Falaka

Falaka

Son dakika falaka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan falaka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını falaka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Falaka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan falaka gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 falaka haberi bulunmuştur. Tüm falaka haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu Erkan T.' ye (35) istinaf mahkemesince 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle yeniden yargılandığı davada 'müstehcenlik' suçundan 1 yıl 6 ay 22 güne düşürülen hapis cezası kararının gerekçesi açıklandı. Mahkeme gerekçesinde, sanığın cep telefonunda depolanmış halde birden çok farklı tarihlerde yüklenmiş video bulunduğuna yer vererek, "Sanığın, 'müstehcenlik' suçunu birden fazla kez işlediği anlaşılmış, sanığın kastının yoğunluğu gözetilerek alt sınırdan uzaklaşmak suretiyle ceza tayin edilmiştir. Cezanın sanığın geleceği üzerindeki olası etkileri de dikkate alınarak 'iyi hal' indirimi yapılarak, hükmün açıklanması geri bırakılmıştır" görüşünde bulundu.
29.01.2024 Gündem
'Falaka' davasında yeni gelişme ortaya çıktı! "Fantezi amacıyla 1 kez yaptık"
'Falaka' davasında yeni gelişme ortaya çıktı! "Fantezi amacıyla 1 kez yaptık" Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu Erkan T.' ye (35) istinaf mahkemesince 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle yeniden yargılandığı davada 'müstehcenlik' suçundan 1 yıl 6 ay 22 güne düşürülen hapis cezası kararına avukatı itiraz etti. Avukat Ahmet Bozkurt, dilekçesinde, söz konusu delillerin hukuka aykırı olduğunu ve davanın zaman aşımına uğradığını öne sürerek, müvekkiline ceza verilmemesi gerektiğini belirtti.
24.01.2024 Gündem
Pembe İncili Kaftan Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Pembe İncili Kaftan Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Pembe İncili Kaftan Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Pembe İncili Kaftan Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Pembe incili kaftan Ömer Seyfettin tarafından yazılmış roman türünde bir eserdir. Kitabın ana teması insanların kendi çabaları ile sorunları çözmesi ve devlete karşı fedakar olunmasıdır. 
19.12.2023 Eğitim
Ömer Seyfettin Eserleri Nelerdir? Ömer Seyfettin Eserleri'nin Özellikleri
Ömer Seyfettin Eserleri Nelerdir? Ömer Seyfettin Eserleri'nin Özellikleri Ömer Seyfettin Türk Edebiyatının en büyük isimlerinden birisidir. Eserlerinin yanı sıra hayatı da pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. Hikayeleri ile bilinen Ömer Seyfettin aslında hikayeci olmadan önce bir şair olmaktadır. Şiirleri dergi sayfalarında kalıp bir araya toplanmadığı için özellikleri de pek bilinmemektedir. Şiiri bırakarak hikayeye devam etmesi edebiyatımız için de büyük bir kazanç olmuştur. 
1.09.2023 Eğitim
Kadınları para karşılığı falakaya yatırdığı ortaya çıkmıştı! İğrenç itiraflar
Kadınları para karşılığı falakaya yatırdığı ortaya çıkmıştı! İğrenç itiraflar Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Söz konusu videolarda zorlama olmadığını söyleyen sanık Erkan T.’nin ifadeleri ortaya çıktı.
20.07.2023 Yaşam
'Falaka' davası sanığı kargocuya verilen 2 yıl 1 ay hapis cezasına avukatından itiraz
'Falaka' davası sanığı kargocuya verilen 2 yıl 1 ay hapis cezasına avukatından itiraz Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu Erkan T.'ye 'müstehcenlik' suçundan verilen 2 yıl 1 ay hapis cezası kararına avukatı itiraz etti. Avukatı Ahmet Bozkurt, dilekçesinde, söz konusu delillerin hukuka aykırı olduğunu ve davanın zaman aşımına uğradığını öne sürerek, müvekkiline ceza verilmemesi gerektiğini belirtti.
26.04.2023 Gündem
'İçimde söylemek istemediğim cinsel arzular vardı' Falaka davasında cezalar belli oldu
'İçimde söylemek istemediğim cinsel arzular vardı' Falaka davasında cezalar belli oldu Kayseri'de, para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırdığı görüntüleri ortaya çıkan kargocu Erkan T.'nin, 2 ayrı suçtan toplam 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, sanığın 'müstehcenlik' suçundan 1 yıldan 4 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını, 'eziyet' suçundan ise beraatine karar verilmesini istedi.
1.03.2023 Yaşam
'Falaka' davasında şikayetçi olmayan eşten akılalmaz sözler!
