Abdüllatif Şener

Abdüllatif Şener

Son dakika Abdüllatif Şener haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Abdüllatif Şener ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Abdüllatif Şener haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdüllatif Şener

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdüllatif şener gelişmeleri de dahil olmak üzere 960 abdüllatif şener haberi bulunmuştur. Tüm abdüllatif şener haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener: 14 Mayıs'ta Sinan Oğan'a oy verdim
Eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener: 14 Mayıs'ta Sinan Oğan'a oy verdim CHP eski Milletvekili Abdüllatif Şener, katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sinan Oğan'a oy verdiğini açıkladı.
16.06.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sinan Oğan'ı övenleri linçliyorlar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sinan Oğan'ı övenleri linçliyorlar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtlayan Çelik, "Rakibimiz rehavet bunu aşmak için çalışıyoruz. Erdoğan 2. turda farkla kazanacak" dedi. Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıklamasının ardından yapılan yorumları değerlendiren Çelik, "Sinan Beyle ilgili olarak şöyle yaparsa diyerekten övenler şimdi linçliyor. Bu üzücü bir şey. Muharrem Beye de yapıldı bu. Kamuoyu şirketlerinin ezici çoğunluğu yanıldı."
23.05.2023 Gündem
Abdüllatif Şener'den 'Kılıçdaroğlu' çıkışı: Verdiği sözlerden hiçbirini gerçekleştiremez
Abdüllatif Şener'den 'Kılıçdaroğlu' çıkışı: Verdiği sözlerden hiçbirini gerçekleştiremez Eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener, 28 Mayıs seçimlerine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Meclis çoğunluğunu Cumhur İttifakı'nın aldığını belirten Şener, "Kemal Bey'in seçimi kazanmasıyla birlikte cumhurbaşkanlığı da bir başka partiye gittiğinde verdiği sözlerden hiçbirini gerçekleştiremez." dedi.
23.05.2023 Gündem
Hablemitoğlu suikastı sanığı: Kanunsuz talimat almadım
Hablemitoğlu suikastı sanığı: Kanunsuz talimat almadım Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili, aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 10 sanığın yargılanmasına devam edildi. Tutuksuz sanık Mehmet Narin, "Biz devletimize hizmet eden adamlarız. Liyakatim hiçbir şahsa ya da örgüte olmamıştır. Kanunsuz talimat almadım" dedi.
21.02.2023 Gündem
AK Partili Turan: Seçim büyük ihtimalle 14 Mayıs'ta olacak
AK Partili Turan: Seçim büyük ihtimalle 14 Mayıs'ta olacak AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan CNN TÜRK canlı yayınında Dicle Canova'nın sorularını yanıtlıyor. Turan, "Seçim büyük ihtimalle 14 Mayıs'ta olacak. Kararın Meclis'ten çıkmasını isterdik. İYİ Parti ve CHP yolu kapattı. Seçim tarihini Cumhurbaşkanının almasını bekliyoruz. Karar 9-10 Mart tarihlerinde açıklanabilir." ifadelerini kullandı.
20.01.2023 Gündem
Bakan Nebati'den otomobilde ÖTV indirimi iddialarına yanıt
Bakan Nebati'den otomobilde ÖTV indirimi iddialarına yanıt Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, otomobillerden alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ile ilgili bir çalışma yapılmadığını duyurdu.
10.11.2022 Ekonomi
Bakan Soylu'dan CHP'li Özkoç'a çok sert tepki! 'Ben gülmüyorum'
Bakan Soylu'dan CHP'li Özkoç'a çok sert tepki! 'Ben gülmüyorum' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda İçişleri Bakanlığı'nın 2022 yılı bütçesi görüşmelerinde açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu terörle mücadeleye ilişkin bilgi verirken CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un gülmesine tepki gösterdi. Bakan Soylu, "Ben gülmüyorum, ben terörle mücadeleyi anlatıyorum. Terörle mücadele yapmamız hoşuna gitmiyor, PKK'nın geldiği nokta hoşuna gitmiyor değil mi? Orada biz şehit veriyoruz, sen gevrek gevrek gülüyorsun" dedi.
