Ev Ödevi

Ev Ödevi

Son dakika ev ödevi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ev ödevi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ev ödevi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ev Ödevi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ev ödevi gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 ev ödevi haberi bulunmuştur. Tüm ev ödevi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öğrenciler işin kolay yolunu buldu! İşte internetten ödev yaptırmanın ücreti
Öğrenciler işin kolay yolunu buldu! İşte internetten ödev yaptırmanın ücreti Öğretmenlerin verdiği ödevler, makaleler, tezler yeni bir iş kolunun doğmasını sağladı. Üşengeç öğrenciler hizmet sağlayıcı sitelerde para karşılığı ödevlerini başkalarına yaptırmaya başladı. Popüler e-ticaret sitelerinde birçok ilan bulunurken bir ödevin maliyeti ise bin 500 TL’yi bulabiliyor.
7.04.2022 Gündem
Yarıyıl tatili başlıyor! Milyonlarca öğrenci karne alacak, saatler erkene çekildi
Yarıyıl tatili başlıyor! Milyonlarca öğrenci karne alacak, saatler erkene çekildi Türkiye'de milyonlarca öğrenci bugün karne alacak. 2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci dönemi bugün sona erecek. Yarıyıl tatili başlıyor. Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 18 milyon öğrenci, bugün yarıyıl tatiline çıkacak. İstanbul Valiliği ise, öğrencilerin olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için karnelerin dağıtım saatlerinin erkene çekildiğini duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yarıyıl tatilinin uzatılıp uzatılmayacağına ilişkin son dakika açıklaması yaptı. Öte yandan notları iyi olanlar tatile keyifli girecek ancak içlerinde düşük notları olduğu için mutsuz olanlar da bulunacak. Peki, dersleri iyi olanlar tüm tatili dinlenerek mi geçirecekler ya da kötü olanlar sadece ders mi çalışacaklar? İyi karnenin ödülü ne olmalı, karnesi kötü olana nasıl yaklaşmalı? İşte Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamalar ve uzmanlardan karnelerle çocuk-ebeveyn iletişimi uyarıları...
22.01.2022 Eğitim
Bakan Gül: Yargının, yargısız infazını asla kabul etmiyoruz
Bakan Gül: Yargının, yargısız infazını asla kabul etmiyoruz Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Hepimizin müşterek duygularına, ortak vicdanına hitap eden olayların soruşturma veya davalarını, bağımsız ve tarafsız yargıyı yıpratma kampanyasına dönüştürme girişimlerini asla kabul etmeyiz." dedi.
20.09.2021 Siyaset
15 yaşına dek kıyamet günü tarikatı tarafından büyütüldü!
15 yaşına dek kıyamet günü tarikatı tarafından büyütüldü! Ben Shenton, hayatının ilk 15 yılını, yakında dünyanın sonunun geleceğini düşünen bir kıyamet günü tarikatında geçirdi. Dünyanın sonu gelmedi ama bir gün polis geldi ve Shenton'ı yeni ve hiç tanımadığı bir dünyaya, gerçek dünyaya attı.
21.08.2019 Dünya
Bakan Pakdemirli'den flaş açıklama! Ödemeler bugün yapılacak
Bakan Pakdemirli'den flaş açıklama! Ödemeler bugün yapılacak Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, çiftçilere tarımsal destek ödemeleriyle ilgili "Çiftçilere müjde vermek istiyorum. Bugün itibarıyla başta organik tarıma destek olmak üzere yarım trilyonluk, 490 milyon TL'lik destekleme ödemelerini yapmaya başlıyoruz. Ödemeler bugün saat 18.00'den itibaren çiftçilerin hesabına aktarılacak" dedi.
23.11.2018 Ekonomi
Artık öğrencilere ev ödevi verilmeyecek
Artık öğrencilere ev ödevi verilmeyecek Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, bundan sonra hiçbir öğretmenin öğrencisine ev ödevi vermeyeceğini belirterek, "Öğrencilerimizin dikkatlerini daha çok derse yoğunlaştırmalarını, konuyu derste öğrenmelerini istiyoruz." dedi.
