Fetö Şüphelisi

Fetö Şüphelisi

Son dakika FETÖ şüphelisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FETÖ şüphelisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FETÖ şüphelisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fetö Şüphelisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fetö şüphelisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 473 fetö şüphelisi haberi bulunmuştur. Tüm fetö şüphelisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Kodlama' yöntemiyle jandarma sınavını usulsüz kazanan 7 bin 4 FETÖ şüphelisi tespit edildi
'Kodlama' yöntemiyle jandarma sınavını usulsüz kazanan 7 bin 4 FETÖ şüphelisi tespit edildi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada jandarma okulları sınavını 'aday numarası kodlama yöntemi' ile usulsüz şekilde kazanan 7 bin 4 FETÖ şüphelisi tespit edildi.
13.11.2022 Gündem
FETÖ'den aranan eski emniyet müdürü Harun Özdeş kaçmaya çalışırken yakalandı
FETÖ'den aranan eski emniyet müdürü Harun Özdeş kaçmaya çalışırken yakalandı FETÖ üyesi suçlamasıyla yargılanan eski emniyet müdürü Harun Özdeş gemiye yüklenecek konteynerin altındaki gizli bölme içinde kaçmaya çalıştı ancak güvenlik görevlilerinin dikkati sayesinde yakalandı. Yakalanma anları ortaya çıkan Özdeş'in göçmen kaçakçısıyla 2 bin Euro karşılığında anlaştığı öğrenildi. Gizli bölmede 3 saat bekleyen Özdeş'in yakalandığı anlarda da direndiği belirtildi.
1.11.2022 Gündem
Midilli'ye kaçma hazırlığındaki 2 FETÖ şüphelisi ile 1 organizatör tutuklandı
Midilli'ye kaçma hazırlığındaki 2 FETÖ şüphelisi ile 1 organizatör tutuklandı Çanakkale'nin Ezine ilçesi sahilinden sürat teknesi ile Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçma hazırlığı yaptığı tespit edilen 2 FETÖ şüphelisi ve şüphelilere organizatörlük yapan bir kişi yakalandı. Gözaltına alınan 3 şüpheli sevk edildikleri adliyede tutuklandı.
5.09.2022 Gündem
3 FETÖ şüphelisi, Sakız Adası'na kaçmaya çalışırken yakalandı
3 FETÖ şüphelisi, Sakız Adası'na kaçmaya çalışırken yakalandı İznir'in Çeşme ilçesinden yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Sakız Adası'na geçmeye çalıştıkları belirlenen FETÖ/PDY şüphelisi 3 kişi, jandarma tarafından yakalandı.
5.09.2022 Gündem
FETÖ üyeliğinden aranan 21 şüpheli yakalandı
FETÖ üyeliğinden aranan 21 şüpheli yakalandı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliği suçundan haklarında yakalama kararı bulunan şüphelilere yönelik operasyonda 21 şüpheli yakalandı.
26.08.2022 Gündem
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 5 FETÖ şüphelisi yakalandı
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 5 FETÖ şüphelisi yakalandı Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçmaya çalışan 5 FETÖ/PDY üyesi ve 4 organizatör gözaltına alındı.
24.08.2022 Yaşam
289 kaçak göçmenin yakalandığı operasyonda, 2 FETÖ şüphelisine tutuklama
289 kaçak göçmenin yakalandığı operasyonda, 2 FETÖ şüphelisine tutuklama Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında 289 kaçak göçmenin yakalandığı operasyonda, 2 organizatör ile 'FETÖ/PDY'ye üye olmak'tan yargılanmaları devam eden 4 şüpheli, gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 2 FETÖ şüphelisi, tutuklandı.
11.05.2022 Gündem
FETÖ şüphelisi eski hakim, Yunanistan'a kaçmak isterken yakalandı
FETÖ şüphelisi eski hakim, Yunanistan'a kaçmak isterken yakalandı Edirne'de FETÖ şüphelisi eski hakim T.Ş., yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmeye çalışırken yakalandı. 
5.05.2022 Gündem
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 8 FETÖ şüphelisi yakalandı!
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 8 FETÖ şüphelisi yakalandı! Edirne'de polisin ihtarına uymayan, takip sonucu durdurulan araçta Yunanistan'a kaçma hazırlığı yapan 8 FETÖ şüphelisi yakalandı. Şüphelilere yardım ettiği belirlenen 3 göçmen kaçakçısı da gözaltına alındı.
4.05.2022 Gündem
Polislerin mesai saatlerinde yeni dönem! Bakanlık talimat verdi, artık değişiyor
Polislerin mesai saatlerinde yeni dönem! Bakanlık talimat verdi, artık değişiyor Polislerin mesai saatleri ile ilgili son dakika gelişmesi! Emniyet Genel Müdürlüğü 81 ile yazı gönderdi, tamamen değişti. Polislerin çalıştığı 12/24 çalışma sisteminin personelin moral ve motivasyonu ile verimliliğini düşürdüğü ifade edilen yazıda, Polis Merkezi Amirlikleri ve resmi ekiplerde 8/24 ve 12/36 çalışma sistemine tamamen geçilmesi talimatı verildi.
31.03.2022 Gündem
ABD'li FETÖ şüphelisi, örgüt üyelerinin ailelerine 200 bin dolar dağıtmış
ABD'li FETÖ şüphelisi, örgüt üyelerinin ailelerine 200 bin dolar dağıtmış Mersin merkezli 3 ilde polisin düzenlediği operasyonda, cezaevindeki FETÖ/PDY üyeleri ile ailelerine yardım ettikleri tespit edilen biri ABD'li, 12 şüpheli gözaltına alındı. ABD uyruklu şüphelinin, ailelere toplam 200 bin dolar dağıttığı belirlendi.
