Fetö Soruşturması

Fetö Soruşturması

Son dakika FETÖ soruşturması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FETÖ soruşturması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FETÖ soruşturması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fetö Soruşturması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fetö soruşturması gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.546 fetö soruşturması haberi bulunmuştur. Tüm fetö soruşturması haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da operasyon, düğmeye basıldı! 10 kişi gözaltına alındı
İstanbul'da operasyon, düğmeye basıldı! 10 kişi gözaltına alındı İstanbul'da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında aralarında aktif kamu görevlilerinin de olduğu 10 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin örgüt, emniyet, askeri yapılanma ve bölge yapılanmaları içerisinde sorumlu düzeyde görev aldıkları belirtildi.
25.01.2023 Gündem
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu?
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu? 19 Ocak 2007'de silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Hrant Dink için her yıl olduğu gibi bu yıl da saat 15.00'te, suikaste uğradığı Agos Gazetesi'nin eski merkezinin bulunduğu Sebat Apartmanı önünde anma töreni düzenlenecek. İşte dakika dakika o gün yaşananlar...
19.01.2023 Gündem
Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz ile mahkemelik olan Erol Köse hakim karşısına çıktı
Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz ile mahkemelik olan Erol Köse hakim karşısına çıktı Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz'ün "Ölünce Sevemezsem Seni" adlı şarkının sözlerini kendisinin yazdığını belirterek telif gelirlerinin istenmesi için açtığı davada, Erol Köse hakim karşına çıktı. Davanın reddini isteyen Köse, "Bizim Erhan Güleryüz'le kopma nedenimiz FETÖ ile iltisaklı olmasıdır. Asıl MESAM kayıtlarında şarkı benimdir. 32 senelik müzik kariyerimde ayda 20 lira için sahtecilik yapacak halim yok" dedi.
16.11.2022 Gündem
FETÖ'nün gaybubet evlerine operasyon: 18 gözaltı
FETÖ'nün gaybubet evlerine operasyon: 18 gözaltı İstanbul'da haklarında FETÖ soruşturması yürütülen firari durumdaki şüphelilere yapılan eş zamanlı operasyonda 'Gaybubet evi' olarak adlandırılan evlerde saklanan 18 şüpheli yakalandı. 
26.10.2022 Gündem
Ankara'da FETÖ operasyonu: 16 gözaltı kararı
Ankara'da FETÖ operasyonu: 16 gözaltı kararı Ankara'da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.
4.10.2022 Gündem
İstanbul ve Ankara'da FETÖ yapılanmasına operasyon! Çok sayıda gözaltı
İstanbul ve Ankara'da FETÖ yapılanmasına operasyon! Çok sayıda gözaltı Üskadar’da, FETÖ/PDY terör örgütünün eğitim yapılanmasını yeniden kurmaya çalıştığı ve örgütle bağlantısı olmayan bir kişinin adına açılan ancak tüm çalışanlarının örgüt mensubu olduğu dershaneye operasyon düzenlendi. Operasyonda 35 kişi gözaltına alındı. Ankara'da  ise yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.
4.10.2022 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu baron savcı olayında flaş detaylar! Yazışmalar ortaya çıktı
Türkiye'nin konuştuğu baron savcı olayında flaş detaylar! Yazışmalar ortaya çıktı Adana'dan Konya'ya yapılan uyuşturucu sevkiyatının arkasından çıkan şebeke, Türkiye'yi şoke etmişti. Kuryeler arasında polislerin bulunduğu çetenin liderli ise cumhuriyet savcısı O. Y. çıktı. Skandalları bununla bitmeyen savcının, FETÖ soruşturması geçirenlerin dosyasını para karşılığı kapattığı tespit edilmişti. Ülkenin gündemine oturan olaya ilişkin yeni detaylar gelmeye devam ederken, savcı ile bir örgüt üyesinin arasında geçen WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı.
