Federasyon

Federasyon

Son dakika Federasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Federasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Federasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Federasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan federasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.810 federasyon haberi bulunmuştur. Tüm federasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi
Ali Koç yeniden başkanlığa seçildiKulüpler Birliği Vakfı’nda mevcut başkan Ali Koç, yeniden başkanlığa seçildi. Tekrardan başkan olan Ali Koç, "Geçen sefer de çoğumuz Hasan Başkanı istiyordu. Hasan Başkan da neredeyse evet diyecekti. Göreve yeni gelmesi ve olağan seçimlerinin sezon sonunda olacağı için kulübüne daha fazla vakit ayırmak istemesi nedeniyle affını istedi. Benim devam etme gibi bir düşüncem yoktu. Ancak kulüp başkanlarımızın teveccühü, güveni ve yoğun baskısıyla geri çevirebileceğim bir şey olmadı. Onlara teşekkür ediyorum. Yeni federasyonla beraber inşallah hep beraber iyi işler yapabiliriz" dedi.
24.07.2024Futbol
Olimpiyatlarda yarışacak sporcular moral depoladı
Olimpiyatlarda yarışacak sporcular moral depoladıTurkcell, Paris Olimpiyatları’nda yüzme ve atletizmde yarışacak milli sporcularımızı konuk etti. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Sporun birleştirici gücüne ve gençlerin gelişimi için taşıdığı öneme odaklanıyoruz. Olimpik sporların ülkemizde daha da yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Tüm dünyanın takip edeceği olimpiyatlarda Ay Yıldızlı formayı giyecek sporcularımıza sonsuz başarılar diliyorum” dedi.
23.07.2024Şampiy10
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk Devleti
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk DevletiNuman Kurtulmuş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yerine Kıbrıs Türk Devleti ifadesini bildirgelere koyup kullanmaya başladı. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir'e açıklamalarda bulunan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Artık Kıbrıs Türk Devleti’nin bağımsızlığı ilan edildi, belli bir noktaya geldi, 50 sene geçti. Artık iki devletli çözümden başka bir yol olmadığını biz de muhatabımız olan batılı ülkeler başta olmak üzere birçok ülkede bunu görmüş oldu” dedi.
21.07.2024Gündem
TFF başkanlık seçim tarihi açıklandı! TFF başkanlık seçimi ne zaman 2024? Türkiye Futbol Federasyonu Başkan adayları kimler?
TFF başkanlık seçim tarihi açıklandı! TFF başkanlık seçimi ne zaman 2024? Türkiye Futbol Federasyonu Başkan adayları kimler? Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Temmuz ayı içerisinde yapılacak olan seçimleri için geri sayım devam ediyor. Gözler seçim gününe çevrildi. Peki, TFF Başkanlık seçimi ne zaman, hangi tarihte yapılacak? İşte başkan adayları
17.07.2024Gündem
TFF başkanlık seçimi ne zaman yapılacak? Kimler 2024 Türkiye Futbol Federasyonu başkan adayları
TFF başkanlık seçimi ne zaman yapılacak? Kimler 2024 Türkiye Futbol Federasyonu başkan adaylarıTFF başkanlık seçimi, yeni sezon öncesi futbolseverler tarafından sorgulanıyor. Peki, TFF başkanlık seçimi ne zaman, adaylar kimler?
11.07.2024Şampiy10
Adana'da DAİMFED'in verdiği sertifikalarla onlarca can kurtarıldı
Adana'da DAİMFED'in verdiği sertifikalarla onlarca can kurtarıldıDoğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri (DAİMFED) Federasyon Başkanı Mustafa Karslıoğlu, “Hükümlü ve denetimli serbestlik iş makinesi operatörlüğü eğitiminden sonra sertifika alan operatörler deprem bölgesinde onlarca hayat kurtardı” dedi.
10.07.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ceza Merih'in şahsına değil, Türk milletine dönük verilmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ceza Merih'in şahsına değil, Türk milletine dönük verilmiştirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UEFA'nın EURO 2024'ün son 16 turunda oynanan Avusturya maçındaki bozkurt hareketi nedeniyle milli futbolcu Merih Demiral'e verdiği cezayla ilgili, "Bu ceza, Merih’in şahsına değildir. Aslında Türkiye'nin millet olarak yapısına dönük verilmiş olan bir cezadır" sözleriyle tepki gösterdi.
7.07.2024Gündem
Down sendromlu yüzücüler milli forma için kulaç atıyor
Down sendromlu yüzücüler milli forma için kulaç atıyorAilelerinin yönlendirmesiyle yaklaşık 6 yıl önce yüzme sporuyla ilgilenmeye başlayan 18 yaşındaki Kumsal Dinibütün ve Eren İçer, ay-yıldızlı forma için kulaç atıyor.
4.07.2024Adana
Arabanlı minik tekvandocular Türkiye şampiyonasında Gaziantep’i temsil edecek
Arabanlı minik tekvandocular Türkiye şampiyonasında Gaziantep’i temsil edecekGaziantep’in Araban İlçesinde Minik tekvandocular 9-14 Temmuz tarihleri arasında Sivas'ta yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Gaziantep’i temsil edecek.
