Ev İlanı

Ev İlanı

Son dakika ev ilanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ev ilanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ev ilanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ev İlanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ev ilanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 236 ev ilanı haberi bulunmuştur. Tüm ev ilanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaparo dolandırıcıları kiracıları hedef alıyor! IBAN'a para göndermeyen evi tutamıyor
Kaparo dolandırıcıları kiracıları hedef alıyor! IBAN'a para göndermeyen evi tutamıyor Dolandırıcıların yeni kullandığı bir yöntemlerden biri olan kaparo dolandırıcılığının son mağdurları kiracılar oldu. Bir emlakçı üzerinden ünlü bir emlak sitesine sahte ev ilanı veren dolandırıcılar, “Evi tutmak istiyorsanız, kaparo göndermelisiniz” diyerek, çok sayıda kiracıyı dolandırdı. Savcılık şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.
23.04.2024 Ekonomi
Hisse tapulu ev satışlarına dikkat! Uzmanlardan kritik uyarı: Fiyatlar cazip görünsede büyük risk var
Hisse tapulu ev satışlarına dikkat! Uzmanlardan kritik uyarı: Fiyatlar cazip görünsede büyük risk var Hisse tapulu ev ilanlarında son günlerde arttı. ‘2+1 ev 26 metrekare hisse’, ‘3+1 daire 18 metrekare hisse’, ya da ‘hissesi yüksek ev’ şeklinde pazarlanan yerlerde aslında vatandaşa arsadan pay satılıyor. Zamanında ruhsat dahi alınmadan yapılan 30-40 yıllık bu tip konutlar için uzmanlar uyarıyor: Fiyatlar normal bir daireye kıyasla cazip görünse de riskler var.
10.08.2023 Ekonomi
Kiralık evde yeni dönem! Fiyatların artacağı tarih de açıklandı
Kiralık evde yeni dönem! Fiyatların artacağı tarih de açıklandı Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! Kiralık evde yeni dönem resmen başladı. Her şey değişti, piyasa tersine döndü. İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, ev sahiplerinin kiracı tercihlerinin değiştiğini belirterek, "Eskiden ev sahipleri öğrencilere, bekara ev vermezlerdi. Şimdi ise üniversitede son sınıf ya da 3'üncü sınıf öğrencileri tercih ediliyor” dedi. Akgün, bunun nedenini de açıkladı.
6.08.2023 Ekonomi
Kiralık ev arayanlara sahte ilan tuzağı! Yüzlerce kaparo mağduru var
Kiralık ev arayanlara sahte ilan tuzağı! Yüzlerce kaparo mağduru var Sahte ilanlarla ev kiralamak isteyenleri hedef alan dolandırıcılar, yüzlerce kişiyi mağdur ediyor. Avukat Abdulsamet Çeker, “Sadece ilandaki uygunluğa kanarak görmeden bir kaparo bedeli ödenmemesi gerekiyor” dedi.
28.07.2023 Yaşam
Sahte savcıdan kiralık sahte ev! Akılalmaz yöntem böyle deşifre oldu
Sahte savcıdan kiralık sahte ev! Akılalmaz yöntem böyle deşifre oldu Akılalmaz dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Telefonla aradığı emlakçıya kendisini cumhuriyet savcısı olarak tanıttı, kiralık ev ilanı girdirdi. Hem emlakçı hem de müşterisi son anda tuzağa düşmekten kurtuldu. İlk kez böyle bir olay ile karşı karşıya kaldığını söyleyen Emlakçı ise “Hiç kimseye daireyi gezmeden, görmeden, sözleşme imzalamadan, telefonda kapora vermeyin ya da anlaşma yapmayın” uyarısında bulundu.
