Evleniyorlar

Evleniyorlar

Son dakika evleniyorlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evleniyorlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evleniyorlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evleniyorlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evleniyorlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 189 evleniyorlar haberi bulunmuştur. Tüm evleniyorlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda Türkiye'nin en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan '1952 Türkiye Güzeli' yarışmasının birincisi Gelengül Melek Erman hayatını kaybetti. Erman, Türkiye'yi dünyanın ilk Miss Universe yarışmasında da temsil etmişti. Oğlu Fuat Erman annesini, "Film dünyasına pek girmiyor, o dönemin gereği ev kadını olarak devam ediyor. Elinden birçok şey gelirdi, mutfağı kuvvetliydi, örgüsü kuvvetliydi. 'Ya siz güzellik kraliçesi' deseniz hemen geçiştirirdi" diyerek anlattı.
11.01.2024 Gündem
Onur Büyüktopçu: İlişkiler vıcıklaştı
Onur Büyüktopçu: İlişkiler vıcıklaştı 2015-2017 yılları arasında yayınlanan 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Onur Büyüktopçu, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Son dönemde ünlüler dünyasında boşanma haberlerinin artması hakkında konuşan oyuncu, "Artık kimsenin birbirine tahammülü yok. Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştiriliyor" dedi.
8.05.2023 Magazin
Melek Mızrak Subaşı'ndan adaylık açıklaması: 'Haddimi bilirim'
Melek Mızrak Subaşı'ndan adaylık açıklaması: 'Haddimi bilirim' Games Of Thrones dizisindeki Daenerys Targaryen’a benzetilen Bilecik Belediye Başkan vekili Melek Mızrak Subaşı hayatına ilişkin merak edilenleri anlattı. Games Of Thrones dizisini izlemediğini ifade eden Subaşı, Khaleesi karakterine ilk benzetildiğinde araştırma yaptığını belirterek, “Küllerinden doğan güçlü bir kadın figürüne benzetilmek çok hoş” dedi. Adaylık tekliflerine ilişkin ise çarpıcı bir açıklama ile cevap verdi.
1.02.2023 Gündem
Ünlü isim nafaka cevabıyla Cem Yılmaz'a göndermede bulundu: Kadını mağdur edenler acizdir
Ünlü isim nafaka cevabıyla Cem Yılmaz'a göndermede bulundu: Kadını mağdur edenler acizdir Şefik Öztek ile 2.5 yıl önce yollarını ayıran Şebnem Özinal, "Ben evlilik kadını değilmişim" itirafında bulunurken, Mert Aydın'dan sadece 53 günde boşanan meselektaşı Merve Boluğur'la ilgili sözleriyle dikkat çekti. Eski eşlerine nafaka ödemek istemeyen erkekleri de acizlikle suçlayan oyuncu, "Kusura bakmayın imza attıysanız indirime gidemezsin" dedi.
19.01.2023 Magazin
Ecem Çırpan'ın paylaşımı kafa karıştırdı! Evleniyorlar mı?
Ecem Çırpan'ın paylaşımı kafa karıştırdı! Evleniyorlar mı? Bir süredir usta sanatçı Selami Şahin'in oğluLider Şahin ile aşk yaşayan Ece Çırpan'ın paylaşımı kafaları karıştırdı. Takipçileri, sevgilisiyle vesikalık fotoğraflarını, "Konuyu biliyorsunuz" ifadeleriyle paylaşan Çırpan'a, "Nikah hazırlığı mı?" diye sordu.
28.04.2022 Magazin
Demet Evgar'dan müjdeli haber geldi!
Demet Evgar'dan müjdeli haber geldi! Geçtiğimiz haftalarda hamile olduğu iddia edilen oyuncu Demet Evgar, 2016 yılından beri birlikte olduğu sevgilisi Levent Babataş ile evleniyor.
17.03.2022 Magazin
Özcan Deniz lie Samar Dadgar evleniyor mu? Paylaşımındaki tektaş detayı dikkat çekti
Özcan Deniz lie Samar Dadgar evleniyor mu? Paylaşımındaki tektaş detayı dikkat çekti Özcan Deniz, bir süredir kendisinden 24 yaş İranlı tasarımcı Samar Dadgar ile aşk yaşıyor. Çift, zaman zaman birlikte çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaşıyor. Özcan Deniz ile keyifli anlarını yayınlayan Samar Dadgar'ın paylaşımındaki tektaş yüzük detayı dikkat çekti. Emojilere koyduğu kalp ve tektaş emojisi, 'Evleniyorlar mı?' sorusunu akıllara getirdi. İşte o paylaşım...
12.03.2022 Magazin
Halil Sezai ile Melike Beşli evleniyor
Halil Sezai ile Melike Beşli evleniyor Geçtiğimiz aylarda komşusu Hüseyin Meriç’i darp ettiği gerekçesiyle 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılan Halil Sezai ile Melike Beşli'den güzel haber geldi. Beşli, yaptığı paylaşımla evleneceklerini duyurdu.
9.02.2021 Magazin
Serebral palsinin nedenleri ve tedavi yöntemleri
Serebral palsinin nedenleri ve tedavi yöntemleri Çoğunlukla çocuk doğmadan önce beyin gelişiminde ortaya çıkan bir anormallik veya bozulmadan dolayı meydana gelen ve Serebral palsi olarak bilinin beyin felcinin nedenleri ve tedavi yöntemleriyle ilgili uzmanlar uyarılarda bulundu.
