Ford Otosan

Ford Otosan

Son dakika Ford Otosan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ford Otosan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ford Otosan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ford Otosan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ford otosan gelişmeleri de dahil olmak üzere 712 ford otosan haberi bulunmuştur. Tüm ford otosan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Froto temettü ne zaman yatacak, Froto (FORT OTO) temettü ne zaman hesaba geçer 2024?
Froto temettü ne zaman yatacak, Froto (FORT OTO) temettü ne zaman hesaba geçer 2024? Ford Otosan, hisse başına 43.30 TL temettü dağıtacağını açıkladı. Bu temettü verimi %3.6'ya karşılık gelmekte ve referans fiyatı 1175.7 TL olarak belirlenmişti. Peki, Ford Oto temettü 2024 ne zaman hesaplara geçer? Froto temettü ne zaman yatacak?
16.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz tek haneli enflasyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz tek haneli enflasyon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "En büyük başarımız şimdiye kadar ülkemizi sıcak çatışmaların tarafı yapmamak ve istikrarsızlık ateşinin ülkemize sirayet etmesine izin vermemek olmuştur. Tam tersine uyguladığımız dengeli, ilkeli ve soğukkanlı politikalarla Türkiye’yi krizlerin çözümünde anahtar ülke konumuna getirdik" dedi.
4.11.2023 Gündem
Borsa İstanbul'a 2023'te 1.4 milyon yatırımcı 27 şirket geldi! Yabancılar akın etti
Borsa İstanbul'a 2023'te 1.4 milyon yatırımcı 27 şirket geldi! Yabancılar akın etti Borsa İstanbul günden güne rekor kırmayı sürdürüyor. Yükseliş her geçen hafta daha çok yatırımcının ilgisini çekiyor. Son 15 günde 775 bin, yılbaşından bu yana 1.4 milyon yatırımcı borsaya aktı. Bu hafta gerçekleşecek 3 halka arzla birlikte Borsa İstanbul'da işlem gören yeni şirket sayısı 27’ye çıkıyor. Öte yandan yabancıda da BİST'e ilgi yoğun. İşte detaylar...
7.08.2023 Ekonomi
Suzuki geliştirdi Toyota üretecek!
Suzuki geliştirdi Toyota üretecek! İki şirket yeni bir SUV için işbirliği yaptı.
1.07.2022 Otomobil
Ford Otosan Craiova fabrikasını devraldı
Ford Otosan Craiova fabrikasını devraldı Ford’un Romanya’daki fabrikasının bünyesine katılmasıyla Ford Otosan, elektrifikasyon konusundaki deneyimini Romanya’ya taşıyacak.
1.07.2022 Otomobil
Kocaeli'nde üretilecek yeni E-Transit Custom görücüye çıktı!
Kocaeli'nde üretilecek yeni E-Transit Custom görücüye çıktı! E-Transit’ten sonra, Ford’un merakla beklenen tam elektrikli ikinci ticari modeli yeni E-Transit Custom tanıtıldı.
12.05.2022 Otomobil
Avrupa’daki ticariler için “Ford Pro” devreye giriyor!
Avrupa’daki ticariler için “Ford Pro” devreye giriyor! Marka ABD pazarının ardından “Ford Pro”yu Avrupa pazarında uygulamaya alıyor. Uygulama ile işletmelerin maliyetleri düşürmesi ve sürdürülebilirliği geliştirmesi hedefleniyor.
29.04.2022 Otomobil
2022 temettü verecek hisseler ve tarihleri belli oldu! Hangi şirket ne kadar kâr payı ödeyecek?
2022 temettü verecek hisseler ve tarihleri belli oldu! Hangi şirket ne kadar kâr payı ödeyecek? Borsa şirketlerinden temettü dağıtımı! Borsada işlem gören 122 şirketin geçen yılki kârından yatırımcısına toplamda 71 milyar lirayı aşkın rekor nakit temettü verecek. Nisan ayında 42 şirket nakit temettü dağıtacak. Peki, Temettü ödemeleri ne zaman? Hangi şirket ne kadar temettü ödeyecek? İşte 2022 temettü verecek hisseler ve tarihleri!
13.04.2022 Ekonomi
Ford Transit artık “elektrikli”
Ford Transit artık “elektrikli” Avrupa’nın en güçlü elektrikli ticari aracı E-Transit’in üretimi, elektrik enerjisinin tamamını yüzde 100 yenilenebilir kaynaklardan elde eden Kocaeli Fabrikaları’nda başlıyor.
