Final Bölümü

Final Bölümü

Son dakika final bölümü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan final bölümü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını final bölümü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Final Bölümü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan final bölümü gelişmeleri de dahil olmak üzere 846 final bölümü haberi bulunmuştur. Tüm final bölümü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry evindeki jakuzide ölü bulundu
Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry evindeki jakuzide ölü bulundu 'Friends' dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle kitlelerce tanınan oyuncu Matthew Perry, 54 yaşında hayatını kaybetti. ABD basını, 54 yaşındaki oyuncunun evindeki jakuzide ölü bulunduğunu aktardı.
29.10.2023 Magazin
Veda Mektubu neden final yapıyor? Final bölümü bu akşam mı? Veda Mektubu niye bitiyor?
Veda Mektubu neden final yapıyor? Final bölümü bu akşam mı? Veda Mektubu niye bitiyor? Veda Mektubu neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Emre Kıvılcım, Rabia Soytürk ve Nurgül Yeşilçay'ın yer aldığı dizi 24. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Uzun süredir final iddiaları vardı ancak yapımcıdan net bir açıklama gelmemişti. Senaryosunu Deniz Akçay'ın yazdığı Veda Mektub Şubat ayında yayın hayatına başlamıştı. Peki Veda Mektubu final bölümü bu akşamı? Veda Mektubu niye bitiyor? İşte bilgiler
21.08.2023 Televizyon
Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız finalde de zirvede!
Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız finalde de zirvede! Camdaki Kız final bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi Dün akşam yayınlanan 82’nci ve final bölümü yine perşembe akşamına damgasını vurdu.
16.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız'da Nalan ve Sedat'ın mutlu günü!
Camdaki Kız'da Nalan ve Sedat'ın mutlu günü! Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Camdaki Kız, son bölümüyle seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 82. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız'ın final bölümünde neler oldu?
16.06.2023 Magazin
Laz Kızı Hayri'yi neden öldürüyor? Camdaki Kız finalinde Laz Kızı Hayri'yi neden bıçakladı?
Laz Kızı Hayri'yi neden öldürüyor? Camdaki Kız finalinde Laz Kızı Hayri'yi neden bıçakladı? Laz Kızı Hayri'yi neden öldürüyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Camdaki Kız dizisinin final bölümü bu akşam ekrana geliyor. Dizide Nalan'ı Laz Kızı ile aldatan Hayri, sonunda Laz Kızı tarafından öldürülüyor. Ancak dizinin izleyenlerinin kafası karışık. Laz Kızı Hayri'yi neden bıçakladı? İşte detaylar...
15.06.2023 Televizyon
Camdaki kız finali değiştirildi! Kitapta mutlu son yok ama Nalan ve Sedat tekrar evleniyor!
Camdaki kız finali değiştirildi! Kitapta mutlu son yok ama Nalan ve Sedat tekrar evleniyor! Camdaki Kız final bölümü fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nalan ve Sedat tekrar evleniyor. Camdaki Kız kitabında olmayan bu mutlu sonlu finalde ikilinin bir de bebekleri oluyor.
15.06.2023 Televizyon
Ateş ve Deniz yüzleşiyor! Kraliçe'de neler oldu?
Ateş ve Deniz yüzleşiyor! Kraliçe'de neler oldu? Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe 7 Haziran Çarşamba akşamı 11. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisinin final bölümü seyirciyi ekrana kilitledi.
8.06.2023 Magazin
Yasak Elma'da büyük finale 10 bölüm kaldı! Yasak Elma final tarihi belli oldu!
Yasak Elma'da büyük finale 10 bölüm kaldı! Yasak Elma final tarihi belli oldu! Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinin finali kesinleşti. 20 Mart Pazartesi akşamı 168'inci bölümü yayınlanan fenomen dizi Yasak Elma 179. bölümüyle final yapacak.
20.03.2023 Televizyon
Dokuz Oğuz neden final yapıyor? Dokuz Oğuz dizisi ne zaman final yapıyor?
Dokuz Oğuz neden final yapıyor? Dokuz Oğuz dizisi ne zaman final yapıyor? Fox Tv'de ekrana gelen Dokuz Oğuz dizisi final yapıyor. Kubilay Aka, Yasemin Allen ve Dağhan Külegeç gibi oyuncuların yer aldığı Dokuz Oğuz dizisi 6. bölümde final yapacak. Peki neden final yapıyor?
