog olduğumu iddia etmedim” yanıtı geldi.
9.01.2024 Gündem
Bu gece Trakya'dan giriş yapacak: Edirne, Kırklareli, Tekirdağ buz kesecek. Salı sabahı İstanbul'u 10 derece birden vuracak!
Bu gece Trakya'dan giriş yapacak: Edirne, Kırklareli, Tekirdağ buz kesecek. Salı sabahı İstanbul'u 10 derece birden vuracak! İstanbul'un beklediği soğuk hava Balkanlar'dan giriş yapacak. Trakya bölgesindeki şehirlerimiz Edirne, Kırklareli, Tekirdağ buz kesecek. 10 derece birden düşecek ani düşüş İstanbul'u keskin bir şekilde vuracak. 9 Ocak Salı sabahı kar yağışı yüksek kesimlerde kendini gösterecek.
8.01.2024 Gündem
9 AVM’den konkordato talebi
9 AVM’den konkordato talebi Marmara Forum ve Forum İstanbul’un da aralarında olduğu 9 AVM'nin 600 milyon euroluk banka borçları nedeniyle konkordato talep ettiği, mahkemenin ise 3 aylık geçici mühlet kararı verdiği öğrenildi.
28.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kosova Cumhurbaşkanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kosova Cumhurbaşkanı ile görüştü   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani- Sadriu ile görüştü. 
8.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı basınına Gazze çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı basınına Gazze çağrısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da "Birlikte Gelişmek: Sorumluluklar, Eylemler ve Çözümler" temasıyla gerçekleştirilen “TRT World Forum 2023” programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Küresel barışı ve güvenliği sağlamakla mükellef uluslararası kuruluşların sorun çözme kabiliyeti olmadığını bugün daha iyi anlıyoruz'' ifadelerini kullandı. Batı medyasına tepki gösteren Erdoğan, ''Gazze'de 70'i aşkın medya mensubu öldü. Amerika'nın, İngiltere'nin, Fransa'nın, Almanya'nın meşhur gazetecileri nerede?'' açıklamasında bulundu.
8.12.2023 Gündem
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu Dünyanın dört bir yanından girişimleri ve yatırımcıları bir araya getiren Take Off İstanbul Girişim Zirvesi sona erdi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenen, ülkemizin yüksek teknoloji firmalarından değerli girişimlerine, uluslararası girişim merkezlerinden teknoparklara varan geniş bir partner ağına sahip olan zirve, girişim ekosisteminin büyük oyuncularını bir araya getirerek girişimciler için bir iş birliği zemini oluşturdu. İki gün süren ve 43 ülkeden 1252 girişimin başvuru yaptığı zirvede toplam 200 yerli ve yabancı girişim yer aldı. Azerbaycan ve Katar’ın ülke pavilyonlarının yer aldığı, 100'den fazla yatırımcının katıldığı zirve ziyaretçilerine de girişimci, paydaş ve sponsorların stantlarında farklı ürünleri deneyimleme, ilham veren konuşmacıları dinleme ve birçok önemli isimle tanışma şansı sundu.
7.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Batı katliamlara kör ve sağır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Batı katliamlara kör ve sağır İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesinin (İSEDAK) 39. Bakanlar Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda Gazze kasabı olan Netanyahu, bir savaş suçlusu olmanın ötesinde kesinlikle Gazze kasabı olarak aynı Miloseviç nasıl yargılandıysa, bu yargılanacaktır. Gazze’nin yeniden imarıyla ilgili hazırlıklara da şimdiden başlamalıyız. İsrail’in Gazze’yi insansızlaştırma politikalarına karşı da çok net bir duruş sergilemeliyiz. Farklı hevesler peşinde koşan İsrailli yöneticilere şu gerçeği bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Gazze, bir Filistin toprağıdır. Gazze Filistinlilerindir, ebediyen de öyle kalacaktır" dedi. 
4.12.2023 Gündem
Bomba Siklon nedir? Hafta sonu bomba siklon riski!
