Fenalaştı

Fenalaştı

Son dakika fenalaştı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fenalaştı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fenalaştı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fenalaştı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fenalaştı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.353 fenalaştı haberi bulunmuştur. Tüm fenalaştı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde İstanbul'un Avcılar İlçesinde teknesinden iddiaya göre denize atık boşaltırken görüntülenen ve sosyal medyada paylaşılan balıkçı Ömer Karakaya, hakkında yazılan yorumları okurken fenalaştı. Kalp krizi geçiren Karakaya kaldırıldığı hastanede öldü. Cenazeye katılan arkadaşları Ömer Karakaya'nın denize iddia edildiği gibi atık dökmediğini öne sürerken sosyal medyada linç edildiği belirtildi.
7.04.2024 Gündem
Masterchef All Star'da şampiyon belli oldu! Yarışmacı canlı yayında fenalaştı
Masterchef All Star'da şampiyon belli oldu! Yarışmacı canlı yayında fenalaştı MasterChef All Star Türkiye'de şampiyon belli oldu. Finale kalan isimler Esra ve Tahsin kıyasıya mücadele etti. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürisinde yer aldığı MasterChef All Star Türkiye'de nefesler tutulmuştu. MasterChef kim kazandı, şampiyon kim oldu? sorusu bugün yanıt buldu. İşte MasterChef All Star Türkiye'nin yeni şampiyonu...
7.01.2024 Magazin
Kobra Murat'tan kötü haber! Uçakta fenalaştı, ölüm tehlikesiyle ameliyata alındı
Kobra Murat'tan kötü haber! Uçakta fenalaştı, ölüm tehlikesiyle ameliyata alındı Kobra Murat lakabı ile tanınan Murat Divandiler'den sevenlerini üzen haber geldi. Belçika konseri dönüşü uçakta fenalaşan ve ülkeye adımını atar atmaz soluğu hastanede alan Kobra Murat için, doktorlar "durumu acil" dedi ve ölüm tehlikesiyle ameliyata alındı.
27.12.2023 Magazin
Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı
Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez (53), TBMM Genel Kurulu'nda kürsüde konuşma yaptığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
12.12.2023 Gündem
Kargoda yeni dönem başlıyor! Motokuryeler ile ilgili yeni düzenleme geliyor
Kargoda yeni dönem başlıyor! Motokuryeler ile ilgili yeni düzenleme geliyor Ulaştırma Bakanlığı’nın taslağına göre, kurye teslimi için kaydedilecek motosiklet 10 yaşından büyük olmayacak. Kurye gönderiyi taşıma süresi taahhüdünde bulunmadan, “makul sürede” ulaştırmakla yükümlü olacak.
7.12.2023 Gündem
Seçil Erzan fenalaştı yardımına hemşireler koştu! Kritik rapordan Fatih Terim çıktı
Seçil Erzan fenalaştı yardımına hemşireler koştu! Kritik rapordan Fatih Terim çıktı Denizbank Teftiş Kurulu’nun, Erzan’ın Bozcaada’daki evinde, aralarında Fatih Terim’in de olduğu bir gruba verdiği partiyi mercek altına aldığı ortaya çıktı. Erzan’ın, davete catering (yemek) hizmeti veren işletme sahibini de dolandırmaya çalıştığı anlaşıldı. Öte yandan Seçil Erzan’la 9 ve 10 Nisan 2023 tarihinde Denizbank Genel Müdürlüğü binasında 18. kattaki toplantı odasında yapılan sorgunun detayları ortaya çıktı. Sorgu raporunda Fatih Terim ile ilgili dikkat çeken ifadeler yer aldı.
7.12.2023 Gündem
Mide ağrısı sandı, hayatını şokunu yaşadı! Bir anda kendini ameliyathanede buldu
Mide ağrısı sandı, hayatını şokunu yaşadı! Bir anda kendini ameliyathanede buldu İstanbul'da 41 yaşındaki Mustafa Turan, göğsünden karnına doğru aniden başlayan şiddetli bir ağrı ile acile kaldırıldı. Tetkikleri normal çıktı, mide ağrısı sanılıp eve gönderildi. Sonraki 24 saat boyunca ağrısı hiç azalmadı, gece 02:00 sularında Göztepe Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi aciline gitti ve nöbetçi doktorun dikkati sayesinde yapılan ileri tetkiklerle, aort damarında anevrizmaya (baloncuk) bağlı yırtık olduğu tespit edildi. Acilen ameliyata alınan Turan, şans eseri ölümden döndü. Kalp Damar Cerrahisi Klinik Şefi Prof. Dr. Ebuzer Aydın, risk grubunda olanların düzenli kontrol yaptırması gerektiğini söyledi ve "Yırtığa bağlı acil ameliyatla, planlı ameliyatlar arasında ölüm riski açısından 4-5 kat fark var" dedi.