'Falaka' davasında şikayetçi olmayan eşten akılalmaz sözler! Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde kargo şirketinde çalışan, evli ve 2 çocuk babası Erkan T.’nin, maddi durumu iyi olmayan kadınları evine çağırıp gözlerini uyku bandı, ayaklarını kelepçe ve eşarpla bağlayıp falakaya yatırdığı iddia edildi. Falaka olayında eşi ve diğer kadınların rızasının olduğunu söyleyen Erkan T. "Kimseyi zorlamadım" dedi. Sanığın şikayetçi olmayan eşi H.T.'nin sözleri ise duruşmaya damga vurdu.
24.11.2022 Gündem
Korkunç cinayet! Başına keserle vurup, halıya sardıktan sonra...
Korkunç cinayet! Başına keserle vurup, halıya sardıktan sonra... Antalya'nın Alanya ilçesinde kaybolan emlakçı Ahmet Ataoğlu'nun (34), toprağa gömülü cansız bedeni bulundu. Polis, şüphelinin ormandaki barakada kalan B.K. olduğunu belirleyip, gözaltına aldı. Sorgusunda cinayeti itiraf eden B.K., çıkan tartışmada başına keserle vurduğu Ataoğlu'nu halıya sarıp, toprağa gömdüğünü söyledi.
24.06.2022 Yaşam
Falaka fantezisi Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Flaş gelişme
Falaka fantezisi Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Flaş gelişme Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırdığı görüntüleri ortaya çıkan kargocu Erkan T.'nin, 2 ayrı suçtan toplam 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Sanık ve müşteki eşi gelmeyince duruşma ertelendi.
24.06.2022 Yaşam
Kadınlara para verip falakaya yatırıyordu! Şok eden detay! Karısını da...
Kadınlara para verip falakaya yatırıyordu! Şok eden detay! Karısını da... Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırdığı görüntüleri ortaya çıkan kargocu Erkan T. hakkında 2 ayrı suçtan toplam 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Soruşturma kapsamında Erkan T.'nin eşi H.T.'nin ifadesine başvuruldu. H.T. ifadesinde "Erkan T. ile 10 yıllık evliyiz, iki çocuğumuz var. Görüntülerde ayağı eşarpla bağlanarak, falakaya yatırılan kişilerden birisi benim." dedi.
28.04.2022 Yaşam
Kadınları falakaya yatıran adamın eşi konuştu! 'Fotoğraftakilerden birisi benim'
Kadınları falakaya yatıran adamın eşi konuştu! 'Fotoğraftakilerden birisi benim' Kayseri'de para karşılığı anlaştığı kadınların ayaklarını kelepçe ve eşarpla bağlayıp falakaya yatırdığı görüntüleri ortaya çıkan kargocu Erkan T.'nin (33) eşi H.T'nin ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde eşinden şikayetçi olmadığını belirten H.T., "Eşim, zaman zaman beni falakaya yatırdı. Görüntülerin ortaya çıkmasıyla diğer kadınları gördüm. Diğer kadınlardan hiç haberim yoktu. Görüntülerdeki kadınların kim olduğunu bilmiyorum. Ortaya çıkan görüntülerde ayağı eşarpla bağlanarak falakaya yatırılan kişilerden birisi benim. Eşim Erkan T.'den şikayetçi değilim." dedi.
11.09.2021 Gündem
Falaka mağdurları konuştu! 1'den 100'e kadar...
Falaka mağdurları konuştu! 1'den 100'e kadar... Kanal D’nin sunuculuğunu deneyimli isim Ece Üner'in yaptığı “Ece Üner İle Susma” da Türkiye’nin konuştuğu falaka olayı ile ilgili mağdurlar konuştu.
10.09.2021 Yaşam
Para karşılığı falakaya yatırılma teklifi yapılan kadın: Mesajla iknaya çalıştı
Para karşılığı falakaya yatırılma teklifi yapılan kadın: Mesajla iknaya çalıştı Kayseri'de para karşılığı anlaştığı kadınları, ayaklarını kelepçe ve eşarpla bağlayıp falakaya yatırdığı görüntüleri ortaya çıkan kargo çalışanı Erkan T. hakkında şikayette bulunan N.K. adlı kadın, olayla ilgili ilk kez konuştu. Erkan T.'nin kendisine de aynı teklifi yaptığını anlatan N.K., "Ben de böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyledim. Ne kadar kabul etmesem de mesaj atarak ikna etmeye çalıştı. Falakanın kurallarından bahsediyordu. Bundan çok büyük paralar kazandığını söylüyordu. Cezasını çekmeli" dedi.
9.09.2021 Gündem
Falaka olayıyla gündeme gelen Erkan T. hakkındaki iddialara yanıt verdi!
Falaka olayıyla gündeme gelen Erkan T. hakkındaki iddialara yanıt verdi! Kanal D’nin, hafta içi her gün canlı yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında, falaka olayıyla günlerdir gündemden düşmeyen Erkan T. ilk kez konuştu.
8.09.2021 Televizyon
Hakan Ural, çirkin olaya canlı yayında ateş püskürdü!
