Federasyon

Federasyon

Son dakika Federasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Federasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Federasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Federasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan federasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.806 federasyon haberi bulunmuştur. Tüm federasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Olimpiyatlarda kaç para ödül verileceği açıklandı!
Olimpiyatlarda kaç para ödül verileceği açıklandı! Atletizmin uluslararası yönetim kurumu Dünya Atletizm Birliği, Paris 2024 Olimpiyatları’ndan başlamak üzere altın madalya alan sporculara 50 bin dolar para ödülü vereceğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
Milli Boksör  Buse Naz Çakıroğlu, Paris’e gidiyor!
Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, Paris’e gidiyor! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, kırılma noktalarından birinin Tokyo gümüş madalyası olduğunu söyledi. Milli Boksör Çakıroğlu, "Şu anda 4 kadın olarak bir kotamız var, onu 6’ya tamamlamak istiyoruz. Bence 2024 Paris Olimpiyatları’ndan sonra Türk boksu çok daha farklı noktalara gelecek" dedi.
8.04.2024 Gündem
TFF Başkanı 'seçime git' talebini reddetti! Süper Lig ekipleri noter huzurunda imza toplayacak
TFF Başkanı 'seçime git' talebini reddetti! Süper Lig ekipleri noter huzurunda imza toplayacak Süper Lig kulüpleri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin seçimli genel kurula gitmesini istedi.
6.04.2024 Futbol
Fenerbahçe'nin cevabı ortaya çıktı! TFF'den yeni erteleme teklifi
Fenerbahçe'nin cevabı ortaya çıktı! TFF'den yeni erteleme teklifi Fenerbahçe'nin, Konferans Ligi'nde oynanacağı maç öncesindeki Süper Kupa’nın başka bir tarihe alınmasını istemiş ancak federasyon, Galatasaray’ın kabul etmemesi nedeniyle bunu kabul etmemişti. TFF’den sarı-lacivertlilere yeni bir öneri geldiği ortaya çıktı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Fatih Terim, Fenerbahçeli yıldıza kafayı taktı!
Fatih Terim, Fenerbahçeli yıldıza kafayı taktı! Fenerbahçe U19 ile Panathinaikos U19, özel maçta karşı karşıya geldi. Teknik direktörlüğünü Semih Şentürk'ün yaptığı Fenerbahçe U19, karşılaşmadan 3-0'lık yenilgiyle ayrıldı. Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim de müsabakayı izleyenler arasında yer aldı. Terim'in sarı - lacivertli bir futbolcuyu beğendiği ve takibe aldığı iddia edildi. İşte detaylar...
26.03.2024 Fenerbahçe
Federasyon, Türkiye Milli Takımları'nın yeni formasını tanıttı
Federasyon, Türkiye Milli Takımları'nın yeni formasını tanıttı Türkiye Futbol Milli Takımları’nın 2024 yılında giyeceği formaların tanıtımı yapıldı.
18.03.2024 Futbol
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir?
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir? Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 yendiği maç sonrasında birçok pozisyon kamuoyunda tartışılmıştı. Ezeli rakip Galatasaray, Fenerbahçe ve Mert Hakan Yandaş hakkında açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Futbol
Türkiye bisiklette dünya rekoru kırdı! Bakan Bak: Herkesi hareket etmeye davet ediyoruz
Türkiye bisiklette dünya rekoru kırdı! Bakan Bak: Herkesi hareket etmeye davet ediyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın 2024 yılını Hareketlilik Yılı ilan etmesinin ardından Türkiye’nin 81 ilinde etkinlikler düzenleyen Herkes İçin Spor Federasyonu, İstanbul’da gerçekleştirdiği etkinlikle Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. 2024 Hareketlilik Yılı kapsamında, Beykoz Spor Ormanı'nda 1653 bisikletle "Dünyanın En Uzun Bisiklet Hattı" oluşturuldu. Bakan Bak’ın da katıldığı etkinlikte kırılan rekorla Guinness Rekorlar Kitabı'na girildi.
9.03.2024 Diğer Sporlar
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
2.03.2024 İddaa
Ümraniye'de imam nikahlı eşi ve iki kızını öldüren cani yakalandı: Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü
Ümraniye'de imam nikahlı eşi ve iki kızını öldüren cani yakalandı: Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü İstanbul Ümraniye’de tartıştığı Yasemin Ünlü ile kızları Mine Güney ve Zeliha Güney’i tabancayla vurarak katleden Suat Güney yakalandı. Suat Güney’in saklanmak için gittiği kickboks salonunda gözaltına alındığı ortaya çıktı. İş insanın üzerinden 3 tabanca çok sayıda mermi ve bir bıçak ile yüklü miktarda döviz ele geçirildiği öğrenildi. Psikolojik durumunun iyi olmadığı belirtilen şüpheli, adliyeye gönderilirken “Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü" ifadelerini kulandı.
24.02.2024 Yaşam
TFF Süper Kupa tarihini açıkladı
TFF Süper Kupa tarihini açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe ile Galatasaray arasında başta Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak iptal edilen Süper Kupa maçının 7 Nisan Pazar günü saat 21.00'da Şanlıurfa'da oynanacağını açıkladı.
21.02.2024 Futbol
Bakan Bak'tan 12 Dev Adam'a idman ziyareti!
