'Falaka' davasında şikayetçi olmayan eşten akılalmaz sözler!
'Falaka' davasında şikayetçi olmayan eşten akılalmaz sözler! Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde kargo şirketinde çalışan, evli ve 2 çocuk babası Erkan T.’nin, maddi durumu iyi olmayan kadınları evine çağırıp gözlerini uyku bandı, ayaklarını kelepçe ve eşarpla bağlayıp falakaya yatırdığı iddia edildi. Falaka olayında eşi ve diğer kadınların rızasının olduğunu söyleyen Erkan T. "Kimseyi zorlamadım" dedi. Sanığın şikayetçi olmayan eşi H.T.'nin sözleri ise duruşmaya damga vurdu.
24.11.2022 Gündem
Hakan Ural, çirkin olaya canlı yayında ateş püskürdü!
Hakan Ural, çirkin olaya canlı yayında ateş püskürdü! Kayseri'de ortaya çıkan 'para karşılığı falaka' olayına tepki gösteren Hakan Ural, 'Adam sapık, ileride ailesine zarar vermeyeceği ne malum' dedi. "Adam falaka atacağım der gözünü bağlar keser seni. Karım bana dese seni bağlayacağım hayırdır derim" yorumunda bulunan Hakan Ural, serbest bırakılan şahsın akşama yeniden gözaltına alınacağını iddia etti.
7.09.2021 Magazin
Hakan Ural, şoke eden falaka görüntülerine çok sert tepki gösterdi!
Hakan Ural, şoke eden falaka görüntülerine çok sert tepki gösterdi! Hakan Ural, şoke eden falaka görüntülerine çok sert tepki gösterdi!
21.01.2022 Magazin