Falcı

Falcı

Son dakika falcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan falcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını falcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Falcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan falcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 falcı haberi bulunmuştur. Tüm falcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
24 saatte aşık etme, sevgiliyi geri getirme, kısmet açma... Falcı, medyum, astrologlar şimdi yandı
24 saatte aşık etme, sevgiliyi geri getirme, kısmet açma... Falcı, medyum, astrologlar şimdi yandıFalcı, medyum, astrolog için bakanlık harekete geçti. Ticaret Bakanlığı’na bağlı Reklam Kurulu, internet üzerinden “Ayırma, bağlama, soğutma, erkeklik bağlama büyülerini bozan” medyumlar için para cezası yağdırdı. İşte detaylar...
11.04.2024Gündem
Simyacı Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Simyacı Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Simyacı Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Simyacı Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...Fantastik roman türünde bir eser olan Simyacı Türkiye'de 1996 senesinde yayınlanmıştır. Kitap, dünyayı gezmek için yola çıkan Santiago'nun bu yoldaki deneyimlerini anlatmaktadır.
4.12.2023Eğitim
Aldatan reklamlara 76 milyon lira ceza kesildi! Bakanlık duyurdu
Aldatan reklamlara 76 milyon lira ceza kesildi! Bakanlık duyurduTicaret Bakanlığı "Reklam Kurulu tüketiciyi aldatan reklamlara yaklaşık 76 milyon TL ceza uyguladı" açıklamasında bulundu.
19.10.2023Ekonomi
Falcı Faladdin'e 'çalıntı isim' davası!
Falcı Faladdin'e 'çalıntı isim' davası!'Faladdin' ve 'Binnaz Abla' isimli falcılık uygulamalarının sahibi olan Sertaç Taşdelen’in, 2022 yılında kurduğu Vision Art Initiative markasının çalıntı olduğu belirtildi.
9.12.2022Magazin
Melisa Aslı Pamuk görüntü alınmasın diye bakın ne yaptı!
Melisa Aslı Pamuk görüntü alınmasın diye bakın ne yaptı!Oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile meslektaşı Mustafa Mert Koç, bir yılı aşkın bir süredir birlikteydi. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken çiftten beklenmedik bir haber gelmişti. Ayrılığın sebebiyle ilgili ortaya atılan 'falcı' iddiası ise çok konuşulmuştu. Özel hayatıyla gündemde olan tescilli güzel, Arnavutköy'de görüntü vermemek için iki saat boyunca direndi, arkadaşının tehditler savurmasına rağmen bu çabasında başarılı olamadı.
9.10.2022Magazin
Genç kız falcının tacizine uğradı! 'Odada tek kalmamız lazım, gözünü bağla'
Genç kız falcının tacizine uğradı! 'Odada tek kalmamız lazım, gözünü bağla'Aydın'ın Kuşadası ilçesinde kendisini falcı olarak tanıtan şahıs, 20 yaşındaki genç kıza cinsel tacizde bulundu. Adli makamlara sevk edilen falcı tutuklandı.
23.02.2022Yaşam
Tam pes etmek üzereyken Türkiye'ye geldi bambaşka biri oldu! Rebecca Wilkinson hayatı Antalya'da değişti...
Tam pes etmek üzereyken Türkiye'ye geldi bambaşka biri oldu! Rebecca Wilkinson hayatı Antalya'da değişti...30 yaşındaki bir çocuk annesi Rebecca Wilkinson'ın hayatı Türkiye'ye geldikten sonra tamamen değişti. En kilolu zamanında 183 kiloya ulaşan genç kadın, gittiği bir falcının kendisine söyledikleri karşısında dehşete düştü. Eylül 2020'de Antalya'ya aldığı uçak biletiyle hayatını kökünden değiştiren 30 yaşındaki Rebecca şimdi çok mutlu...
12.01.2022Dünya
Canbar büyüsü, bağlama, nohut büyüsü ve aşık etme büyüsü! Google’a ‘medyum ve falcı’ cezası
Canbar büyüsü, bağlama, nohut büyüsü ve aşık etme büyüsü! Google’a ‘medyum ve falcı’ cezasıİnternette “medyum” kelimesi aratıldığında arama sonucu olarak sunulan ve reklam olduğu belirtilen, medyumlara ilişkin tanıtımlar yer aldı. Google, medyum ve falcıların reklamları nedeniyle Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu tarafından mercek altına alındı.
