Fatma Betül Sayan Kaya

Fatma Betül Sayan Kaya

Son dakika FATMA BETÜL SAYAN KAYA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FATMA BETÜL SAYAN KAYA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FATMA BETÜL SAYAN KAYA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatma Betül Sayan Kaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatma betül sayan kaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 404 fatma betül sayan kaya haberi bulunmuştur. Tüm fatma betül sayan kaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağız
Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Sultanbeyli'de vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum, "31 Mart'tan sonraki 5 yılda, biz 20 yılda yapılacak işleri yapacağız. Eserleri üretip sizi, CHP'nin insafına, yalanlarına, algılarına, beceriksizliğine asla terk etmeyeceğiz" dedi.
4.03.2024 Gündem
Ömer Çelik, AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı
Ömer Çelik, AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından, yeni Merkez Yürütme Kurulu'nu (MYK) açıkladı.
7.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başlarken partiyi yerel seçimlere götürecek olan A takım kadrosu da belirlenecek. Öte yandan kongrede Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi de belli oldu. Listede dikkat çeken isimler yer aldı.
7.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı
Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı İstanbul'un en eski hastanelerinden biri olan Balıklı Rum Hastanesi'nin Yaşlı Bakımevi bölümünde dün saat 12.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıkmış ve 2 saat süren çalışmalarla kontrol altına alınmıştı. Yangına ilişkin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı. AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy Balıklı Rum Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Arısoy, "İlk incelemelerde taşıyıcı sistemlerinde herhangi bir problem yok. Duvarlar, taşıyıcı unsurlarda herhangi bir zarar yok. Çatı yanmış durumda" dedi. İstanbul Rum Patriği Bartholomeos da, Balıklı Rum Hastanesi’ni ziyaret etti. Barholomeos, hastane içerisinde incelemelerde bulunarak, bilgi aldı.
5.08.2022 Gündem
Vali Yerlikaya Roman vatandaşlarla iftar yaptı
Vali Yerlikaya Roman vatandaşlarla iftar yaptı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Dünya Romanlar Günü vesilesiyle Roman vatandaşlarla iftar yaptı.
8.04.2022 Gündem
CHP'li Mehmet Bekaroğlu özür diledi: Gerçekten utandım!
CHP'li Mehmet Bekaroğlu özür diledi: Gerçekten utandım! İstanbul'da hayatı felç eden kar yağışına karşı gerekli önlemleri almayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun restorandaki görüntüsünü paylaşan AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya'ya CHP'li Mehmet Bekaroğlu, "Bir hanımefendi yalan konuşur mu, bu büyük yalanı söylerken biraz utanmaz mı?" ifadeleriyle tepki göstermişti. İmamoğlu'nun tepki çeken görüntülerini doğrulamasının ardından Twitter hesabından yeni bir paylaşım yapan Mehmet Bekaroğlu, Fatma Betül Sayan Kaya'dan özür dileyerek, "Gerçekten utandım. Ekrem Bey, saat 18.00-19.00 arası o restorandaymış." dedi.
25.01.2022 Gündem
Emine Erdoğan: Kalkınma ancak kadınların hem ekonomik hem de sosyal olarak güçlenmesiyle mümkündür
Emine Erdoğan: Kalkınma ancak kadınların hem ekonomik hem de sosyal olarak güçlenmesiyle mümkündür Üreten Kadınlar Türkiye Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Kalkınma ancak kadınların hem ekonomik hem de sosyal olarak güçlenmesiyle mümkündür" dedi.
8.10.2021 Siyaset
Emine Erdoğan: Hayatın kadın fikriyle yeniden yorumlanmasına fırsat verelim
Emine Erdoğan: Hayatın kadın fikriyle yeniden yorumlanmasına fırsat verelim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kadınların sürdürülebilir ekonominin liderleri olacağına yürekten inandığını belirterek, "Çevreye sıfır zarar' ilkesiyle büyüyen şirketler eminim ki kadınların eseri olacak. Yeter ki kadın girişimciliğini en üst seviyede destekleyelim ve hayatın kadın fikriyle yeniden yorumlanmasına fırsat verelim." dedi.
8.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: Tarihe damga vuracak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: Tarihe damga vuracak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Habipler - Hasdal Kavşağı açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Yakında ilk köprüsünün temelini atarak fiilen hayata geçirmeye başlayacağımız Kanal İstanbul da inşallah tarihe damgasını vuran bir eser olarak ülkemizin iftihar tablosu içerisindeki yerini alacaktır." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılışını yaptığı bölümünde makam aracını kullandı.
21.05.2021 Siyaset
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde Miss Turkey 2006'da ‘Türkiye Güzeli’ seçilen Seda Sarıbaş da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hazırladığı 75 kişilik MKYK listesinde yer aldı. Sarıbaş, daha önce AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı görevinde bulunmuştu.
24.03.2021 Siyaset
AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş kimdir? Miss Turkey eski güzeli Seda Sarıbaş aslen nerelidir? İşte Seda Sarıbaş biyografisi…
AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş kimdir? Miss Turkey eski güzeli Seda Sarıbaş aslen nerelidir? İşte Seda Sarıbaş biyografisi… AK Parti yeni MKYK listesi belli oldu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde 81 ili coğrafi ve yöresel özellikleri, kültürel değerleri ve türkülerine atıfta bulunarak selamladı. MKYK üyelerinin belli olmasıyla listede yer alan isimler bu kapsamda vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Seda Sarıbaş kimdir? AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş nereli? Seda Sarıbaş'ın hayatı...