5.07.2023 Yaşam
Evini satılığa çıkardı, verdiği ilan nedeniyle davalık oldu! Komşuları o yazıyı görünce mahkeme koştu
Evini satılığa çıkardı, verdiği ilan nedeniyle davalık oldu! Komşuları o yazıyı görünce mahkeme koştu Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Özge Şeber (35), oturduğu sitede komşularının yaptığı gürültüden rahatsız olduğunu belirterek, 'Satılık. Alt kattaki kötü insanlardan dolayı daha kötü insanlara satılıktır' yazısı asarak dairesini satışa çıkardı. Şeber'in alt katta oturan, yazıya çok üzüldüğünü, psikolojik olarak çok etkilendiğini belirten komşusu Arzu Korkmaz, başvurduğu mahkeme kararıyla yazıyı kaldırttı. Korkmaz, “Bundan sonra ben davamın peşindeyim, kesinlikle pes etmeyeceğim. Maddi ve manevi tazminatlarımı açacağım” dedi.
11.06.2023 Yaşam
İnternetten ev kiralarken dikkat! Akılalmaz tuzak ortaya çıktı
İnternetten ev kiralarken dikkat! Akılalmaz tuzak ortaya çıktı Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı! Bu kez ev kiralamak isteyenleri tuzağa düşürdüler. İnternet sitesi üzerinden kiralık ev ilanı veren 3 şahıs, aynı evi farklı müşterilere kiraladıktan sonra ortadan kayboldu. Ortaya attıkları yalanla müşterileri günlerce oyalayan fırsatçıların, oyunu mağdurlar tarafından böyle fark edildi.
24.03.2023 Yaşam
Sahte kiralık ev ilanıyla kanser hastası depremzedeyi dolandırmışlar
Sahte kiralık ev ilanıyla kanser hastası depremzedeyi dolandırmışlar Ankara'da sahte kiralık ev ilanı ile deprem bölgesinden gelen 2 afetzede aileyi dolandıran emlakçı baba ve 2 oğlu, polis operasyonuyla gözaltına alındı. 30 bin lira dolandırılan kanser hastası depremzede Yeliz Güzel (38), "1,5 yıldır meme kanseri ile mücadele ediyorum. Kanser olduğumda emlakçının dolandırdığı kadar üzülmemiştim. İnsanlık ölmüş" dedi.
10.03.2023 Haber
Sahte kiralık ev ilanıyla kanser hastası depremzedeyi dolandırdılar
Sahte kiralık ev ilanıyla kanser hastası depremzedeyi dolandırdılar Ankara'da sahte kiralık ev ilanı ile deprem bölgesinden gelen 2 afetzede aileyi dolandıran emlakçı baba ve 2 oğlu, polis operasyonuyla gözaltına alındı. 30 bin lira dolandırılan kanser hastası depremzede Yeliz Güzeli ‘insanlık ölmüş’ diyerek başından geçenleri anlattı.
10.03.2023 Yaşam
Ev sahipleri artık kiralık daire için kredi notu istiyor!  Kredi Notu nedir, nasıl yükseltilir? Kredi Notu nasıl öğrenilir?
Ev sahipleri artık kiralık daire için kredi notu istiyor! Kredi Notu nedir, nasıl yükseltilir? Kredi Notu nasıl öğrenilir? Ev kiralamada şartlar tamamen değişiyor. Fahiş kira artışları yüzünden bütçeye uygun ev bulmak her geçen gün zorlaşırken ev sahiplerinin kiralamada, ev arayanlardan istedikleri şartlara bir yenisi daha ekleniyor. Kiralık daire ilanlarında bekar ya da evli gibi yasak olan ayrımcılıklara ek, kefil şartları, memur olup olmama durumunun yanında bir de Findeks kredi notu şartı ortaya çıktı. Sosyal medyada gündem olan Findeks Kiredi Notu isteyen kiralık ev ilanı sonrasında bu raporun ne olduğu araştırılıyor. Peki, ! Findeks Kredi Notu nedir? Findeks risk raporu nasıl alınır? Findeks Kredi Notu nasıl yükseltilir? Findeks Kredi Notu sorgulama nereden yapılır? İşte Findeks Kredi Notu öğrenme ekranı!
