Eski Bakan

Eski Bakan

Son dakika eski bakan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eski bakan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eski bakan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eski Bakan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eski bakan gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.558 eski bakan haberi bulunmuştur. Tüm eski bakan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu: Ailesinden açıklama geldi
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu: Ailesinden açıklama geldi Evinde kızı tarafından cansız bedeni bulunan eski spordan sorumlu devlet bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ailesi ölüm nedenini açıkladı.
25.04.2024 Gündem
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Gündem
Polislere 2. şark devam ediyor mu, 2. şark kalktı mı? Polislerin 2. şark görevi iptal mi?
Polislere 2. şark devam ediyor mu, 2. şark kalktı mı? Polislerin 2. şark görevi iptal mi? 2. şark görevi kalktı mı, polislere 2. şark devam ediyor mu? Dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "2025 yılı sonu itibarıyla iki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz. Genel planlamamızı, programlamamızı bunun için gerçekleştiriyoruz." Açıklaması yapmıştı. Polisler şimdi 2. Şark görevinin iptal edilmesini beklerken, Polislerin 2. şark görevi iptal mi? Sorusuna da yanıt arıyor.
26.02.2024 Çalışma Hayatı
Yaşar Okuyan kimdir? Eski Bakan Yaşar Okuyan neden öldü? Yaşar Okuyan kaç yaşında öldü?
Yaşar Okuyan kimdir? Eski Bakan Yaşar Okuyan neden öldü? Yaşar Okuyan kaç yaşında öldü? Yaşar Okuyan kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi hastanesinde hayatını kaybetti. Hastaneden yapılan açıklamada Yaşar Okuyan'ın hastalığı çoklu organ yetmezliği nedeniyle vefat ettiği öğrenildi. Peki Yaşar Okuyan kaç yaşında öldü?
26.12.2023 Gündem
Eski Bakan Yaşar Okuyan hayatını kaybetti
Eski Bakan Yaşar Okuyan hayatını kaybetti Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
26.12.2023 Gündem
Filistin şarkısı gözyaşlarına boğdu! Eski bakan canlı yayında ağladı
Filistin şarkısı gözyaşlarına boğdu! Eski bakan canlı yayında ağladı İsrail’in bir aydır Gazze’deki masum sivillerin üzerine bomba yağdırıyor ve insanlık suçu işlemeye devam ediyor. Şarkılarıyla Filistin’in sesi olan, Gazze’deki acıları şarkılarıyla haykıran Arap dünyasının yakından tanıdığı Emel CNN TÜRK'te Akıl Çemberi programına konuk oldu. ‘Filistin’de Doğdum’ şarkısını canlı olarak söyledi. Ekonomiden Sorumlu Eski Devlet Bakanı Masum Türker gözyaşları içinde Emel’den şarkıyı bir daha söylemesini istedi. İşte o duygu dolu anlar ve verilen mesajlar…
4.11.2023 Gündem
İYİ Parti'nin yerel seçim açıklamasına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt: Kurduğumuz ittifak zaten bitti
İYİ Parti'nin yerel seçim açıklamasına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt: Kurduğumuz ittifak zaten bitti İYİ Parti’nin yerel seçimlere 81 ilde kendi adayları ile gireceğini açıklaması ile ilgili olarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 'Bir siyasi partinin aldığı kararı saygı ile karşılayacağız. Seçimden sonra kurduğumuz ittifak zaten bitti.' dedi. CHP’de genel başkanlık yarışında, Özgür Özel'in adaylığı ile ilgili olarak ise Kılıçdaroğlu, 'Gayet güzel. CHP diğer partiler gibi değildir. Herkesin aday olma hakkı vardır.' ifadelerini kullandı.
14.09.2023 Gündem
Eski Bakan Kutbettin Arzu havuzda ölü bulundu
Eski Bakan Kutbettin Arzu havuzda ölü bulundu Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Kutbettin Arzu, Yalova'da Türkiye Büyük Millet Meclisi lojmanlarındaki havuzda ölü bulundu.
