Fabrika

Fabrika

Son dakika fabrika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fabrika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fabrika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fabrika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fabrika gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.118 fabrika haberi bulunmuştur. Tüm fabrika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ergonomi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Ergonomi Örnekleri Nelerdir?
Ergonomi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Ergonomi Örnekleri Nelerdir? Günlük hayatta ergonomi kelimesi ile çok sıkça karşılaşabiliyoruz. Bu kelimenin anlamı genellikle sıkça karıştırılır. Ergonomi kelimesi, genellikle konfor kelimesi ile karıştırılıyor. Kısacası, ergonomi kelimesi iş bilimi anlamına gelir.
22.04.2024 Gündem
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Gündem
İzmir’de iki ayrı fabrikada yangın!
İzmir’de iki ayrı fabrikada yangın! İzmir Çiğli’de metal kaplama fabrikasında çıkan yangın plastik fabrikasına da sıçradı. Bölgede çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor.
18.04.2024 Vatan TV
İzmir’de iki ayrı fabrikada yangın! Müdahale sürüyor
İzmir’de iki ayrı fabrikada yangın! Müdahale sürüyor  İzmir Çiğli’de metal kaplama fabrikasında çıkan yangın plastik fabrikasına da sıçradı. Bölgede çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor.
18.04.2024 Gündem
İşçileri ve askeri personelleri taşıyan servis araçları çarpıştı: 5’i askeri personel, 16 yaralı
İşçileri ve askeri personelleri taşıyan servis araçları çarpıştı: 5’i askeri personel, 16 yaralı Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, fabrika personelini taşıyan midibüsün, içinde askeri personel bulunan minibüse arkadan çarptığı kazada 5'i askeri personel, 16 kişi yaralandı.
3.04.2024 Gündem
7 hane ve 18 seçmenin bulunduğu köyüne 7'nci kez muhtar oldu
7 hane ve 18 seçmenin bulunduğu köyüne 7'nci kez muhtar oldu Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı 7 hane ve 18 seçmenin bulunduğu Asmacık köyünün muhtarı Ahmet Coşar (67), resmi olmayan sonuçlara göre 7'nci dönemine seçildi. Ahmet Coşar, "Bu dönemim son. Bundan sonra aday olmayacağım. Gençlere bırakacağım" dedi.
31.03.2024 Gündem
İstanbul'da korkutan fabrika yangını!
İstanbul'da korkutan fabrika yangını! Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.
29.03.2024 Gündem
Küçükçekmece'de fabrika yangını
Küçükçekmece'de fabrika yangını Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı
29.03.2024 Vatan TV
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi Karabük Üniversitesi hakkında sosyal medyada çıkan iddialara şehir sakinleri ve esnaftan tepki geldi. Sosyal medyada ‘itiraf’ sayfasında bazı Türk öğrencilerin siyahi öğrencilerle cinsel birliktelik yaşadıktan sonra HPV ya da HIV kaptığı, fuhuş vakalarının çığ gibi arttığı iddiaları koca bir kenti ve üniversiteyi sarstı. Ancak bazı kesimlere göre de bunlar itiraf değil, iftiraydı. Amaç Karabük’e kara çalmak, yabancı düşmanlığını pompalamaktı. Karabük Üniversitesi'nden, Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik yaşamaları sebebiyle HIV ve HPV pozitif vakalarında artış ve hastanelerde yoğunluk olduğu iddialarına açıklama geldi.
27.03.2024 Gündem
Bakan Kacır resmen açıkladı! İşte Hürjet'in üretileceği yer
Bakan Kacır resmen açıkladı! İşte Hürjet'in üretileceği yer Kayserili sanayici ve işadamlarıyla iftar programında bir araya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Mehmet Kacır, "100 yılın ardından TOMTAŞ Kayseri'de vücut buluyor. İşte Türkiye'nin iftihar vesilelerinden Hürjet inşallah bu yıl sonundan itibaren Kayseri'de üretiliyor" dedi.
23.03.2024 Ekonomi
Adana’da plastik fabrikasında çıkan yangın söndürüldü! İnceleme başlatıldı
Adana’da plastik fabrikasında çıkan yangın söndürüldü! İnceleme başlatıldı Adana Organize Sanayi Bölgesinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
20.03.2024 Adana
İstanbul Tuzla'da fabrikada yangın çıktı! Olay yerin ekipler sevk edildi
İstanbul Tuzla'da fabrikada yangın çıktı! Olay yerin ekipler sevk edildi Tuzla'da bir fabrikada yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine birçok ilçeden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.
11.03.2024 Gündem
Kendisini mühendis ve fabrika sahibi gibi tanıtıp insanları dolandıran şüpheli tutuklandı
Kendisini mühendis ve fabrika sahibi gibi tanıtıp insanları dolandıran şüpheli tutuklandı Bursa ve Eskişehir’de 5 kişiyi, mobil bankacılık ve şifrelerini öğrendiği kredi kartı ve banka kartlarıyla yaklaşık 140 bin TL dolandıran E.Y. (29), İstanbul’a kaçmak üzereyken otoyol gişelerinde yakalandı. ‘Nitelikli dolandırıcılık’ ve ‘dolandırıcılık’ suçlarından 65 ayrı kaydı olan şüphelinin, mağdurlardan bazılarına kendisini fabrika sahibi ve mühendis olarak tanıttığı belirtildi.
