Fiyat Güncelleme

Fiyat Güncelleme

Son dakika fiyat güncelleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fiyat güncelleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fiyat güncelleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fiyat Güncelleme

haberleri sayfasında son dakika yaÅŸanan fiyat güncelleme geliÅŸmeleri de dahil olmak üzere 198 fiyat güncelleme haberi bulunmuÅŸtur. Tüm fiyat güncelleme haberleri aÅŸağıda listelenmiÅŸtir.
Kafe ve restoranlarda artık zorunlu olacak! Uygulamaya sokuldu
Kafe ve restoranlarda artık zorunlu olacak! Uygulamaya sokulduEskişehir’de esnaf ile vatandaşlar, bugün yürürlüğe giren restoran ve kafelerde fiyat listesi asma zorunluluğundan memnun kaldıklarını söyledi.
2.01.2024Ekonomi
70 liraya yükseldi! Taksiler için taksimetre ayarı, 14 aÄŸustos son gün
70 liraya yükseldi! Taksiler için taksimetre ayarı, 14 aÄŸustos son günUKOME'nin taksi ücretlerine yaptığı yüzde 51.52'lik zammın ardından taksi ÅŸoförleri taksimetrelerini güncellemeye baÅŸladı. Zamlı tarife 14 AÄŸustos'tan itibaren geçerli olacak.Â
10.08.2023Gündem
Klima ve beyaz eÅŸya fiyatları ile ilgili yeni açıklama! Talep patlaması bekleniyor
Klima ve beyaz eÅŸya fiyatları ile ilgili yeni açıklama! Talep patlaması bekleniyorKahramanmaraÅŸ merkezli depremlerde 11 ilde binlerce ev yıkılırken, konteynerler ve yeni evler için klima ve beyaz eÅŸya satışlarında geçen yıla oranla yüzde 50 daha fazla satış beklendiÄŸi belirtildi.
17.05.2023Ekonomi
Kilosu 40 liradan tezgahlardaki yerini aldı
Kilosu 40 liradan tezgahlardaki yerini aldıOrdu’nun Altınordu ilçesinde balıkçı tezgahlarında palamut bolluğu yaşanıyor.
2.10.2022Ekonomi
Kilosu 85 liradan satılıyor! Çiftçinin yüzü güldü
Kilosu 85 liradan satılıyor! Çiftçinin yüzü güldüBursa'nın daÄŸ ilçelerinde üretimi yapılan ahududu bu yıl fiyatıyla üreticinin yüzünü güldürdü.
11.07.2022Ekonomi
Bayram tatili öncesi otobüs biletlerinde yeni dönem! VatandaÅŸlardan yoÄŸun ilgi
Bayram tatili öncesi otobüs biletlerinde yeni dönem! VatandaÅŸlardan yoÄŸun ilgiOtobüs biletlerinde yeni dönem resmen baÅŸladı. Firmalar art arda duyurdu. Kurban bayramı öncesi ÅŸehirler arası otobüs bileti fiyatına gelen zam nedeni ile firmalar harekete geçti ve taksitli satış süreci baÅŸladı. AnlaÅŸmalı bankalarla firmanın mobil uygulaması üzerinden yapılan ödemeler bazı vatandaÅŸlarca olumlu karşılanarak talep gördü. Akaryakıta gelen zamların ardından otobüs ile seyahati tercih edenler taksitli bilet satışı ile ödmelerini iki aya bölerek yapabiliyor. Kurban Bayramı tatilini ÅŸehir dışında geçirmek isteyen vatandaÅŸlar, Ä°stanbul'daki otogarlarda yoÄŸunluk oluÅŸturdu. Otogarlardaki yoÄŸunluk esnafın da yüzünü güldürdü.
5.07.2022Ekonomi
Fiyatı bir haftada 25 liradan 4 liraya düÅŸtü!
Fiyatı bir haftada 25 liradan 4 liraya düÅŸtü!Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları nedeniyle meyve ve sebze fiyatlarında düşüş yaÅŸandı. Tüccarın en önemli gelir kapısı olan domates elde kalırken fiyatı 1 hafta içerisinde 20-25 liradan 4 liraya kadar geriledi.
2.03.2022Ekonomi
Fındık fiyatı haftayı 35 liradan kapatıyor
Fındık fiyatı haftayı 35 liradan kapatıyorGiresun’da serbest piyasada 35 liraya yükselen fındık fiyatının, önümüzdeki haftalarda daha da artacağı öngörülüyor.
14.01.2022Ekonomi
Sıfır otomobil ve araç fiyatları düÅŸtü! Arabalara ÖTV matrah ayarı: Ä°ÅŸte model model indirimli fiyatlar...
