Gazete Vatan Logo

Avlu yeni sezon fragmanı heyecanlandırdı! Avlu ne zaman başlayacak?

Avlu dizisinin yeni sezona ne zaman başlayacağı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Star TV'nin konusu ve oyuncularıyla oldukça beğenilen dizisi Avlu, sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor. İşte Avlu'nun fragmanı...

Avlu yeni sezon fragmanı heyecanlandırdı! Avlu ne zaman başlayacak?

Avlu dizisinin yayın tarihi henüz belli olmasa da Eylül'de Star'da olacağı açıklandı. Avlu yeni sezonda da bomba gibi bölümlerle ekrana gelecek. İşte yaşanacak olan gelişmeler...

AVLU YENİ SEZON FRAGMANI

AVLU SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Deniz, kızının sevgilisinin adını öğrendiği andan itibaren içindeki yas ve keder yerini öfke ve intikam isteğine bırakır. Artık tek isteği kızının katilini bulmak ve hak ettiği cezayı vermektir. Ama bu Deniz için hiç kolay olmayacaktır.

AVLU DİZİ KONUSU VE OYUNCULARI

Yılların sağır kaldığı adaletini kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini konu alıyor. “Avlu” özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan bu kadınların 3.sayfa haberlere yansımayan, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu'da kendi düzen ve kendi hukuklarına karşı verdikleri yaşam mücadelesini konu alıyor.
Dikkat çeken, hoş, akıllı bir kadın. Üniversiteyken, genç bir müzisyen olan Hakan’la tanışıyor. İlk görüşte âşık oluyorlar. Kısa bir süre sonra evleniyorlar ve kızları Ecem doğuyor. Koca şiddeti işte ondan sonra başlıyor.
Limon Film imzalı projenin başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı ve Ruçhan Çalışkur yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda İftarlık Gazoz, Dondurmam Kaymak gibi başarılı projelere imza atan Yüksel Aksu oturuyor.

Haberin Devamı