1.07.2024Gaziantep
THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat: 1000 kabin memuru 900 pilot alacağız
THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat: 1000 kabin memuru 900 pilot alacağızTürk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Bolat yaptığı açıklamada THY'ye 1000 kabin memuru ve 900 pilot alınacağını açıkladı. Bunun yanında Bolat 2 yıl içinde tüm THY uçaklarında internetin ücretsiz olacağını söyledi.
29.06.2024Ekonomi
663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman başlıyor? Kırkpınar Yağlı Güreşleri tarihi
663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman başlıyor? Kırkpınar Yağlı Güreşleri tarihiKırkpınar Yağlı Güreşleri 663. kez düzenliyor. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde 14 boyda 852 pehlivan güreş tutacak. Peki, 2024 Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, hangi tarihte? İşte, Kırkpınar Yağlı Güreşleri programı
28.06.2024Gündem
U16 Kız Basketbol Takımı’nın 5 oyuncusu ve takımın antrenörü milli takım kampına davet edildi
U16 Kız Basketbol Takımı’nın 5 oyuncusu ve takımın antrenörü milli takım kampına davet edildiTürkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (ABBSK) U16 (16 yaş altı) Kız Basketbol Takımı’nın 5 oyuncusuna milli takım kampından davet geldi. Ayrıca takımın antrenörü Murat Kaya da yardımcı antrenör olarak milli takımın idari ve teknik kadrosuna dahil edildi. Takımın kaptanı Berfin Ada Şahin, daha önce U18 Kız Basketbol Milli Takım Kampına davet edilerek, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana’ya büyük onur yaşatmıştı.
23.06.2024Adana
Şenol Güneş için resmi açıklama geldi! İşte yapılan teklif
Şenol Güneş için resmi açıklama geldi! İşte yapılan teklifGüney Kore milli takım komitesi başkanı Jung Hae-seong, Şenol Güneş hakkında açıklamalarda bulundu.
21.05.2024Süper Lig
19 Mayıs kutlanıyor! Devlet erkanı Anıtkabir'de
19 Mayıs kutlanıyor! Devlet erkanı Anıtkabir'deGençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 81 il ve KKTC'den gelen temsilci gençler, Bakanlık personeli, federasyon temsilcileriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret ederek Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.
19.05.2024Gündem
Şenol Güneş imzayı atıyor! Resmi açıklama geldi
Şenol Güneş imzayı atıyor! Resmi açıklama geldiGüney Kore Futbol Federasyonu'ndan bir yetkili, Şenol Güneş'in milli teknik direktörlüğüne getirilmesi için görüşmelerin sürdüğünü ifade etti.
16.05.2024Süper Lig
İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası için buluşuyor!
İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası için buluşuyor!Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu ev sahipliğinde Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenecek 10. İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın lansman ve basın toplantısı Aspendos Antik Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi.
15.05.2024Şampiy10
TTF Başkanı Durmuş'tan önemli açıklamalar!
TTF Başkanı Durmuş'tan önemli açıklamalar!Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen Brooks Brothers Türkiye Masters Takımlar Şampiyonası başladı. Şampiyonayla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş, "Hedefimiz dünyanın en iyi sporcularını yetiştirmek. Dünyanın en iyi etkinliklerini düzenleyebilmek" dedi.
15.05.2024Şampiy10
Adana’da talasemi ve orak hücre hastalıklarına dikkat çekmek için festival düzenlendi
Adana’da talasemi ve orak hücre hastalıklarına dikkat çekmek için festival düzenlendiBaşkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi, “5. Kan Film Festivali”ne ev sahipliği yaptı. 3 gün süren festival çerçevesinde kısa film yarışması, sempozyum ve farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi.
15.05.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporcu Mete Gazoz'a tebrik mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporcu Mete Gazoz'a tebrik mesajı!Milli sporcu Mete Gazoz, Açık Avrupa Şampiyonası Klasik Yay Erkekler finalinde Sloven Den Habjan Malavasic'i yenerek altın madalya kazandı.
12.05.2024Şampiy10
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi!
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi!Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Avrupa’ya gitme hayali olan Uğurcan’a izin verebileceklerini söyledi, “Bazı kulüplerin bizimle temasa geçtiği doğrudur. Resmi teklif geldikten sonra konuşmak daha doğru olur” dedi.
12.05.2024Şampiy10
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılının enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
9.05.2024Futbol
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecekMilli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024Gündem
DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: "Çukurova'da öncelikli hedef Belediye Evleri, desteğe hazırız"
DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: "Çukurova'da öncelikli hedef Belediye Evleri, desteğe hazırız"Adana'nın Çukurova ilçesinde Belediye Evleri Mahallesinin kentsel ve yerinde dönüşüm olarak öncelikli hedef olması gerektiğini belirten Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, "Sektör ve bileşenleriyle DAİMFED olarak gerekli desteğe hazırız" dedi.
2.05.2024Adana
Yabancı VAR hakemlerinin performansı belli oldu
Yabancı VAR hakemlerinin performansı belli olduSüper Lig'de yabancı VAR hakemleri üç haftada görev yaptıkları 12 karşılaşmada kritik kararlara imza attılar. İşte yabancı Video Asistan Yardımcı Hakemlerin performansları.
30.04.2024Süper Lig
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştıSon dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Federasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki federasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.