Fırat Kalkanı Operasyonu

Fırat Kalkanı Operasyonu

Son dakika fırat kalkanı operasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fırat kalkanı operasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fırat kalkanı operasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fırat Kalkanı Operasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fırat kalkanı operasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 604 fırat kalkanı operasyonu haberi bulunmuştur. Tüm fırat kalkanı operasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit olursam bu videoyu da paylaşın
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit olursam bu videoyu da paylaşın Irak'ın kuzeyinde, bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucunda 6 askerimiz şehit oldu. Gelen bu haberler tüm Türkiye yasa boğulurken kahramanlardan geriye kalan hikayeler hüzünlendirdi. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın 'Şehit olursam bu videoyu da paylaşın' dediği görüntü sosyal medyada paylaşılırken Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun, 2022 yılında girdiği çatışmada yaralanıp gazi olduğu ve tedavisi biter bitmez yeniden göreve koştuğu öğrenildi.
23.12.2023 Gündem
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor?
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor? AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Fulya Kalfa'nın yaptığı CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. "Batı'nın 14 Mayıs ilgisinin sebebi çok açık" diyen Yıldırım "Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Erdoğan düşerse biz Ortadoğu'yu, Balkanları, Kafkasya'yı, Afrika'yı tekrar kuşatırız dolayısıyla da Türkiye bizim güdümümüze girer ve buradaki menfaatlerimize zarar gelmez. Batı bizim içişlerimize neden karışıyor? Kim bunlara o hakkı veriyor? Avucunu yalasınlar" ifadelerini kullandı.
6.05.2023 Gündem
El Bab nerede, kimin kontrolünde 2022? El Bab saldırısı
El Bab nerede, kimin kontrolünde 2022? El Bab saldırısı Terör örgütü YPG/PKK'nın Suriye'nin kuzeyindeki El Bab ilçesinde gerçekleştirdiği saldırıda 9 sivil hayatını kaybetti, 28 kişi de yaralandı. Peki, El Bab nerede, kimin kontrolünde 2022?
19.08.2022 Dünya
Fırat Kalkanı'nda 5 PKK/YPG’li terörist öldürüldü! MSB duyurdu
Fırat Kalkanı'nda 5 PKK/YPG’li terörist öldürüldü! MSB duyurdu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı Operasyonu bölgesine taciz ateşi açan 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
5.08.2022 Gündem
MSB: 2'si sözde üst düzey yönetici, 15 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 2'si sözde üst düzey yönetici, 15 terörist etkisiz hale getirildi  Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı operasyonu bölgelerinde saldırı girişiminde bulunan 2'si sözde üst düzey yönetici olmak üzere 15 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
25.07.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: FETÖ’cülerin kamudan çıkarılmasıyla sayımız azaldı, gücümüz arttı
Bakan Çavuşoğlu: FETÖ’cülerin kamudan çıkarılmasıyla sayımız azaldı, gücümüz arttı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için Alanya’ya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kamu kurumlarındaki FETÖ üyelerinin çıkarılmasıyla personel sayısının azaldığını ancak içeride ve yurt dışında güç kazanıldığını söyledi.
15.07.2022 Siyaset
Binali Yıldırım'dan 'sınır ötesi operasyon' açıklaması: Teröristleri yok etmek asli görevimizdir
Binali Yıldırım'dan 'sınır ötesi operasyon' açıklaması: Teröristleri yok etmek asli görevimizdir Türkiye'nin sınır ötesine yaptığı operasyonları değerlendiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Ülkemizin toprak bütünlüğüne, vatandaşımızın can ve mal güvenliğine yönelen her türlü tehdidi bertaraf etmek bizim vazifemizdir. İçerde olduğu gibi dışarda da teröristi yok etmek asli görevimizdir" dedi.
3.06.2022 Siyaset
Türkiye'deki yabancı sayısını duyurdu! İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'dan flaş göçmen açıklaması
Türkiye'deki yabancı sayısını duyurdu! İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'dan flaş göçmen açıklaması İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, CNN TÜRK canlı yayınında Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Çataklı görseller ile desteklediği açıklamalarında, "2017'den sonra Suriyeliler resmen gelmemeye başlamış. Fırat Kalkanı Operasyonu ile beraber güvenli bölge oluşturduk. Zeytin Dalı ve Barış Pınarı ile beraber orada durdular. Askerimizi gönderdik ve operasyonları yaptık. 10 milyon göçmen gelmesi ihtimalini bu sayede 3 milyonda tuttuk." dedi.
