Fındık Bahçesi

Fındık Bahçesi

Son dakika fındık bahçesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fındık bahçesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fındık bahçesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fındık Bahçesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fındık bahçesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 fındık bahçesi haberi bulunmuştur. Tüm fındık bahçesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bebeğini fındık bahçesine gömen anneden kan donduran sözler! İlk duruşmada tahliye edilmişti mahkemeden yeni karar çıktı
Bebeğini fındık bahçesine gömen anneden kan donduran sözler! İlk duruşmada tahliye edilmişti mahkemeden yeni karar çıktı Ordu'da evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklandıktan sonra ilk duruşmada tahliye edilen Bilge Çapa (27), mahkemede yeniden tutuklandı.
19.10.2023 Gündem
Ordu'da erken fındık hasadı başladı!
Ordu'da erken fındık hasadı başladı! Karadeniz'de, 12 Ağustos olarak belirlenen fındık hasadı öncesi Ordu'nun sahil kesimlerinde bazı üreticiler, erken olgunlaşan ürünlerini toplamaya başladı. Fındık bahçesi sahibi Sezgin Aksu, fındığın mahallelerinde erken olgunlaştığını belirterek, “Saraycık’ta fındık diğer mahallelere nazaran birkaç gün önce olgunlaştığı için devletin vermiş olduğu tarihten birkaç gün önce fındığa başlıyoruz. Bugün itibarıyla biz de işçilerle birlikte toplamaya başladık” dedi.
7.08.2023 Ekonomi
2 günlük bebeğini fındık bahçesine gömen anne için ağırlaştırılmış müebbet talebi
2 günlük bebeğini fındık bahçesine gömen anne için ağırlaştırılmış müebbet talebi Ordu'nun Altınordu ilçesinde evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklanan Bilge Çapa (27) hakkında 'altsoydan akrabayı kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
30.03.2023 Gündem
Paraya para demiyor, talep patladı! Hobi olarak başladı şimdi...
Paraya para demiyor, talep patladı! Hobi olarak başladı şimdi... Ordu’nun Fatsa ilçesinde, hobi olarak başladıkları ve sonrasında kurdukları topraksız tarım sistemiyle 2 buçuk yıldır çilek üretimi yapan çift, 500 metrekare alan üzerinde yıllık yaklaşık 5 ton üretim gerçekleştirebiliyor. Çiftin hobi amaçlı başladıkları üretim ise şimdi gelir kapıları oldu.
5.08.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fındık bahçesi ziyareti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fındık bahçesi ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu ziyaretinde ilk olarak fındık bahçesi ziyaret etti.
30.07.2022 Siyaset
Genç kızı taciz edip sığındığı yerde dövmüştü! Evli ve 4 çocuk babası şahsın ifadesi ortaya çıktı
Genç kızı taciz edip sığındığı yerde dövmüştü! Evli ve 4 çocuk babası şahsın ifadesi ortaya çıktı Sakarya'nın Karasu ilçesinde sözlü tacizde bulunduğu Ş.Ö.'yü (20) sığındığı Tekel bayisinde öldüresiye döven Talip Altındal'ın düzenli bir işinin olmadığı, kasten yaralama suçundan 3 kaydının olduğu belirlendi.
22.07.2022 Yaşam
75 yaşında, fındık bahçesi kavgasında katil oldu
75 yaşında, fındık bahçesi kavgasında katil oldu Ordu'nun Fatsa ilçesinde fındık bahçesi nedeniyle çıkan kavgada Ahmet Cemal Çürüksulu (75), tabancayla Nurettin Erisoylu'yu (46) vurarak öldürdü. Erisoylu'nun ateşlediği silahtan çıkan kurşunla yaralanan Çürüksulu ise hastanede tedaviye alındı.
12.07.2022 Yaşam
Savaş Aydoğan bulundu mu, Müge Anlı’da aranan kayıp Aydoğan’ın sevgilisi Merve ifadesinde ne dedi? Cem Tuna kimdir?