6.03.2024 Gündem
“Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin lokomotifi Türkiye oldu”
“Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin lokomotifi Türkiye oldu” Ev aletleri üreticisi BSH’nin dört ana yönetim bölgesinden biri olan Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin (REM), 2023 yılındaki performansını değerlendirmek üzere basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda bu yıl Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin lokomotif ülkesinin Türkiye olduğu belirtildi.
29.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını yükseltmek için daha çok çalışacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını yükseltmek için daha çok çalışacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kütahya mitinginde halka hitap etti. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Yapılan kirli ittifakları takip ediyoruz. Kiminde listeler geç veriliyor, aday isimleri sabahtan akşama değişiyor. Milletimiz Ali Cengiz oyunlarını çok iyi görüyor. Milletimiz ile omuz omuza verip meydanı kirli ittifaklara bırakmayacağız." dedi. Konuşmasında emekli maaşlarına da değinen Erdoğan, "Arzu ettiğimiz düzeye yükseltmek için daha çok çalışacağız. Seyyanen artışların emekli maaşları arasında yol açtığı adaletsizliğin farkındayız." ifadelerini kullandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NG Kütahya Seramik 100. Yıl Fabrikaları Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Gündem
Kahramanmaraş'a TUSAŞ'tan dev yatırım! Uçak, İHA ve helikopter parçaları üretilecek
Kahramanmaraş'a TUSAŞ'tan dev yatırım! Uçak, İHA ve helikopter parçaları üretilecek 6 Şubat depreminin merkez üssü Kahramanmaraş'ın kalkınması ve istihdam sağlanması için Savunma Sanayii Başkanlığı harekete geçti. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Kahramanmaraş'a fabrika açtı. Uçak, İHA ve helikopter parçası üretimi yapılacak o tesiste bölgedeki vatandaşlar da istihdam edilecek. O tesisi CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk görüntüledi.
22.02.2024 Ekonomi
Adana'da dereyi kirleten fabrikaya para cezası uygulandı! Büyük tepki çekmişti
Adana'da dereyi kirleten fabrikaya para cezası uygulandı! Büyük tepki çekmişti Adana'nın Kozan ilçesinde Deliçay Deresi fabrika atıkları nedeniyle siyah ve mor aktı. Yapılan incelemeden sonra dereyi kirleten fabrika belirlenerek para cezası uygulandı.
15.02.2024 Adana
Ayvalık'ta fabrika işçilerinin taşındığı servis ile TIR çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
Ayvalık'ta fabrika işçilerinin taşındığı servis ile TIR çarpıştı! Çok sayıda yaralı var Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı.
15.02.2024 Gündem
M60T tankları TSK'ya teslim edildi
M60T tankları TSK'ya teslim edildi Geçmişte İsrail'in modernize edip, çeşitli sorunlarla gündeme gelen M60T tanklarının ilk partisi, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında modernize edilerek Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildi. Proje ile M60T tanklarının beyni olarak tanımlanan 'atış kontrol sistemi' yerlileştirilirken, bütün elektronik sistemler milli imkanlar ile üretilebilir hale getirilerek, güç grubu dışında dışa bağımlılık ortadan kaldırıldı.
10.02.2024 Ekonomi
Stoltenberg, Ukrayna konusunda Türkiye'yi örnek gösterdi
Stoltenberg, Ukrayna konusunda Türkiye'yi örnek gösterdi NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO müttefiklerinin Ukrayna’ya yönelik silah ve mühimmat yardımları konusundaki açıklamasında Türkiye’yi örnek gösterdi.
7.02.2024 Dünya
Kocaeli'de boya fabrikasında yangın
Kocaeli'de boya fabrikasında yangın Kocaeli'nin Gebze ilçesinde boya üretimi yapıldığı öğrenilen tesiste yangın çıktı. Alev alev yanan fabrikaya müdahale sürerken yangın kısmen söndürüldü.
3.02.2024 Gündem
Kocaeli'de fabrikayı basan bir kişi, işçileri rehin aldı
Kocaeli'de fabrikayı basan bir kişi, işçileri rehin aldı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir fabrikanın ana binasını basan kişi, içeridekileri rehin aldı. Olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi.
1.02.2024 Gündem
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
Pres makinesine sıkışan işçi feci şekilde can verdi
Pres makinesine sıkışan işçi feci şekilde can verdi Gaziantep'te çalıştığı fabrikada pres makinesine sıkışan işçi, feci şekilde hayatını kaybetti.
22.01.2024 Gündem
İzmir'de parfüm fabrikasında yangın: 1 ölü, 3 yaralı
İzmir'de parfüm fabrikasında yangın: 1 ölü, 3 yaralı İzmir'in Çiğli ilçesinde, bir parfüm fabrikasında çıkan yangında 1 işçi öldü, 3 işçi de yaralandı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.
17.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fabrika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fabrika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.