31.03.2022 Gündem
Şebnem Korur Fincancı hakkında suç duyurusu
Şebnem Korur Fincancı hakkında suç duyurusu Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanlığı, 15 Mart'ta, firari FETÖ şüphelisi Erkam Tufan Aytav'ın internetten yaptığı yayına katılan Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
17.03.2022 Gündem
Tekneyle kaçmaya çalışan 51 FETÖ şüphelisi yakalandı
Tekneyle kaçmaya çalışan 51 FETÖ şüphelisi yakalandı İzmir'de, yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan 3’ü Suriye uyrkulu, 54 kişi yakalandı. Yakalanan 51 Türk vatandaşının haklarında FETÖ üyeliğinden arama kararı bulunan ve mahkemeleri devam eden kişiler olduğu belirlendi.
23.12.2021 Gündem
Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalandılar!
Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalandılar! Yunanistan'a kaçmaya çalışan FETÖ şüphelisi eski yüzbaşı ve üsteğmen yakalandı...
21.12.2021 Gündem
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 4 FETÖ şüphelisi yakalandı!
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 4 FETÖ şüphelisi yakalandı! Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçmak isteyen, FETÖ soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen 4 eski polis, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince yakalandı.
6.12.2021 Gündem
Eski istihbaratçı Altaylı'ya verilen cezanın gerekçesi açıklandı
Eski istihbaratçı Altaylı'ya verilen cezanın gerekçesi açıklandı Eski istihbaratçı Enver Altaylı ile Mehmet Barıner’e, 'silahlı terör örgütü üyeliği' ve 'siyasi ve askeri casusluk' suçundan verilen cezanın gerekçesi açıklandı. Mahkeme kararında, sanık Altaylı'nın, FETÖ'nün üst düzey yöneticileri ve ABD'li istihbaratçılara istihbarat verdiği, bu bilgiler kapsamında ABD menfaatlerini koruyucu ve ülke yöneticilerini bu yöntemlerle siyasi olarak tavır gösterilmesi için tehditte bulunulması gerektiğini beyan ettiği aktarıldı.
23.11.2021 Gündem
HDP'li eski başkanla birlikte Yunanistan'a kaçarken yakalandılar!
HDP'li eski başkanla birlikte Yunanistan'a kaçarken yakalandılar! HDP'li eski belediye başkanının da aralarında olduğu 3 kişi Yunanistan'a kaçarken yakalandı.
16.11.2021 Gündem
Yunanistan'a kaçma hazırlığındaki 5 FETÖ şüphelisi yakalandı
Yunanistan'a kaçma hazırlığındaki 5 FETÖ şüphelisi yakalandı Tekirdağ'da Yunanistan'a kaçmaya hazırlanan ve haklarında yakalama kararı olan 5 FETÖ şüphelisi, polis ekiplerince durdurulan araçta yakalandı.
1.10.2021 Gündem
Yunanistan'a kaçarken yakalanan 6 FETÖ şüphelisi tutuklandı
Yunanistan'a kaçarken yakalanan 6 FETÖ şüphelisi tutuklandı Bodrum ilçesinde, tekneyle Yunanistan'a kaçmaya çalışan ordudan ihraç edilmiş 6 FETÖ/PDY şüphelisi yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.
29.08.2021 Gündem
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 2 FETÖ  şüphelisi tutuklandı
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 2 FETÖ şüphelisi tutuklandı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Yunanistan'a kaçmaya çalışan 3 Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) şüphelisinden 2'si tutuklandı.
18.07.2021 Gündem
Yurt dışına kaçmaya çalışan 2 FETÖ şüphelisi yakalandı
Yurt dışına kaçmaya çalışan 2 FETÖ şüphelisi yakalandı Edirne'nin Keşan ilçesinde yurt dışına kaçmaya hazırlanan 2 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi ile onlara yardım eden 3 insan kaçakçısı gözaltına alındı.
25.06.2021 Gündem
Firari FETÖ şüphelisi eski öğretmen, 'gaybubet evi'nde yakalandı
Firari FETÖ şüphelisi eski öğretmen, 'gaybubet evi'nde yakalandı 'FETÖ/PDY'ye üye olmak' suçundan 5 yıldır aranan eski öğretmen C.S., Ankara'da 'gaybubet evi'nde yakalanıp, Niğde'ye getirildi.
25.06.2021 Gündem
14 ilde büyük operasyon! Koronavirüsü topluma bilinçli olarak yaymaya çalışıyorlardı
14 ilde büyük operasyon! Koronavirüsü topluma bilinçli olarak yaymaya çalışıyorlardı Çanakkale merkezli 14 ilde 84 FETÖ şüphelisi yakalandı. MİT destekli operasyonda örgütün Çanakkale'deki öğrenci, esnaf, aile ve mahrem il yapılanması ile finans ağı çökertildi. Kovid-19 olan örgüt mensuplarının halkın arasına çıkıp virüsü bilinçli yaymaya çalıştığı iddia edildi.
21.05.2021 Gündem
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 8 FETÖ şüphelisi yakalandı
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 8 FETÖ şüphelisi yakalandı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan 8'i Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu 9 kişinin hudut birliklerince yakalandığını bildirdi.
23.04.2021 Gündem
Polis okulu ablalarından sorumlu FETÖ şüphelisi Fatma D. yakalandı!
Polis okulu ablalarından sorumlu FETÖ şüphelisi Fatma D. yakalandı! Adana’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan Fatma D., polis ekiplerince yakalandı. ByLock kullanıcısı olduğu ve polis okulu ablalarının kaldığı evlerden sorumlu belirtilen Fatma D. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
21.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fetö Şüphelisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fetö şüphelisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.