Fahiş Fiyat Artışları

Fahiş Fiyat Artışları

Son dakika fahiş fiyat artışları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fahiş fiyat artışları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fahiş fiyat artışları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fahiş Fiyat Artışları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fahiş fiyat artışları gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 fahiş fiyat artışları haberi bulunmuştur. Tüm fahiş fiyat artışları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kabine Toplantısı ne zaman Nisan 2024? 16 Nisan Kabine Toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündemi
Kabine Toplantısı ne zaman Nisan 2024? 16 Nisan Kabine Toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündemi Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilecek toplantının en sıcak başlığı ise İran-İsrail gerilimi. Türkiye, Orta Doğu'da yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor. Kabinede yılın ilk öğretmen atamasına ilişkin kadro tahsisine ve takvime dair çalışmaların da gündeme gelmesi bekleniyor. Peki, ? 16 Nisan Kabine Toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündemi
16.04.2024 Gündem
Kabine Toplantısı bugün mü, saat kaçta? Kabine Toplantısı öğretmen atama takvimi açıklandı mı, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı mı, ne zaman yapılacak?
Kabine Toplantısı bugün mü, saat kaçta? Kabine Toplantısı öğretmen atama takvimi açıklandı mı, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı mı, ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı toplanıyor. Toplantının ana gündem maddesini İran ile İsrail arasında yaşanan gerginlik ve enflasyon oluştururken, öğretmen atamalarına ilişkin de bir karar alması bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı bugün mü, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı saat kaçta, ne zaman?
16.04.2024 Gündem
MHP'li Yönter: Türkiye'ye örtülü bir ekonomik operasyon yapılıyor
MHP'li Yönter: Türkiye'ye örtülü bir ekonomik operasyon yapılıyor MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, "CHP'de Özgür Bey'e genel başkanlık 10 gömlek fazla geldi. CHP, 31 Mart'ta milletin şamarını yiyecek." dedi. Yönter, fahiş fiyat artışlarıyla ilgili de dikkat çeken mesajlar verdi.
1.03.2024 Gündem
Fahiş fiyat ve stokçuluğa 103 milyon TL ceza
Fahiş fiyat ve stokçuluğa 103 milyon TL ceza Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen işletmelere toplam 103 milyon 160 bin 995 TL idari para cezası uygulandığını açıkladı.
24.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
80 maddelik torba yasa ne zaman çıkacak? Torba yasa Meclis’ten geçti mi, yeni torba yasa Resmi Gazetede yayınlandı mı, yürürlüğe girdi mi, hangi maddeler imzalandı?
80 maddelik torba yasa ne zaman çıkacak? Torba yasa Meclis’ten geçti mi, yeni torba yasa Resmi Gazetede yayınlandı mı, yürürlüğe girdi mi, hangi maddeler imzalandı? 80 maddelik yeni torba yasa tasarısı Meclis'e sunuldu. AK Parti'nin hazırladığı bu tasarıda evlilik kredisi, emekli ve memur zamları, ev hanımlarının emeklilik hakkı gibi birçok kritik konunun ele alınması bekleniyor. Ancak, tasarının içeriği ve maddeleri şu an için netleşmemiş durumda değil. Meclis süreci devam ediyor. Peki, 80 maddelik torba yasa ne zaman çıkacak? Torba yasa Meclis’ten geçti mi, yeni torba yasa Resmi Gazetede yayınlandı mı, yürürlüğe girdi mi, hangi maddeler imzalandı?
25.11.2023 Gündem
Emeklilik imkanı doğuyor! Milyonlar bekliyordu
Emeklilik imkanı doğuyor! Milyonlar bekliyordu Emeklilik fırsatı geliyor. Milyonlarca kişi yararlanacak. Ekonomide yeni torba kanun teklifi bu hafta Meclis’e sunulacak. Yasa teklifi 80 maddeden oluşacak. İşte teklifin detayları...
24.11.2023 Çalışma Hayatı
81 ilde kadrolu memur alınacak! Bakanlık başvuru şartlarını açıkladı
81 ilde kadrolu memur alınacak! Bakanlık başvuru şartlarını açıkladı Ticaret Bakanlığının, ÖSYM aracılığıyla merkezi yerleştirme sistemiyle 1500 kadrolu memur istihdamı için yaptığı çalışmalar, tamamlanma aşamasına geldi.
30.09.2023 Personel Alımı
Araba alacaklar dikkat, bu tuzağa düşmeyin! Başkasının aracını 700 bin liraya sattı
Araba alacaklar dikkat, bu tuzağa düşmeyin! Başkasının aracını 700 bin liraya sattı İstanbul’da 21 yaşındaki bir genç internette gördüğü aracı almak istedi. Dolandırıcı hem araç sahibini hem de aracı satın almak isteyen genci 'sizinle kuzenim ilgilenecek' diyerek kandırdı. Başkasının arabasını satışa çıkaran dolandırıcı, her ikisini de hiç görmeden durumu idare etti.