22.11.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu: En kıymetli varlığımız Türk-Kürt kardeşliği
Kılıçdaroğlu: En kıymetli varlığımız Türk-Kürt kardeşliği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya'da aynı aileden 7 kişinin evlerinde öldürülmesiyle ilgili, "En kıymetli varlığımız Türk-Kürt kardeşliğidir. Halkımızın kardeşliğini bozma çabanıza kesinlikle izin vermeyeceğiz" dedi.
31.07.2021 Siyaset
Konya Katliamı nedeni belli mi? Konya 7 kişi neden öldü, Dedeoğlu ailesi nereli, kimdir, isimleri?
Konya Katliamı nedeni belli mi? Konya 7 kişi neden öldü, Dedeoğlu ailesi nereli, kimdir, isimleri? Konya'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi hayatını kaybetti. Saldırının ardından ateşe verildiği belirtilen ev ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, olayın faillerinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili konuşan Bakan Soylu, "Bunun Kürt-Türk meselesiyle ilgili herhangi bir alakası yoktur" dedi. Söz konusu gelişmelerin ardından Konya Katliamı nedeni belli mi? Konya 7 kişi neden öldü, Dedeoğlu ailesi nereli, kimdir?
31.07.2021 Gündem
Babacan'ın partisinin kuruluş amacı tartışma konusu oldu
Babacan'ın partisinin kuruluş amacı tartışma konusu oldu Ali Babacan'ın yeni parti için harekete geçmesinin ardından toplumdaki karşılığının olup olmaması tartışma konusu oldu. Toplum DEVA Partisi'ne Abdullah Gül’ü Cumhurbaşkanı seçtirmek için kurulmuş parti gözüyle bakıyor.
10.03.2020 Siyaset
Engin Özkoç hakkında hazırlanan 3 ayrı fezleke Meclis’e gönderildi
Engin Özkoç hakkında hazırlanan 3 ayrı fezleke Meclis’e gönderildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretten hakkında soruşturma başlatılan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un da arasında bulunduğu 28 milletvekiline ait 55 dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığına sunuldu
6.03.2020 Siyaset
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı!
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı! FETÖ/PDY adına siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri suçlamasıyla aralarında Emniyet Genel Müdürlüğü eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak ile birçok eski emniyet müdürünün bulunduğu 'VİP dinleme' davasında karar çıktı.
22.01.2020 Gündem
Şehit cenazesinde göz yaşartan anlar! Montlarını verdiler
Şehit cenazesinde göz yaşartan anlar! Montlarını verdiler Konya'da şehit cenazesinde bir grup genç üşümesinler diye montlarını askerlere giydirdi. O anlar vatandaşların gözlerinin yaşarmasına sebep oldu.
19.01.2020 Yaşam
Bahçeli'den sert tepki: 'Otur yerine geç' derdim
Bahçeli'den sert tepki: 'Otur yerine geç' derdim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'in bütçe konuşmasına ilişkin, "Orada MHP'den biri konuşma yapsaydı, 'otur yerine geç' derdim." ifadesini kullandı.
21.12.2018 Siyaset
Konya Valisi sonunda dayanamadı: 'Hepsini görevden alın!'
Konya Valisi sonunda dayanamadı: 'Hepsini görevden alın!' KONYA’da, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80’inci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen törende yaşanan gecikme nedeniyle İstiklal Marşı, 09.05’te çalan sirenler eşliğinde saygı duruşuyla birlikte okundu. Vali Cüneyit Orhan Toprak, törenin ardından sorumlu müdüre tepki gösterip ihmali olanlarla ilgili, "Hepsini görevden alın"’ diye talimat verdi.
