Gazete Vatan Logo

Savaş Aydoğan bulundu mu, Müge Anlı’da aranan kayıp Aydoğan’ın sevgilisi Merve ifadesinde ne dedi? Cem Tuna kimdir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan kayıp kuaför Savaş Aydoğan’ın akıbeti merak konusu oldu. Sakarya'da kuaför Savaş Aydoğan (42), sırra kadem basarken, olayla ilgili ifadesi alınan arkadaşı Cem Tuna da Aydoğan’dan 12 gün sonra ortadan kayboldu. İki arkadaşı bulmak için arama çalışması başlatan polis, Aydoğan'ın sevgilisi Merve E.'yi (25) gözaltına aldı. Söz konusu gelişmenin ardından Savaş Aydoğan bulundu mu, Müge Anlı’da aranan kayıp Aydoğan’ın sevgilisi Merve ifadesinde ne dedi? Cem Tuna kimdir? sorularına yanıt aranmaya başlandı.

Savaş Aydoğan bulundu mu, Müge Anlı’da aranan kayıp Aydoğan’ın sevgilisi Merve ifadesinde ne dedi? Cem Tuna kimdir?

Kocaali'de 25 gün önce kaybolan Savaş Aydoğan ve konuyla ilgili ifadesinin alınmasının ardından kayıplara karışan Cem Tuna'yı arama çalışmaları devam ediyor. Çalışmalara İstanbul Emniyeti'nden kadavra köpek Melon da katıldı. İşte Müge Anlı’da aranan kayıp Savaş Aydoğan ve Cem Tuna olayı…

SAVAŞ AYDOĞAN BULUNDU MU, MÜGE ANLI’DA ARANAN KAYIP  SAVAŞ AYDOĞAN VE CEM TUNA OLAYI NEDİR?

Kocaeli ilçesinde yaşayan kuaför Savaş Aydoğan, 25 Nisan'dan beri kayıp. Ev sahibi Cemal Tuna, Aydoğan'a ulaşamayınca, onun kız arkadaşı Merve E. ve oğlu Cem Tuna'ya durumu sordu. Merve E., Aydoğan'ın Sivas'a babasından kalma eski evi onarmaya gittiğini, aracını da Sakarya'da bıraktığını söyledi. Bunun üzerine emekli polis Cemal Tuna, Merve E. ve oğlundan Aydoğan'ın ailesinin telefon numarasını istedi, ancak ikisi de vermek istemedi.

Yaşanan tartışmanın ardından Cemal Tuna'nın oğlu Cem, Savaş Aydoğan'ın ailesine durumu bildirdi.

 Aydoğan'ın annesi, Merve E. ve Cem Tuna polis merkezine giderek ifade verdi. Cem Tuna da ifade verdikten sonra 7 Mayıs günü kayboldu. Cemal Tuna, oğlu için kayıp başvurusunda bulundu.

Haberin Devamı

AYDOĞAN'I TERMİNALE BIRAKTIĞINI SÖYLEMİŞ

Cemal Tuna, Savaş Aydoğan'ın, 25 Nisan'da köyde evi olan oğlu Cem'in yanına gittikten sonra kaybolduğunu söyledi. Cemal Tuna, oğlunun, Aydoğan ve Merve E.'nin işlettikleri kafeye ortak olduklarını, oğlunun kendisine Aydoğan'ın uyuşturucu kullandığını söylediğini belirtti.

Cemal Tuna, oğlu Cem'in kendisine Aydoğan'ın köydeki evine geldiğini, içtiğini ve kötü olduğunu, daha sonra Karasu ilçesi terminaline götürdüğünü ve tedavi olup gelmesini istediğini söylediğini ifade etti.

FINDIK BAHÇELERİ VE ORMANDA ARAMA YAPILDI

Polis, Savaş Aydoğan ve Cem Tuna'nın bulunması için çalışma başlattı. İki arkadaş için köpeklerle Kocali'nin Görele Mahallesi'nde fındık bahçesi ve ormanlarda arama yapıldı.

BORÇLARI NEDENİYLE KAÇTIĞINI DÜŞÜNMÜŞ

Dün, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Savaş Aydoğan ile 6 yıldır birlikte olan Merve E.'yi gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Merve E. ifadesinde, Savaş Aydoğan'ın borçları olduğunu, kaçıp gittiğini düşündüğünü söyledi. Merve E. emniyetteki işlemlerin ardından bugün adliyeye sevk edilecek.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.