8.04.2022 Otomobil
Bakan Varank: İçten yanmalı motorlara gelecek yasaklardan sanayimiz doğrudan etkilenecek
Bakan Varank: İçten yanmalı motorlara gelecek yasaklardan sanayimiz doğrudan etkilenecek Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kocaeli'de, Avrupa'nın en güçlü ve Türkiye'nin ilk tam elektrikli ticari aracı 'E-Transit'in hattan inme töreninde yaptığı konuşmasında, "İçten yanmalı motorlara gelecek yasaklardan, sanayimiz doğrudan etkilenecek. Dikkat etmemiz gereken önemli hususlar var" dedi.
7.04.2022 Ekonomi
Türkiye'de üretildi! İlk elektrikli ticari aracı hattan indirildi
Türkiye'de üretildi! İlk elektrikli ticari aracı hattan indirildi Türkiye'nin ilk elektrikli ticari aracı E-Transit Kocaeli'de hattan indirildi. Programa katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türkiye otomotiv sektöründeki tecrübesi ve gelişen Ar-Ge ekosistemi ile önümüzdeki dönemde Avrupa’nın elektrikli araç üssü olacaktır. Tüm dünya Türkiye’nin muharebe konseptlerini değiştiren SİHA’larını konuşuyor. Türkiye, otomobil üretiminin yüzde 80’ini başta Almanya, İngiltere ve Fransa olmak üzere Avrupa ülkelerine ihraç ediyor" dedi. Ford Otosan, Ford'un Avrupa’daki ilk elektrikli ticari aracı Ford E-Transit’i, Kocaeli fabrikalarında hattan indirdi.
7.04.2022 Ekonomi
Klasik araçlara ekspertiz!
Klasik araçlara ekspertiz! Klasik araç profesyonel ekspertiz hizmeti verilmeye başlanıyor.
17.03.2022 Otomobil
Petrolcular İstanbul’da buluşacak!
Petrolcular İstanbul’da buluşacak! Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı “Petroleum İstanbul” 31 Mart’ta kapıları açıyor.
17.03.2022 Otomobil
Bodrum, ralli ile yaza start verecek!
Bodrum, ralli ile yaza start verecek! Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda heyecan, 15-17 Nisan tarihlerinde Bodrum Rallisi ile Muğla, Bodrum'da başlayacak.
16.03.2022 Otomobil
Koç, batarya üretimine giriyor
Koç, batarya üretimine giriyor Ford Motor Company, SK On Co., Ltd. ve Koç Holding nda batarya üretimi yatırımına katılmak üzere mutabakat anlaşması imzaladı.
14.03.2022 Otomobil
Ford Otosan 575 milyon euroya fabrika satın aldı
Ford Otosan 575 milyon euroya fabrika satın aldı Ford Otosan, Ford’un Romanya’daki Craiova fabrikasını bünyesine katmak üzere Ford ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Satınalmanın ardından üretim kapasitesini 900 bin aracın üzerine çıkarmayı hedefliyor.
14.03.2022 Otomobil
Altın fiyatları uçuşa geçti! Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Altında böylesi görülmedi! Gram altın...
Altın fiyatları uçuşa geçti! Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Altında böylesi görülmedi! Gram altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Altın fiyatları uçuşa geçti. Altında uzun zamandır böyle yükseliş görülmedi. Rusya’nın sabah saatlerinde Ukrayna'ya hava saldırısı başlatmasıyla küresel piyasalarda hareketlilik yaşanmaya başladı. Ons altın 1940 dolara yükselirken iç piyasada gram altın 887 liraya ulaştı. Altın ile ilgili tahminler ise peş peşe geldi. İşte gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
24.02.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika tahmini! Tarih verildi tersine dönecek, gram altın 1000 lira...
Altın fiyatlarında son dakika tahmini! Tarih verildi tersine dönecek, gram altın 1000 lira... Altın fiyatları yükselişe geçti, uyarılar art arda geldi. Tarih belli oldu, her şey tersine dönebilir. Aylar sonra zirveye çıkan altın fiyatlarında kararsız seyir söz konusu. Altın yatırımcıları Rusya ile Ukrayna arasındaki krizi yakından takip ediyor, savaş ihtimali fiyatlardaki etkisini devam ettiriyor. ABD ve Avrupa’nın Rusya’ya uyguladığı yaptırımlar sonrası altın fiyatları yataya döndü. Geçtiğimiz gün 1918 dolara çıkarak 8 ayın zirvesini yenileyen ons altın, bugün 1900 dolar sınırında işlem görüyor. Bugüne 841 liradan başlayan gram altın ise geçen haftaya göre; hafif geri çekilerek 840 liradan işlem görüyor. Yatırımcılar ise ‘Gram altının ne zaman 1000 lira olacak?’ sorusuna cevap arıyor. Gram altın fiyatları ile ilgili uzmanlardan flaş açıklamalar gelirken; çeyrek altın, tam altın, yarım altın ve Cumhuriyet altını fiyatlarında son durum da belli oldu... İşte altın fiyatları ile ilgili tüm detaylar....