Bakan Bak'tan 12 Dev Adam'a idman ziyareti! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemelerine hazırlanan A Milli Erkek Basketbol Takımı’na ziyarette bulundu. 12 Dev Adam’ın antrenmanını izleyen Bakan Bak, teknik ekip ve oyunculara başarılar diledi.
20.02.2024 Basketbol
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması...
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması... Türkiye’nin lider filo kiralama şirketlerinden Intercity, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 25 ayrı federasyon ile araç sponsorluğu anlaşmasına imza attı.
13.02.2024 Şampiy10
48. Olağan UEFA Kongresi Paris'te düzenlendi
48. Olağan UEFA Kongresi Paris'te düzenlendi UEFA tarafından bu yıl 48'incisi düzenlenen Olağan UEFA Kongresi, üye federasyon delegelerinin katılımıyla Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirildi.
8.02.2024 Süper Lig
Adana Veteranlar Karması Anıtkabir'e gidecek
Adana Veteranlar Karması Anıtkabir'e gidecek Türkiye Hentbol Federasyonu’nun (THF) 48. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle hentbolun paydaşları Mustafa Kemal Atatürk’ü anacağı ve bu kapsamda Anıtkabir ile hentbolun kurucu başkanı Prof.Dr. Yaşar Sevim’in kabrini ziyaret edecek ve ardından gösteri maçları yapacak.
2.02.2024 Adana
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü Adana Tepebağ Rotary Kulübü Gazeteci-Yazar Ramazan Şanıvar’ı Meslek Hizmet Ödülü’ne layık gördü.
1.02.2024 Adana
TFF VAR kayıtlarını açıklayacak mı? VAR kayıtları nedir, kimin elinde?
TFF VAR kayıtlarını açıklayacak mı? VAR kayıtları nedir, kimin elinde? TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt, TFF'nin hayata geçirmeye hazırlandığı 3 önemli proje hakkında bilgi verdi. TFF, İspanya LaLiga'daki gibi maçların tamamlanmasının ardından VAR konuşmalarını yayınlamayı hedefliyor. Peki, TFF VAR kayıtlarını açıklayacak mı? VAR kayıtları nedir, kimin elinde?
31.01.2024 Şampiy10
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: VAR kayıtları açıklanacak
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: VAR kayıtları açıklanacak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig için alınan radikal kararları açıkladı. Buna göre VAR kayıtları kamuoyuyla paylaşılacak.
31.01.2024 Süper Lig
KKTC’den Kıbrıs’taki BM Barış Gücü’nün görev süresinin uzatılmasına tepki
KKTC’den Kıbrıs’taki BM Barış Gücü’nün görev süresinin uzatılmasına tepki Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi’nin Kıbrıs’taki Barış Gücü’nün görev süresini 31 Ocak 2025 tarihine kadar uzatmasına tepki gösterildi.
30.01.2024 Gündem
Vergisiz telefon almak isteyen öğrenciye poşet şoku
Vergisiz telefon almak isteyen öğrenciye poşet şoku Tüketici Dernekleri Federasyonu Başkanı Sıtkı Yılmaz, üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar satışını düzenleyen Cumhurbaşkanlığı Kararı'nın yürürlüğe girmesiyle öğrencilerin, satın aldıkları bilgisayar ve telefonları koymak için aldıkları 21 kuruş tutarındaki poşet yüzünden mağdur olduğunu söyledi.
10.01.2024 Gündem
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Gazetesi ev sahipliğinde, Bitexen, Petrol Ofisi, Türkiye İş Bankası, Ülker, Vestel ve Qnet sponsorluğunda düzenlenen Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Şampiy10
Putin, başkan adaylığı için harekete geçti
Putin, başkan adaylığı için harekete geçti Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, gelecek yıl mart ayında yapılması planlanan devlet başkanlığı seçimleri için Rusya Merkez Seçim Komisyonu’na giderek adaylık için resmi başvurusunu yaptı.
18.12.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırıya uğrayan Hakem Meler ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırıya uğrayan Hakem Meler ile görüştü Hakem Halil Umut Meler, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın ve yanındakilerin yumruklu tekmeli saldırısına uğramıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hakem Halil Umut Meler'e yönelik saldırı olayına ilişkin açıklama yaptı. Meler'in tedavi gördüğü hastanenin başhekimi ise sağlık durumunu açıkladı.
12.12.2023 Gündem
Samsun'da Geleneksel Türk Okçuluk Türkiye Şampiyonası heyecanı
Samsun'da Geleneksel Türk Okçuluk Türkiye Şampiyonası heyecanı Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) tarafından düzenlenecek Yıldızlar ve Gençler 100. Yıl Salon Türkiye Şampiyonası 24-26 Kasım 2023 tarihlerinde Samsun’da düzenlenecek. Üç gün sürecek yarışmada; 450 civarında sporcu yarışacak. Sporcular Samsun İlkadım Okçuluk tesislerinde 18 metreye oklarını atarak sıralama ve eleme atışlarını tamamlayacaktır. Müsabakaya yurdun dört bir yanındaki Geleneksel Okçuluk kulüpleri ve ferdi sporcular katılacak.
24.11.2023 Diğer Sporlar
Geleneksel Türk Okçuluk Minikler Şampiyonası heyecanı!
Geleneksel Türk Okçuluk Minikler Şampiyonası heyecanı! Geleneksel Türk Okçuluk Minikler 100. Yıl Salon Türkiye Şampiyonası Kızlar ve Erkekler kategorisinde Ankara’da başladı.
20.10.2023 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Federasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki federasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.