Büyü

Büyü

Son dakika büyü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan büyü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını büyü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyü gelişmeleri de dahil olmak üzere 671 büyü haberi bulunmuştur. Tüm büyü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili için istenen ceza belli oldu
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili için istenen ceza belli oldu Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak tanınan Ramazan Pişkin’in öldürülmesine ilişkin soruşturma katil Erkan B. hakkında istenen ceza belli oldu.
29.03.2024 Gündem
İftira İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin İftira İle İlgili Hadisi Şerifleri...
İftira İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin İftira İle İlgili Hadisi Şerifleri... İftira, oldukça kötü ve dinimizce yasaklanmış bir olaydır. Ayrıca iftira hem yapan hem de kendisine iftira edilen kişiler için çok rahatsız edici bir tutumdur.
2.02.2024 Dini Bilgiler
Yardımlaşma İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Yardımlaşma İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Yardımlaşma İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Yardımlaşma İle İlgili Hadisi Şerifleri... Yardımlaşmak, İslam toplumunda huzur ve mutluluğun hakim olması için önemlidir. Bu nedenle İslam dini Müslümanlara yardımlaşma, iyilik ve dayanışma emreder.
27.01.2024 Dini Bilgiler
Bağcılar’da başıboş gezen köpekler dehşet saçtı
Bağcılar’da başıboş gezen köpekler dehşet saçtı Bağcılar’da başıboş gezen sokak köpekleri bir kişiyi ısırdı. Köpeklerin ısırdığı kişi tedbir amaçlı hastaneye kaldırılırken yoldan geçen 3 kişiye daha saldıran köpekler, olay yerine gelen belediye ekipleri tarafından uyuşturucu iğne ile uyutulduktan sonra hayvan barınağına götürüldü.
22.12.2023 Gündem
Seçil Erzan vurgununda dikkat çeken detaylar ortaya çıktı! Çekmecesinden büyü ve enerji yazısı çıktı
Seçil Erzan vurgununda dikkat çeken detaylar ortaya çıktı! Çekmecesinden büyü ve enerji yazısı çıktı Özel bir bankanın şube müdürü Seçil Erzan, tarihi bir vurguna imza attı. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Galatasaraylı kaleci Muslera'nın da aralarında olduğu futbolcuları ve iş adamlarını özel fon vaadiyle kandırdı. Milyonlarca dolarlık vurgun yaptı. Soruşturma sürerken ortaya çıkan detaylar şok etkisi yarattı! Seçil Erzan'ın bankadaki çekmecesinden
22.12.2023 Gündem
Yağmur yağdığında okunacak dua! Yağmur yağarken dilek duası nasıl okunur, dilek dilerken hangi dualar okunmalı?
Yağmur yağdığında okunacak dua! Yağmur yağarken dilek duası nasıl okunur, dilek dilerken hangi dualar okunmalı? Yağmur yağarken okunacak dilek duası ile ilgili aramalar arttı. Yağmur yağarken Allah’a şükür etmek, bu doğa olayı karşısında istedikleri dileklerin kabul olacağına inanlar yağmur yağdığında okunacak duanın ne olduğunu arama motorları aracılığıyla sorgulamaya başladı. Peki, Yağmur yağarken dilek duası nasıl okunur, dilek dilerken hangi dualar okunmalı?
18.11.2023 Yaşam
Hamile eşini öldüren kocadan kan donduran ifade! 'Canavar gibi gördüm'
Hamile eşini öldüren kocadan kan donduran ifade! 'Canavar gibi gördüm' Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde, 5 aylık hamile Fidda Uzun'u (24) tüfeğinin kazara ateş alması sonucu vurduğunu iddia eden Ahmet Uzun (24) jandarmadaki sorgusunda, "Bize büyü yapılmıştı. Olay gecesi uyurken, yanımda yatan eşimi canavar gibi gördüm ve beni öldüreceği düşüncesiyle ateş ederek öldürdüm" dedi.
