Eski Sevgili Dehşeti

Eski Sevgili Dehşeti

Son dakika eski sevgili dehşeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eski sevgili dehşeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eski sevgili dehşeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eski Sevgili Dehşeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eski sevgili dehşeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 eski sevgili dehşeti haberi bulunmuştur. Tüm eski sevgili dehşeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kafa attı vücudunda sigara söndürdü! Eski sevgili dehşeti kan dondurdu
Kafa attı vücudunda sigara söndürdü! Eski sevgili dehşeti kan dondurdu Bursa'da, eğlence merkezinde gördüğü eski sevgilisi Sibel Kahraman'ı (34) zorla dışarı çıkarıp bindirdiği otomobilinde, yüzüne attığı 9 kafa darbesiyle yaralayan tutuklu sanık İrfan Şahin'in (51), 9 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Suçlamaları reddeden Şahin, Kahraman'ın, evine girerken düştüğünü iddia etti. Kahraman ise eski sevgilisinin daha önce de şiddet uyguladığını ve vücudunda sigara söndürdüğünü söyledi.
22.01.2024 Gündem
Pendik’te eski sevgili dehşeti: Sokak ortasında darp etti
Pendik’te eski sevgili dehşeti: Sokak ortasında darp etti Pendik’te kendisinden ayrılan sevgilisiyle karşılan şahıs mahalleyi birbirine kattı. Eski sevgilisini sokak ortasında tekme tokat dövdü. Çevredekilerin olayı film izler gibi seyretmedi dikkat çekti. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde genç kız arabanın arkasına saklanmaya çalışıyor. Genç kızı gören şahıs saçlarından tutarak yüzüne tokatlar atıyor. Diziyle genç kızın karnına vuruyor. Çevredekiler ise film izler gibi izliyor.
28.04.2023 Haber
Yeni evli çifte eski sevgili dehşeti! Düğün hediyesi damadın sonu oldu
Yeni evli çifte eski sevgili dehşeti! Düğün hediyesi damadın sonu oldu Yeni evli çifte gönderilen düğün hediyesi damadın ve kardeşinin sonu oldu. Düğün hediyesi olarak getirilen sinema sistemine yerleştirilen patlayıcıların infilak etmesi sonucu 4 kişi yaralanırken ev de kullanılamaz hale geldi.
5.04.2023 Dünya
Silivri'de eski sevgili dehşeti: 4'ü ağır 5 yaralı
Silivri'de eski sevgili dehşeti: 4'ü ağır 5 yaralı Silivri'de Murat Özay, eski sevgilisinin başka birisiyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle dehşet saçtı. Saldırgan açtığı ateş sonrası 2 kadın toplam 5 kişiyi silahla yaraladı. Saldırganın eski sevgilisi ve arkadaşını çocuklarının yanında sokak ortasında vurduğu anlar kameralara yansıdı.
15.03.2023 Yaşam
Sokak ortasında eski sevgili dehşeti! 'Bu işin sonunda seni öldüreceğim'
Sokak ortasında eski sevgili dehşeti! 'Bu işin sonunda seni öldüreceğim' Ankara'da üniversite öğrencisi Aydan D. (24), uzaklaştırma kararı aldırdığı eski erkek arkadaşı M.E.G. (24) tarafından sokak ortasında darbedildi. Burnu kırılan ve şikayetçi olan Aydan D. "Son gece dahi 'bu işin sonunda seni öldüreceğim haberin olsun' dedi. Ölümle tehdit eden bir insan var karşımda. Ben bunun bir an önce son bulmasını istiyorum; çünkü bu panikle yaşamak istemiyorum" dedi.
6.10.2022 Yaşam
Mide bulandıran olay! Yıllar sonra yanına gelen kızına içki içirip istismarda bulundu
Mide bulandıran olay! Yıllar sonra yanına gelen kızına içki içirip istismarda bulundu Bursa'da M.S.'nin. (43), kızı Z.S.’ye (20) içki içirip, cinsel istismarda bulunmak suçlamasıyla 2 yıldır tutuksuz yargılanığı davada karar çıktı. M.S. ile kızı arasında geçen telefon görüşme kayıtları ve mesajlaşmaların yer aldığı bilirkişi raporunu dikkate alan mahkeme heyeti, suçunu sabit gördüğü babayı, 'nitelikli cinsel istismar' suçundan 12 yıl hapis cezasına çarptırıp, tutuklanmasına karar verdi. M.S. adliyede gözaltına alınarak cezaevine gönderildi.