22.12.2022 Ekonomi
Ev kiralamada yeni dönem! Fiyatlar uçuşa geçti, öğrencilere uyarılar art arda geldi
Ev kiralamada yeni dönem! Fiyatlar uçuşa geçti, öğrencilere uyarılar art arda geldi ÖSYM’nin tercih sonuçlarını açıklaması ile milyonlarca öğrenci uygun fiyata kiralık ev ve yurt araştırmaya başladı. Uzmanlar, bu süreçte fiyatlarda herhangi bir düşüşün olmayacağını ifade ederek, öğrenciler arasında oda kiralama döneminin iyice yayıldığını belirtti. Yeni alışkanlığın aidat ve faturalarda bir dizi krizi de beraberinde getirebileceği uyarısında bulunan uzmanlar, fahiş fiyatların nasıl düşürülebileceğine ilişkin önemli tespitlerde bulundu. Öğrencilere rehber olacak tavsiyeler ve kira fiyatlarındaki son gelişmeler haberimizde...
9.09.2022 Ekonomi
Ev, dükkan sahibi milyonları ilgilendiriyor! Ve yasaklanıyor! İnternetten ilan verenler...
Ev, dükkan sahibi milyonları ilgilendiriyor! Ve yasaklanıyor! İnternetten ilan verenler... Ev-dükkan sahibi milyonları ilgilendiriyor! Ev-dükkan sahibi olanlara yasak geliyor. İnternetten ilan veren milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Artık internetten ev-dükkan satışı verirken zorunu olacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı, 0.89 ve 0.99 faizli kredi açıklamasının ardından konutta bir gecede yüz binlerce lira zam yapan 65 bin fırsatçı tespit ederken, kira gelirleri ve fiyatlarına yönelik incelemeleri de derinleştirdi. Ev-dükkan alım satımı, tapu harcı ödemeleri, düşük bedel göstermekten kaynaklı vergi kaybı, düşük ekspertiz başta olmak üzere tapu işlemlerini mercek altına alındı. İncelemelerde kredi tutarıyla konut satış bedeli arasında 40 kata ulaşan farklar belirlendi. Öte yandan bakanlık internet sitelerinden bilgi alınmasına ilişkin ayrıntıları tebliğle duyuracak. Bu düzenlemeyle menkul ve gayrimenkullerin satışı veya kiralanması için internet sitelerine verilen ilanlara ilişkin bu sitelerden kapsamlı bilgi alınacak.
27.05.2022 Ekonomi
Ev alacaklara müjde! Bankalar harekete geçti, düşük faizli kredi ve...
Ev alacaklara müjde! Bankalar harekete geçti, düşük faizli kredi ve... Ev alacaklara müjde. Resmen başladı. Düşük faizli kredi fırsatı devreye girdi. Bankalar harekete geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği 'Konut Finansman Paketi' içinde bulunan 0,99 faiz oranı ile verilecek 'İlk Evim' seçeneği için kamu bankaları harekete geçti. İşte ilk evini alacaklara büyük kolaylık sağlayacak kredi paketinin şartları ve ayrıntıları...
25.05.2022 Ekonomi
Öyle bir ilan verdi ki gören aradı! 'Komşu olmak ister misiniz?'
Öyle bir ilan verdi ki gören aradı! 'Komşu olmak ister misiniz?' Adana’nın Kozan ilçesinde bir gencin "Kozan Kaymakamına komşu olmak ister misiniz" diyerek bir internet sitesine verdiği kiralık ev ilanını, 1 günde 500 kişi gördü, çok sayıda kişi aradı.
15.02.2022 Yaşam
Bekara ev kiralamayan ev sahibine ceza var mı? Ayrımcılık yasağı ihlali nedir?