8.11.2021Gündem
Falcı 'Özer Hurmacı seni aldatıyor' dedi! Boşanıyorlar...
Falcı 'Özer Hurmacı seni aldatıyor' dedi! Boşanıyorlar...Bir dönem Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor gibi takımlarda top koşturan Özer Hurmacı, 6 yıllık eşi ve 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı’dan boşanıyor. Çiftin boşanma nedeni ise Mihriban Hurmacı'nın, gittiği falcıların 'Özer seni aldatıyor' demeleri...
19.09.2021Magazin
Hadise meydan okudu! Ünlü çiftten bir ilk!
Hadise meydan okudu! Ünlü çiftten bir ilk!Magazin gündemini sarsan yasak aşk iddiası sonrası Hadise atağa geçti. Hadise iki sürpriz hamle ile adeta meydan okudu...
20.04.2021Magazin
Stephen King kimdir? Stephen King İt romanı hakkında bilmeniz gerekenler...
Stephen King kimdir? Stephen King İt romanı hakkında bilmeniz gerekenler...Stephen King, korku ustası sadece dünyanın en çok satan, en çok kazanan yazarlarından biri değil, aynı zamanda şimdiye kadar yapılmış en ünlü filmlerin de esin kaynağı. Özellikle İT (O) kitabı Stephen King'in hem en ikonik romanlarından hem de tüm zamanların en ünlü korku kitaplarından biri. Peki, Stephen King kimdir? Stephen King'in İT (O) romanı ne anlatıyor? İşte Stephen King'in İt romanı hakkında merak edilenler...
27.06.2020Gündem
Son Hıçkırık filmi ne zaman çekildi? Son Hıçkırık filmi oyuncuları kim?
Son Hıçkırık filmi ne zaman çekildi? Son Hıçkırık filmi oyuncuları kim?Yönetmenliğini Ertem Eğilmez’in yaptığı, senaryosunu da Sadık Şendil’in kaleme aldığı Son Hıçkırık filmi bir Yeşilçam klasiği olarak dönemin öne çıkan yapımları arasındadır. Son Hıçkırık Kerime Nadir’in 1955 tarihli aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Peki, Son Hıçkırık filmi ne zaman çekildi? Son Hıçkırık şarkısı kimin? İşte Son Hıçkırık oyuncuları…
3.05.2020Gündem
Lale Belkıs kimdir? Nerelidir? Lale Belkıs kaç yaşında?
Lale Belkıs kimdir? Nerelidir? Lale Belkıs kaç yaşında?Yeşilçam Sineması’nda kötü karakter olarak tanıdığımız usta oyuncu Lale Belkıs, seneler geçmesine rağmen hala akıllarda. Oyunculuğunun yanı sıra şarkıcı olarak da birçok projeye imza atan Lale Belkıs’ın birçok 45'liği ve albümü bulunmakta. Peki Lale Belkıs kimdir? Nerelidir? Lale Belkıs kaç yaşında? İşte detaylar…
13.01.2020Gündem
Cuma Hutbesi 6 Aralık 2019 | Batıl inançlar ve Hurafeler
Cuma Hutbesi 6 Aralık 2019 | Batıl inançlar ve HurafelerCuma hutbesi 6 Aralık 2019 konusu yayınlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Cuma Hutbesi belli oldu. İşte 6 Aralık Cuma Hutbesi konusu...
6.12.2019Gündem
Rus buz patenci, 171 bin TL verdiği falcı tarafından dolandırıldı
Rus buz patenci, 171 bin TL verdiği falcı tarafından dolandırıldıOlimpiyat şampiyonu Rus buz patenci, kişisel yaşamı hakkında bilgi almak için sosyal medya üzerinden bulduğu bir falcıya yaklaşık 171 bin TL para gönderdi. Falcının, kendisiyle iletişimi kesmesinin ardından dolandırıldığını anlayan Rus patenci, durumu polise bildirerek şikayette bulundu.
3.10.2019Dünya
"Büyü yapma" bahanesiyle dolandırıcılık iddiası
"Büyü yapma" bahanesiyle dolandırıcılık iddiasıAdana'da "büyü yapma" bahanesiyle bir kadından ilk görüşmede 5 bin lira, sonraki görüşmede 500 bin liralık senet aldığı öne sürülen zanlı tutuklandı.
