Filmi

Filmi

Son dakika filmi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan filmi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını filmi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Filmi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan filmi gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.662 filmi haberi bulunmuştur. Tüm filmi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu
Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu KANAL D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan Yalan dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu sorgulanıyor. Peki, Yalan dizisi ne zaman yayınlanacak, uyarlama mı, gerçek hayat hikayesi mi?
26.04.2024 Magazin
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır İnci Taneleri ve Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi Yalan’ın ilk tanıtım filmi izleyici ile buluştu.
26.04.2024 Magazin
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.    
25.04.2024 Magazin
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi 23 Nisan nedeniyle televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyecek olan vatandaşlar, Veda filminin konusu ve kadrosu dışında filmin nerede çekildiğine dair de araştırma yapıyor. Peki, Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi nerede çekildi? İşte konusu ve oyuncu kadrosu…
23.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas nefes kesiyor! Umut yolun sonunda mı?
Taş Kağıt Makas nefes kesiyor! Umut yolun sonunda mı? Kanal D’nin çarşamba akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ndan yeni bir tanıtım filmi yayınlandı. Umut’un yanı sıra Harun Yakar ve Kadri Palaz’ın da başının belada olduğunun ekrana geldiği tanıtım yeni bölüme dair merakı arttırdı.
22.04.2024 Magazin
Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor? TFF Başkan Adayı hangi takımı tutuyor?
Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor? TFF Başkan Adayı hangi takımı tutuyor? İş insanı Erdal Alkış, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. Alkış, yaptığı yazılı açıklamada, "Türk futbolunun içinde bulunduğu kaotik atmosferden çıkma zamanı gelmiştir." ifadesini kullandı. Peki, TFF Başkan Adayı Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor, hangi takımlı?
17.04.2024 Gündem
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu!
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal ile oğlu Kadir Ozan Erdal hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin’in 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu Rust filmi setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gutierrez-Reed, davada ilk hüküm giyen kişi oldu.
15.04.2024 Magazin
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi Yönetmen Hamdi Alkan, önceki gün İstinyePark AVM'de görüntülendi. Yaz aylarında bir sinema filmi çekeceğini, şu sıralar filmin toplantılarıyla yoğun olduğunu söyleyen Alkan, kızı Zeynep Alkan'ın sağlık durumu hakkında konuştu.
6.04.2024 Magazin
Çalınan film senaryosuna Fransız önlemi, Esra Dermancıoğlu: Böylesi daha iyi olacak
Çalınan film senaryosuna Fransız önlemi, Esra Dermancıoğlu: Böylesi daha iyi olacak Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk olan Esra Dermancıoğlu, daha önce yazdığı senaryonun çalındıktan sonra bunalıma girdiğini söyleyerek, yeni bir yöntem geliştirdiğini dile getirdi.
1.04.2024 Magazin
Esra Dermancıoğlu hırsızlığa karşı aldığı önlemle şaşırttı
Esra Dermancıoğlu hırsızlığa karşı aldığı önlemle şaşırttı Esra Dermancıoğlu, Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Magazin
Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir?
Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir? Dördüncü kez kansere yakalanan ve uzun süredir tedavisi devam eden ünlü oyuncu Bahar Öztan, 61 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Bahar Öztan'ın çocuğu var mı? Bahar Öztan'ın oğlunun adı ne, babası kim, Bahar Öztan'ın eski eşi Yavuz Çolak kimdir?
22.03.2024 Magazin
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hayat pahalılığı ile mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Ama bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayağa kaldırma çalışmalarımızın önüne geçemiyor. İnşallah bu badireyi de mutlaka geride bırakacağız dedi.
19.03.2024 Gündem
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Magazin
'Terminal' filmi gerçek oldu! Havalimanında yaşıyor
'Terminal' filmi gerçek oldu! Havalimanında yaşıyor İranlı akademisyen Dr. Shiva Kaviani, Kanada Toronto'da hayatını sürdürüyordu fakat otorum süresi doldu. Kanada'ya yeniden vize başvurusu yapmak için Ankara'ya gitti, red cevabı aldı. İstanbul Havalimanı'nda yaşamaya başlayan akademisyen'in yaşadıkları 'Terminal' filmini hatırlattı.
