Evde

Evde

Son dakika evde haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan evde ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını evde haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Evde

haberleri sayfasında son dakika yaşanan evde gelişmeleri de dahil olmak üzere 34.184 evde haberi bulunmuştur. Tüm evde haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mutfak tezgahı temizliğinde en iyi yağ sökücüye 10 kat fark atıyor - Bu karışım zaten evinizde var: Kaşığın ucuyla ekleyin, neler oluyor izleyin
Mutfak tezgahı temizliğinde en iyi yağ sökücüye 10 kat fark atıyor - Bu karışım zaten evinizde var: Kaşığın ucuyla ekleyin, neler oluyor izleyin Mutfak ve tuvalet temizliği herkesin muzdarip olduğu konulardan birisidir. Daha kolay ve etkili bir temizlik yöntemi aranır. Evde bulunana iki malzemeyle yapacağınız detarjan karışımına kaşığın ucuyla eklediğinde farkı fark ediyorsunuz.
26.04.2024 Yaşam
Kadını pencereden aşağı atan avukat gülüp müzik açtı!
Kadını pencereden aşağı atan avukat gülüp müzik açtı! İstanbul'un Kadıköy İlçesinin Caferağa Mahallesi Mühürdar Caddesinde Fatma Duygu Özkan'ın Avukat Doğan Can Gündüz tarafından 4'üncü kattaki evin balkonundan atılarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı. Şüpheli Doğan Can Gündüz hakkında 'Kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.
26.04.2024 Gündem
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı dava bugün görülmeye başlandı. Banu Parlak dava için Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan Engin Polat mesleğini açıklayarak aylık ne kadar kazandığını itiraf etti. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Küflenince yenen besinler hangileri? Bir nokta bile olsa çöpe atın!
Küflenince yenen besinler hangileri? Bir nokta bile olsa çöpe atın! Her yıl dünya genelinde milyonlarca ton yiyecek çöpe atılmaktadır. Evde küflenmiş ya da rengi değişmiş yiyecekleri çöpe attığımız için kaynaklanıyor. Küflü besin konusunda hassas olanlara, " Küflenmeiş hangi besin yenir?" sorusuna yanıt aradık.
25.04.2024 Yaşam
Adana'da 3 çocuklu çift her yere bisikletle gidiyor! “Bisiklet sağlıktır, özgürlüktür. Herkese öneriyoruz”
Adana'da 3 çocuklu çift her yere bisikletle gidiyor! “Bisiklet sağlıktır, özgürlüktür. Herkese öneriyoruz” Adana'da yurt dışında gördükleri ekipmanları alarak bisikletlerinin arkasına monte eden 3 çocuklu çift, her yere bisikletle gidiyor.
24.04.2024 Adana
Çilek 150 liradan satışa sunuldu! Üretim azaldı fiyat arttı
Çilek 150 liradan satışa sunuldu! Üretim azaldı fiyat arttı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ilk çilek hasadı yapıldı. Tarladan pazara inen çileğin üretiminin az olması nedeniyle kilogramı 150 TL'den satılmaya başladı.
24.04.2024 Ekonomi
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı Adana’da eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Eşiyle görüşmemesini istediği arkadaşını mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken bulup, bacak ve kalçasından bıçakladı. Saldırgan El-Melhem, “Eşimin üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu. Memduh’u tezgahın altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım” dedi.
24.04.2024 Gündem
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu Adana’da bir kişi karısıyla yasak ilişki yaşadığını öne sürdüğü şahsı bıçakla yaraladı. Seyhan polisi tarafından yakalanan koca tutuklandı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
24.04.2024 Adana
Kozan’da uyuşturucu operasyonu
Kozan’da uyuşturucu operasyonu Adana’nın Kozan ilçesinde polisin yaptığı uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.