24.03.2021 Gündem
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu!
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu! AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu ile Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulunun yeni üyeleri belirlendi.
24.03.2021 Siyaset
MKYK nedir? MYK açılımı ve üyesi nedir, nasıl olunur? AK Parti MKYK üyeleri listesi belli oldu mu, MKYK listesi kaç kişiden oluşur?
MKYK nedir? MYK açılımı ve üyesi nedir, nasıl olunur? AK Parti MKYK üyeleri listesi belli oldu mu, MKYK listesi kaç kişiden oluşur? MKYK nedir? MKYK'nın açılımı nedir? AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi bugün yapılıyor. AK Parti 7. Olağan kongresi yapılırken MKYK anlamı, listesi, üyeleri ve açılımı gündemde en çok araştırılan konular arasına girdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, kongrede yapılacak tüzük değişikliğiyle genel başkanvekili sayısının 2'ye çıkarılacağı açıklandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “2023 manifestosu olacak” dediği Ak Parti 7. Olağan Kongresi, 24 Mart Çarşamba günü, Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşiyor. AK Parti MKYK üyeleri kimler? MKYK ne demek? MKYK açılımı nedir? AK Parti MKYK üyeleri kimler, kaç kişiden oluşuyor?
24.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Korkaksın bitiksin!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Korkaksın bitiksin! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi'nde konuştu. Erdoğan, "Birileri 15 Temmuz'da Atatürk Havalimanı'nda tankların arasından kaçıp Bakırköy Belediyesi'ne sığındı. Hayatın korkuyla geçmiş. Korkaksın bitiksin. Bu işler korkakların işi değil. Yürek ister yürek." dedi.
15.03.2021 Siyaset
İçişleri Bakanı Soylu'nun annesi Servet Soylu son yolculuğuna uğurlandı
İçişleri Bakanı Soylu'nun annesi Servet Soylu son yolculuğuna uğurlandı Servet Soylu için Gaziosmanpaşa Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri katıldı.
14.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kısıtlamalarla ilgili flaş sözler: Aldığımız kararları bu akşam açıklayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kısıtlamalarla ilgili flaş sözler: Aldığımız kararları bu akşam açıklayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara 7.Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Erdoğan, buradan canlı bağlantı ile Ordu - Şanlıurfa İl Kongrelerine seslendi. Erdoğan, "Kısıtlamaların esnafımız, işçilerimiz üzerindeki yükü en aza indirmek için pek çok destek paketi açıkladık. Bugün de yine kabine toplantısındaki çalışmalarla aldığımız kararları açıklayacağız." dedi.
17.02.2021 Siyaset
Restorasyonu tamamlanan  Resim Heykel Müzesi'nin açılışı yapıldı...
Restorasyonu tamamlanan Resim Heykel Müzesi'nin açılışı yapıldı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhuriyetin ilk yıllarındaki gayretlerin ardından uzunca bir süre özensiz, plansız ve çirkin bir şehirleşme süreci yaşadık. Sanatın ve kültürün her alanına yayılan çölleşmenin yol açtığı tehditlerle hep birlikte mücadele ettik. Son dönemde Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin modern bir yorumu olarak nitelendirebileceğimiz yeni bir mimari üslubu ülkemizde yerleştirmeye çalışıyoruz." dedi.
15.01.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş koronavirüs aşı açıklaması: Evelallah sapasağlamım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş koronavirüs aşı açıklaması: Evelallah sapasağlamım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Dün yaptırdığı koronavirüs aşısıyla ilgili gelen "Yan etkisi var mı?" sorusuna "Evelallah sapasağlamız. 28 gün sonra ikinci dozu inşaAllah olacağım" dedi.
15.01.2021 Siyaset
Bakan Soylu'dan başsağlığı ziyareti
Bakan Soylu'dan başsağlığı ziyareti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, koronavirüs nedeniyle eşi Süleyman Şah Gökcan'ı kaybeden AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Gökcan'a başsağlığı ziyaretinde bulunmak üzere Muğla'ya geldi. Ziyaretin ardından Bakan Soylu, programı kapsamında İzmir'e gitti.
9.12.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında 'Buradan ilk kez açıklıyorum' diye duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında 'Buradan ilk kez açıklıyorum' diye duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Tekirdağ 7.Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Başkan Erdoğan, Namık Kemal Stadyumu'ndaki kongrede vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağ'da açılışı yapılacak şehir hastanesine İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi adının verildiğini açıkladı.
13.11.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron ve Wilders'e çok sert tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron ve Wilders'e çok sert tepki! Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Malatya 7. Olağan İl Kongresi'nde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Hollandalı milletvekilinin ırkçı paylaşımı ile ilgili, "Faşizm bizim kitabımızda yok, sizin kitabınızda var. Bizim kitabımızda sosyal adalet var." dedi.
25.10.2020 Siyaset
Devlet Övünç Madalyası kimlere verilir, nedir? Devlet Övünç Madalyası altın mı?
Devlet Övünç Madalyası kimlere verilir, nedir? Devlet Övünç Madalyası altın mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Devlet Övünç Madalyası Takdim töreninde konuşma yapınca Devlet Övünç Madalyası hakkında merak edileneler de arttı. Devlet Ödünç Madalyası kimlere verilir? Devlet Ödünç Madalyası ne işe yarar? Devlet Ödünç Madalyası nedir?
17.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fatma Betül Sayan Kaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatma betül sayan kaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.