13.03.2024 Gündem
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor Yeşilçam'ın göz bebeği Bahar Öztan, geçtiğimiz ekim ayında sağlık durumunu sosyal medya hesabında takipçilerine paylaşarak dualarınıza ihtiyacım var demişti. Dördüncü kez kansere yakalanan Öztan'ın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.
12.03.2024 Magazin
Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filmi hangi yıl çekildi? ATV Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi oyuncuları kimler?
Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filmi hangi yıl çekildi? ATV Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi oyuncuları kimler? Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filmi bu akşam ATV'de ekrana geliyor. Son peygamber Hz. Muhammed'in hayatında gelişen olayları ele alan filmin yönetmenliğini Majid Majidi yapıyor. İslam peygamberi Hz. Muhammed'in çocukluğunda gelişen olayların yer aldığı Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi filmi hangi yıl çekildi? İşte detaylar...
11.03.2024 Gündem
96. Oscar Ödülleri törenine Oppenheimer damgası! İşte isim isim ödül kazananlar...
96. Oscar Ödülleri törenine Oppenheimer damgası! İşte isim isim ödül kazananlar... ABD'nin Los Angeles kentinde, Hollywood Bulvarı'nda bulunan Dolby Theatre'da düzenlenen törenle 96. Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Geceye 7 ödül alan Oppenheimer filmi damga vurdu.
11.03.2024 Magazin
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
Enis Arıkan: Kostümü giydiğimde nefes alamıyordum
Enis Arıkan: Kostümü giydiğimde nefes alamıyordum Sanat camiasının sevilen simalarından Şebnem Bozoklu ve Enis Arıkan, "Balina" adlı tiyatro oyunu ile sahnede buluştu. Özel hayatlarında da çok iyi arkadaş olan iki isim, kapalı gişe oynayan oyunun zorluklarına ve kendi yaşamlarına dair samimi açıklamalarda bulundu.
13.03.2024 Magazin
Efe Deprem öldü mü? Seksenler Efe Deprem kimdir, neden öldü, nereli?
Efe Deprem öldü mü? Seksenler Efe Deprem kimdir, neden öldü, nereli? Seksenler dizisinde 'Zafer' rolüyle tanınan oyuncu Efe Deprem hayatını kaybetti. Haberin ardından ünlü oyuncunun hayatını merak edilirken, neden öldüğü de araştırılamaya başlandı. Peki, Efe Deprem kimdir, kaç yaşında, nereli? Oyuncu Efe Deprem neden öldü?
6.03.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ın yeni tanıtımı yayınlandı.
Taş Kağıt Makas'ın yeni tanıtımı yayınlandı. KANAL D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ikinci bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.
4.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas nefes kesiyor! Büşra korkmaz’ı kim öldürdü?
Taş Kağıt Makas nefes kesiyor! Büşra korkmaz’ı kim öldürdü? Kadrosunda usta oyuncuları buluşturan Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas’ın ikinci bölümünden yayınlanan tanıtım filmi, hikâyeye dair merakı iyice yükseltirken; Büşra Korkmaz Cinayeti ile başlayan sürecin herkes için çetin geçeceğinin sinyalini verdi.
3.03.2024 Magazin
Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor! Başrol Burak Deniz'in
Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor! Başrol Burak Deniz'in Taverna müziğinin efsaneleşen ismi Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor. Çekimlerine yakında başlanacak filmde sanatçıyı Burak Deniz canlandıracak. Deniz rolüne Ferdi Özbeğen’in videolarını izleyerek hazırlanıyor.
1.03.2024 Magazin
Şahan Gökbakar’a gişe şoku! En kötü açılış yapan ikinci filmi oldu
Şahan Gökbakar’a gişe şoku! En kötü açılış yapan ikinci filmi oldu  “Recep İvedik” serisiyle gişe rekorları kıran Şahan Gökbakar, son filmi “Erdal ile Ece”de hüsran yaşadı.
27.02.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Filmi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki filmi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.