Hakan Ural

Hakan Ural

Son dakika Hakan Ural haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hakan Ural ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hakan Ural haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Ural

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan ural gelişmeleri de dahil olmak üzere 439 hakan ural haberi bulunmuştur. Tüm hakan ural haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi Kanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında, ünlü sunucu Hakan Ural hakkında son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen konulara ilişkin açıklama yapıldı.
15.04.2024 Magazin
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi Kanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında, ünlü sunucu Hakan Ural hakkında son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen konulara ilişkin açıklama yapıldı.
15.04.2024 Vatan TV
Neler Oluyor Hayatta neden yok? Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta bugün neden yok? (1 Nisan 2024)
Neler Oluyor Hayatta neden yok? Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta bugün neden yok? (1 Nisan 2024) Neler Oluyor Hayatta bugün neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. Hakan Ural ve Nur Tuğba Naml'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta'nın sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı yapıyor. 1 Nisan 2024 Pazartesi günü Kanal D ekranını açan izleyici programın olmadığını görünce araştırmalara başladı. Güncel olayların ele alındığı Hakan Ural'ın programı Neler Oluyor Hayatta bugün neden yok? İşte detaylar...
1.04.2024 Gündem
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin liralık destek
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin liralık destek AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, minibüs esnafı için müjde verdi. Altınok, aylık 30 bin TL yakıt desteği verileceğini duyurdu.
28.03.2024 Gündem
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz Emeklilere ve öğrencilere müjde veren AK Parti'nin Ankara adayı Altınok, "Öğrencilerimize 31 Mart'tan sonra ulaşımı ücretsiz yapıyoruz. Emeklilerimize de ulaşım yine ücretsiz olacak. Ankara'da ulaşım 24 saat devam edecek." şeklinde konuştu.
28.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
Tutuklanacaklar mı, serbest mi kalacaklar? Avukat Feyza Altun gün verdi!
Tutuklanacaklar mı, serbest mi kalacaklar? Avukat Feyza Altun gün verdi! Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’ nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programının bugün ki konuğu, Dilan Polat davasını ilk günden beri takip eden Avukat Feyza Altun’du. Avukat Feyza Altun birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Polat ailesinin eski komşuları da konuştu.
3.11.2023 Haber
Tutuklanacaklar mı, serbest mi kalacaklar? Avukat Feyza Altun gün verdi!
Tutuklanacaklar mı, serbest mi kalacaklar? Avukat Feyza Altun gün verdi! Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’ nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programının bugün ki konuğu, Dilan Polat davasını ilk günden beri takip eden Avukat Feyza Altun’du. Avukat Feyza Altun birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Polat ailesinin eski komşuları da konuştu.
3.11.2023 Magazin
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu bakıcısı Adile Şener'i buldu! 35 yıllık sır ortaya çıktı
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu bakıcısı Adile Şener'i buldu! 35 yıllık sır ortaya çıktı Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu 'Neler Oluyor Hayatta' programına konuk oldu. Yaşadıklarını tek tek anlatan Nebioğlu, 'Metin Akpınar, en başından beri her şeyi biliyordu, hep inkar etti' dedi.Hayat hikayesini canlı yayında anlatan Duygu Nebioğlu'nun "Umarım hayattadır" dediği bakıcı kadın bulundu.
18.10.2023 Haber
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu yıllar sonra bakıcısı Adile Şener'i buldu!  35 yıllık gerçekler ortaya çıktı
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu yıllar sonra bakıcısı Adile Şener'i buldu! 35 yıllık gerçekler ortaya çıktı Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu 'Neler Oluyor Hayatta' programına konuk oldu. Yaşadıklarını tek tek anlatan Nebioğlu, 'Metin Akpınar, en başından beri her şeyi biliyordu, hep inkar etti' dedi.Hayat hikayesini canlı yayında anlatan Duygu Nebioğlu'nun "Umarım hayattadır" dediği bakıcı kadın bulundu.
18.10.2023 Magazin
Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden olan kızı Duygu Nebioğlu her şeyi: Akpınar soyadını taşımayacağım, yalancı insanların soyadını alamam
Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden olan kızı Duygu Nebioğlu her şeyi: Akpınar soyadını taşımayacağım, yalancı insanların soyadını alamam Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu 'Neler Oluyor Hayatta' programına konuk oldu. Yaşadıklarını tek tek anlatan Nebioğlu, 'Metin Akpınar, en başından beri her şeyi biliyordu, hep inkar etti' dedi.
16.10.2023 Magazin
Metin Akpınar'ın evlilik dışı çocuğu ilk kez konuştu! Her şeyi tek tek anlattı