18.11.2023 Gündem
Kaçak maden ocağında dehşete düşüren olay! Maden sahiplerinin kan donduran ifadeleri ortaya çıktı
Kaçak maden ocağında dehşete düşüren olay! Maden sahiplerinin kan donduran ifadeleri ortaya çıktı Afgan madenci Vezir Mohammed Nourtani kaçak olarak çalıştırılan maden ocağında fenalaştıktan sonra ormanda yanmış cesedi bulunmuştu. Nourtani'nin ölümüyle ilgili soruşturmada tutuklanan kaçak maden ocağı sahipleri Hakan Körnöş (45), Enver Gideroğlu (33) ve Körnöş'ün kuzeni Ahmet Aydın (51) ile adli kontrol şartıyla serbest kalan diğer şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı. Şüpheliler, ifadelerinde birbirlerini suçladı.
14.11.2023 Gündem
Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer toprağa verildi
Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer toprağa verildi Beşiktaş’ta evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 86 yaşında hayatını kaybeden Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer için Zincirlikuyu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Rauf Tamer'in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye siyaset, basın, iş ve sanat dünyasından pek çok isim katıldı.
22.10.2023 Gündem
Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak ölümden döndü! "Dişlerim elimde geziyorum"
Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak ölümden döndü! "Dişlerim elimde geziyorum" Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak, diş tedavisi için gittiği klinikte ölümden döndü. Çenesi kırılan Yüzüak, hastaneye kaldırıldı. Kanal D Haber'e konuşan müzisyen, diş hekiminden şikayetçi oldu. Yüzüak, "Dişlerim elimde geziyorum. Hakkımı arayacağım. İki dişim için gitmiştim. Bana 9 tane implant takmış. 9 implantı ben nasıl taşırım 73 yaşındaki bir adam beyin kanaması geçirir. Meğerse benim çene kemiğim kırıkmış. 6 tanesini alamıyoruz. Atom bombası taşıyorum ağzımda." diye konuştu. Öte yandan İstanbul Diş Hekimleri Odası diş hekimine kınama cezası verdi.
17.10.2023 Yaşam
Cemre fenalaştı, Sergen işten kaçtı! MasterChef All Star'da Şanlıurfa'da küfürler havada uçuştu!
Cemre fenalaştı, Sergen işten kaçtı! MasterChef All Star'da Şanlıurfa'da küfürler havada uçuştu! MasterChef All Star Şanlıurfa dış oyunuyla ekrana geldi. 6 Ekim MasterChef ödül oyununda kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele devam etti. Şanlıurfa sıcağına dayanamayan MasterChef Cemre fenalaşında yardıma kaptan Kerem koştu. Uzun süredir dış oyunda kazanamayan Sergen Özen, Kerem'in, "Şunu da aradan çıkartırsın" sözüne "Çıkartamam" diyerek rest çekti.
6.10.2023 Televizyon
30 yıl sonra aynı tarlada aynı dehşet! Babası gibi kardeşini katletti...
30 yıl sonra aynı tarlada aynı dehşet! Babası gibi kardeşini katletti... Kan donduran olay Bursa'nın Kestel ilçesinde yaşamdı. Tefeciden para alan Selami Kurt (55), borucunu ödemek için para istediği, ancak olumsuz yanıt aldığı kardeşi Şaban Kurt'u (54), karşılaştığı tarlada av tüfeğiyle öldürdü.
13.09.2023 Gündem
Sürücü fenalaştı, kontrolden çıkan tır otomobile ve kamyonete çarptı
Sürücü fenalaştı, kontrolden çıkan tır otomobile ve kamyonete çarptı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde fenalaşan sürücünün kontrolünden çıkan tır, aynı yönde giden otomobil ve kamyonete çarparak durabildi. Yaklaşık 25 kilometre yol kat eden tır sürücüsü hastaneye kaldırıldı.
12.09.2023 Yaşam
Kağıthane'de Rus mankenin evinde milyonluk hırsızlık! 5 yıllık emeği çalındı
Kağıthane'de Rus mankenin evinde milyonluk hırsızlık! 5 yıllık emeği çalındı Kağıthane'de Rus manken Aleksandra Serıakova'nın yaşadığı rezidansa giren hırsız veya hırsızların 500 bin lira değerinde döviz ile 500 bin liralık mücevheri çalarak kayıplara karıştığı öne sürüldü. 5 yıllık emeğinin çalındığını söyleyen Serıakova, hırsız veya hırsızların bulunmasını istiyor.
12.09.2023 Yaşam
Masterchef All Star'da  Mehmet şef fenalaştı! Mehmet Yalçınkaya'nın açıklamaları şaşırttı
Masterchef All Star'da Mehmet şef fenalaştı! Mehmet Yalçınkaya'nın açıklamaları şaşırttı MasterChef All Star'ın ekranlara gelen 11 Eylül tarihli 85. son bölümünde, yarışmacılar kaptanlık oyununda en iyi döneri yapmak için tezgah başında zamanla mücadele etti. Kıran kırana yarışın sonunda bütün yarışmacıların dönerini tadan jüri üyelerinden Mehmet Şef, rahatsızlandı.