Savaş Aydoğan bulundu mu, Müge Anlı’da aranan kayıp Aydoğan’ın sevgilisi Merve ifadesinde ne dedi? Cem Tuna kimdir? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan kayıp kuaför Savaş Aydoğan’ın akıbeti merak konusu oldu. Sakarya'da kuaför Savaş Aydoğan (42), sırra kadem basarken, olayla ilgili ifadesi alınan arkadaşı Cem Tuna da Aydoğan’dan 12 gün sonra ortadan kayboldu. İki arkadaşı bulmak için arama çalışması başlatan polis, Aydoğan'ın sevgilisi Merve E.'yi (25) gözaltına aldı. Söz konusu gelişmenin ardından Savaş Aydoğan bulundu mu, Müge Anlı’da aranan kayıp Aydoğan’ın sevgilisi Merve ifadesinde ne dedi? Cem Tuna kimdir? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
20.05.2022 Yaşam
Fındık bahçesinde korkunç olay! Emniyetten açıklama geldi
Fındık bahçesinde korkunç olay! Emniyetten açıklama geldi Trabzon'da fındık bahçesinde başına 'yorgun mermi' isabet eden Emir Yuşa Atıcı (15), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
11.08.2021 Yaşam
Ağaçlar yakılıyor! Drakula her yeri sardı
Ağaçlar yakılıyor! Drakula her yeri sardı İstanbul'dan Trabzon'a süs bitkileri içerisinde geldiği düşünülen ve dadandığı bazı bahçelerde, fındık ağaçlarının dallarının kurumasına neden olan, 'Drakula' olarak bilinen 'Turunçgil Uzun Antenli Teke Böceği'nin hızla yayılmasının önüne geçilemeyince sökülen fındık ağaçları yakılarak önlem alınıyor. Ulusal Fındık Konseyi (UFK) Başkanı Sebahattin Arslantürk yaptığı açıklamada böceğin son derece tehlikeli olduğunu belirterek "Başka alanlara da sıçraması söz konusu. Önlem alıyoruz" dedi.
4.02.2021 Yaşam
Karadeniz'deki yangınlarla ilgili 8 kişi hakkında soruşturma başlatıldı
Karadeniz'deki yangınlarla ilgili 8 kişi hakkında soruşturma başlatıldı Karadeniz Bölgesi'ndeki 5 ilde toplam 71 noktadaki orman yangınları sürüyor. Bazı bölgelerde yerleşim yerleri ve tarım arazilerine de sıçrayan yangınlarda 6 ev yanarak kullanılamaz hale gelirken, yaklaşık 200 hektarlık ormanlık alan ve fındık bahçeleri zarar gördü. Valilikler bünyesinde kriz merkezleri oluşturulurken, yangınlara 22 ilden gelen ekiplerce müdahale ediliyor.Yangınlar ile ilgili 7 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.
25.12.2019 Gündem
Çapa makinesine bacaklarını kaptıran çiftçi öldü
Çapa makinesine bacaklarını kaptıran çiftçi öldü Sakarya'nın Kocaali ilçesinde fındık bahçesinde çalışırken çapa makinesine bacaklarını kaptıran Saim Erek (49), yaşamını yitirdi.
23.05.2019 Yaşam
Araplar, Ordu'dan konut ve fındık bahçesi satın alıyor
Araplar, Ordu'dan konut ve fındık bahçesi satın alıyor Karadeniz Bölgesi, son yıllarda, Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) ülkelerinden gelen ziyaretçilerin akınına uğruyor. Ordu'ya da rağbet gösteren Arap turistler, kentte son 4 yılda, 113 konut ile 70 dönüm fındık bahçesi satın aldı.
31.01.2019 Ekonomi
Araplar, Karadeniz'de konut ve fındık bahçelerine yöneldi
Araplar, Karadeniz'de konut ve fındık bahçelerine yöneldi Karadeniz Bölgesi, son yıllarda Arap turistlerin akınına uğruyor. Araplar, ziyaret ettikleri illerde konut, arsa ve gayrimenkul alımlarına yöneldi. Suudi Arabistan uyruklu 100'e yakın kişi, Ordu'da konut, arsa ve gayrimenkul satın aldı. Ünye ilçesinde ilk kez 11 dönüm fındık bahçesi satın alan Arap turistler, Aybastı Perşembe ve Çambaşı Yaylası'na turizm yatırımı yapmak için yer arayışına başladı. Trabzon'da ise Körfez ülkelerinden gelen turistlerin ilk tercihi de konut oluyor.
