Fethullah

Fethullah

Son dakika fethullah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fethullah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fethullah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fethullah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fethullah gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.728 fethullah haberi bulunmuştur. Tüm fethullah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para İstanbul'da PKK/KCK terör örgütünün talimatı doğrultusunda alışveriş merkezlerinde ve ormanlarda yangın çıkarmak için eylem yapan 15 sanık hakkındaki soruşturma tamamlandı.
14.02.2024 Gündem
FETÖ’nün CIA ile ilişkisinin izleri: Oturum izni alıp ABD'ye yerleşti
FETÖ’nün CIA ile ilişkisinin izleri: Oturum izni alıp ABD'ye yerleşti FETÖ, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) bağlantısıyla dikkat çekiyor. 1999’da ABD’ye kaçan Gülen, CIA ajanlarının da referansıyla oturma izni alarak Pensilvanya’ya yerleşti.
15.07.2023 Gündem
Emniyet'ten 'sinerji' operasyonu: 15 tutuklama
Emniyet'ten 'sinerji' operasyonu: 15 tutuklama Diyarbakır'da ev ve iş yerlerinden farklı tarihlerde hırsızlık yapan şüphelilere yönelik polisin düzenlediği 'Sinerji' operasyonunda yakalanan 15 şüpheli tutuklandı. Polisin operasyonu sırasında bir şüphelinin yatakların arasında saklanırken yakalanması kameraya yansıdı.
14.07.2023 Gündem
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: Fethullah Gülen'in yeğeni yakalandı
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: Fethullah Gülen'in yeğeni yakalandı Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in kardeşi Mesih Gülen'in oğlu Selman Gülen, eşi Nur Gülen, kayınpederi Bekir Öztürk ile kayınvalidesi Mine Öztürk, Sancaktepe'de örgüte ait "gaybubet" evinde, MİT ve İstanbul polisi tarafından yapılan operasyonla yakalandı. 
14.07.2023 Gündem
Nuh Mete Yüksel hayatını kaybetti
Nuh Mete Yüksel hayatını kaybetti Eski DGM savcısı Nuh Mete Yüksel, 76 yaşında hayatını kaybetti. Yüksel 28 Şubat sürecinde görev yapmış, Abdullah Öcalan, Fethullah Gülen, Hizbullah, Alman vakıfları gibi birçok kritik soruşturmaya imza atmıştı.
30.04.2023 Gündem
Depremzedeler için pazardaki tezgahını ücretsiz açtı
Depremzedeler için pazardaki tezgahını ücretsiz açtı Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde pazarcılık yapan Fethullah Aktaş, tezgahını depremzede ailelerine ücretsiz açtı.
6.03.2023 Yaşam
FETÖ iddianamesinde şok eden detaylar ortaya çıktı! İstanbul'u üçe bölmüşler
FETÖ iddianamesinde şok eden detaylar ortaya çıktı! İstanbul'u üçe bölmüşler İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ’nün ‘güncel yapılanmasına’ ilişkin iddianame hazırlandı. Örgütün kullandığı şifreler ve kodlamalara yer verilen iddianamede “Yüzme Kursuna Yazılmak” ifadesinin yurt dışına çıkış, “Kurs Fiyatı” ifadesinin ise yurt dışına çıkış yapmak amacıyla harcanması planlanan para için kullanılan tabirler olduğu kaydedildi. Öte yandan örgüt üyeliği suçundan ceza talep edilen 29 sanık iddianame çerçevesinde önümüzdeki günlerde yargılanmaya başlanacak.
12.01.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Adalet Bakanı'nın yargıya talimat verme yetkisi yok
Bakan Bozdağ: Adalet Bakanı'nın yargıya talimat verme yetkisi yok Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, milletvekillerinin eleştiri ve sorularına yanıt verdi. Bakan Bozdağ, muhalefet milletvekillerinin, 'yargı yetkisi' ve 'yargıya müdehale' yapıldığına ilişkin eleştirilerine cevap verdi. Yargı yetkisi konusunun önemine dikkat çeken Bakan Bozdağ, "Yargı bağımsızlığı tarafsızlığı son derece önemli. Anayasa'nın 138'inci maddesi 'görülmekte olan dava hakkında soru sorulamaz, beyanda bulunamaz' diyor. Anayasamızın açık hükmüdür. Adalet Bakanı'nın yargıya yetki ve talimat verme yetkisi yoktur. Anayasa ve yasalar bana böyle bir yetki vermiyor. Vermemesi de gerekir" açıklamasında bulundu.
16.11.2022 Siyaset
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Adalet yok dedikleri dosyayı bilmiyorlar
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Adalet yok dedikleri dosyayı bilmiyorlar Adalet Bakanı Bekir Bozdağ 13. Büyükelçiler Konferansı'nda önemli açıklamalarda bulundu. "Adalet yok diye bağıranların gündeme getirdiği dava sayısı beşten fazlasını sayan çıkmıyor" diyen Bakan Bozdağ, Dosyayı, delilleri bilmiyorlar. Sadece taraftarlıklarına göre dosyayı görmeden, taraftarlarının yazdıklarına inanarak o dosyada görev yapan hakim ve savcıları mahkum eden yaklaşım ortaya koyuyorlar" ifadelerini kullandı.
