Ev Yangını

Ev Yangını

Son dakika ev yangını haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ev yangını ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ev yangını haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ev Yangını

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ev yangını gelişmeleri de dahil olmak üzere 540 ev yangını haberi bulunmuştur. Tüm ev yangını haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kozan’da ev yangını korkuttu! Ekipler harekete geçti
Kozan’da ev yangını korkuttu! Ekipler harekete geçti Adana’nın Kozan ilçesinde yanan bir ev itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
18.04.2024 Adana
Vücut geliştirme şampiyonu evini ateşe verdi
Vücut geliştirme şampiyonu evini ateşe verdi Avcılar’da psikolojik sıkıntılar yaşanan vücut geliştirme şampiyonu Onur Genç, annesi ile birlikte yaşadığı evi ateşe verdi. Kapıyı kilitledikten sonra yanan eşyaları balkondan atan adam, polis ekiplerinin koluna taktığı ilk kelepçeyi kırdıktan sonra güçlükle durdurulabildi.
14.04.2023 Haber
Zonguldak'ta ev yangını! 15 öğrenci dumandan etkilendi
Zonguldak'ta ev yangını! 15 öğrenci dumandan etkilendi Zonguldak’ta, öğrencilerin yaşadığı 5 katlı binanın 3’üncü katındaki evde yangın çıktı. Binada bulunanlar, itfaiye ekiplerince kurtarılırken, dumandan etkilenen 15 öğrenci hastanede tedaviye alındı.
18.11.2022 Yaşam
Yangında balkondan atlayan kadını havada yakaladı
Yangında balkondan atlayan kadını havada yakaladı  Niğde’de bir evde çıkan yangında balkondan atlayan kadını, alt komşusu havada tuttu. O anlar kameralarca kaydedildi.
29.06.2022 Haber
Çakmakla oynayan çocuk evi yaktı
Çakmakla oynayan çocuk evi yaktı Sultangazi'de ablası uyuduğu sırada çakmakla oynayan 5 yaşındaki çocuğun, yangına neden olduğu iddia edildi. Yangında evde mahsur kalan abla-kardeş itfaiye ekiplerince kurtarıldı
25.11.2021 Gündem
Denizli'de ev yangını: 1 kişi zehirlenerek hayatını kaybetti
Denizli'de ev yangını: 1 kişi zehirlenerek hayatını kaybetti Denizli’nin Tavas ilçesinde çıkan ev yangınında dumandan zehirlenen kişi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden kişinin yangına müdahale etmek için eve girdiği öğrenildi.
23.10.2021 Yaşam
Bursa'da korku dolu anlar... 12 kişi mahsur kaldı
Bursa'da korku dolu anlar... 12 kişi mahsur kaldı Bursa 4 katlı bir apartmanın bodrum katında çıkan yangında binada mahsur kalan 1'i bebek, 12 kişi itfaiye ekipleri tarafından sepetli araçla kurtarıldı.
20.06.2021 Yaşam
İzmir'de ev yangını: 1 ölü, 1 yaralı
İzmir'de ev yangını: 1 ölü, 1 yaralı İzmir'in Bornova ilçesinde, bir apartmanın 3'üncü katında çıkan yangında evde mahsur kalan 2 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Sevgi Uludağ (27), hayatını kaybetti.
24.01.2021 Yaşam
Son dakika | Niğde'de yangın faciası! Çok sayıda ölü var...
Son dakika | Niğde'de yangın faciası! Çok sayıda ölü var... Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Hacıbekirli köyünde bir evde çıkan yangında 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
14.01.2020 Gündem
Tek katlı ev yandı, aile evsiz kaldı
Tek katlı ev yandı, aile evsiz kaldı Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde, tek katlı ev tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. Yangın sırasında evde bulunan 4 kişilik Kartal ailesi, son anda dışarı çıkarak kurtuldu.
9.12.2019 Yaşam
Evinin yandığını gören anne sinir krizi geçirdi
Evinin yandığını gören anne sinir krizi geçirdi Antalya’da evi yanan 2 çocuk annesi kadın, küle dönen odayı görünce sinir krizi geçirdi. Evinin daha önce 4 kez kundaklandığını ileri süren kadın, “Bile bile yakıyorlar. Bu evde 2 çocuğumla yaşıyorum. Benim kime zararım var?” diyerek gözyaşı döktü.
8.12.2019 Yaşam
Evi yanan 3 çocuk annesi gözyaşlarına boğuldu
Evi yanan 3 çocuk annesi gözyaşlarına boğuldu Adana'da elektrik kontağından çıkan yangında, kirada oturduğu evin eşyaları kül olan 3 çocuk annesi Hacer Demirel (26), gözyaşı dökerek, “Eşyaları nasıl yapacağız, bu evi nasıl onaracağız bilmiyorum" diye yardım istedi.
25.11.2019 Yaşam
Bayburt’ta facia! 3 kişi hayatını kaybetti
Bayburt’ta facia! 3 kişi hayatını kaybetti Bayburt merkeze 17 kilometre mesafedeki Maden köyünde 2 katlı evde çıkan yangında 2’si çocuk 1'i engelli vatandaş olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti.
21.11.2019 Yaşam
Tek katlı evde çıkan yangın paniğe neden oldu
Tek katlı evde çıkan yangın paniğe neden oldu Kocaeli’nin Gebze ilçesinde tek katlı bir evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
21.11.2019 Yaşam
Gaziosmanpaşa'da ev yangını
Gaziosmanpaşa'da ev yangını Gaziosmanpaşa'da 4 katlı bir binanın en üst katında bulunan daire çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale geldi.
15.11.2019 Yaşam
Giresun’da ev yangını: 2 ölü
Giresun’da ev yangını: 2 ölü Giresun’un Yağlıdere ilçesine bağlı Üçtepeler beldesinde çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti.
27.10.2019 Yaşam
İzmir'de ev yangını
İzmir'de ev yangını İzmir'in Ödemiş ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangın hasara yol açtı.
2.10.2019 Yaşam
Fatsa’da ev yangını: 1 yaralı
Fatsa’da ev yangını: 1 yaralı Ordu’nun Fatsa ilçesinde çıkan ev yangınında bir kişi yaralandı.
28.03.2019 Yaşam
Karabük'te ev yangını!
Karabük'te ev yangını! Safranbolu'da çıkan yangında, 3 ev kullanılamaz hale geldi.
12.07.2018 Yaşam
Denizli'de ev yangını
Denizli'de ev yangını Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir evde çıkan yangın hasara neden oldu.
5.05.2018 Gündem
Güzelköy’de ev yangını
Güzelköy’de ev yangını Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Bozüyük Mahallesinde çıkan yangında eski ahşap ev yandı. Yangına müdahale eden Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Yatağan Grup ekipleri, alevlerin çevre evlere sıçramadan kontrol altına aldı.
4.04.2018 Yaşam
Batman'da ev yangını: 1 ölü
Batman'da ev yangını: 1 ölü Batman'ın Kozluk ilçesinde evde bir çocuk hayatını kaybetti.
25.03.2018 Yaşam
Bursa'da atölye ve ev yangını
Bursa'da atölye ve ev yangını Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde çıkan yangında kereste fabrikası ve yanındaki ev kullanılamaz hale geldi.
3.03.2018 Yaşam
Aydın'da ev yangını: 1 ölü
Aydın'da ev yangını: 1 ölü Aydın'ın Çine ilçesinde evde çıkan yangında dumandan etkilenen 81 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi.
16.02.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ev Yangını ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ev yangını haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.