Fabrika Yangını

Fabrika Yangını

Son dakika fabrika yangını haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fabrika yangını ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fabrika yangını haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fabrika Yangını

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fabrika yangını gelişmeleri de dahil olmak üzere 249 fabrika yangını haberi bulunmuştur. Tüm fabrika yangını haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da korkutan fabrika yangını!
İstanbul'da korkutan fabrika yangını! Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.
29.03.2024 Gündem
Küçükçekmece'de fabrika yangını
Küçükçekmece'de fabrika yangını Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı
29.03.2024 Vatan TV
İstanbul Tuzla'da fabrikada yangın çıktı! Olay yerin ekipler sevk edildi
İstanbul Tuzla'da fabrikada yangın çıktı! Olay yerin ekipler sevk edildi Tuzla'da bir fabrikada yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine birçok ilçeden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.
11.03.2024 Gündem
Ankara’da sanayi sitesinde fabrika yangını çıktı
Ankara’da sanayi sitesinde fabrika yangını çıktı Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde sünger fabrikasında çıkan yangında 4 kişi dumandan etkilendi.
19.09.2023 Gündem
Yol kenarında başlayan yangın fabrikaya sıçradı
Yol kenarında başlayan yangın fabrikaya sıçradı Silivri'de yol kenarındaki otlarda başlayan yangın fabrikaya sıçradı. Yangına, İstanbul'un birçok ilçesinden itfaiye ekibi sevk edildi. Yangınla ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan açılamada ölen ya da yaralananın olmadığı belirtildi.
18.09.2023 Gündem
Bursa’da korkutan fabrika yangını!
Bursa’da korkutan fabrika yangını! Bursa’nın Nilüfer ilçesinde ısı yalıtım malzemesi üzerine faaliyet gösteren fabrikada yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, kısa süre içerisinde söndürüldü.
18.08.2023 Yaşam
10 ayrı fabrikayı küle çeviren yangın günün ilk ışıklarıyla böyle görüntülendi
10 ayrı fabrikayı küle çeviren yangın günün ilk ışıklarıyla böyle görüntülendi Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir iplik fabrikasında çıkan ve 9 fabrikayı da saran yangını söndürme çalışmaları 15 saattir aralıksız devam ederken, günün ilk ışıklarıyla birlikte havadan çekilen görüntüler facianın boyutunu gözler önüne serdi.
2.08.2023 Gündem
Bursa'daki dev yangın 3 fabrikaya sıçradı! Ekipler, alevlere müdahale ediyor
Bursa'daki dev yangın 3 fabrikaya sıçradı! Ekipler, alevlere müdahale ediyor Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir fabrikada çıkan yangın, yanındaki 3 fabrikaya daha sıçradı. Bölgeye sevk edilen ekipler, alevlere müdahale ediyor.
1.08.2023 Gündem
Manisa'daki fabrika yangını 19 saat sonra kontrol altına alındı
Manisa'daki fabrika yangını 19 saat sonra kontrol altına alındı  Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki bir geri dönüşüm tesisinde dün başlayan yangın, 19 saat sonra kontrol altına alındı. Tesiste itfaiye ve orman ekipleri tarafından soğutma çalışmaları devam ediyor.
23.06.2023 Gündem
Eyüpsultan'da fabrika bahçesinde yangın! Çok sayıda ekip olay yerine sevk edildi
Eyüpsultan'da fabrika bahçesinde yangın! Çok sayıda ekip olay yerine sevk edildi Eyüpsultan'da plastik kasa üretimi yapan fabrikanın bahçesinde yangın çıktı. Bahçedeki plastik kasaların yanması çıkan duman metrelerce uzaklıktan görülüyor. Saat 17.00 sıralarında çıkan yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi
10.04.2023 Yaşam
Hatay’da fabrika yangını
Hatay’da fabrika yangını Hatay’da bir fabrikada yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürerken, yangın dron ile havadan görüntülendi.
27.02.2023 Gündem
Bolu'da kereste fabrikasında yangın
Bolu'da kereste fabrikasında yangın Bolu'da, kereste fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekibinin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. 