12.01.2022 Gündem
Tekirdağ'da kar yağışı başladı, İstanbul'a doğru geliyor!
Tekirdağ'da kar yağışı başladı, İstanbul'a doğru geliyor! Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde gece geç saatlerde başlayan yoğun kar yağışı bölgeyi etkisi altına almaya başladı.
11.01.2022 Gündem
Gaziosmanpaşa'da eski sevgili dehşeti! Kurşun yağdırdı, genç kadın kanlar içinde kaldı!
Gaziosmanpaşa'da eski sevgili dehşeti! Kurşun yağdırdı, genç kadın kanlar içinde kaldı! Gaziosmanpaşa'da bir kişi otomobiliyle, eski sevgilisinin kullandığı aracının önünü kesip kurşun yağdırdı. Direksiyon başında kanlar içinde kalan genç kadın hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise kısa sürede yakalandı.
11.01.2022 Yaşam
Çırılçıplak soyup cinsel ilişkiye zorladı! Üzerlerine tuvaletini yaptı! Eski sevgili dehşeti
Çırılçıplak soyup cinsel ilişkiye zorladı! Üzerlerine tuvaletini yaptı! Eski sevgili dehşeti Bolu'da Mehmet C., eski sevgilisini iş arkadaşıyla yürürken görünce ikisini de ormana kaçırdı. Genç kız ile iş arkadaşını soyup, cinsel ilişkiye zorlayan ve üzerlerine tuvaletini yapan Mehmet C. ile taksici arkadaşı Ümit A., gözaltına alınıp, mahkemece tutuklandı.
10.09.2021 Yaşam
Eski sevgili dehşeti! Takside 20 dakika boyunca dövdü
Eski sevgili dehşeti! Takside 20 dakika boyunca dövdü Ankara'da, spor eğitmeni Habibe Öner (29) tehditleri nedeniyle uzaklaştırma kararı aldırdığı eski sevgilisi Cemil A. (38) tarafından takside dövüldü. Sol elinin 2 parmağında kırık, yüzünde morluklar oluşan Öner, "20 dakika boyunca beni darbetti. Birlikteyken de defalarca ayrılmak istedim ancak 'Ayrılamazsın' denilerek, tehdit edildim" dedi. Öner hastanedeyken polise haber verilmesiyle Cemil A., gözaltına alındı.
19.07.2021 Gündem
Markette eski sevgili dehşeti!
Markette eski sevgili dehşeti! Markette eski sevgili dehşeti!
23.05.2021 Haber
Eski sevgili dehşeti! Uygunsuz görüntülerini çekip şantaj yaptı
Eski sevgili dehşeti! Uygunsuz görüntülerini çekip şantaj yaptı Mersin'de bir kadın ilişki yaşadığı kişiden ayrılmak isteyince şantaja maruz kaldı. Hukuk mücadelesi veren genç kadın yaşadıklarını CNN TÜRK'e anlattı.
19.04.2021 Gündem
Eski sevgili dehşeti! Yüzünü tanınmaz hale getirdi... 'Ne olur yardım edin!'
Eski sevgili dehşeti! Yüzünü tanınmaz hale getirdi... 'Ne olur yardım edin!' Antalya'nın Alanya ilçesinde ayrıldığı sevgilisinin darbettiğini iddia eden Beyza Yurttaş (24), tanınmaz hale gelen yüzü ve vücudunun kan, yara bere içindeki fotoğrafını paylaşıp, "Ölmek istemiyorum" diyerek yardım çağrısında bulundu. Beyza Yurttaş'ı darbeden eski sevgili ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
1.04.2021 Gündem
Zonguldak'ta eski sevgili dehşeti! Genç kadını defalarca bıçakladı...
Zonguldak'ta eski sevgili dehşeti! Genç kadını defalarca bıçakladı... Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Çağla Çiçekçi (22), evine gelen eski erkek arkadaşı Ufuk Ö. (40) tarafından bıçaklandı. Vücudunda 10 bıçak yarası olan Çiçekçi ameliyata alınırken, olayın ardından kaçan Ufuk Ö. ise ilçeye bağlı Kandili beldesindeki jandarma karakoluna teslim oldu.