Bomba Siklon nedir? Hafta sonu bomba siklon riski! Kışın yüzünü göstermesiyle havalar soğudu, yağışlar başladı. İstanbul için kar uyarısı gelirken hafta sonu için 'bomba siklon riski' haberi geldi. Peki, bomba siklon nedir?
23.11.2023 Yaşam
Bakan Şimşek: Daha iyi işbirlikleri yapmalıyız
Bakan Şimşek: Daha iyi işbirlikleri yapmalıyız Türk-Arap Ekonomik Forumu’nda konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Enerji konusunda, az yatırım yapılıyor. Bunun sonucu olarak enerji fiyatlarının yüksek kalacağını görünüyor. Onun için daha iyi işbirlikleri yapmamız gerekiyor” dedi.
8.11.2023 Ekonomi
Turkcell grup gelirleri yıllık bazda yüzde 77,3 büyüyerek 26 milyar TL oldu
Turkcell grup gelirleri yıllık bazda yüzde 77,3 büyüyerek 26 milyar TL oldu Turkcell yılın üçüncü çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre şirketin grup gelirleri yıllık bazda yüzde 77,3 büyüyerek 26 milyar TL, FAVÖK ise yüzde 88,9 oranında artarak 11,3 milyar TL oldu. Net kâr, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 128,7 artışla 5,5 milyar TL olarak gerçekleşti. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, genişleyen müşteri bazı, dijital servisler ve techfin faaliyetlerinin katkısıyla Turkcell'in yılın üçüncü çeyreğinde de istikrarlı ve güçlü büyümeye devam ettiğini söyledi. Dr. Koç, şirketin gelişmiş teknolojik yeteneklerini ve inovasyon gücünü kullanarak büyümesine süreklilik kazandıracağını vurguladı.
8.11.2023 Finans
Van'da görülen Kuzey Işıkları'nın sırrı çözüldü! Uzmanlar açıkladı, Dünya'ya çarptı
Van'da görülen Kuzey Işıkları'nın sırrı çözüldü! Uzmanlar açıkladı, Dünya'ya çarptı Kutuplarda görmeye alıştığımız Kuzey Işıkları, bu kez Avrupa ve Türkiye’den gözlendi. Güneş’te önceki gün yaşanan patlamalarda olağandan çok yayılan plazmalar Dünya’ya çarptı. Önümüzdeki dönemlerde bunun artacağını söyleyen uzmanlar, bunun bizi tehdit eden bir durum olmadığını söyledi.
7.11.2023 Yaşam
Bakan Uraloğlu, 'Küresel Geçit Forumu'na katılacak
Bakan Uraloğlu, 'Küresel Geçit Forumu'na katılacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 24-25 Ekim'de Belçika'nın başkenti Brüksel'de gerçekleştirilecek Küresel Geçit Forumu ve forum kapsamındaki Ulaştırma Koridorları Paneli'ne katılacak.
22.10.2023 Gündem
2400 yılık antik kentte salgın araştırılacak!
2400 yılık antik kentte salgın araştırılacak! Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Dalyan köyündeki 2 bin 400 yıllık Alexandria Troas Antik Kenti'nde salgın yaşanıp yaşanmadığı, kazı çalışmalarının devam ettiği forum alanı içerisinde çıkacak iskeletlerin antropologlar tarafından incelenmesi sonrası ortaya çıkacak.
14.10.2023 Yaşam
Sahte yatırım ve borsa siteleri için harekete geçildi! Ankara merkezli 8 ilde operasyon! 29 kişi gözaltında
Sahte yatırım ve borsa siteleri için harekete geçildi! Ankara merkezli 8 ilde operasyon! 29 kişi gözaltında Sosyal medya, borsa ve yatırım hizmetlerinde faaliyet gösteren forum sitelerindeki ücretsiz eğitim adı altındaki reklamlara cep telefon numaralarını yazarak form dolduran vatandaşları mağdur eden 29 şahıs gözaltına alındı.
26.09.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Forum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki forum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.