19.07.2019Gündem
Zerrin Özer'in eşi Murat Akınca hakkındaki iddiaların ardı arkası kesilmiyor
Zerrin Özer'in eşi Murat Akınca hakkındaki iddiaların ardı arkası kesilmiyorGeçen gün evlenen Zerrin Özer'in eşi Murat Akınca hakkında ortaya çıkan iddialar dur durak bilmiyor. 'Murat Akınca, beni dolandırdı' diyen Esra, Seda ve Nur Hanım canlı yayında!
18.06.2019Magazin
Sohbet, arkadaşlık ve eş bulma hatlarının reklamları yasaklandı
Sohbet, arkadaşlık ve eş bulma hatlarının reklamları yasaklandıTicaret Bakanlığı, sohbet, arkadaşlık ve eş bulma hatlarıyla hizmetlerinin reklamlarına yasak getirdi.
28.12.2018Ekonomi
Spekülasyon yapana bedelini ödeteceğiz!
Spekülasyon yapana bedelini ödeteceğiz!Ekonomideki gelişmeler üzerinden “Sermayelere el konulacak” söylentisi yayanlar için “ihanet şebekesi” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ama biz bunlara yüz vermeyeceğiz. Gereği neyse, işte bu tür spekülasyonları yapanlara da gereken bedeli ödeteceğiz” mesajı verdi
13.08.2018Siyaset
Erdoğan’dan ‘Sermayeye el konulacak’ iddialarına çok sert tepki
Erdoğan’dan ‘Sermayeye el konulacak’ iddialarına çok sert tepkiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe’de Büyükelçilere seslendi. Erdoğan ekonomide son yaşananlarla ilgili olarak, "Türkiye’nin milli onurunu, şahsiyetini hedef alan bu atakların farklı biçimlerine karşı da hazırlıklı olmalıyız" dedi.Erdoğan ayrıca, "Neler söylüyorlar? İşte “C planı… C planının arkasında yatan şu.. Nedir? Sermayeye el koyma…” Sen benim hafıza kayıtlarımı nereden okuyorsun? Bunlar falcı mıdır nedir? Anlamak mümkün değil. Böyle bir şey mi açıkladık? Neye göre bunları söylüyorsun. Bunlar maalesef gerçekten ihanet şebekesi. Ama biz bunlara yüz vermeyeceğiz. Gereği neyse, işte bu tür spekülasyonları yapanlara da gereken bedeli ödeteceğiz" dedi.
13.08.2018Siyaset
Murat Soydan hastaneye kaldırıldı
Murat Soydan hastaneye kaldırıldıYeşilçam'ın ünlü oyuncusu Murat Soydan (77), evinde yatağından düşünce hastanelik oldu.
18.06.2018Magazin
Dolandırıcı Medyum Süheyla tutuklandı
Dolandırıcı Medyum Süheyla tutuklandıAnkara’da, gelecekten haber verdiği iddia edilen ‘Medyum Süheyla’ lakaplı Süheyla Ö., dolandırıcılıktan tutuklandı. Bir müşterisinden 60 bin TL, başka bir müşterisinden ise 30 çeyrek altın alan Süheyla Ö. ifadesinde suçlamaları reddetti.
23.05.2018Gündem
Başkentte 'medyum' operasyonu: 5 gözaltı
Başkentte 'medyum' operasyonu: 5 gözaltıAnkara Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, kendilerini falcı, medyum ve hoca olarak tanıtanlara yönelik operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı
17.05.2018Yaşam
Psikolog  yerine falcıya gidiyorum
Psikolog yerine falcıya gidiyorum‘Hazmedemeyenlere Soda’ adlı şarkısıyla dikkat çeken Ebru Polat önceki gün Etiler’de bir falcıdan çıkarken objektiflere takıldı.
8.03.2018Magazin
'Falcı Kader' balkonda öldürüldü
'Falcı Kader' balkonda öldürüldüBalıkesir'in Ayvalık ilçesinde, barlarda şarkı söyleyen ve fal baktığı için çevresinde 'Falcı Kader' olarak tanınan travesti Mustafa Ataman (45), evinin balkonunda başından tabancayla vurulmuş halde ölü bulundu.
14.12.2017Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Falcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki falcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.