10.08.2022 Siyaset
Cinsel taciz skandallarından sonra Prens Andrew’e FETÖ rüşveti!
Cinsel taciz skandallarından sonra Prens Andrew’e FETÖ rüşveti! Cinsel taciz skandalları sonrası askeri unvanları geri alınan Prens Andrew’ın bir Türk’ten rüşvet aldığı iddiası İngiltere'yi sarstı. FETÖ’den tutuklanan eski milletvekili İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen’in İngiliz pasaportu için Prens’e 750 bin sterlin rüşvet verdiği öne sürülüyor.
2.04.2022 Dünya
MHP lideri Bahçeli, 'Pazar günü seçim olsa' afişini görünce ne düşündüğünü kürsünden açıkladı!  'Elimde kalem olsaydı...'
MHP lideri Bahçeli, 'Pazar günü seçim olsa' afişini görünce ne düşündüğünü kürsünden açıkladı! 'Elimde kalem olsaydı...' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Stokçuluk ve fırsatçılık yapanların kanları bitlendi. Bunların utanmaları kalmamıştır. Bunların gözüne yaşına bakılmamalıdır. Ayçiçek yağının fiyat artışını tetikleyen fırsatçılar, internette sanki altın satar gibi yağ satanlar onurlarını da satmışlardır. 5 litrelik yağ bir gün içinde 150 lira sınırına yaklaşmıştır. İstanbul’da milletimizin asaletine yakışmayan ilkel görüntüler yüreğimizi sızlatmıştır." diye konuştu. Seçim tartışmaları ile ilgili de konuşan Bahçeli, "Sokakta seçim afişi gördüm. 'Pazar günü seçim olsa DEVA hazır' yazıyordu. Elimde kalem olsaydı şöyle yazardım 'Pazar günü seçim yok iyi uykular..." ifadelerini kullandı.
8.03.2022 Siyaset
Eski istihbaratçı Altaylı'ya verilen cezanın gerekçesi açıklandı
Eski istihbaratçı Altaylı'ya verilen cezanın gerekçesi açıklandı Eski istihbaratçı Enver Altaylı ile Mehmet Barıner’e, 'silahlı terör örgütü üyeliği' ve 'siyasi ve askeri casusluk' suçundan verilen cezanın gerekçesi açıklandı. Mahkeme kararında, sanık Altaylı'nın, FETÖ'nün üst düzey yöneticileri ve ABD'li istihbaratçılara istihbarat verdiği, bu bilgiler kapsamında ABD menfaatlerini koruyucu ve ülke yöneticilerini bu yöntemlerle siyasi olarak tavır gösterilmesi için tehditte bulunulması gerektiğini beyan ettiği aktarıldı.
23.11.2021 Gündem
Pandora’dan FETÖ’cü vekil İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen çıktı
Pandora’dan FETÖ’cü vekil İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen çıktı Dünyayı sarsan ‘Pandora Belgeleri’nden, FETÖ davasından cezaevinde olan eski AK Parti milletvekili İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen de çıktı. Belgeler İşbilen’in hesaplarına ve mal varlıklarına tedbir konmadan bir ay önce 110 milyon doları vergi cennetlerine aktardığını ortaya koydu.
6.10.2021 Gündem
Mehmet Ali Şengül öldü! FETÖ elebaşı Gülen'in 14 adamından biriydi
Mehmet Ali Şengül öldü! FETÖ elebaşı Gülen'in 14 adamından biriydi FETÖ’nün kırmızı listede aranan firari isimlerinden Mehmet Ali Şengül, Almanya'da öldü. Başına 10 milyon lira ödül konulan Şengül'ün, 3 aydır koronavirüs tedavisi gördüğü öğrenildi. Örgütün kuruluşundaki 14 kişiden biri olan Şengül, elebaşının veliahtı olarak görülüyordu.
13.07.2021 Gündem
180 bin vatandaşımızın aşılamasını yaptık
180 bin vatandaşımızın aşılamasını yaptık Sivas İl Sağlık Müdürü Fethullah Selçuk Moğulkoç, "İlimize toplamda 193 bin Sinovac, 10 bin 500 de BioNTech aşısı geldi. 180 bin vatandaşımızın aşılamasını yaptık" dedi.
29.04.2021 Sağlık
FETÖ imamı iğrenç olayı böyle anlattı: Nimet olarak yediler midem bulandı!