11.05.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında memur zammı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında memur zammı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan, "Dün imzalanan kamu çalışanlarına yönelik toplu sözleşmenin ülkemize ve kamu çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Gerek bakanımızı, gerek bu noktada Memur-Sen tarafını, tüm işçi ve memur kesimini, 2022-2023 yılları için memur maaşlarındaki artış oranı ortalama yüzde 31,2 ve miktar olarak 1352 lira olarak gerçekleşmiştir. En düşük memur maaşı 4 bin 348 liradan 5 bin 700 liraya yükselmiştir." dedi.
24.08.2021 Siyaset
Şehitliklerde hüzünlü bayram arifesi
Şehitliklerde hüzünlü bayram arifesi Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan 17 günlük tam kapanmada geçirilecek olan Ramazan Bayramı'nın arifesinde, şehit yakınları, şehitliklere akın etti. Acılı aileler, şehit mezarlarının başlarında Kur'an-ı Kerim okuyup, dua etti. Kimi şehit yakını mezar taşlarını yıkadı, kimi ise çiçek dikti. Şehit yakınları, bir bayramı daha buruk geçirmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
12.05.2021 Gündem
Zekai Aksakallı kimdir? Zekai Aksakallı emekli oldu!
Zekai Aksakallı kimdir? Zekai Aksakallı emekli oldu! Yüksek Askeri Şûra’da 30 general ve amiral kadrosuzluk nedeniyle emekliye sevk edildi. Emekliye sevk edilen paşalar arasında 2. Kolordu Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı da var. Peki, Zekai Aksakallı kimdir? Zekai Aksakallı'nın askeri kariyeri...
23.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya ve Akdeniz açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya ve Akdeniz açıklaması Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) bünyesinde hazırlanan Kriter dergisine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya’nın yeniden cami olarak açılması, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine karşı milletin zaferi, Türkiye’nin Covid-19 salgınıyla mücadelesi, Libya ve Doğu Akdeniz başta olmak üzere dış politika, iç siyaset ve ekonomi konularında önemli açıklamalarda bulundu.
12.07.2020 Siyaset
İlk silah taşıyıcı araçlar teslim edildi
İlk silah taşıyıcı araçlar teslim edildi Silah Taşıyıcı Araçlar Projesi kapsamında Kara Kuvvetleri Komutanlığı ihtiyaçlarını karşılamak üzere üretilen ilk araçlar güvenlik güçlerinin kullanımına sunuldu.
25.12.2019 Gündem
AK Parti sözcüsü Çelik'ten ek gösterge açıklaması
AK Parti sözcüsü Çelik'ten ek gösterge açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, "3600 ek gösterge konusu ile ilgili yaklaşımımız pozitif bir yaklaşımdır. Negatif ele aldığımız bir konu yok arkadaşlarımız çalışıyor." dedi.
28.10.2019 Gündem
Bakan Mevlüt Çavuşoğlu duyurdu: 35 saat içerisinde geri çekilmezlerse operasyon başlayacak
Bakan Mevlüt Çavuşoğlu duyurdu: 35 saat içerisinde geri çekilmezlerse operasyon başlayacak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu konuşmasında, ""35 saatimiz kaldı, 35 saat içerisinde geri çekilmezlerse operasyon tekrar başlayacak" ifadesini kullandı.
21.10.2019 Siyaset
Türkiye'nin El Bab operasyonu film oluyor!
Türkiye'nin El Bab operasyonu film oluyor! Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye’de terör örgütü DEAŞ’a darbe vurduğu tarihi El Bab Operasyonu sinema filmi oluyor. Yönetmenliğini Haydar Işık’ın yapacağı filmde Yüzbaşı Hande karakterini oynayacak olan oyuncu Hande Arısoy, rolüne bir zamanlar en önemli yurt dışı operasyonlarda görev alan kıdemli askerlerden eğitim alarak hazırlanıyor.