30.08.2023 Yaşam
Yargıtay'da boş bulunan üyelik kadrolarına seçilen isimler belli oldu
Yargıtay'da boş bulunan üyelik kadrolarına seçilen isimler belli oldu Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Yargıtay'da boş bulunan 6 üyelik kadrosuna seçilen isimleri paylaştı.
26.07.2023 Gündem
Kazada yaralanan eski Bakan Zeybekci, taburcu oldu
Kazada yaralanan eski Bakan Zeybekci, taburcu oldu Muğla'nın Ula ilçesinde kamyonetin şarampole devrildiği kazada hafif yaralanan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci (62) ile yakını İbrahim Ünlü, tedavileri sonrası taburcu edildi.
13.06.2023 Gündem
Eski bakan Nihat Zeybekci trafik kazası geçirdi
Eski bakan Nihat Zeybekci trafik kazası geçirdi Ekonomi eski bakanlarından Nihat Zeybekci, Muğla’nın Ula ilçesinde trafik kazası geçirdi. Hurdaya dönen araçtan yaralı kurtulan Zeybekci ve arkadaşına ilk müdahaleyi yoldan geçen ebe yaptı.
12.06.2023 Gündem
İnşaatta öncelikli 5 gündem! Kentsel dönüşüm ve sosyal konut başlıkları öne çıkacak
İnşaatta öncelikli 5 gündem! Kentsel dönüşüm ve sosyal konut başlıkları öne çıkacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin açıklanması ile gözler yeni dönemde atılacak adımlara çevrildi. Vatandaşı en çok ilgilendiren çalışmaları yapacak bakanlıklardan biri de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı olacak. Deprem bölgesindeki yapılaşmadan, kentsel dönüşüm seferberliğine, kira sorunundan sosyal konut ihtiyacına kadar birçok başlıkta önemli hamleler bekleniyor.
6.06.2023 Ekonomi
AK Parti, CHP ve İYİ Parti Trabzon’daki milletvekili sayısını korudu
AK Parti, CHP ve İYİ Parti Trabzon’daki milletvekili sayısını korudu 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan 27. dönem milletvekilliği seçimleri ile Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki Artvin, Giresun, Gümüşhane, Trabzon ve Rize illerindeki toplam 17 Milletvekili mecliste söz sahibi oldu.
15.05.2023 Gündem
Süper Lig'de bir istifa daha! Başakşehir maçı sonrası deprem
Süper Lig'de bir istifa daha! Başakşehir maçı sonrası deprem Giresunspor'da aldığı başarısız sonuçlarla camiadan bir hayli tepki toplayan tecrübeli teknik direktör Hakan Keleş, yönetime istifasını sundu.
25.04.2023 Giresun Spor
İnce-Kılıçdaroğlu görüşmesi yılan hikayesine döndü! Son açıklama: İş işten geçmişti
İnce-Kılıçdaroğlu görüşmesi yılan hikayesine döndü! Son açıklama: İş işten geçmişti 14 Mayıs seçimlerine günler kala, Ankara'da kulislerde hareketlilik sürüyor. Kılıçdaroğlu'nun İnce'ye 'teklif' yapıldığını söylemesinin ardından dikkat çeken açıklamalar peş peşe geldi.
6.04.2023 Gündem
Eski bakan Tanır için TBMM'de cenaze töreni
Eski bakan Tanır için TBMM'de cenaze töreni Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) hayatını kaybeden eski bakanlardan Vefa Tanır (96) için cenaze töreni düzenlendi.
13.03.2023 Gündem
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler ABD’nin Donald Trump dönemindeki Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Türkiye ile ilgili iddialarına, tüm görüşmelere katılan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yanıt verdi.
26.01.2023 Gündem
Türkiye iddiaları sonrası Çavuşoğlu açıkladı: O görüşmede Pompeo'yu uyardım
Türkiye iddiaları sonrası Çavuşoğlu açıkladı: O görüşmede Pompeo'yu uyardım Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, eski ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun, yeni çıkan kitabındaki Türkiye iddiaları hakkında açıklama yaptı.