18.10.2018 Gündem
Araplar, Türkiye'de bunu ilk kez yapıyor
Araplar, Türkiye'de bunu ilk kez yapıyor Ordu'ya Körfez ülkelerinden gelen Arap turistler, çok beğendikleri bölgeden konut ve gayrimenkulden sonra şimdi de 11 dönüm fındık bahçesi satın aldı.
27.08.2018 Yaşam
Trabzon'da çıkan orman yangını
Trabzon'da çıkan orman yangını Trabzon'un Akçaabat ilçesinde yerleşim yerlerine yakın mesafede çalılık ve fındık ağaçlarından oluşan ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangın, vatandaşların da yardımıyla 4 saatte söndürüldü.
21.08.2018 Yaşam
Evin önünde oturan aileye pompalı saldırı: 1 ölü, 2 ağır yaralı
Evin önünde oturan aileye pompalı saldırı: 1 ölü, 2 ağır yaralı Ordu'nun Kabataş İlçesi'ne evlerinin önünde otururken pompalı tüfekle saldırıya uğrayan aileden Alahattin Yılmaz öldü, eşi Fatma ve ağabeyi Temel Yılmaz ağır yaralandı.
17.09.2017 Yaşam
'Memati' fındık bahçesinde çalıştı!
'Memati' fındık bahçesinde çalıştı! ‘Memati’ rolüyle ünlenen Gürkan Uygun, Kocaali ilçesinde bulunan fındık bahçesine bakım yapmak için Sakarya’ya geldi.
7.08.2017 Magazin
Kaçak Özel Yetkili Eski Hakim fındık bahçesinde yakalandı
Kaçak Özel Yetkili Eski Hakim fındık bahçesinde yakalandı Fethullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan eski Özel Yetkili Hakim Kazım Kahyaoğlu Ordu'da bir fındık bahçesinde Jandarma tarafından yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Düzce'de arazi anlaşmazlığı kavgası: 2 ölü, 3 yaralı
Düzce'de arazi anlaşmazlığı kavgası: 2 ölü, 3 yaralı Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde fındık bahçesi tartışması sebebiyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
3.08.2016 Yaşam
Fındık üretimi ‘değerli tarım’la yüzde 30 arttı
Fındık üretimi ‘değerli tarım’la yüzde 30 arttı İtalyan Ferrero, Doğru Tarım Projesi ile Türkiye’de 35 bin çiftçiye ulaştı, 134 örnek fındık bahçesi geliştirdi ve üretimin % 30 artmasını sağladı. Ferrero Fındık Şirketi Global Satın Alma Direktörü Stefano Gagliasso, “Ferrero, Türk fındığının en büyük destekçisi olmaya devam edecek” dedi
4.06.2016 Ekonomi
Ailesine kurşun yağdırdı
Ailesine kurşun yağdırdı Ordu’nun Gürgentepe ilçesinde yer davası yüzünden çıkan kavgada bir kişi babasını öldürdü, annesi ve 3 kardeşi ile bir akrabasını tabancayla yaraladı...
20.08.2015 Yaşam
6 yaşındaki kıza korkunç taciz!
6 yaşındaki kıza korkunç taciz! Hastane raporuna göre..
15.05.2013 Yaşam
Fındık üretiminde yeni dönem
Fındık üretiminde yeni dönem Arz fazlası nedeniyle kamuya yük olan fındıkta, yeni strateji belgesi açıklandı...
14.07.2009 Ekonomi
Melen Çayı'na deniz suyu karıştı
Melen Çayı'na deniz suyu karıştı Sakarya Tarım İl Müdürü Abdurrahman Çakar,Melen Çayı üzerindeki baraj kapaklarının kapatılması üzerine su akışındaazalma meydana geldiğini belirterek, nehrin denize döküldüğü alanınmeyilsiz oluşu ve deniz suyunun yükselmesi nedeniyle, nehir yatağınadoğru deniz suyu akışı meydana geldiğini söyledi...
9.07.2008 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Fındık Bahçesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fındık bahçesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.