20.06.2018 Eğitim
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren flaş 'ev ödevi' açıklaması
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren flaş 'ev ödevi' açıklaması Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Bundan sonra hiçbir öğretmenimiz, öğrencisine ev ödevi vermeyecektir. Öğrencilerimizin dikkatlerini daha çok derse yoğunlaştırmalarını, konuyu derste öğrenmelerini istiyoruz. İnanıyoruz ki çocuklarımız da okulda, sınıfta öğrendiklerini eve gittiklerinde tekrarlayacaklar, öğrendiklerini daha da pekiştireceklerdir. Bundan sonra ezber olmayacak, eski dershane eğitim usulleri tekrar edilmeyecek. Tam gün eğitime geçen okullarımızda öğle yemeklerini Bakanlık olarak biz karşılayacağız" dedi.
20.06.2018 Gündem
Youtube derslere en büyük engel
Youtube derslere en büyük engel Yapılan bir araştırmaya göre Youtube, öğrencilerin dikkatini televizyondan daha fazla dağıtıyor
24.02.2018 Yaşam
ABİDE’de sonuclar PISA’dan daha iyi
ABİDE’de sonuclar PISA’dan daha iyi Milli Eğitim Bakanlığı 81 ilde 38 bin 8’inci sınıf öğrencisiyle uluslararası eğitim ölçeği PISA’ya alternatif sınav yaptı. 51 soru sorulan öğrencilerin Türkçe ve sosyalde ortalamaları PISA’dan daha iyi çıktı. Matematik ve Fen Bilgisi’nde ise yine kötü... ABİDE için Mart 2018’de yeni sınav yapılacak
30.11.2017 Eğitim
Ödev veren öğretmeni hapse atacak
Ödev veren öğretmeni hapse atacak Filipinler lideri Duterte, öğrencilerine ev ödevi veren öğretmenlerin hapse atılmasını öngören bir kararnameye imza attı
29.09.2017 Dünya
Tudor’un raporu basına sızdı! Şok bilgiler…
Tudor’un raporu basına sızdı! Şok bilgiler… Kasımpaşa maçının ardından Galatasaray'da olağanüstü günler yaşanıyor.
10.05.2017 Galatasaray
Havalimanı krokisiyle plan yapmışlar!
Havalimanı krokisiyle plan yapmışlar! Darbenin İstanbul’daki beyin takımınının havalimanı krokisi üzerinde ev ödevi yapar gibi çalıştıkları, kaçan Albay Kaya’nın bir eri soyup üniformasını giydiği gibi çarpıcı detaylar yer aldı.
29.09.2021 Gündem
Öğrencilere  sömestir müjdesi!
Öğrencilere sömestir müjdesi! Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, sömestir tatilinde öğrencilere ev ödevi verilmemesini, öğrencinin kendini geliştirecek alanlara teşvik edilmesini istedi
29.09.2021 Gündem
AK Parti'den CHP'li vekile 'İzmir' tepkisi
AK Parti'den CHP'li vekile 'İzmir' tepkisi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit'in "Biz Avrupalı olmaya hazırız. Biz bazen diyoruz ki 'gerekirse İzmir ayrılsın', yani biz istemeyiz, bu şartlarda bunlarla yaşamayı" sözlerine ilişkin, "Karış karış zorluk, yokluk içinde kazanılan vatanımız bir bütündür. Yiğit'in açıklamaları bu anlamda İzmir'imiz için kabul edilemez." dedi.
29.09.2021 Gündem
Hafta sonu ödevine isyan!
Hafta sonu ödevine isyan! İspanya’da Öğrenci Velileri Dernekleri Konfederasyonu (CEAPA), öğretmenlerin öğrencilere ev ödevi vermemeleri için eylem yapılması kararı aldı...
17.06.2021 Dünya
İspanya'da ev ödevi grevi!
