Eşarp

Eşarp

Son dakika eşarp haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eşarp ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eşarp haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eşarp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eşarp gelişmeleri de dahil olmak üzere 227 eşarp haberi bulunmuştur. Tüm eşarp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüzlerini eşarpla gizleyen hırsızlar 100 gram altını saniyeler içinde çaldı
Yüzlerini eşarpla gizleyen hırsızlar 100 gram altını saniyeler içinde çaldı Adana'da yüzlerini eşarp ve şapka ile gizleyen 4 kadın, yangın merdivenini kullanarak girdikleri binanın 7'nci katındaki daireden 100 gram altın ziynet eşyası çalıp, kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, şüphelilerden 1'i yakalandı.
5.04.2024 Adana
Evden 100 gram altın çaldı! Kıskıvrak yakalandı
Evden 100 gram altın çaldı! Kıskıvrak yakalandı Adana'da bir eve girip 100 gram altın çalan 4 kadından biri yakalanıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
5.04.2024 Adana
Selülitten kurtaran eşarp yöntemi: Çin tıbbında yüzyıllardır kullanılıyor! Evde egzersizle 3 haftada sonuç veriyor
Selülitten kurtaran eşarp yöntemi: Çin tıbbında yüzyıllardır kullanılıyor! Evde egzersizle 3 haftada sonuç veriyor Kadınların yaşadığı selülit problemi tedavisi zor olan bir durumdur. Selülitten kurtulmak için egzersiz, sağlıklı beslenme ya da masaj uygulanmaktadur. Kişiden kişiyte tedavi süreci ve sonuçları değişebilir.
14.02.2024 Yaşam
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu Erkan T.' ye (35) istinaf mahkemesince 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle yeniden yargılandığı davada 'müstehcenlik' suçundan 1 yıl 6 ay 22 güne düşürülen hapis cezası kararının gerekçesi açıklandı. Mahkeme gerekçesinde, sanığın cep telefonunda depolanmış halde birden çok farklı tarihlerde yüklenmiş video bulunduğuna yer vererek, "Sanığın, 'müstehcenlik' suçunu birden fazla kez işlediği anlaşılmış, sanığın kastının yoğunluğu gözetilerek alt sınırdan uzaklaşmak suretiyle ceza tayin edilmiştir. Cezanın sanığın geleceği üzerindeki olası etkileri de dikkate alınarak 'iyi hal' indirimi yapılarak, hükmün açıklanması geri bırakılmıştır" görüşünde bulundu.
29.01.2024 Gündem
Cumhuriyet'in 100. yılında bayrak satışları patladı! Üreticiler siparişlere yetişemiyor
Cumhuriyet'in 100. yılında bayrak satışları patladı! Üreticiler siparişlere yetişemiyor Bursa'da, kumaş, eşarp gibi ürünlerin yanı sıra Türk Bayrağı üretimi yapan fabrika, Cumhuriyetin 100'üncü yılı dolayısıyla bayrak siparişlerine yetişemiyor. Son dönemde taleplerin yaklaşık yüzde 350 arttığını belirten işletme sahibi Ahmet Yalçın, "Geçtiğimiz yıllarda aylık 3 milyon metre bayrak üretimi yaparken şu an aylık 10 milyon metre üretim yapmaya başladık" dedi.
26.10.2023 Gündem
Kadınları para karşılığı falakaya yatırdığı ortaya çıkmıştı! İğrenç itiraflar
Kadınları para karşılığı falakaya yatırdığı ortaya çıkmıştı! İğrenç itiraflar Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Söz konusu videolarda zorlama olmadığını söyleyen sanık Erkan T.’nin ifadeleri ortaya çıktı.
20.07.2023 Yaşam
Düğün gecesi arkadaşları damada 'işkence' yaptı, gelin izledi
Düğün gecesi arkadaşları damada 'işkence' yaptı, gelin izledi Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde 'damat işkencesi' geleneği kapsamında, düğün sonrası arkadaşlarının evden çıkardığı damada, eşarp ve etek giydirilerek dudaklarına ruj sürüldü. Yerdeki çöpler süpürtülerek, oyun oynatılan damada, menemen yaptırılıp, sırtına yumruklar vurularak eve gönderildi. Damada yapılanları gelin de izledi.