Hakan Ural, çirkin olaya canlı yayında ateş püskürdü! Kayseri'de ortaya çıkan 'para karşılığı falaka' olayına tepki gösteren Hakan Ural, 'Adam sapık, ileride ailesine zarar vermeyeceği ne malum' dedi. "Adam falaka atacağım der gözünü bağlar keser seni. Karım bana dese seni bağlayacağım hayırdır derim" yorumunda bulunan Hakan Ural, serbest bırakılan şahsın akşama yeniden gözaltına alınacağını iddia etti.
7.09.2021 Magazin
Hakan Ural, şoke eden falaka görüntülerine çok sert tepki gösterdi!
Hakan Ural, şoke eden falaka görüntülerine çok sert tepki gösterdi! Hakan Ural, şoke eden falaka görüntülerine çok sert tepki gösterdi!
21.01.2022 Magazin
Kadınlara para verip, falakaya yatırdı! Neden yaptığını açıkladı, şoke eden savunma
Kadınlara para verip, falakaya yatırdı! Neden yaptığını açıkladı, şoke eden savunma Kayseri'de para karşılığı anlaştığı maddi durumu olmayan kadınları, ayaklarını kelepçe ve eşarpla bağlayıp falakaya yatırdığı görüntüler ortaya çıkan kargo çalışanı Erkan T., polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde, “Kadınlarla sosyal medya üzerinden tanışmıştım. Bu videoları çekerek internet fenomeni ve para kazanmak istiyordum. Ancak çektiğim görüntüler sosyal medyada uygunsuz görüldüğü için yüklenmedi” diyen Erkan T. serbest bırakıldı.
7.09.2021 Yaşam
Kadınları para karşılığı falakaya yatırmış! Kelepçe ile bağlayıp...
Kadınları para karşılığı falakaya yatırmış! Kelepçe ile bağlayıp... Kayseri'de kargo çalışanı Erkan T.'nin (33), maddi durumu olmayan kadınlarla para karşılığı anlaşarak, ayaklarını kelepçe ve eşarpla bağlayıp falakaya yatırma görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde ayaklarını bağladığı kadınlara elindeki oklava ve plastik sopa ile vurduğu görülen Erkan T. hakkında soruşturma başlatıldı.
6.09.2021 Gündem
'Esad'ın cezaevlerinde her gün falaka, cinsel taciz var'
'Esad'ın cezaevlerinde her gün falaka, cinsel taciz var' Suriye'de, Beşşar Esed rejiminin cezaevlerinde 4 yıl yasa dışı tutulan, işkence gören, tecavüze uğrayan ve Türkmen Muntasır Billah Tümeni'nin girişimleriyle eser takası ile özgürlüklerine kavuşan kadınlar, yaşadıkları zulmü unutamıyor.
8.03.2018 Dünya
Mehmet Faraç'a kaldığı otelde gözaltı
Mehmet Faraç'a kaldığı otelde gözaltı Adana Adliyesi’ne sevk edilen Aydınlık Gazetesi yazarı Mehmet Faraç, 9’uncu Asliye Ceza Mahkemesi’nde ifade verdi...
19.10.2015 Yaşam
Bakan Güllüce: Milletvekili ay sonunu zor getiriyor
Bakan Güllüce: Milletvekili ay sonunu zor getiriyor Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, milletvekilliğinin çok paralı bir iş olmadığını, hatta ay sonunu bile zor getirdiklerini söyledi...
29.09.2021 Gündem
Mehmet Ağar ve ekibi için karar çıktı!
Mehmet Ağar ve ekibi için karar çıktı! 12 Eylül ’den bir yıl sonra başında Mehmet Ağar’ın olduğu polis timi tarafından işkencede öldürülerek bir binadan atıldığı ve kimliği bilindiği halde kimsesizler mezarlığına gömüldüğü ileri sürülen öğretmen Süleyman Cihan hakkındaki dosya zamanaşımından düştü...
29.09.2021 Gündem
Psikopat baba, bebeğini falakaya yatırdı!
Psikopat baba, bebeğini falakaya yatırdı! Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde kaydedilen bu görüntülerde, Arap baba 2 aylık bebeğini 'terbiye etmek için' kıyafet askılığıyla bebeğin ayaklarını kaldırıp elindeki sopayla vuruyor. Al Jazeera'nin servis ettiği bu görüntüler, kamuoyunda büyük tepki topladı. Görüntüler üzerine devreye giren Suudi Arabistan polisinin psikopat babayı aradığı öğrenildi.
11.10.2014 Haber
Bonzai satıcısını dövenler bakın kim çıktı
Bonzai satıcısını dövenler bakın kim çıktı Sakarya'da bonzai satıcısı olduğunu öne sürdükleri genci dövüp falakaya yatıran ve bu şiddeti cep telefonuyla kayıt ederek sosyal paylaşım sitesinde paylaşan 5 kişi, Sakarya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi ekiplerince yakalandı...
5.08.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Falaka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki falaka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.