24.08.2023 Gündem
Rus ve Ukraynalı turistler berberleri isyan ettirdi! Dolar tarifesi
Rus ve Ukraynalı turistler berberleri isyan ettirdi! Dolar tarifesi Çoğunluğu Rus ve Ukraynalı 200 bin yerleşik yabancının yaşadığı Antalya’da Ukrayna-Rusya savaşı sonrası başlayan ticari dönüşüm emlakçılardan sonra erkek berberlerini de isyan ettirdi.
22.08.2023 Yaşam
Sıfır araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Fahiş fiyat artışları bıçak gibi kesildi
Sıfır araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Fahiş fiyat artışları bıçak gibi kesildi Araba alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. Sıfır araba fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Otomotiv sektöründe satışlar durma noktasına geldi, rüzgar tersine döndü. Yeni kampanyaların başlaması an meselesi. Avantajlı fiyatlar ve düşük faizli kredi imkanları bekleniyor. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...
22.08.2023 Ekonomi
Ev sahibi-kiracı milyonları ilgilendiriyor! Banka ile kira öderken dikkat: Eksik sayılıyor
Ev sahibi-kiracı milyonları ilgilendiriyor! Banka ile kira öderken dikkat: Eksik sayılıyor Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Kira bedellerindeki fahiş fiyat artışları devam ederken, yeni bir son dakika kararı geldi. Kiralarını banka ile ödeyen kiracılar dikkat. Para yatırırken bu ayrıntı çok önemli, eksik sayılıyor. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu'ndan çıkan emsal kararın detayları.
6.08.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg'un Gemlik tesislerinde her 3 dakikada 1 araç üretiliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg'un Gemlik tesislerinde her 3 dakikada 1 araç üretiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gemlik’te SIRO Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü Temel Atma Töreni’nde konuştu.
24.04.2023 Gündem
Araba fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! İkinci el ile ilgili uyarı geldi, sıfır otomobilde fiyat listesi güncellendi
Araba fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! İkinci el ile ilgili uyarı geldi, sıfır otomobilde fiyat listesi güncellendi Araba alacak milyonları ilgilendiriyor. Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. İkinci el araba ilanlarında sert düşüş yaşandı. Galericiler, satışların iyi olduğunu ve bazı satıcıların da asgari ücret zammı ve EYT tazminatlarının hesaplara geçmesini bekledikleri için şimdilik ilanları kaldırdığını belirtirken yeni bir gelişme daha yaşandı. İkinci el otomobil tedarikinde sıkıntı yaşadıklarını belirten sektör temsilcileri, EYT borçlanmalarını ödemek isteyen vatandaşların araçlarını satmaya başlamasıyla bu sıkıntının azaldığını kaydetti. İkinci ve sıfır otomobil piyasasında yaşanan fahiş fiyat artışları için ise Bakanlık harekete geçti. Fiyatlardaki olağan dışı artışın en önemli sebebi de açıklandı. Bu gelişmeler devam ederken yeni yılla birlikte pek çok marka fiyatlarını güncelledi. 2023 bazı markalar sembolik artışlar yaparken, gelen zamlarla birlikte vergi dilimi değişen modellerde 50 bin TL'yi geçen artışlar oldu. 2023 yılında araba markaları tarafından belirlenen zam oranları ile sıfır otomobil fiyatları listesi güncellendi. İşte, marka marka araba fiyatları..
18.01.2023 Ekonomi
Lise üniversite 5500 TL yardım başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? Öğrenci başarı teşviğini kimler alabilir? e devlet 5500 TL başvuru ekranı açıldı mı?
Lise üniversite 5500 TL yardım başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? Öğrenci başarı teşviğini kimler alabilir? e devlet 5500 TL başvuru ekranı açıldı mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lise üniversite 5500 TL yardım başvurusu müjdesini verdi. İlkokul, lise ve üniversite öğrencileri 5500 TL yardım başvurusunda bulunabilecek. Peki, Lise üniversite 5500 TL yardım başvurusu nasıl yapılır? İşte Öğrenci teşvik programı başvurusu hakkında merak edilenler…
14.12.2022 Eğitim
Valilikten fahiş kira artışı açıklaması: Cumhuriyet Savcılığına şikayette bulunun
Valilikten fahiş kira artışı açıklaması: Cumhuriyet Savcılığına şikayette bulunun Düzce Valiliği deprem sonrası kiralarda artış yaşandığı yönündeki şikayetlerle ilgili, “Kiracılarımız fahiş fiyat artışları için Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulunabilirler” dedi.
30.11.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon, fahiş fiyatla mücadele, esnaf ve çiftçi için talimat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon, fahiş fiyatla mücadele, esnaf ve çiftçi için talimat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan enflasyon, fahiş fiyatla mücadele ve esnafın kredi mağduriyeti konusunda somut adımların atılması konusunda talimat verildiği öğrenildi.