Sıfır otomobil ve araç fiyatları düÅŸtü! Arabalara ÖTV matrah ayarı: Ä°ÅŸte model model indirimli fiyatlar...Sıfır arabalarda fiyatlar ÖTV kararıyla beraber düştü. Otomobillerin Özel Tüketim Vergisi matrahlarında 1.6 motora kadar olan matrah dilimleri 3’ten 5’e çıkarıldı. Böylece otomobil fiyatlarında gerilemeler meydana geldi. Yeni yapılan ÖTV matrah düzenlemesiyle birlikte bazı otomobillerde 50 bin liraya varan düşüşler yaÅŸandı.
13.01.2022Ekonomi
Kur düÅŸtü indirim geldi! Ä°ÅŸte Türkiye'de 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller
Kur düÅŸtü indirim geldi! Ä°ÅŸte Türkiye'de 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobillerDolar kurunda yaÅŸanan düşüş sonrası markalar listelerinde indirime gitti. Bazı araç modellerinde 150 bin TL'leri geçen indirimler yaÅŸandı. Sizin için Türkiye'de satılan en uygun fiyatlı 2021 model otomobilleri derledik.
29.12.2021Ekonomi
Tütün ürünlerinde vergi artırılıyor!
Tütün ürünlerinde vergi artırılıyor!Tütün ürünlerindeki vergilerin artırılması için ulusal politikalarla uyumlu vergi ve fiyat politikası uygulanarak, mevzuat deÄŸiÅŸikliÄŸi taslağı hazırlanacak ve 2019-2023 yılları arasında yeni vergi sistemi hayata geçirilecek.
16.07.2018Ekonomi
GÄ°B, ÖTV tutarlarının 6 aylık YÄ°-ÜFE oranında artırıldığını duyurdu
GÄ°B, ÖTV tutarlarının 6 aylık YÄ°-ÜFE oranında artırıldığını duyurduGelir Ä°daresi BaÅŸkanlığı (GÄ°B) bugün açıklanan Yurt İçi Ãœretici Fiyat Endeksine (YÄ°-ÃœFE) baÄŸlı olarak akaryakıt, tütün mamulleri ve alkollü içkilerin Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) tutarlarında güncelleme yapıldığını bildirdi.
3.07.2024Ekonomi
Köprü ve otoyol ücretlerine zam mı geldi, 1 Temmuz köprü ve otoyl geçiÅŸ ücretleri ne kadar?
Köprü ve otoyol ücretlerine zam mı geldi, 1 Temmuz köprü ve otoyl geçiÅŸ ücretleri ne kadar?Köprü ve otoyol ücretlerine 1 Temmuz itibarıyla zam geleceÄŸi iddiaları sosyal medyanın gündemine oturdu. "Köprü ve otoyol ücretlerine zam mı geliyor" sorusuna yanıt aranıyor. BaÅŸkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden (DMM) açıklama yapıldı. Köprü, tünel ve otoyol geçiÅŸ ücretlerinde herhangi bir artırım yapılmadığı belirtildi.
1.07.2024Ekonomi
BoÄŸazdan uÄŸraksız geçen gemi ücretlerine güncelleme: 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak
BoÄŸazdan uÄŸraksız geçen gemi ücretlerine güncelleme: 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacakUlaÅŸtırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir UraloÄŸlu, Türk BoÄŸazlarından uÄŸraksız bir ÅŸekilde geçen gemilerden alınan ücretlerde 1 Temmuz itibariyle yeni bir güncelleme yapılacağını açıkladı.
13.06.2024Ekonomi
Döviz dönüÅŸümlü KKM'de tarih uzatıldı
Döviz dönüÅŸümlü KKM'de tarih uzatıldıMerkez Bankası’nın (TCMB) Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında TebliÄŸ ve Altın Hesaplarından Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ’de yaptığı deÄŸiÅŸiklikleri içeren tebliÄŸler Resmi Gazete’de yayımlandı.
7.04.2024Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldiAraç sahiplerine iyi haber geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte motorin fiyatları da değişmeye devam ediyor. Motorine bu gece yarısı itibarıyla 1 lira 35 kuruş indirim geldi. İstanbul'da motorinin litresi 40 lira 7 kuruş, Ankara'da ise 41 lira 46 kuruş oldu.
1.03.2024Ekonomi
EPDK yazı göndererek uyardı: Ä°ndirimleri tüketiciye yansıtın
EPDK yazı göndererek uyardı: Ä°ndirimleri tüketiciye yansıtınEnerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) BaÅŸkanı Mustafa Yılmaz, rafinerilerden marj oranlarında güncelleme yapılmasını istediklerini belirterek, "Yapılacak güncelleme neticesinde benzin ve motorinde 1 ila 1,5 TL düzeyinde bir indirim olacaktır" dedi.