2.07.2023 Yaşam
Üç virüs birleşti, yeni pandemi korkusu başladı! Çocuklarda ölü sayısı artıyor
Üç virüs birleşti, yeni pandemi korkusu başladı! Çocuklarda ölü sayısı artıyor Koronavirüs pandemisi ve maymun çiçeği kabusu sonrası korkutan salgın haberleri gelmeye devam ediyor. Üç virüs birleşti, İngiltere’de yeni bir kabus daha baş gösterdi. Ülkede Strep A enfeskiyonu vakaları artarken, bir ilkokul öğrencisinin hastalığa yenik düşmesi ile ölü sayısı 8'e yükseldi. Yetkililerden art arda uyarılar gelirken, son dönemde solunum yollarında 'üçlü virüs' olarak bir arada görülen bir salgın da patladı. Uzmanlar insan vücudunu sarsan bu virüsle ilgili ‘ölümcül’ açıklaması yaptı.
6.12.2022 Dünya
Şapkasına atkı, yüzüne de eşarp sarıp silahlı soygun yapmaya kalktı
Şapkasına atkı, yüzüne de eşarp sarıp silahlı soygun yapmaya kalktı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde şapkasına atkı, yüzüne de eşarp sarıp,  markete giren soyguncu, paraları isterken tabancayla bir el ateş etti. Market işletmecisi koltuğundan kalkıp kaçınca, hırsız da korkup soygun yapmadan kaçtı.
5.12.2022 Yaşam
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır MHP lideri Devlet Bahçeli, "2023'e doğru aday belli, karar net" mitingi kapsamında Erzurum'da önemli açıklamalarda bulundu. MHP lideri Bahçeli, "Hiç kimse boş hayale kapılıp yanlış hesap yapmasın. Alayınız çıksın karşımıza. Dadaşlar Türkiye'ye yan bakanlara direnir." ifadelerini kullandı.
25.09.2022 Siyaset
Falaka fantezisi Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Flaş gelişme
Falaka fantezisi Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Flaş gelişme Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırdığı görüntüleri ortaya çıkan kargocu Erkan T.'nin, 2 ayrı suçtan toplam 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Sanık ve müşteki eşi gelmeyince duruşma ertelendi.
24.06.2022 Yaşam
Eşini asıp intihar süsü verdi, cezaevinde intihar etti! 'Temiz iş yapmışsın abi' demiş
Eşini asıp intihar süsü verdi, cezaevinde intihar etti! 'Temiz iş yapmışsın abi' demiş Eskişehir’de 41 yaşındaki 2 çocuk annesi Beyhan Biçer, evinin altındaki bodrum katında asılı vaziyette ölü bulundu. Soruşturma kapsamında tutuklanan Beyhan Biçer’in eşi Ercan Biçer, cezaevindeyken avukatına cinayeti itiraf ederek yaşamına son verdi.
21.02.2022 Yaşam
E harfi ile eşya isimleri - E ile başlayan eşyalar...
E harfi ile eşya isimleri - E ile başlayan eşyalar... İnsanın hayal gücünün eseri olan eşyalar tasarlanırken ilk olarak hedeflenen eşyanın bir işe hizmet etmek için üretilmesi olmaktadır.
18.02.2022 Gündem
Yapılan araştırmaya göre 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 3.809 TL, yoksulluk sınırı ise 10.939 TL oldu
Yapılan araştırmaya göre 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 3.809 TL, yoksulluk sınırı ise 10.939 TL oldu Memur-Sen Konfederasyonu tarafından her ay düzenli olarak yapılan açlık-yoksulluk araştırmasına göre Ocak ayında Türkiye’deki 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 3.809.3 TL, yoksulluk sınırı ise 10.939.1 TL olarak tespit edildi.
7.02.2022 Ekonomi
Fatma Girik ve Memduh Ün evli miydi? Fatma Girik’in vasiyeti var mı?
Fatma Girik ve Memduh Ün evli miydi? Fatma Girik’in vasiyeti var mı? COVID-19’a bağlı zatürre nedeniyle hayatını kaybeden usta oyuncu Fatma Girik, son yolculuğuna uğurlandı. Fatma Girik, Bodrum’da hayat arkadaşı Memduh Ün’ün yanına defnedilecek. Pek çok kişi Fatma Girik ve Memduh Ün aşkını, ve Fatma Girik’in vasiyetini merak ediyor. Peki, Fatma Girik ve Memduh Ün evli miydi? Fatma Girik’in vasiyeti var mı? İşte detaylar…
27.01.2022 Gündem
Eşini eşarpla boğup teslim olmuştu! Tutuklandı
Eşini eşarpla boğup teslim olmuştu! Tutuklandı Hatay’ın Payas ilçesinde tartıştığı eşi Sanem Kafalı'yı (35) eşarpla boğduktan sonra teslim olan elektrik ustası Harun Kafalı (43), sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.