19.03.2023 Televizyon
Zeynep gerçekleri öğreniyor! O Kız 24. final bölümünde neler oldu?
Zeynep gerçekleri öğreniyor! O Kız 24. final bölümünde neler oldu? Kanal D'nin yeni sezon dizisi O Kız, 15 Mart Çarşamba günü final bölümüyle seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 24. bölümde neler oldu?
16.03.2023 Magazin
O Kız'ın final bölümünde Zeynep kaçırılıyor!
O Kız'ın final bölümünde Zeynep kaçırılıyor! İstediğini alamayan Ozan Zeynep'i kaçırıyor. Gündemde kalmak için elinden geleni yapan Ozan, Sitare'yi de çağırarak yaşananları sosyal medyadan canlı yayınlıyor.
12.03.2023 Televizyon
İzleyici bir kez daha Aşk-ı Memnu dedi!
İzleyici bir kez daha Aşk-ı Memnu dedi! Kanal D’nin, Türk televizyon tarihinin en başarılı yapımları arasında yer alan, yayınlanan her bölümü ile hala izlenme rekorları kıran dizisi Aşk-ı Memnu final bölümüyle dün akşam ekrana geldi.
26.08.2022 Televizyon
Aşkı Memnu final saati ve günü! Aşkı Memnu finali ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Kanal D yayın akışı
Aşkı Memnu final saati ve günü! Aşkı Memnu finali ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Kanal D yayın akışı Aşkı Memnu finali ne zaman, saat kaçta? Aşkı Memnu finali tekrar yayınlanıyor. Kanal D'nin fenomen dizisinin tekrar bölümlerinde finale yaklaşıldı. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Nebahat Çehre'nin yer aldığı Aşkı Memnu bugün final bölümü ile ekrana gelecek. İşte Aşkı Memnu final saati…
25.08.2022 Televizyon
Aşk-ı Memnu'nun finali bir kez daha izleyici ile buluşacak
Aşk-ı Memnu'nun finali bir kez daha izleyici ile buluşacak Aradan geçen 12 yıla rağmen tekrar bölümleri hâlâ aynı heyecanla izlenen Kanal D'nin fenomen dizisi “Aşk-ı Memnu”nun finali bir kez daha izleyiciyle buluşacak. Türkiye’nin unutamadığı aşkın finali sosyal medyada da şimdiden çok konuşulanlar arasına girdi.
24.08.2022 Televizyon
'Aşk-ı Memnu' efsane finali bölümü ile bir kez daha ekrana geliyor!
'Aşk-ı Memnu' efsane finali bölümü ile bir kez daha ekrana geliyor! Kanal D’nin; yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, gerek yayında olduğu dönem gerekse tekrar bölümleri ile her daim adından söz ettiren dizisi 'Aşk-ı Memnu' yaz boyunca bir kez daha izleyicisi ile buluştu.
23.08.2022 Televizyon
Aşkı Memnu final bölümü ne zaman 2022, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Aşk-ı Memnu final bölümü izle!
Aşkı Memnu final bölümü ne zaman 2022, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Aşk-ı Memnu final bölümü izle! 2008-2010 yıllarında yayınlanan dönemin en çok izlenen dizilerinden Aşk-ı Memnu her sene yaz aylarında tekrarlarıyla ekranlardaki macerasını sürdürüyor. Tekrarları da en çok izlenen dizilerden biri olan Aşk-ı Memnu dizisinin final bölümü yaklaşıyor. Peki, Aşk-ı Memnu dizisi finali ne zaman 2022, Aşk-ı Memnu finali hangi kanalda, saat kaçta?
23.08.2022 Televizyon
Seni Kalbime Sakladım final mi yapıyor? Seni Kalbime Sakladım dizisinin son bölümü ne zaman, neden final yapıyor?
Seni Kalbime Sakladım final mi yapıyor? Seni Kalbime Sakladım dizisinin son bölümü ne zaman, neden final yapıyor? TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Seni Kalbime Sakladım'ın final yapacağı iddia edildi. Peki Seni Kalbime Sakladım dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu? Seni Kalbime Sakladım final ne zaman, kaçıncı bölümde, neden final yapıyor?