22.11.2022 Gündem
Arnavutköy'de fabrikada yangın! İşçiler çatıda mahsur kaldı
Arnavutköy'de fabrikada yangın! İşçiler çatıda mahsur kaldı Arnavutköy'de bulunan 5 katlı bir ayakkabı fabrikasında yangın çıktı. Bodrum katta başlayan yangın nedeniyle işçiler çatıda mahsur kaldı. İşçileri itfaiye ekipleri kurtardı.
24.09.2022 Gündem
İzmir'de fabrika yangını! İtfaiye ekipleri seferber oldu
İzmir'de fabrika yangını! İtfaiye ekipleri seferber oldu İzmir'in Torbalı ilçesinde yatak fabrikasında yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.
23.09.2022 Gündem
Çatalca'da fabrika yangını
Çatalca'da fabrika yangını Çatalca'da 3 katlı şampuan fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.
31.08.2022 Yaşam
Adıyaman’da korkutan fabrika yangını!
Adıyaman’da korkutan fabrika yangını! Adıyaman’da, faaliyet gösteren bir fabrikada çıkan yangın korkuttu.
17.07.2022 Yaşam
Hadımköy'de fabrika yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi
Hadımköy'de fabrika yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi Hadımköy Atatürk Sanayi Sitesi'nde bir fabrikada yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
20.06.2022 Gündem
Asker eğlencesinde tüfekle ateş açıldı: 1 yaralı
Asker eğlencesinde tüfekle ateş açıldı: 1 yaralı  Antalya'da, asker eğlencesinde av tüfeğiyle rastgele açılan ateş nedeniyle başına saçma isabet eden Mehmet Bulut (21) yaralandı.
18.05.2022 Yaşam
Eşi ile üvey kızını öldürüp, intihara kalkışmıştı! İstenen ceza belli oldu
Eşi ile üvey kızını öldürüp, intihara kalkışmıştı! İstenen ceza belli oldu Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde, tartıştığı eşi Hörmet Doğan (20) ve üvey kızı Yasemin Nur Soyak'ı (1,5) boğazından bıçaklayarak öldüren, aynı bıçakla kendisini de yaralayan Kaya Doğan hakkında, 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. DHA’nın ulaştığı iddianamede ifadesine yer verilen Doğan'ın, “Olay günü üvey kızımı eşim, öz babasına götürmek istedi. Bu yüzden tartıştık, kendimi kaybedip, önce onları sonra da kendimi bıçakladım” dediği ortaya çıktı.
18.05.2022 Yaşam
Kahramanmaraş'ta fabrika yangını!
Kahramanmaraş'ta fabrika yangını! Kahramanmaraş'ta tekstil fabrikasında çıkan yangın söndürüldü.
18.05.2022 Yaşam
DEAŞ'lı üç canlı bomba eylem hazırlığında yakalandı! İçişleri duyurdu
DEAŞ'lı üç canlı bomba eylem hazırlığında yakalandı! İçişleri duyurdu İçişleri Bakanlığı, eylem hazırlığındaki DEAŞ'lı 'canlı bomba' Süleyman Elhamud ve beraberindeki 2 kişinin, Bursa'da polis ekiplerince yakalandığını açıkladı.
17.05.2022 Gündem
Arnavutköy'de fabrika yangını!
Arnavutköy'de fabrika yangını! Arnavutköy'de bulunan fabrikada yangın çıktı. Yangına çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alev alev yanan fabrikayı söndürme çalışmaları devam ediyor
17.05.2022 Yaşam
Arnavutköy'de büyük fabrika yangını!
Arnavutköy'de büyük fabrika yangını! Arnavutköy'de aydınlatma malzemesi üretilen bir fabrikada yangın çıktı. Alev alev yanan fabrikayı söndürme çalışmaları sürerken, fabrikadan zaman zaman patlama sesleri duyuldu. Öte yandan, yangını söndürme çalışmaları da dron ile görüntülendi.
17.05.2022 Gündem
14 yaşındaki kız, annesini sırtından vurdu
14 yaşındaki kız, annesini sırtından vurdu Zonguldak'ta, psikolojik tedavi gördüğü belirtilen İ.C. (14) adlı kız çocuğu, annesi S.C.'yi (39) tabancayla sırtından ateş ederek yaraladı.
16.05.2022 Yaşam
Tayvanlı damat ile Türk gelin Osmaniye'de evlendi
Tayvanlı damat ile Türk gelin Osmaniye'de evlendi Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde internet üzerinden tanışan Türkçe öğretmeni Nesibe Tilim (28) ile Tayvanlı makine mühendisi Tien Lie (29), ilçede düzenlenen düğünle dünyaevine girdi.
16.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Fabrika Yangını ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fabrika yangını haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.