24.04.2024 Adana
Eşini keserle darp ederek öldürdü! Mahkeme 15 ay hapse çarptırdı
Eşini keserle darp ederek öldürdü! Mahkeme 15 ay hapse çarptırdı Antalya'da eşini keserle dövüp, boğduğu belirlenen Ercan Akdağ'a 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis ve 'eşi kasten yaralama' suçundan 15 ay hapse çarptırıldı. Sanık Akdağ,"Olay günü tartıştığımız, itiştiğimiz doğrudur ancak öldürme niyetiyle hareket etmedim" dedi.
23.04.2024 Gündem
ABD’de evde ölü bulunan sosyal medya fenomeni Adana’da defnedildi
ABD’de evde ölü bulunan sosyal medya fenomeni Adana’da defnedildi ABD'de kaldığı evde ölü bulunan 28 yaşındaki sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, memleketi Adana’da toprağa verildi.
23.04.2024 Adana
Yağmur Tektaş kimdir? Yağmur Tektaş neden öldü? ABD'de evinde ölü bulunmuştu!
Yağmur Tektaş kimdir? Yağmur Tektaş neden öldü? ABD'de evinde ölü bulunmuştu! Yağmur Taktaş'ın ölüm haberinin ardından sosyal medyada korkunç iddialar öne sürüldü. Sosyal medya fenomeni olan ve İşte Benim Stilim programında da yarışan Yağmur Taktaş Amerika Birleşik Devletleri'nde kaldığı evde ölü bulundu. Taktaş’ın ailesi, daha önce darbedilen ve dalağını kaybeden kızlarının cinayete kurban gitmiş olabileceğini iddia ederek avukatları aracılığıyla Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisinden şikayetçi oldu.
23.04.2024 Gündem
Fabl Nedir, Özellikleri Nelerdir? En Bilinen Fabl Örnekleri Nelerdir?
Fabl Nedir, Özellikleri Nelerdir? En Bilinen Fabl Örnekleri Nelerdir? Fabl ya da öykünce, ders verme amacı ile yazılan ve güldüren, güldürürken de düşündüren manzum öykülerdir. İnsanlara ait olan özellikler insan dışı bir varlık ile olaylar çerçevesinde anlatılır. 
22.04.2024 Gündem
Yağmur Taktaş evinde ölü bulundu! 'İşte Benim Stilim' yarışması ile fonemen olmuştu! 'Türkiye'ye ölüm gelir'
Yağmur Taktaş evinde ölü bulundu! 'İşte Benim Stilim' yarışması ile fonemen olmuştu! 'Türkiye'ye ölüm gelir' Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Katıldığı bir televizyon programıyla ünlenen Taktaş’ın ölümü hakkında korkç iddialar söz konusu...
22.04.2024 Adana
Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, ABD’de ölü bulundu
Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, ABD’de ölü bulundu Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Katıldığı bir televizyon programıyla ünlenen Taktaş’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için yapılan otopsinin ardından getirildiği memleketi Adana’da toprağa verildi. Taktaş'ın ailesi, kızlarının cinayete kurban gittiğini öne sürerek sevgilisinden şikayetçi oldu.
21.04.2024 Magazin
Komşusuna saldırdı! Özel harekat polisleri etkisiz hale getirdi
Komşusuna saldırdı! Özel harekat polisleri etkisiz hale getirdi İstanbul'un Fatih İlçesinin İskenderpaşa Mahallesi Feyzullah Efendi Sokak'ta üst komşusunun kapısını matkap ve balyozla açmaya çalışırken ateşe veren saldırgan, özel harekat polislerinin operasyonuyla etkisiz hale getirildi. Bu sırada, evin içinde mahsur kalan 4 kişilik aile ise itfaiye ekipleri tarafından merdiven ile kurtarıldığı açıklandı.
19.04.2024 Gündem
Evin üzerine istinat duvarı çöktü! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı
Evin üzerine istinat duvarı çöktü! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı Mardin’in Artuklu ilçesinin Yenişehir Mahallesi’nde üzerine istinat duvarı çöken 2 katlı müstakil ev, yıkılma tehlikesi nedeniyle tahliye edildi.