23.07.2022 Yaşam
Uyuşturucu baronu savcı Osman Yarbaş gözaltına alındı
Uyuşturucu baronu savcı Osman Yarbaş gözaltına alındı Uyuşturucu şebekesi liderliği ile FETÖ borsası oluşturduğu belirlenen savcı, Antalya'da gözaltına alındı. İfadesi alınmak üzere Adana'ya gönderilen savcıdan Hakimler ve Savcılar Kurulu İkinci Dairesi savunma istedi. Savunmasının alınmasının ardından Hakimler ve Savcılar Kurulu, Osman Yarbaş'ın meslekten ihracını görüşecek. Osman Yarbaş, uyuşturucu ticaretinde Adana'da ifade verecek.
22.07.2022 Yaşam
Damat düğün öncesi komaya girdi! Zehirlenme planı ortaya çıktı
Damat düğün öncesi komaya girdi! Zehirlenme planı ortaya çıktı Adana’da kendisini cumhurbaşkanı danışmanı olarak tanıtıp, nitelikli dolandırıcılık yaptığı belirlenen Aslı Ceylan Aydoğdu (42) ile birlikte gözaltına alınan Fatih Ataman (48) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Aydoğdu’nun, önceki yıllarda İzmir’de kendisini doktor olarak tanıttığı ve evlilik aşamasında olduğu iş insanı Abdülkadir D.’yi, 11 milyon dolarlık servetini ele geçirmek için kullandığı ilaçların dozajını artırarak zehirlemeye çalıştığı ortaya çıktı. İş insanının düğün öncesi komaya girmesiyle planı bozulan Aydoğdu, 'adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuksuz yargılanıyor.
2.06.2022 Yaşam
‘Müsilaj’dan skandal çıktı! Adana'da Hollywood yapımı ‘Sıkıysa Yakala'yı aratmayacak yöntem...
‘Müsilaj’dan skandal çıktı! Adana'da Hollywood yapımı ‘Sıkıysa Yakala'yı aratmayacak yöntem... Adana'daki 'müsilaj' kod adlı operasyonun detayları ortaya çıktı! Hollywood yapımı “Sıkıysa Yakala” filmini aratmayacak vurgunda polis, kendisini Cumhurbaşkanı danışmanı, basın danışmanı, savcı, avukat, doktor ve ekonomist olarak tanıtarak vatandaşları 3 milyon lira dolandırdığı öne sürülen 1'i kadın 4 kişiyi gözaltına aldı. İşte akılalmaz olayın detayları...
28.05.2022 Gündem
Bakan Akar, milli torpido Akya ile ilk atışı yaptı! Tam isabet...
Bakan Akar, milli torpido Akya ile ilk atışı yaptı! Tam isabet... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Milli Üretim Entegre Savaş Yönetim Sistemi'ni (MÜREN) kullanarak TCG Preveze'den milli torpido Akya'nın ilk atışını yaptı. Bakan Akar "Diğer kuvvetlerimizin olduğu gibi Deniz Kuvvetlerimizin de son teknoloji silah ve sistemlere sahip olması, en güçlü hale gelmesi için çalışmalarımızı artan bir tempoda sürdürüyoruz" dedi.
22.03.2022 Gündem
Taksiye binmek isteyen yaşlı kadın böyle yalvardı! 'Bu ayıp bize yeter'
Taksiye binmek isteyen yaşlı kadın böyle yalvardı! 'Bu ayıp bize yeter' İstanbul Fatih’te hastaneden çıkan yaşlı kadın kendisini almayan taksicilere, "Taksi ne olur beni al" diyerek yalvardı. Kısa mesafe olduğu için taksicilerin almadığı yaşlı kadının zor anları bir otobüs sürücüsünün cep telefonu kamerasına yansıdı.
22.03.2022 Gündem
Ankara merkezli 50 ilde FETÖ soruşturması: 132 gözaltı kararı
Ankara merkezli 50 ilde FETÖ soruşturması: 132 gözaltı kararı MİT ve Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde, Ankara merkezli 50 ilde yürütülen FETÖ soruşturmasında, 132 örgüt sorumlusu hakkında gözaltı kararı verildi.
22.03.2022 Gündem
FETÖ'nün firari mahrem imam saklandığı mağarada yakalandı
FETÖ'nün firari mahrem imam saklandığı mağarada yakalandı Bolu'nun Seben ilçesinde, FETÖ'nün firari mahrem imamı ve sözde Kütahya koordinatörü M.Y., saklandığı mağarada yakalandı.