10.12.2020 Gündem
Eski sevgili dehşeti! 18 gün sonra hayata döndü
Eski sevgili dehşeti! 18 gün sonra hayata döndü Eski erkek arkadaşının kurşunlarıyla ağır yaralanan Buse Güler, 18 gün sonra hayata döndü. Yaşadıklarını anlatan genç kız, "En ağır cezayı almalı. Çünkü çıkarsa beni öldürür" ifadelerini kullandı.
25.04.2020 Yaşam
Ankara'da eski sevgili dehşeti!
Ankara'da eski sevgili dehşeti! Ankara'da sokağa çıkma yasağını ihlal eden genç kadın, sevgilisinin evini bıçakla bastı.
12.04.2020 Yaşam
Eski sevgilisinin yanında birini gören adam deliye döndü!
Eski sevgilisinin yanında birini gören adam deliye döndü! Avcılar'da eski sevgilisiyle barışmaya giden adam kadının yanında başka bir adamı görünce ortalığı birbirine kattı.
9.01.2020 Yaşam
Eski sevgili dehşeti! Arkadaşına dövdürmüş
Eski sevgili dehşeti! Arkadaşına dövdürmüş Adapazarı'nda 7 aylık hamile F.A., sokak ortasında kapkaççı sandığı kişinin saldırısına uğradı. Kadının çantasının, içinden bir şey alınmadan çöpe atılmasından ve dövülmesinden şüphelenen polis, eski sevgilisini takibe aldı. Yapılan araştırmada Taner Oktay K.'nin, aynı fabrikada çalışan arkadaşı Ümit Ö.'ye 35 bin TL vererek, kendisinden olan bebeğin düşmesi için eski sevgilisini dövdürdüğü ortaya çıktı. F.A.'nın, daha önce kürtajı kabul etmediği öğrenildi. Gözaltına alınan Taner Oktay K. ve Ümit Ö., adliyeye sevk edildi.
11.12.2019 Yaşam
Eski sevgili, yanlış kadını vurdu
Eski sevgili, yanlış kadını vurdu Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Ali K. (67), kızının evinde balkona çıkan Sevgi Gümüş'ü (50) av tüfeğiyle vurarak yaraladı. Gözaltına alınan Ali K.'nın, Gümüş'ü, bir süre önce ayrıldığı alt katta oturan sevgilisi G.K. sanıp vurduğu ortaya çıktı.
21.09.2019 Yaşam
Eskişehir’de eski sevgili dehşeti
Eskişehir’de eski sevgili dehşeti Eskişehir’de yaşayan Gürcistan uyruklu Türk vatandaşı Marina Lakvekheliani, eski sevgilisi tarafından saldırıya uğradı. Ekmek almak üzere evden çıkan Marina Lakvekheliani, eve dönüş yolunda iken apartmanının kapısında geldiği sırada eski sevgilisi tarafından yüzüne yakıcı madde atıldı. Lakvekheliani'nin kaldırıldığı hastanede tedavisi sürüyor.
20.11.2017 Yaşam
Pendik'te 'eski sevgili' dehşeti
Pendik'te 'eski sevgili' dehşeti Pendik’te 21 yaşındaki Mustafa Yetgin, eski kız arkadaşı Helin Palandöken’i öldürdü. Yanında bulunan iki erkek arkadaşını da yaralayıp okula sığındı. Bileklerini keserken polis gözaltına aldı.
14.10.2017 Yaşam
Eski sevgili, 4 kişiyi bıçaklayıp kaçtı
Eski sevgili, 4 kişiyi bıçaklayıp kaçtı Kütahya'da 22 yaşındaki İrfan Konsu, eski sevgilisi olduğu iddia edilen 21 yaşındaki Sevgi Çetinkaya ve erkek arkadaşı 21 yaşındaki Kubilay Yeşilmeşe ile yanlarında bulunan 2 kişiyi bıçakla yaraladı.
20.08.2017 Yaşam
Hastanede eski sevgili dehşeti
Hastanede eski sevgili dehşeti SAMSUN Gazi Devlet Hastanesi santralinde çalışan 40 yaşındaki Emine Ö., eski erkek arkadaşı 35 yaşındaki Erol C. tarafından karnından ve bacağından bıçakla ağır yaralandı.
4.01.2017 Yaşam
Eski sevgili dehşeti!
Eski sevgili dehşeti! Barışma teklifini kabul etmeyince...
2.01.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Eski Sevgili Dehşeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eski sevgili dehşeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.