22.05.2019 Kültür Sanat
Dışişleri Bakanlığı'ndan Çekya Cumhurbaşkanı'na tepki
Dışişleri Bakanlığı'ndan Çekya Cumhurbaşkanı'na tepki Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Çekya Cumhurbaşkanı Milos Zeman'ın, katıldığı bir panelde, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında yalan ve iftira dolu açıklamalarda bulunduğunu söyleyerek, "Açıklamaları kabul etmiyor ve şiddetle kınıyoruz" dedi.
21.03.2019 Dünya
Adalet Bakanı Gül: Operasyon için tüm hazırlıklar tamam
Adalet Bakanı Gül: Operasyon için tüm hazırlıklar tamam Fırat'ın doğusuna operasyonla ilgili konuşan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Türkiye Cumhuriyeti, güneyinde asla ve asla bir terör koridoru oluşmasına izin vermeyecek. Tüm imkanlarımız ve kurumlarımızla her türlü hazırlığımızı yaptık" dedi.
2.03.2019 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu açıkladı: Kritik toplantı 8 Ocak'ta
Bakan Çavuşoğlu açıkladı: Kritik toplantı 8 Ocak'ta Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 'Washington'da 8 Ocak'ta toplantı olacak, ABD'nin çekilme süreci ele alınacak.' dedi.
21.12.2018 Gündem
Dünyayı çalkalayan gelişmede bomba detaylar! Erdoğan...
Dünyayı çalkalayan gelişmede bomba detaylar! Erdoğan... Erdoğan-Trump telefon görüşmesinde ABD Başkanı, “Suriye’den çekilirsek siz kalan DEAŞ unsurlarını temizleyebilir misiniz?” diye sordu. Erdoğan, “Yaparız” yanıtı verdi. Trump, “Tamam siz yapın” dedi; hemen sonra da “Bolton hatta mısın?” sorusunu yöneltti. Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton “Buradayım” deyince Trump, “Çalışmalara başlayın” talimatını verdi.
21.12.2018 Siyaset
Erdoğan: Ticaret savaşının durdurulması tüm dünyanın hayrınadır
Erdoğan: Ticaret savaşının durdurulması tüm dünyanın hayrınadır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alman Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesine makale yazdı. Amerika'nın ticarette attığı sorumsuz adımlara vurgu yapan Erdoğan, "Bir ticaret devleti olan Almanya ve ihracata dayalı bir büyüme modeli benimsemiş olan Türkiye’nin diğer sağduyulu devletlerle birlikte çok taraflı diplomatik adımlarla herkesin zarar göreceği böyle bir ticaret savaşını durdurmaları tüm dünyanın hayrınadır." ifadelerini kullandı.
27.09.2018 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan ABD ve Münbiç açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'ndan ABD ve Münbiç açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Münbiç'ten YPG çıkartılırken, ABD bu verdikleri silahları bunlardan geri alacak ve daha sonra buraları biz birlikte istikrara kavuşturacağız. Devriye görevini, yeni güvenlik birimleri oluşuncaya kadar Türkiye ve ABD yapacak." dedi.
13.06.2018 Gündem
En önemli sorun Suriye meselesi
En önemli sorun Suriye meselesi Kadir Has Üniversitesi Türkiye Çalışmaları Merkezi’nin her yıl gerçekleştirdiği ‘Türk Dış Politikası Kamuoyu Algıları Araştırması’nın 2018 yılı sonuçları açıklandı. Ankete 26 ilde bin kişi katıldı.
6.06.2018 Gündem
Milli tüfek komandoların hizmetinde
Milli tüfek komandoların hizmetinde Türk mühendis ve işçileri tarafından tasarlanıp üretilen Milli Piyade Tüfeği MPT 76, komandolar tarafından her türlü eğitim ve operasyonda kullanılıyor
3.04.2018 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan Afrin, Menbiç ve ABD açıklaması
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan Afrin, Menbiç ve ABD açıklaması Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Menbiç konusunda son dönemde ABD ile yoğun müzakerelerde bulunulduğuna dikkati çekerek, "Genel bir anlaşmaya vardık. Şimdi bu anlaşmanın uygulanmasını bekliyoruz. Eğer uygulanırsa, ABD ile karşı karşıya gelmemiş olacağız." dedi
19.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fırat Kalkanı Operasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fırat kalkanı operasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.