16.11.2023 Yaşam
Aldatan reklamlara 76 milyon lira ceza kesildi! Bakanlık duyurdu
Aldatan reklamlara 76 milyon lira ceza kesildi! Bakanlık duyurdu Ticaret Bakanlığı "Reklam Kurulu tüketiciyi aldatan reklamlara yaklaşık 76 milyon TL ceza uyguladı" açıklamasında bulundu.
19.10.2023 Ekonomi
İnternette sözde şifacılar! Okuyup üfleyip böyle dolandırıyorlar, ayda 1 milyon kazanç
İnternette sözde şifacılar! Okuyup üfleyip böyle dolandırıyorlar, ayda 1 milyon kazanç Kendilerini büyücü, hoca ya da medyum olarak tanıtıyorlar. Teknolojik imkânları kullanarak internet dünyasında, 700 ile 4500 lira karşılığında inanç istismarına devam ediyorlar. Dijital üfürükçülerle yazıştık. ‘Eski sevgiliyi geri döndürmek’ için yapacağı muska için 1200 lira, ‘kaynana dilini bağlamak’ için ise 4500 lira istedi.
16.09.2023 Yaşam
17 Ağustos resimli anma ve taziye mesajları ve 99 depremi sözleri! Anlamlı, rahmet dileyen, kısa ve öz dualı resimli 17 Ağustos 1999 depremi mesajları ile 17 Ağustos depremi ile ilgili resimli sözler!
17 Ağustos resimli anma ve taziye mesajları ve 99 depremi sözleri! Anlamlı, rahmet dileyen, kısa ve öz dualı resimli 17 Ağustos 1999 depremi mesajları ile 17 Ağustos depremi ile ilgili resimli sözler! 17 Ağustos depremi anma mesajları, depremin 24. Yıldönümünde gündeme geldi. 17 Ağustos 1999 yılında saat 03:02'ü gösterirken deyim yerindeyse kıyamet koptu. 7.4 şiddetindeki depremin 45 saniye sürmesi nedeniyle birçok bina yıkıldı ve büyü hasar aldı. 17 Ağustos Gölcük depreminde resmî raporlara göre 17.480 ölüm, 23.781 yaralanma oldu. 505 kişi sakat kaldı. 285.211 ev, 42.902 iş yeri hasar gördü. 2010 yılında yayımlanan Meclis araştırması raporuna göre 18.373 kişi öldü. 48 bin 901 kişi ise yaralandı. Türkiye’nin deprem kuşağında bir ülke olduğunu hatırlatmak, deprem konusunda farkındalık yaratmak ve depremde ölenleri anmak için 17 Ağustos depremi anma günü mesajları ve sözleri için aramalarını sıklaştırdı. İşte Anlamlı, rahmet dileyen, kısa ve öz dualı resimli 17 Ağustos 1999 depremi mesajları…
17.08.2023 Gündem
Büyüyü bozmak için ormanı yakmış! Cep telefonu görüntüsü ortaya çıktı
Büyüyü bozmak için ormanı yakmış! Cep telefonu görüntüsü ortaya çıktı Muğla'nın Menteşe ilçesinde 10 dönüm ormanın zarar gördüğü yangınla ilgili Fırat K. (25) gözaltına alındı. Fırat K., emniyetteki ifadesinde, Muğla'da büyü olduğunu ve büyüyü bozmak için çakmağıyla yangın çıkardığını söyledi. Şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, yangını çıkardıktan sonra ormandan kaçarken vatandaşlar tarafından çekilen cep telefonu görüntüsü ortaya çıktı.
2.08.2023 Yaşam
10 milyon euro'ya bırakacaklarını açıkladılar! 'Üzerinde büyü müyü yoksa bu yıldızı kaçırma Ali Koç'
10 milyon euro'ya bırakacaklarını açıkladılar! 'Üzerinde büyü müyü yoksa bu yıldızı kaçırma Ali Koç' Fenerbahçe-Zimbru maçından sonra 'Vole' kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Serdar Ali Çelikler Sarı Lacivertli takımın transfere ihtiyacının olduğunu belirtti. Kadroya yeni katılan yıldızlara da değinen Çelikler, Tadic, Dzeko ve Ryan Kent'i beğendiğini ifade etti. İşte 5-0 biten karşılaşmanın ardından yansımalar...