4.08.2022 Televizyon
Sadakatsiz'den muhteşem final!
Sadakatsiz'den muhteşem final! Kanal D’nin, başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği, başladığı günden bu yana gerek hikayesi gerekse oyuncu kadrosu ile büyük ses getiren dizisi Sadakatsiz, final bölümü ile ekrana geldi.
26.05.2022 Televizyon
Sadakatsiz'de büyük gün!
Sadakatsiz'de büyük gün! Kanal D’nin ekrana geldiği günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen, televizyon tarihinin en başarılı yapımları arasında adını en üst sıralara yazdırmayı başaran Sadakatsiz ’de büyük gün geldi çattı.
24.05.2022 Televizyon
Cansu Dere ve Caner Cindoruk aşk mı yaşıyor! Dere'den bomba yanıt...
Cansu Dere ve Caner Cindoruk aşk mı yaşıyor! Dere'den bomba yanıt... Sadakatsiz dizisinin final bölümü çekilen oyuncu Cansu Dere, önceki gün arkadaşlarıyla Etiler'de görüntülendi. Rol arkadaşı Caner Cindoruk'la aşk yaşadığı yönündeki iddiaları yanıtlayan Dere, "Arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim. Lütfen duymamış olayım" sözleriyle çıkan iddiaları yalanlamış oldu.
22.05.2022 Magazin
Kırmızı Oda neden final yapıyor, neden bitiyor? Kırmızı Oda 61. final bölümüyle ekranlara veda ediyor!
Kırmızı Oda neden final yapıyor, neden bitiyor? Kırmızı Oda 61. final bölümüyle ekranlara veda ediyor! Kırmızı Oda neden final yapıyor? Kırmızı Oda dizisi bu akşam final bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. TV 8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi yayınlandığı süre boyunca birbirinden farklı birçok ünlüyü misafir etti. Dizi 61. Bölümü ile final yapacak. Peki, Kırmızı Oda neden bitiyor?
18.02.2022 Televizyon
Erkan Petekkaya'dan alkol itirafı: İğneyle beynimi yaktılar
Erkan Petekkaya'dan alkol itirafı: İğneyle beynimi yaktılar Final bölümü yayınlanacak 'Kırmızı Oda' dizisinde 'Sadi' karakterine hayat veren Erkan Petekkaya, Bloomberg HT'de ekrana gelen 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Geçmişte hataları olduğunu belirten 51 yaşındaki oyuncu, alkol sorunuyla ilgili itirafıyla şaşırttı.
17.02.2022 Magazin
Çok Güzel Hareketler bu akşam var mı, bitti mi? ÇGHB 2 neden yok, final mi yaptı? Kanal D yayın akışı!
Çok Güzel Hareketler bu akşam var mı, bitti mi? ÇGHB 2 neden yok, final mi yaptı? Kanal D yayın akışı! Çok Güzel Hareketler bu akşam var mı? Çok Güzel Hareketler 2 izleyicileri yeni bölümü beklerken, 7 Şubat Kanal D yayın akışında programın olmadığı görüldü. Peki, Çok Güzel Hareketler neden yok, bitti mi?
7.02.2022 Televizyon
Annemizi Saklarken final mi yaptı, hangi gün? Annemizi Saklarken bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman?
Annemizi Saklarken final mi yaptı, hangi gün? Annemizi Saklarken bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman? Annemizi Saklarken bu akşam neden yok, final mi yaptı? Çarşamba akşamları Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Annemizi Saklarken dizisi, Star TV'nin bugünkü yayın akışında yer almadı. Diziyi izleyenler arama motorlarına yöneldi. Peki Annemizi Saklarken yeni bölüm ne zaman, hangi gün?
26.01.2022 Televizyon
Misafir dizisi final mi yapacak? Yeni sezonun iddialı dizilerinden Misafir bitiyor mu?
Misafir dizisi final mi yapacak? Yeni sezonun iddialı dizilerinden Misafir bitiyor mu? Misafir dizisi final mi yapacak? Fox TV'nin yeni dizisi Misafir için final kararı alındı. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un başrollerde oynadığı Misafir dizisi düşük reytingler nedeniyle ekrana veda edecek. Dizinin final tarihi de belli oldu. Peki, Misafir dizisi ne zaman final yapacak?
29.11.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Final Bölümü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki final bölümü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.