Bekara ev kiralamayan ev sahibine ceza var mı? Ayrımcılık yasağı ihlali nedir? Son yıllarda sık sık gündeme gelen, ev sahiplerinin bekara ev vermeme durumu bu sefer mahkemeye taşındı. Bekar ve erkek olduğu için ev kiralayamayan kişinin Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu’na (TİHEK) yaptığı başvuru değerlendirildi. TİHEK, ayrımcılık yasağının ihlal edildiğine karar verdi. Peki, Bekara ev kiralamayan ev sahibine ceza var mı? Ayrımcılık yasağı ihlali nedir? Bekara ev vermeyen ev sahibi ne kadar ceza alır? İşte detaylar…
2.12.2021 Gündem
5 yaşındaki kız çocuğuna iğrenç istismar! 10 yıl hapis cezası verildi
5 yaşındaki kız çocuğuna iğrenç istismar! 10 yıl hapis cezası verildi Kayseri’de Ü.Ü. (5) isimli kız çocuğunu parkta oyun oynadığı sırada bir binaya götürerek cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan O.K. (40), 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
11.08.2021 Gündem
İnternette gördüğü konteyner ev ilanı pahalıya patladı! 12 bin TL'si gitti...
İnternette gördüğü konteyner ev ilanı pahalıya patladı! 12 bin TL'si gitti... Çanakkale'nin Biga ilçesinde mobilya üreticisi Anıl Akkurt, internette ilanını gördüğü bir konteyner evi beğendi, 12 bin TL'ye anlaştı. Kendisine gönderilen hesap numarasına belirtilen parayı yatıran Akkurt, mesajlarına cevap gelmeyince dolandırıldığını anladı. "Numaramı da engellemişler" diyen Akkurt, dolandırıldığı iddiasıyla şikayetçi oldu.
3.02.2021 Gündem
Konut hayali kuranlar dikkat! Bu oyuna sakın gelmeyin...
Konut hayali kuranlar dikkat! Bu oyuna sakın gelmeyin... Bazı emlak ofislerinin e-ticaret platformlarında gerçeği yansıtmayan ve düşük fiyatlı ev ilanı vererek müşterileri aldattığını belirten tüketici dernekleri ve sektör yetkilileri, konut almak isteyenleri "resmi olarak emlak danışmanı vasfı da taşımayan" bu kişilere dolandırılmaması konusunda uyardı.
6.03.2020 Ekonomi
İstanbul depremi ev ilanlarını da değiştirdi!
İstanbul depremi ev ilanlarını da değiştirdi! İstanbul’da geçtiğimiz hafta 5.8 şiddetinde yaşanan depremin ardından özellikle eski evlerde yaşayanlar yeni ev arayışına girdi. Emlak sektörü hareketlendi, son günlerde "depreme dayanıklı ev", "yeni bina", "deprem yönetmeliğine uygun ev" gibi ilanlar öne çıktı. Fakat bu durum özellikle kiralık ev fiyatlarını uçurdu. Deprem korkusuyla ev arayan vatandaşlar, fiyatların yüksek olmasından şikâyet etti.
5.10.2019 Gündem
Yeni evlenen çiftlere kiralık ev tuzağı
Yeni evlenen çiftlere kiralık ev tuzağı Adana'da, yeni evlenen çiftleri, kendilerine ait olmayan evleri internet üzerinden "kiralık ev" ilanı vererek 15 bin 500 lira dolandıran 3 kişi tutuklandı...
19.08.2015 Yaşam
‘Çıplak şantaj’da hemşireye hapis
‘Çıplak şantaj’da hemşireye hapis İki kız kardeş çırılçıplak soydukları işadamına sözlüleri olduğunu iddia edilen kişilerin yardımıyla 102 bin TL’lik senet imzalattı...
11.05.2015 Yaşam
İlişkimize üçüncü arıyoruz
İlişkimize üçüncü arıyoruz Yardımlaşma için bir araya gelen platformda Türkiye'den ilginç ilan
28.10.2013 Yaşam
27 bin liraya ev, 10 bin liraya arsa!
27 bin liraya ev, 10 bin liraya arsa! 2009 krizinin etkileri bankaların elindeki gayrimenkulleri iki yılda yüzde 109 artırdı...
12.03.2012 Ekonomi
650 bin konut satılık
650 bin konut satılık Küresel kriz otomotivden sonra gayrimenkulü vurdu
6.02.2009 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ev İlanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ev ilanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.