18.04.2024 Gündem
Kozan’da ev yangını korkuttu! Ekipler harekete geçti
Kozan’da ev yangını korkuttu! Ekipler harekete geçti Adana’nın Kozan ilçesinde yanan bir ev itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
18.04.2024 Adana
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu Banyo ve tuvalette babasından genç kıza iğrenç istismar. Gizli kamera görüntüleri rezalet gerçeği ortaya çıkardı. Ankara'da Satılmış B.'nin, fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. İşte iğrenç haberin detayları...
18.04.2024 Gündem
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi!
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi! Ankara'da fiziksel engeli nedeniyle aksayarak yürüyen kızını 4 yıl boyunca babası cinsel istismar etti. Cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sanığın kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu.
18.04.2024 Gündem
Ev sahipleri dikkat! Kiralık evde yeni dönem başladı, ilan siteleri mercek altında
Ev sahipleri dikkat! Kiralık evde yeni dönem başladı, ilan siteleri mercek altında Evini kiraya verecekleri doğrudan ilgilendiriyor. Yeni uygulama başladı. İlan siteleri mercek altına alındı. Yazlık sezonu bu yıl yeni düzenleme ile açılıyor. Konutunu turizm amaçlı kiralamak isteyenler; bulunduğu binada tüm kat maliklerinden onay almak zorunda. Bu nedenle müstakil seçeneklere ilgi daha yüksek.
18.04.2024 Ekonomi
Sadece 3 adımda yulaf sütünü evde hazırlayın - Kaynatmaya, beklemeye gerek yok
Sadece 3 adımda yulaf sütünü evde hazırlayın - Kaynatmaya, beklemeye gerek yok Eski zamanlarda market market gezerek ancak bulabildiğimiz yulaf sütü artık raflarda yerini almaya başladı. İnsan sağlığına olan yararı bilinen yulaf sütünü satın almak oldukça pahalı olabiliyor. Bu yüzden evde yulaf sütü yapmanın tarifini araştırdık.
17.04.2024 Yaşam
Meyveli sodalardaki tehlike: C vitaminiyle birleşince mide deliyor!
Meyveli sodalardaki tehlike: C vitaminiyle birleşince mide deliyor! Meyveli sodalar, havaların ısınmasıyla birlikte sık tercih edilen içeceklerin başında geliyor. Ancak bu sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. En masum haliyle raflardaki yerini alan meyveli sodaların ardında büyük tehlike yer alıyor.
17.04.2024 Yaşam
Kolejon deposunu evde hazırlayın! Çocuklara sağlıklı atıştırmalık, yetişkinlere gençlik hapı
Kolejon deposunu evde hazırlayın! Çocuklara sağlıklı atıştırmalık, yetişkinlere gençlik hapı Artık çocuklarımız için sağlıklı atıştırmalıklar bulmak o kadar da zor değil! Evde gerçek meyvelerden yapılan jelibonlar, işlenmiş ve sağlıksız şeker yüklü atıştırmalıkların yerine harika bir alternatif sunuyor. Hem de yapması da çok kolay!
16.04.2024 Yaşam
Enerji içeceğini evde hazırlayın - 4 farklı yöntemle vücudun direncini doğal yolla yükseltin
Enerji içeceğini evde hazırlayın - 4 farklı yöntemle vücudun direncini doğal yolla yükseltin Evde enerji içeceği hazırlamak kulağa nasıl geliyor? Market raflarında satılan enerji içeceklerinin riskli ve sağlıksız olduğu yönünde birçok iddia var. Bu tehlikeyi en aza indiren ve üstelik sıcak havaların kapıda olduğu şu günlerde 4 farklı enerji içeceği tarifi hazırladık.
15.04.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Evde ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki evde haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.