12.09.2023 Televizyon
İETT şoförüne biber gazlı saldırı! Korku dolu anlar  güvenlik kamerasına yansıdı
İETT şoförüne biber gazlı saldırı! Korku dolu anlar  güvenlik kamerasına yansıdı Kadıköy'de İETT otobüsü şoförü ile otomobil sürücüsü arasında trafikte yol verme tartışması yaşandı. Otomobiliyle otobüsün önünde duran sürücü, İETT şoförüne biber gazı sıktı. Biber gazından etkilenen bazı yolcular kendilerini dışarı attıktan sonra fenalaşarak baygınlık geçirdi. O anlara ait otobüsün içindeki güvenlik kamerasının görüntüleri ortaya çıktı.
29.08.2023 Gündem
İETT otobüsünde yolcuları 'bayıltan' kavga! Herkes acı içinde kaçıştı
İETT otobüsünde yolcuları 'bayıltan' kavga! Herkes acı içinde kaçıştı İstanbul Kadıköy'de yaşanan trafikteki kavga 'bu kadarına da pes' dedirtti. Otobüs şoförü ile tartışan otomobil sürücüsü biber gazı kullanınca olanlar oldu. İETT otobüs şoförü ile bir otomobil sürücüsü arasında trafikte yol verme tartışması yaşandı. Otomobiliyle otobüsün önünde duran sürücü, İETT şoförüne biber gazı sıktı. Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, biber gazından etkilenen bazı yolcular kendilerini dışarı attıktan sonra fenalaşarak baygınlık geçirdi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
28.08.2023 Yaşam
Ünlü iş insanı arı sokması sonucu hayatını kaybetti
Ünlü iş insanı arı sokması sonucu hayatını kaybetti Muğla'nın Bodrum ilçesinde, teknede arı sokup fenalaşan iş insanı Aydın Berkman (61), yaşamını yitirdi.
19.08.2023 Yaşam
25 yaşındaki Ayşe doktor sevgilisinin evinde ölü bulundu! 1 milyon TL'lik rapor
25 yaşındaki Ayşe doktor sevgilisinin evinde ölü bulundu! 1 milyon TL'lik rapor Anestezi teknikeri Ayşe Karaman’ın ailesi, kızlarının ölümünden sorumlu tuttukları ve mahkemece 3 yıl 4 ay ceza verilen anestezi doktoru Özgür Tarhan hakkında maddi ve manevi tazminat talebiyle dava açtı. Bilirkişi, tazminat olarak yaklaşık 1 milyon TL ödenmesi yönünde rapor hazırladı.
11.08.2023 Yaşam
Üniversite öğrencisi Deniz'in kahreden ölümü: Saçını boyarken bağırıp fenalaştı!
Üniversite öğrencisi Deniz'in kahreden ölümü: Saçını boyarken bağırıp fenalaştı! İzmir'de 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Deniz Demirbayraklı, evde saçlarını boyadıktan sonra fenalaşıp hastaneye kaldırıldı ve hayatını kaybetti.
10.08.2023 Yaşam
"Sol yerine sağ ayağımdan ameliyat ettiler" iddiası! Hastanede şok eden olay
"Sol yerine sağ ayağımdan ameliyat ettiler" iddiası! Hastanede şok eden olay İstanbul'da yaşayan Murat Oktar'a rahatsızlığı nedeniyle başvurduğu hastanede, 'Os Trigonum' teşhisi konularak ameliyat olması gerektiği belirtildi. Oktar, Fatih'teki devlet hastanesinde ameliyat edildi. Narkozun etkisinin geçmesiyle yanlış ayağının ameliyat edildiğini anlayan Oktar, büyük şok yaşadı. Murat Oktar, ameliyatı yapan doktor ve hastane hakkında suç duyurusunda bulundu.
5.08.2023 Yaşam
Kolonya içip fenalaştı, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı
Kolonya içip fenalaştı, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı Düzce'de, kolonya içtiği öne sürülen Enver Tunç (45), fenalaşıp, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
3.08.2023 Gündem
Marmara Denizi'nin ortasında korku dolu anlar! '15 yıldır ilk kez gördüm'
Marmara Denizi'nin ortasında korku dolu anlar! '15 yıldır ilk kez gördüm' Avşa Adası'ndan İstanbul'da Avcılar ve Yenikapı'ya düzenlenen İDO seferi sırasında Marmara Denizi'nde yağmur ve fırtınaya yakalanan gemilerdekiler korku dolu saatler geçirdi. Yolcuların fenalık ve baygınlık geçirdiği o anlar kameraya yansıdı.
28.07.2023 Yaşam
Kalp krizi geçiren Savcı Sayan, taburcu oldu
Kalp krizi geçiren Savcı Sayan, taburcu oldu Aydın'da geçirdiği kalp krizi sonrası Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, tedavisinin ardından bugün sabah saatlerinde taburcu edildi.
21.05.2023 Gündem
Savcı Sayan Kalp krizi geçirmişti! Doktoru açıkladı:  Taburcu etmeyi planlıyoruz
Savcı Sayan Kalp krizi geçirmişti! Doktoru açıkladı: Taburcu etmeyi planlıyoruz Eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Aydın'da geçirdiği kalp krizi sonrası anjiyo oldu. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Güngör, "Sayan’ın durumu şu an iyi, yarın taburcu etmeyi planlıyoruz" dedi.
20.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fenalaştı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fenalaştı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.