27.07.2023 Fenerbahçe
Nil Karaibrahimgil Boğaz'ı renklendirdi!
Nil Karaibrahimgil Boğaz'ı renklendirdi! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde dün akşam Nil Karaibrahimgil ile Boğaz renklendi.
20.07.2023 Magazin
Sabah ezanında geliyor! Ailenin kabusu oldu, büyücünün kimliği ifşa oldu
Sabah ezanında geliyor! Ailenin kabusu oldu, büyücünün kimliği ifşa oldu İstanbul'da bir aile kabusu oldu. Yaklaşık 1,5 yıldır bir kişi, ailenin yaşadığı eve gelip camlarına sıvı döküp evin etrafına da üzerinde işaretler olan kağıt parçaları bırakıyor. Aile yaşadıklarını araştırınca 'Size büyü yapılmış' cevabıyla karşılaştı. Aile korkuya kapılırken kamera görüntülerinden kişinin kim olduğu ortaya çıktı.
15.07.2023 Yaşam
'Büyü' vaadiyle istismar ve dolandırıcılık yaptı! Üzerinden çıkanlar şaşırttı
'Büyü' vaadiyle istismar ve dolandırıcılık yaptı! Üzerinden çıkanlar şaşırttı Yapılan bir ihbarı değerlendiren Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, internet üzerinden kendini medyum olarak tanıtıp, kadınlara yönelik, 'sevgilini sana geri getireceğim', 'kocanı tekrar sana bağlayacağım', 'her türlü büyü yaparım' gibi vaatlerle ilan veren M.Ç.'yi takibe aldı. Takip sonrası şahıs yakalandı.
5.07.2023 Gündem
Büyü bozuldu, Ferit ölüyor! Yalı Çapkını 2. sezonda şok şenaryo! Seyran ve Tarık evliliği gümbür gümbür geliyor
Büyü bozuldu, Ferit ölüyor! Yalı Çapkını 2. sezonda şok şenaryo! Seyran ve Tarık evliliği gümbür gümbür geliyor Yalı Çapkını Ferit öldü mü sorusunun yanıtı henüz belli değil. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin sezon finali Ferit'in vurulmasıyla bitti. Yeni sezon beklentileri arasında Ferit ve Seyran evliliği olsa da akıllara zarar 3 farklı senaryo konuşuluyor. Peki Yalı Çapkını 2. sezonda neler olacak? İşte detaylar...
11.06.2023 Televizyon
Ne yaptın Marcao? Jose Mourinho'ya ayar vermeye kalktı
Ne yaptın Marcao? Jose Mourinho'ya ayar vermeye kalktı UEFA Avrupa Ligi finalinde İtalyan devi Roma ile karşı karşıya gelen ve güçlü rakibini penaltı atışlarıyla deviren Sevilla'da Galatasaray'dan transfer olan Marcao'nun Jose Mourinho'nun üstüne yürümesi futbolseverlerin dikkatini çekti.
1.06.2023 UEFA Avrupa Ligi
Sosyal medyada sahte ilanlarla 2,4 milyon TL dolandırıcılık yaptılar, paraları gece kulüplerinde harcamışlar
Sosyal medyada sahte ilanlarla 2,4 milyon TL dolandırıcılık yaptılar, paraları gece kulüplerinde harcamışlar Sakarya'da, sosyal medya üzerinden sahte ilanla büyü yapmak vaadi ile 235 kişiyi 1 milyon 645 bin TL dolandıran, üniversite öğrencilerine de kar verme vaadiyle kredi çektirip 750 bin TL haksız kazanç elde eden 5 şüpheli, polis ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüphelilerin dolandırdıkları paraları gece kulüplerinde eğlenerek harcadıkları ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü tutuklandı.
19.05.2023 Yaşam
Çevirgel duası nasıl okunur? Çevirgel duasının Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri... Ramazan ayında Çevirgel duası yararları ve faziletleri...