İspanya'da ev ödevi grevi! Guardian gazetesinin haberine göre İspanya'da veliler çocuklarının ev ödevi yükü nedeniyle greve gitmeye hazırlanıyor.
17.06.2021 Dünya
Çok az kişi çalışınca para biriktirilmiyor
Çok az kişi çalışınca para biriktirilmiyor Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Türkiye’de çalışma çağındaki nüfusun çok azının çalıştığını belirterek, “Bağımlı nüfus oranımız çok yüksek. Bu da tasarrufu sınırlıyor” dedi.
29.09.2021 Gündem
‘Hilafetin yavruları’
‘Hilafetin yavruları’ IŞİD geçen yıl Rakka’da çocuk intihar bombacıları yetiştirmek için Cubs of the Caliphate (Hilafetin Yavruları) adı altında özel bir birlik kurmuş, 5 yaşından 15 yaşına kadar çocuk savaşçıları El Furkan Enstitüsü adındaki bir merkezde eğitmeye başlamıştı...
29.09.2021 Gündem
Vizeyi 46’ya bağladı
Vizeyi 46’ya bağladı Avrupa Komisyonu İlerleme Raporu’na göre, AB tarafından vizelerin kaldırılması için Türkiye’yi 46 maddelik ev ödevi bekliyor. Koşullar yoğunlukla, ‘göç yönetimi’ ve ‘geri kabul’ başlıkları altında toplanıyor.
7.03.2016 Ekonomi
Artık tatillerde ödev yok
Artık tatillerde ödev yok Yarıyıl tatilinde ödev verilmemesini isteyen bakanlık bu uygulamayı genişletiyor. Müsteşar Yardımcısı Ateş, “Ödev vermeyelim, boş mu dursunlar eleştirileri geldi. Ödev altında ezmeyelim” dedi
3.02.2016 Eğitim
17 milyon öğrenciyi sevindirecek gelişme!
17 milyon öğrenciyi sevindirecek gelişme! MEB, yarıyıl tatilinde başlattığı ödev uygulamasını eğitim döneminde de devam ettirecek.
3.02.2016 Yaşam
Hat sanatı ABD'de krize neden oldu
Hat sanatı ABD'de krize neden oldu ABD'nin başkenti Washington yakınlarında bulunan Virginia eyaletindeki bir okulda, bir öğretmen tarafından öğrencilere hat sanatı çiziminin ev ödevi olarak verilmesi sonrasında, velilerden gelen tepki ve tehditler üzerine, okulda eğitime bir gün ara verildi.
19.12.2015 Dünya
Gününü oturarak geçirenlerde ölüm riski daha fazla!
Gününü oturarak geçirenlerde ölüm riski daha fazla! Teknolojinin getirdiği kolaylıklar, hayatımızdan çıkmayan televizyon ve internet, daha az hareket etmemize neden oluyor...
17.12.2015 Sağlık
İş dünyası ve çalışma hayatı temsilcileri Çankaya Köşkü'nde
İş dünyası ve çalışma hayatı temsilcileri Çankaya Köşkü'nde Başbakan Ahmet Davutoğlu, "1 Kasım seçimleri kesinlikle tek parti iktidarının oluşması nedeniyle bizde bir rehavet oluşturmamıştır. Aksine sorumluluğumuzu artırmış, üstlendiğimiz sorumluluğun gereği olacak olan çalışma tempomuzun da artmasını gerekli kılmıştır" dedi.
29.09.2021 Gündem
Başbakan canlı yayında müjdeyi verdi
Başbakan canlı yayında müjdeyi verdi Başbakan Ahmet Davutoğlu, hükümet programını açıkladıktan ve Mecliste okuduktan sonra, 3-6 aylık ve 1 yıllık uygulama programını ortaya çıkaran deklarasyonla yeni programla ortaya çıkacaklarını, yapısal, ekonomik ve siyasal reformların şart olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ev Ödevi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ev ödevi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.