12.11.2021 Gündem
Kadınları falakaya yatıran adamın eşi konuştu! 'Fotoğraftakilerden birisi benim'
Kadınları falakaya yatıran adamın eşi konuştu! 'Fotoğraftakilerden birisi benim' Kayseri'de para karşılığı anlaştığı kadınların ayaklarını kelepçe ve eşarpla bağlayıp falakaya yatırdığı görüntüleri ortaya çıkan kargocu Erkan T.'nin (33) eşi H.T'nin ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde eşinden şikayetçi olmadığını belirten H.T., "Eşim, zaman zaman beni falakaya yatırdı. Görüntülerin ortaya çıkmasıyla diğer kadınları gördüm. Diğer kadınlardan hiç haberim yoktu. Görüntülerdeki kadınların kim olduğunu bilmiyorum. Ortaya çıkan görüntülerde ayağı eşarpla bağlanarak falakaya yatırılan kişilerden birisi benim. Eşim Erkan T.'den şikayetçi değilim." dedi.
11.09.2021 Gündem
Kameraya yakalandı! Etek giyip, başına eşarp bağlayan erkek...
Kameraya yakalandı! Etek giyip, başına eşarp bağlayan erkek... Osmaniye'de, tanınmamak için başlarına eşarp bağlayıp etek giyerek kendilerine kadın görünümü veren hırsızlık şüphelilerinden E.C.D. (23) yakalandı, diğeri ise aranıyor.
9.07.2021 Yaşam
Karda düşmeden yürümenin 10 kuralı
Karda düşmeden yürümenin 10 kuralı Karda güvenli yürüyüşün 10 kuralını açıklayan Op. Dr. Aybars Tekcan, “Uygun ayakkabı giyin, küçük adımlar atın, ellerinizi cepten çıkarın, dizlerinizi bükülü tutun, güneş gözlüğü takın, kulaklarınızı açık tutun, ıslak zemine ve bina girişlerine dikkat edin, kestirme yollardan kaçının” dedi.
15.01.2021 Sağlık
Karda düşmeden yürümenin 10 kuralı
Karda düşmeden yürümenin 10 kuralı Karda güvenli yürüyüşün 10 kuralını açıklayan Op. Dr. Aybars Tekcan, “Uygun ayakkabı giyin, küçük adımlar atın, ellerinizi cepten çıkarın, dizlerinizi bükülü tutun, güneş gözlüğü takın, kulaklarınızı açık tutun, ıslak zemine ve bina girişlerine dikkat edin, kestirme yollardan kaçının” dedi.
15.01.2021 Sağlık
Ev yapımı maskeler ve eşarplar da virüsün yayılmasını önleyebilir
Ev yapımı maskeler ve eşarplar da virüsün yayılmasını önleyebilir Ev yapımı maskelerin ve eşarpların da yeni tip corona virüsün (Kovid-19) yayılmasını önleyebileceği bildirildi.
21.05.2020 Yaşam
Tarzıyla ilgi odağı oldu!
Tarzıyla ilgi odağı oldu! Melisa Şenolsun, alışverişe çıktığı Moda’da, tarzıyla ilgi odağı oldu.
10.05.2020 Magazin
'Çaycı Hüseyin’i bu sefer de koronavirüsten öldürdüler! Sosyal medya karıştı
'Çaycı Hüseyin’i bu sefer de koronavirüsten öldürdüler! Sosyal medya karıştı Twitter'da sık sık öldüğü yönünde haberler çıkan Çocuklar Duymasın dizisi, 'Çaycı Hüseyin' karakteriyle tanınan Alparslan Özmol’u, sosyal medyada bu sefer de koronavirüsten öldürdüler.
27.02.2020 Magazin
Başkent’te suç çetesi yakalandı!
Başkent’te suç çetesi yakalandı! Ankara’nın Akyurt ilçesinde adeta suç makinesi olan 4 kişilik çete, başarılı bir operasyonla yakalandı.
6.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eşarp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eşarp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.