Çevirgel duası nasıl okunur? Çevirgel duasının Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri... Ramazan ayında Çevirgel duası yararları ve faziletleri... Çevirgel duası sıklıkla başvurulan dualardan biridir. Duanın amacı terk eden kadın ya da erkeği geriye döndürmektir. Özellikle Ramazan ayında bu duayı okuyanların duasının karşılık bulma ve ettiği duanın yerine gelme olasılığı daha yüksektir. Çevirgel Duası nedir? Çevirgel duası nasıl yapılır? Çevirgel duası okunuşu?
11.05.2023 Ramazan
Taha Suresi okumanın fazileti nedir? Taha Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
Taha Suresi okumanın fazileti nedir? Taha Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri Mekke döneminde inen Taha Suresi 135 ayettir. Adını birinci ayette yer alan harflerden alan Taha Suresinde, Allah’ın peygamberler aracılığıyla insanlara gösterdiği doğru yolun temel gerçeklerine işaret ediliyor. Ramazan ayı ile birlikte pek çok kişi de Taha Suresi faziletlerini, anlamını ve okunuşunu araştırıyor. Peki, Ramazan ayında Taha Suresi okumanın faziletleri ve yararları nelerdir? İşte Taha Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
11.05.2023 Sureler
Tekvir Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Tekvir Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Tekvir Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Tekvir Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inen Tekvir Suresi 29 âyettir. Sûre, adını birinci âyette geçen “küvviret”fiilinin mastarından almıştır. Tekvîr, dürmek demektir. Sûrede başlıca, kıyamet, vahiy ve peygamberlik konuları ele alınmaktadır. Sûrede kıyametin dehşet verici bazı ayrıntıları ile vahiy ve peygamberlik gerçeği üzerinde durulmaktadır. Peki, Tekvir Suresi okumanın yararları ve faziletleri neler? İşte Tekvir Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Hümeze Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Hümeze Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Hümeze Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Hümeze Suresi okumanın yararları ve faziletleri Hümeze Suresi 9 ayetten oluşmakta ve insanlar arasındaki ilişkileri konu edinmektedir. Hümeze Suresi Kur'an-ı Kerim'e göre 104. sırada yer alırken inme sayısına göre de 32. sıradadır.
4.05.2023 Sureler
Kızılcık Şerbeti 24. bölüm fragmanı: Nursema boşandı, aldatan Fatih değil Ömer oldu!
Kızılcık Şerbeti 24. bölüm fragmanı: Nursema boşandı, aldatan Fatih değil Ömer oldu! Kızılcık Şerbeti 24 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Ceren Koç'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nilay'ın Doğa'ya büyü yaptığı ifşa oldu. Umut mektuptan sonra kurye kılığında Nursema'nın kapısına dayandı. Öte yandan sallantıda olan Kıvılcım Ömer aşkında Ömer'den zor bir soru geldi.
30.04.2023 Televizyon
‘Kısmetinizi açacağım’ diyerek iki kız kardeşi dolandırdı
‘Kısmetinizi açacağım’ diyerek iki kız kardeşi dolandırdı Öznur E. ve Özlem E. kardeşleri “Kısmetinizi açacağım” diye dolandıran Hilal Gürdal, 6 yıl hapis ve 4 bin gün adli para cezası aldı. Türkiye’deki kutsal yerleri gezip dua etmek için de para isteyen Gürdal, kız kardeşlerin 97 bin TL’sini aldı.
26.04.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgülerinin siyasete yön vermesine asla razı olmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgülerinin siyasete yön vermesine asla razı olmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Evlatlarının hasretiyle yanan Diyarbakır annelerine bile tahammül edemeyenlerin bu şehrin vicdanıyla, insanlıkla bile ilgisi yoktur. Esasen bunların derdi hiçbir zaman Diyarbakır olmadı. Bunların söyledikleri o süslü cümlelerin gerisindeki gerçek kimlikleri, parasını verenin Türkiye’ye karşı kullandığı birer kiralık katiller ordusu olduklarıdır. Kollarına kim girerse onun çıkarı için kendi insanına kendi topraklarına silah doğrultana başka ne denir" dedi.
14.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Büyü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.