10.11.2018 Gündem
İLK GÜN İZLENİMİ Kuliste kabine toto
İLK GÜN İZLENİMİ Kuliste kabine toto Kimi özel fotoğrafçısıyla gelmişti Meclis’e, kiminin ilk gün fotoğraflarını cep telefonuyla aile üyeleri çekiyordu...
7.07.2018 Siyaset
Özel ekip kuruluyor! Hamleler üst üste gelecek
Özel ekip kuruluyor! Hamleler üst üste gelecek 24 Haziran'da sandıktan zaferle ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti gözünü önümüzdeki sürece çevirdi. Ekonomi yönetimi sadeleştirildikten sonra enflasyon ve cari açıkla sonuna kadar mücadele başlayacak.
26.06.2018 Gündem
Dört ilde ilk kez vekillik
Dört ilde ilk kez vekillik CHP’nin elde ettiği 146 sandalyenin üçü, 12 Eylül’den beri hiç temsil kazanamadığı Elazığ, Nevşehir ve Kütahya’dan. Karabük’ten de ilk kez milletvekilliği kazanıldı
25.06.2018 Gündem
İşte Meclis'in yeni yüzleri
İşte Meclis'in yeni yüzleri Meclis’te milletvekili sayısı 550’den 600’e çıktı ve Türkiye Büyük Millet Meclis’ine 24 Haziran ile birlikte dikkat çeken isimler de girmeyi başardı
25.06.2018 Siyaset
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi ile siyasette yeni bir dönem başlarken, iktisatçı birçok siyasetçi de milletvekili olmayı başardı.
25.06.2018 Ekonomi
‘Millet’li hesap sandığa uymadı
‘Millet’li hesap sandığa uymadı Referandumdaki ‘Hayır’ blokunu İYİ Parti ve Saadet Partisi’yle ‘Millet’ adı altında ittifaklaştırıp ‘+ HDP’ faktörüyle zafer uman CHP’nin bu hesabı sandığa yansımadı. CHP yüzde 22.71 oy alabildi
24.06.2018 Gündem
‘Bakanları ben belirleyeceğim’
‘Bakanları ben belirleyeceğim’ Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıtlar veren Muharrem İnce, “Aklı sıra Sayın Kılıçdaroğlu ile beni birbirimize düşürecek. Diyor ki, ‘Hangisi yönetecek?’ Cumhurbaşkanı olduğumda bakanlar kurulunu ben belirleyeceğim, yürütmenin başında olacağım” dedi
28.05.2018 Siyaset
CHP'de 5 kişi adaylıktan çekildi, biri partiden de istifa etti
CHP'de 5 kişi adaylıktan çekildi, biri partiden de istifa etti CHP'nin milletvekili aday listesinin açıklanmasının ardından peş peşe adaylıktan çekilme haberleri gelmeye başladı. Gaziantep'te 4, Trabzon'da 1 isim adaylıktan çekildi. Konya'da ise Abdüllatif Şener'in aday gösterilmesine partililer isyan ederken Mersin'de 13 ilçe örgütü listelere tepki gösterip istifa etmişti. CHP'nin YSK'ya verdiği milletvekili aday listesinde Trabzon 4. sıra adayı Ferda Kudunoğlu, adaylıktan çekilirken partisinden de istifa etti. Gaziantep'te CHP Genel Merkezi tarafından belirlenen milletvekili adaylığı sıralamasındaki yerlerini beğenmeyen 4 kişi adaylıktan çekildi.
22.05.2018 Siyaset
CHP'de aday listesi krizi
CHP'de aday listesi krizi Milletvekili aday listesi açıklanan CHP'de önseçimle gelen çok sayıda milletvekili liste dışı kalırken, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise kadrosunu koruduğu yorumları yapılıyor.
22.05.2018 Siyaset
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu!
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! CHP'nin, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan aday listesi YSK'ye sunuldu. CHP'de listede olmadığı açıklanan Ali Şeker yeniden milletvekili aday listesine girdi.
21.05.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Abdüllatif Şener ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdüllatif şener haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.