23.02.2022 Ekonomi
Altın fiyatları uçuşa geçti! 13 aydır ilk kez oldu! Tarih belli oldu! Gram altında son dakika tahmini
Altın fiyatları uçuşa geçti! 13 aydır ilk kez oldu! Tarih belli oldu! Gram altında son dakika tahmini Altın fiyatları uçuşa geçti! Rusya ile Ukrayna arasındaki gerginlik altın fiyatlarına tavan yaptırdı. Altın fiyatları 13 ay sonra ilk yeni gelişme yaşandı. Ons Altın güne 1904 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 1904 dolar, en yüksek de 1914 dolar seviyesi görüldü. Saat 09:09 itibarıyla ons altın 1910 dolardan alıcı buluyor. Gram Altın fiyatları da ons altına paralel olarak yükseliş gösteriyor. Gram altın güne 837.4 liradan başladı. Gün içinde en düşük 835.7 lira, en yüksek de 842.9 lirayı gördü. Saat 09:09 itibarıyla 839.8 liradan alıcı buluyor. Öte yandan gram altının ne zaman 1000 lira olacağı ile ilgili uzmanlardan peş peşe açıklamalar geldi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
22.02.2022 Ekonomi
Bakan Varank'tan İmamoğlu'na tepki: Karla mücadele balık tuzlayarak yapılmaz!
Bakan Varank'tan İmamoğlu'na tepki: Karla mücadele balık tuzlayarak yapılmaz! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Dün milyonlarca İstanbullu, şehir merkezinde mahsur kaldı. Kar küremesi yapmanız, tuzlama yapmanız da mı engellendi? Karla mücadele balık tuzlayarak yapılmaz. İstanbul’u kar kıyamet götürüyor, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı gitmiş bir balıkçı restoranında görüntü veriyor" dedi.
25.01.2022 Siyaset
Bakan Varank: Karla mücadele balık tuzlayarak yapılmaz
Bakan Varank: Karla mücadele balık tuzlayarak yapılmaz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Dün milyonlarca İstanbullu, şehir merkezinde mahsur kaldı. Kar küremesi yapmanız, tuzlama yapmanız da mı engellendi? Karla mücadele balık tuzlayarak yapılmaz. İstanbul’u kar kıyamet götürüyor, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı gitmiş bir balıkçı restoranında görüntü veriyor" dedi.
25.01.2022 Siyaset
Bakan Varank: Muhalefet projelerimizi engellemeseydi İran’daki gaz sorunu yaşanmayacaktık
Bakan Varank: Muhalefet projelerimizi engellemeseydi İran’daki gaz sorunu yaşanmayacaktık Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, enerji verimliliğini artırmak için ellerinden geleni yaptıklarını ve yeni bir yatırımı dile getirdikleri her an karşılarına muhalefetin çıktığını belirterek, “İnternete girin, Saros Körfezi LNG Terminali yazın. CHP milletvekilleri o santrali durdurmak için nasıl şantiyeyi basmışlar, hangi davaları açmışlar. Eğer biz o LNG Terminali‘ni bir sene gecikmeden açsaydık, İran’dan yapılan bu ani kısıntıyı hiç yaşamamış olacaktık” dedi.
25.01.2022 Ekonomi
Bakan Varank duyurdu! Savaş konseptlerini değiştirecek, son safhaya gelindi...
Bakan Varank duyurdu! Savaş konseptlerini değiştirecek, son safhaya gelindi... Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Savaş konseptlerini değiştiren sıvı yakıtlı RAMJET projesinde son safhaya geldik. Süpersonik hızlarda çalışan bir RAMJET Motor prototipini 2022’de ortaya çıkaracağız” dedi.
8.12.2021 Siyaset
Ford Otosan “Rakun” ile motosiklet pazarına giriyor!
Ford Otosan “Rakun” ile motosiklet pazarına giriyor! Ford Otosan ürettiği elektrikli 2 ve 3 tekerlekli aracı Rakun Pro2 ve Pro3’ü 2022’de pazara sürecek.
26.11.2021 Otomobil
TOGG, Türk otomotiv tedarik sanayi için 'tam bir boy aynası'
TOGG, Türk otomotiv tedarik sanayi için 'tam bir boy aynası' Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Albert Saydam, "Türk otomotiv sanayisi bir aracın yüzde 80'ini üretebilir durumda.' dedi.
21.11.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Ford Otosan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ford otosan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.