Gazete Vatan Logo
MagazinBen Bu Cihana Sığmazam final mi yapacak, neden final yapıyor? Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm ne zaman?

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yapacak, neden final yapıyor? Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm ne zaman?

Ben Bu Cihana Sığmazam 2022 yılında yayın hayatına başladı. Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan'ın yer aldığı, yapımcılığını KYN Yapım'ın üstlendiği yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan'ın oturduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin final yapıp yapmayacağına yönelik araştırmalar arttı. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yapıyor, Ben Bu Cihana Sığmazam neden final yapıyor?

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yapacak, neden final yapıyor? Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm ne zaman?

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yapacak? Ben Bu Cihana Sığmazam sona eriyor. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Burak Çelik’in yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam final yapıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam 28 Mayıs Salı akşamı yayınlanan 68. bölümü ile ekranlara veda edecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam neden final yapıyor?

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Oyuncu Oktay Kaynarca tüm ekibe ve oyuncu arkadaşlarına teşekkür etti. Dizi, 28 Mayıs 2024 tarihinde yayınlanacak 68. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Ben Bu Cihana Sığmazam, son bölümlerinde reytinglerde düşüş yaşamıştı. Bu düşüşün, dizinin final kararında etkili olduğu tahmin ediliyor.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 68. FİNAL BÖLÜMÜNDE YAŞANACAKLAR

Cezayir, Tura'nın kurduğu tuzağı, annesini bulup karşısına çıkararak bozar. Tura, öfkesini Cezayir'in ailesine saldırarak kusar. Leyla, aileye önderlik ederek bu zor durumdan onları kurtarmak için harekete geçer. Cezayir, ailesini korumak için girdiği mücadelede tekrar ölümle burun buruna gelir.

Haberin Devamı

Behçet, ablası Hatice ile Kurban arasındaki ilişkiyi öğrenince deliye döner. Bu durum, Tura'nın annesini koruyan Behçet ve Kurban arasında çatışmaya sebep olur. Taziyev, Tura'nın annesini almak için karşılarına çıktığında, tüm dengeleri değiştirecek bir hesaplaşma yaşanacaktır.

Ailenin direnişi ve Cezayir'in akılcı planıyla, evdekiler kurtulur. Ancak Tura, Leyla ve Suna'yı alarak kaçmayı başarır. Cezayir, onları kurtarmak için Tura'ya karşı hayatının en zor sınavını vermek zorunda kalır. Heyecanın bir an olsun düşmeyeceği final bölümü, iyilerle kötülerin bu cihandaki son savaşına sahne olacaktır.