20.02.2024Ekonomi
Zam kararının ardından uzun kuyruklar oluştu
Zam kararının ardından uzun kuyruklar oluştuAnkara'da taksi ücret tarifelerine zam yapılması kararının ardından taksiciler, taksimetre ücretlerini güncellemek için uzun sıralar oluşturdu.
19.01.2024Ekonomi
Taksilere zam sonrası 'Güncelleme' mesaisi
Taksilere zam sonrası 'Güncelleme' mesaisiÄ°stanbul'da toplu ulaşım ücret tarifelerinin deÄŸiÅŸimiyle, taksi ücretlerine yüzde 28.09 oranında zam geldi. 13 Ocak’tan itibaren geçerli olacak yeni tarife için taksiciler taksimetrelerini güncellemeye baÅŸladı. Kimi taksiciler zam oranından memnun olurken, kimi taksiciler ise, yeni zammın müşterilerde azalmaya neden olacağı görüşünde.
10.01.2024Gündem
Ä°stanbul’da berber ücretleri belli oldu! 1400 TL'lik rekor tarife
Ä°stanbul’da berber ücretleri belli oldu! 1400 TL'lik rekor tarifeÄ°stanbul’da bölgelere göre berber fiyatları deÄŸiÅŸkenlik gösteriyor. Her bölgede farklılık gösteren ücretler 2024 yılında deÄŸiÅŸti. Ä°stanbul Erkek Berberleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası BaÅŸkanı Şükrü Akyüz, "Lüks sınıfta fiyat tarifemiz 1400 TL’ye kadardır." dedi.
9.01.2024Ekonomi
Merkez Bankası BaÅŸkanı Erkan: Enflasyonla kararlı bir ÅŸekilde mücadele ediyoruz
Merkez Bankası BaÅŸkanı Erkan: Enflasyonla kararlı bir ÅŸekilde mücadele ediyoruzTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) BaÅŸkanı Hafize Gaye Erkan, enflasyon tahmininde güncellemeye gittiklerini belirterek, "Yıl sonu tahmin orta noktalarını 2023 için yüzde 65, 2024 için yüzde 36 ve 2025 için yüzde 14 olarak güncelledik" dedi.
2.11.2023Ekonomi
Cardin'den Türkiye'ye F-16 satışı için ilk açıklama Güncelleme Tarihi: Eylül 29, 2023 09:35
Cardin'den Türkiye'ye F-16 satışı için ilk açıklama Güncelleme Tarihi: Eylül 29, 2023 09:35ABD Senatosu Dış Ä°liÅŸkiler Komisyonu baÅŸkanlığını Bob Menendez'den devralan kıdemli Demokrat senatör Ben Cardin ayağının tozuyla Türkiye'ye F-16 satışını deÄŸerlendirdi.
29.09.2023Dünya
Vivo V29 Lite incelemesi
Vivo V29 Lite incelemesiHerkese merhaba. Son yıllarda akıllı telefon sektöründe yükseliş gösteren Vivo, ürün yelpazesini sürekli genişletiyor. Bugün sizi Vivo V29 ailesinin yeni üyesi Vivo V29 Lite ile tanıştırmak istiyorum. Vivo, diğer akıllı telefonlarında olduğu gibi V29 Lite ile yine tam not alacak gibi duruyor. Çünkü özellikleri sizi oldukça cezbedecek. Peki neler var Vivo V29 Lite da derseniz gelin bu akıllı harikayı yakından inceleyelim.
7.08.2023Advertorial
Merkez Bankası Başkanı Erkan: Yıl sonu enflasyonu tek haneye inecek
Merkez Bankası Başkanı Erkan: Yıl sonu enflasyonu tek haneye inecekTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, Enflasyon Raporu 2023-III'ün tanıtımı amacıyla düzenlenen bilgilendirme toplantısında sunum yaptı. Erkan "Enflasyonun 2023 yıl sonunda %58,0 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz. Enflasyonun 2024 yıl sonunda %33,0 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz. Enflasyonun 2025 yıl sonunda %15,0 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz" dedi.
27.07.2023Ekonomi
BeÅŸeri Tıbbi Ürünlerin Fiyatlandırılmasına Dair Karar Resmi Gazete'de
BeÅŸeri Tıbbi Ürünlerin Fiyatlandırılmasına Dair Karar Resmi Gazete'deResmi Gazete'de yayımlanan CumhurbaÅŸkanı Kararına göre, beÅŸeri tıbbi ürünlerin fiyatlandırılmasında kullanılacak Türk Lirası cinsinden 1 Euro deÄŸeri, temmuz ayında yüzde 30,5 oranında artırılarak 14,0387 TL olarak belirlendi.
22.07.2023Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fiyat Güncelleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diÄŸer görselleri incelemek istiyorsanız haber baÅŸlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fiyat güncelleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.