26.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin kutsallarına hakaret edenler hesap vermekten paçalarını kurtaramayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin kutsallarına hakaret edenler hesap vermekten paçalarını kurtaramayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar Zafer Meydanı'nda Büyük Taarruz’un 100. Yıl Dönümü Kutlamaları ve toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Milletimizin kutsallarına hakaret edenler hesap vermekten paçalarını kurtaramayacak. Burada tek millet diyor muyuz? Biz yola AK Parti olarak buradan yola çıktık." dedi.
29.08.2022 Siyaset
İtalya'da hükûmet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella, Başbakan Draghi'nin istifasını reddetti
İtalya'da hükûmet krizi! Cumhurbaşkanı Mattarella, Başbakan Draghi'nin istifasını reddetti Son dakika gelişmesi. İngiltere'nin ardından İtalya'da da istifa depremi. İtalya Başbakanı Mario Draghi, koalisyondaki partinin güven oylamasına katılmaması gerekçesiyle bu akşam saatlerinde istifasını Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella'ya sunacağını açıkladı. Ancak Cumhurbaşkanı Mattarella, Draghi'nin istifasını reddetti.
14.07.2022 Dünya
İngiltere’de Hint kökenli eski bakan, başbakan olma yolunda ilerliyor
İngiltere’de Hint kökenli eski bakan, başbakan olma yolunda ilerliyor İngiltere Başkanı Boris Johnson'ın istifasının ardından Muhafazakar Parti’nin yeni liderini ve ülkenin yeni başbakanını belirlemek üzere yapılan oylamada aday sayısı 5’e düşerken, eski Maliye Bakanı Rishi Sunak 101 oy olarak yine birinci oldu.
14.07.2022 Dünya
Milletvekili maaşı ne kadar oldu, milletvekili maaşlarına zam mı geldi? Milletvekili maaşlarına zam için yeni formül!
Milletvekili maaşı ne kadar oldu, milletvekili maaşlarına zam mı geldi? Milletvekili maaşlarına zam için yeni formül! AK Parti tarafından hazırlanan Meclis Plan ve Bütçe Komisyonunda memura ek gösterge getiren “Torba Teklif’’in görüşmeleri sırasında, milletvekili emekli maaşlarının yanı sıra, eski meclis başkanları, eski başbakanlar ve eski bakanların aylıkları, cumhurbaşkanı ödeneğine endeksli olmaktan çıkarılırken, Milletvekili maaşlarına da zam yapıldı. Peki, Milletvekili maaşı ne kadar oldu, milletvekili maaşlarına ne kadar zam geldi?
1.07.2022 Çalışma Hayatı
Eski bakan Tarhan Erdem son yolculuğuna uğurlandı
Eski bakan Tarhan Erdem son yolculuğuna uğurlandı Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem son yolculuğuna uğurlandı.
11.06.2022 Yaşam
27 Mayıs darbesi nedir, 27 Mayıs'ta ne oldu, kimler, hangi yıl yaptı? 27 Mayıs darbesi idamları, sonuçları, nedenleri…
27 Mayıs darbesi nedir, 27 Mayıs'ta ne oldu, kimler, hangi yıl yaptı? 27 Mayıs darbesi idamları, sonuçları, nedenleri… 27 Mayıs askeri darbesinin 60. yılında Yassıada ve o günler yeniden gündem oldu. Yassıada’da yapılan yargılamaların ardından eski Cumhurbaşkanı Celal Bayar, eski Başbakan Adnan Menderes, eski Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu, eski Maliye Bakanı Hasan Polatkan hakkında oy birliğiyle idam kararı alındı. Celal Bayar'ın cezası yaş haddi nedeniyle ömür boyu hapse çevrildi. Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan 16 Eylül 1961'de sabaha karşı, Adnan Menderes ise İmralı Adası'nda 17 Eylül 1961'de saat 13.21'de idam edildi. Peki, 27 Mayıs darbesi nedir, 27 Mayıs'ta ne oldu, kimler hangi yıl yaptı? 27 Mayıs darbesi idamları, sonuçları, nedenleri…
27.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eski Bakan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eski bakan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.