10.02.2022 Gündem
FETÖ'nün firari 'muhasebeci' ablası yakalandı
FETÖ'nün firari 'muhasebeci' ablası yakalandı Ankara'da FETÖ soruşturması kapsamında 'silahlı terör örgütüne üye olma, kurma ve yönetme' suçundan arama kaydı bulunan, örgütün 'muhasebeci' ablası olduğu belirlenen firari Nazlı A., saklandığı evde yakalandı.
23.01.2022 Gündem
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 4 FETÖ şüphelisi yakalandı!
Yunanistan'a kaçmaya çalışan 4 FETÖ şüphelisi yakalandı! Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçmak isteyen, FETÖ soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen 4 eski polis, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince yakalandı.
6.12.2021 Gündem
FETÖ'nün ByLock'taki 'La Casa de Papel' yöntemi deşifre edildi
FETÖ'nün ByLock'taki 'La Casa de Papel' yöntemi deşifre edildi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında bir ByLock kullanıcısından yola çıkılarak Dışişleri Bakanlığında üst düzey görevli 53 örgüt mensubu ile bir mahrem imam deşifre edildi.
14.11.2021 Gündem
FETÖ elebaşı Gülen'in avukatı Adnan Şeker'e 35 yıl hapis cezası
FETÖ elebaşı Gülen'in avukatı Adnan Şeker'e 35 yıl hapis cezası FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in avukatlarından Adnan Şeker, ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’, ‘zincirleme şekilde rüşvet vermek’, ‘gizliliği ihlal’ ve ‘suçluyu kayırma’ suçlarından 35 yıl hapse çarptırıldı.
29.09.2021 Gündem
Eski komiser, Manisa'da kovalamaca sonucu  yakalandı!
Eski komiser, Manisa'da kovalamaca sonucu yakalandı! Manisa'da FETÖ soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan eski komiser, kovalamaca sonucu gözaltına alındı.
15.09.2021 Gündem
Ümit Özdağ'ın Buğra Kavuncu soruşturmasında ifadesine başvuruldu
Ümit Özdağ'ın Buğra Kavuncu soruşturmasında ifadesine başvuruldu İstanbul Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ'ın, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul Adalet Sarayı'nda bilgisine başvuruldu.
26.05.2021 Siyaset
Ankara merkezli 33 ilde FETÖ soruşturması: 53 kişiye gözaltı
Ankara merkezli 33 ilde FETÖ soruşturması: 53 kişiye gözaltı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün Jandarma mahrem yapılanmasına yönelik soruşturmada 19'u muvazzaf 53 kişi hakkında gözaltı kararı verdi.
9.04.2021 Gündem
Dev FETÖ operasyonu! 184 gözaltı kararı
Dev FETÖ operasyonu! 184 gözaltı kararı İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ soruşturması kapsamında 123'ü muvazzaf toplam 184 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün Kara Kuvvetleri yapılanmasına yönelik soruşturmada 11'i muvazzaf 19 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.
23.03.2021 Gündem
Ankara'da FETÖ operasyonu! Gözaltı kararı
Ankara'da FETÖ operasyonu! Gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ soruşturması kapsamında ByLock kullanıcısı 15 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.
10.03.2021 Gündem
Aydın'da yakalanan FETÖ şüphelisi  tutuklandı
Aydın'da yakalanan FETÖ şüphelisi tutuklandı Aydın'ın Nazilli ilçesinde polisin trafik denetimi sırasında yakalanan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelisi cezaevine gönderildi.
20.02.2021 Gündem
Serdar Atasoy FETÖ soruşturmasından nasıl kurtuldu? 'Neriman'la takipsizlik almış
Serdar Atasoy FETÖ soruşturmasından nasıl kurtuldu? 'Neriman'la takipsizlik almış İtirafçı olan eski tuğgeneral Serdar Atasoy’un, 2019 yılındaki FETÖ soruşturmasından, ardışık aramaların arasında ‘Neriman’ isimli bir öğretmen de olduğu için kurtulduğu ortaya çıktı.
10.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fetö Soruşturması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fetö soruşturması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.