1.11.2022 Ekonomi
Konut fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yüzde 10 düştü
Konut fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yüzde 10 düştü Ev almak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Konut fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Fiyatlar yüzde 10 düştü. Konuttaki fahiş fiyat artışına yönelik önlemler meyvelerini veriyor. Sosyal konut projelerinden saha denetimlerine kadar farklı alanlarda atılan adımlar ile konut fiyatları düşüş eğilimine girdi. Fiyatlardaki gerileme yüzde 10'u aştı. İşte son dakika haberinin detayları...
31.08.2022 Ekonomi
Ucuz konut, kredi kartı borçları ve fahiş fiyatlar... Tüm Türkiye'nin gözü kabine toplantısında!
Ucuz konut, kredi kartı borçları ve fahiş fiyatlar... Tüm Türkiye'nin gözü kabine toplantısında! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Ukrayna’dan tahıl sevkiyatına ilişkin son durum kabinenin öncelikli gündem maddesi olacak. Toplantıda ekonomi ve dış politikadaki gelişmeler ele alınacak.
1.08.2022 Gündem
Tanzim satış ne demek? Tanzim satış yeniden başlar mı? Tanzim satışla gıda fiyatları düşer mi?
Tanzim satış ne demek? Tanzim satış yeniden başlar mı? Tanzim satışla gıda fiyatları düşer mi? Yüksek enflasyon nedeniyle gıda fiyatlarındaki artış devam ediyor. Hükümet piyasada fahiş fiyat denetlemelerine devam ederken vatandaş da 2019 yılında yükselen gıda fiyatlarına karşı aldığı önlem olan tanzim satışın geri gelmesini istiyor. 2019 yılında kurulan tanzim satış gıda fiyatlarının azaltılması için devreye girmiş, vatandaş tarafından büyük ilgi görmüştü. Sosyal medyada tanzim satışların yeniden başlatılması ile ilgili talepler dile getiriliyor. Peki, Tanzim satış ne demek? Tanzim satış yeniden başlar mı? Gıda fiyatları düşer mi? İşte detaylar…
24.07.2022 Ekonomi
Asgari ücrete zam 1247 lira! Yeni asgari ücret belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...
Asgari ücrete zam 1247 lira! Yeni asgari ücret belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Son dakika haberi... Asgari ücrete yapılacak olan ek zam oranı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrete yapılacak olan ek zam oranını açıkladı. Erdoğan, "Yeni bir asgari ücret rakamı belirledik. Asgari ücrete temmuzdan geçerli olmak üzere yüzde 30 ara artış yapıyoruz Yeni asgari ücret net 5 bin 500 lira olacaktır" dedi.
1.07.2022 Ekonomi
Fiyatlar düşecek! Milyonlara güzel haber! Yasaklandı
Fiyatlar düşecek! Milyonlara güzel haber! Yasaklandı Sebze meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Fiyatlar düşecek. Uzun bir süredir üzerinde çalışılan hal yasasında artık geri sayım başladı. Tekelleşmeyi sonlandıracak ve aracıları da azaltacak düzenlemeyle birlikte sebze-meyve ticareti büyük bir değişim yaşayacak. Fiyatların artmasına neden olan etkinlerden birinin de hal esnafının birbirine ürün satması olduğu değerlendiriliyor. Ürünlerin el değiştirmesinin fiyat artışını da beraberinde getirdiği belirtilirken, bunun önlenmesine yönelik bir adım atılabileceğine dikkat çekiliyor.
4.06.2022 Ekonomi
AK Parti MYK bugün toplanacak
AK Parti MYK bugün toplanacak AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bugün toplanacak. Toplantıda, dış politika, terörle mücadele ve ekonomi başlıkları başta olmak üzere iç ve dış gelişmeler değerlendirilecek.
30.05.2022 Siyaset
Kirada Hollanda Modeli nedir? Kira düzenlemesi nasıl olacak? Fahiş kira artışları nasıl önlenecek?
Kirada Hollanda Modeli nedir? Kira düzenlemesi nasıl olacak? Fahiş kira artışları nasıl önlenecek? Kiralarda yaşanan fahiş fiyat artışları kiracıları bezdirdi. Son olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı yetkilileri, kira artış oranlarına ilişkin düzenleme için bir araya gelmişti. Kira artışlarına isyan eden kiracılar hükümetten kalıcı bir adım beklerken Türkiye’de Hollanda modeli uygulanacağına dair görüşler de belirginleşiyor. Peki, Kirada Hollanda Modeli nedir? Kira düzenlemesi nasıl olacak? Fahiş kira artışları nasıl önlenecek? İşte Hollanda modeli kira ile ilgili bilmeniz gerekenler…
29.05.2022 Ekonomi
AK Parti MYK yarın toplanacak!
AK Parti MYK yarın toplanacak! AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın toplanacak. Toplantıda, dış politika, terörle mücadele ve ekonomi başlıkları başta olmak üzere iç ve dış gelişmeler değerlendirilecek.
29.05.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Fahiş Fiyat Artışları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fahiş fiyat artışları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.