FETÖ imamı iğrenç olayı böyle anlattı: Nimet olarak yediler midem bulandı! Son dakika haberine göre; FETÖ/PDY'nin sözde 'Kayseri bölge imamı' olmakla suçlanan Serdal Karakurt'un 'silahlı terör örgütü kurma ve yönetme', 'resmi belgede sahtecilik' ve 'terörizmin finansmanı' suçlarından yargılanmasına başlandı. Tanık olarak dinlenen Hüseyin M, sanıkla birlikte gittikleri örgütün Pensilvanya'daki kampında, FETÖ elebaşının artık yemeklerini yiyenleri gördüğünü beyan etti. Hüseyin M. 'Kalan yemeğin artığını oradaki 3-4 kişi kıymetli bir şeymiş gibi yedi. Ben onun artığı olduğunu anladım asla yemedim, ısrarcı oldular midem bulandı' dedi.
28.04.2021 Arşiv
FETÖ elebaşı Gülen'den Yunanistan'a övgü: Kardeş  ülkedir
FETÖ elebaşı Gülen'den Yunanistan'a övgü: Kardeş ülkedir Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen, kendisi hakkında yazılan ve Yunancaya çevrilerek piyasaya sürülen kitabın tanıtımında, darbecilere kucak açan Yunanistan'ı "kardeş ülke" olarak nitelendirdi.
12.03.2021 Dünya
Libya'nın geçici yönetimi için adaylar belli oldu
Libya'nın geçici yönetimi için adaylar belli oldu Birleşmiş Milletler (BM) Libya Destek Misyonu (UNSMIL), 24 Aralık'ta yapılacak seçimlere kadar Libya'yı yönetecek geçici birlik hükümetinin yönetimine aday olan isimlerin listesini açıkladı.
30.01.2021 Dünya
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen mağaraya değil tedaviye çekilmiş!
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen mağaraya değil tedaviye çekilmiş! Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener bugünkü köşe yazısında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in geçirdiği koronavirüs sebebi ile kısmi felç olduğunu yazdı...
21.12.2020 Gündem
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen koronavirüse mi yakalandı?
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen koronavirüse mi yakalandı? FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in koronavirüse yakalandığı iddia edildi. Bir süredir internet üzerinden propagandaya ara veren Gülen, “Yer değiştirdi”, “Koronavirüse yakalandı” hatta “Öldü” iddialarının arttığı bir dönemde yeniden örgüt üyelerine seslendi. Son konuşmasında değindiği konulardan birisi de son zamanlarda yayılan “Öldü” iddialarını yanıtlamak oldu.
9.12.2020 Gündem
'Şikeci G.Saray' demişti karar çıktı
'Şikeci G.Saray' demişti karar çıktı 2016 yılında Ziraat Türkiye Kupası finalinden sonra Galatasaray için 'şike yaptılar' açıklamalarında bulunan Aziz Yıldırım için Yargıtay davanın reddine ilişkin istinaf kararını onadı.
16.10.2020 Galatasaray
Vatan Partisi lideri Perinçek'ten FETÖ ve Erol Mütercimler iddiası!
Vatan Partisi lideri Perinçek'ten FETÖ ve Erol Mütercimler iddiası! Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, FETÖ'nün bir fotoğraf karesi için 5 milyon dolar teklif ettiğini ve kendisinin reddettiğini ileri sürdü. Perinçek, "Erol Mütercimler aradı. ‘Arkadaşlarımızın yaptığı öneriyi reddetmişsiniz. Halbuki böyle bir görüşme 5 milyon dolardan başlar’ dedi. Bende 5 milyon dolar değil 5 milyar dahi verseniz kabul etmem dedim” ifadelerini kullandı.
14.09.2020 Siyaset
Türkiye'den Belçika'daki "Gülen Kürsüsü"nün kapatılması  açıklaması
Türkiye'den Belçika'daki "Gülen Kürsüsü"nün kapatılması açıklaması Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Belçika'daki Katolik Leuven Üniversitesi bünyesinde FETÖ iltisaklı kuruluşların desteğiyle kurulan 'Fethullah Gülen Kültürlerarası Çalışmalar Kürsüsü'nün sözleşmesinin uzatılmamasının memnuniyetle not edildiğini belirtti.
11.09.2020 Gündem
Suikast timindeki tek firari! 4 yıldır her yerde aranıyor
Suikast timindeki tek firari! 4 yıldır her yerde aranıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı otele, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında saldırı düzenleyen suikast timinde yer alan ve firari konumdaki tek kişi olan eski yüzbaşı Burkay Karatepe, her yerde aranıyor.
14.07.2020 Gündem
15 Temmuz tatil mi? 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı?
15 Temmuz tatil mi? 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı? FETÖ'nün hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak ilan edildi. Bu yıl Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle 15 Temmuz'da tatil olup olmadığı ve aynı zamanda corona virüs nedeniyle sokağa çıkma yasağının gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki, 15 Temmuz tatil mi? 15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı? İşte 15 Temmuz tatili ile ilgili merak edilenler...
14.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fethullah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fethullah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.