6.11.2020 Sağlık
Yasemin Şefkatli: İdo'nun maçoluğu bana kibar geliyor
Yasemin Şefkatli: İdo'nun maçoluğu bana kibar geliyor İdo Tatlıses’in kız arkadaşı Yasemin Şefkatli samimi açıklamalarda bulundu. Şimdilerde yeni çıkardığı markanın heyecanını yaşasa da İdo ile olan aşkının nasıl başladığını evliliğe dair merak edilen soruları yanıtladı.
3.11.2019 Magazin
Ziynet Sali ve Erkan Erzurumlu aşka geldi
Ziynet Sali ve Erkan Erzurumlu aşka geldi Ziynet Sali, Harbiye konserinde sevgilisiyle aşka gelip dans etti
27.07.2019 Magazin
Evlilik sözleşmesi yapıldı mı? Evleniyorlar...
Evlilik sözleşmesi yapıldı mı? Evleniyorlar... Demet Şener 2.5 aylık sevgilisiyle bugün nikah masasına oturuyor. Demet Şener düğünde Eda Güngör tasarımı bir gelinlik giyecek
21.06.2019 Magazin
Her satırı korkunç! Eşini öldürüp saatlerce araçta dolaştırdı
Her satırı korkunç! Eşini öldürüp saatlerce araçta dolaştırdı Küçükçekmece'de, 4 ay önce evlendiği ve boşanma aşamasında oldukları eşi Fatma Erdoğan(22)'ı zorla bindirdiği aracın içinde silahla kafasına ateş ederek öldürdüğü ileri sürülen Eren Erdoğan, bir süre aracın içinde dolaştırdığı cesetle karakola giderek teslim oldu. Eren Erdoğan çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
17.03.2019 Yaşam
İrem Derici'den yüzüklü paylaşım!
İrem Derici'den yüzüklü paylaşım! Popçu İrem Derici, konserlerde birlikte sahne aldığı dansçısı Ataberk Özdene ile aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileri olay olan çift aşklarını gizlemeden yaşıyor.
18.01.2019 Magazin
Yatak pozuyla duyurdu! Evleniyorlar...
Yatak pozuyla duyurdu! Evleniyorlar... Futbolcu nişanlısı Gökhan Çıra ile verdiği yatak pozunu sosyal medya hesabından paylaşan Selin Ciğerci, düğün yeri baktıklarını söyledi.
7.12.2018 Magazin
Evleniyorlar mı?
Evleniyorlar mı? Altı aydır aşk yaşayan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’nin Çeşme The Stay otelde nikah masasına oturacakları konuşuluyor.
3.10.2018 Magazin
60 yaşındaki adam, 20 yaşındaki kadınla...
60 yaşındaki adam, 20 yaşındaki kadınla... Suriye'de yıllardır süren iç savaş milyonlarca Suriyeliyi yerinden yurdundan etti. Bu savaşın en büyük yükünü ise eşlerini kaybetmiş kadınlar çekiyor. Çocuklarıyla yaşama tutunmaya çalışan ve Fatih'teki bir derneğe sığınan kadınların çoğu, evliliği kurtuluş olarak görüyor.
17.09.2018 Yaşam
Avlu yeni sezon fragmanı heyecanlandırdı! Avlu ne zaman başlayacak?
Avlu yeni sezon fragmanı heyecanlandırdı! Avlu ne zaman başlayacak? Avlu dizisinin yeni sezona ne zaman başlayacağı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Star TV'nin konusu ve oyuncularıyla oldukça beğenilen dizisi Avlu, sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor. İşte Avlu'nun fragmanı...
5.09.2018 Gündem
Evleniyorlar
Evleniyorlar Geçen nisanda ayrılan Murat Boz ve Aslı Enver cephesinden magazin dünyasını hareketlendiren bir iddia geldi.
15.08.2018 Magazin
Jet hızıyla evleniyorlar!
Jet hızıyla evleniyorlar! Eylül ayında Mert Fırat’la Alaçatı’da evlenecek olan İdil Fırat, kınasını İstanbul’da yapacak. Sosyetik güzel, ‘İdil Gelinin Kınası’ yazan davetiyesini arkadaşlarına gönderdi.
15.08.2018 Magazin
Türk golcü Melike: Kadın futbolu daha samimi
Türk golcü Melike: Kadın futbolu daha samimi Almanya'da Bayern Münih gibi dev bir kulüpte yetiştikten sonra Metz formasıyla adım attığı Fransa'da dikkatleri üzerine toplayıp Paris Saint-Germain'e transfer oldu. Üç yıldır Millî Takımımızın da santrforu olan 23 yaşındaki oyuncu, hem kariyer hikâyesini hem de kadın futbolunun problemlerini TamSaha'ya anlattı.
1.05.2018 Futbol
Emojiler aşkın kimyasını bozdu!
Emojiler aşkın kimyasını bozdu! Özellikle çevrimiçi dünyada dostça iletişim ve sadakatsizlik arasındaki gri bölgeyi tanımlamak için son yıllarda küçük aldatma terimi önem kazandı. Sosyal medya ilişkileri bozmak için adeta ‘mikro hile’ ortamı yaratıyor diye nitelendirilebilir. Çünkü bu mecra üzerinde alınan tavırlar çiftleri parçalara ayırıyor; bilim adamları, uygulamalarla ilgili küçük hareketlerin evliliği mahvedebileceği konusunda uyarıyor.
20.01.2018 Arşiv
Usta oyuncular Vahide Perçin ile Altan Gördüm evleniyor!
Usta oyuncular Vahide Perçin ile Altan Gördüm evleniyor! Oyuncu Vahide Perçin, yollarını ayırdığı eski eşi Altan Gördüm ile birlikte yeniden aynı çatı altında olma kararı aldı.
5.01.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Evleniyorlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evleniyorlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.