Metin Akpınar'ın evlilik dışı çocuğu ilk kez konuştu! Her şeyi tek tek anlattı Duygu Nebioğlu'nun Yeşilçam'ın usta isimlerinden Metin Akpınar'a açtığı 'babalık' davası karara bağlandı. 35 yaşındaki Nebioğlu'nun Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıktı. Nebioğlu, yaşadığı süreci ve dava açma nedenini Kanal D'de yayınlanan ve sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı'nın yaptığı ‘Neler Oluyor Hayatta’ programında anlattı. İşte detaylar...
13.10.2023 Magazin
Koronavirüs aşısı olanlar için Canan Karatay'dan önemli uyarı: Bunu yapmayanların beynine pıhtı atıyor
Koronavirüs aşısı olanlar için Canan Karatay'dan önemli uyarı: Bunu yapmayanların beynine pıhtı atıyor Canan Karatay Kanal D’de yayınlanan ve sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programının bugünkü konuğu oldu. İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, meslektaşı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan hakkında sert yorumlarda bulunarak Covid aşılarının yan etkilerini azaltmak için yapılması gerekenleri açıkladı.
14.06.2023 Magazin
Bakan Soylu'dan Kanal D'de önemli açıklamalar: Masanın üstüne HDP'yi çıkarıp Akşener'i altına indirdiler
Bakan Soylu'dan Kanal D'de önemli açıklamalar: Masanın üstüne HDP'yi çıkarıp Akşener'i altına indirdiler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kanal D canlı yayınında Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sorularını yanıtladı. Altılı masaya tepki gösteren Bakan Soylu, "Millet herkesin ne olduğunu görüyor. Masanın üstüne HDP'yi çıkardılar, altına da Akşener'i de indirdiler." dedi. Soylu, Kılıçdaroğlu'nun 17-25 kumpası sözleri için de "Kumpas videolarını TBMM'de kürsüden dinletti. Ben 17-25 Aralık'ı yanlış anlamışım, muhatabım da hakkını helal etsin diyeceksiniz. Özür de dilemiyor, benim de başıma 17-25 Aralık kumpası gibi bir kumpas gelebilir diyor." ifadelerini kullandı.
11.05.2023 Gündem
Bakan Kurum'dan 'kira' açıklaması: Banka hesabına yatırın, sizi çıkaramazlar
Bakan Kurum'dan 'kira' açıklaması: Banka hesabına yatırın, sizi çıkaramazlar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kanal D'de Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın Neler Oluyor Hayatta programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Fahiş kira zamları hakkında konuşan Kurum, kiracılara çağrıda bulundu. Kurum, "Ev sahibiniz sizden 25'ten fazla artış talep ederse bankadan kiranızı yüzde 25 olarak yatırın ve devam edin." dedi.
1.05.2023 Ekonomi
Fulya Öztürk, deprem bölgesinde yaşadıklarını Neler Oluyor Hayatta ’da anlattı!
Fulya Öztürk, deprem bölgesinde yaşadıklarını Neler Oluyor Hayatta ’da anlattı! Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı program Neler Oluyor Hayatta’nın bugün çok özel bir konuğu vardı.
18.04.2023 Televizyon
'Neler Oluyor Hayatta' sunucusu Nur Tuğba Namlı ekrana geri döndü
'Neler Oluyor Hayatta' sunucusu Nur Tuğba Namlı ekrana geri döndü Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınla izleyicisiyle buluşan programı 'Neler Oluyor Hayatta’nın güzel sunucusu Nur Tuğba Namlı, ekrana geri döndü.
4.01.2023 Televizyon
Mustafa Uslu, Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili konuştu
Mustafa Uslu, Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili konuştu ‘Garip Bülbül’ Neşet Ertaş filmi ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Filmin yapımcısı Mustafa Uslu, sanatçının ailesinin iddialarına ve filme tedbir konulması kararı hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu.
14.12.2022 Magazin
Engincan Ural hakkında çıkan boşanma iddialarına yanıt verdi!
Engincan Ural hakkında çıkan boşanma iddialarına yanıt verdi! Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ve Hilal Özdemir’in yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında konuşan Hakan Ural, oğlu Engincan Ural hakkında çıkan boşanma iddialarına yanıt verdi.
1.12.2022 Televizyon
Engincan Ural'dan ayrılık iddialarına yanıt!
Engincan Ural'dan ayrılık iddialarına yanıt! Ekim ayında evlenen Engincan Ural ile Merve Kaya'nın evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı ve ikilinin boşanma kararı aldığı iddia edildi. Sibel Can iddiaları paylaştığı fotoğrafla yalanladı. Engincan Ural ise 'sadece gülüyorum' dedi.
30.11.2022 Magazin
Nur Tuğba Namlı'dan müjdeli haber! Üçüncü kez anne oldu
Nur Tuğba Namlı'dan müjdeli haber! Üçüncü kez anne oldu Doğum iznine ayrılan Kanal D'nin sevilen programı 'Neler Oluyor Hayatta'nın sunucusu Nur Tuğba Namlı, üçüncü kez annelik sevinci yaşadı. İş insanı Mustafa Namlı ile yedi yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Nur Tuğba'nın program partneri Hakan Ural, müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
21.11.2022 Magazin
Taksim'de hayatını kaybedenler için ünlüler başsağlığı mesajı yayınladı
Taksim'de hayatını kaybedenler için ünlüler başsağlığı mesajı yayınladı Dün saat 16.20 sıralarında Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen ve 6 kişinin ölümüne sebep olan patlamanın ardından, televizyon ve müzik dünyasının ünlü simaları, resmi sosyal medya hesaplarından hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajlarını yayınladı. İşte ünlüler dünyasından paylaşımlar...
14.11.2022 Magazin
Nur Tuğba Namlı yerini bir süreliğine Hilal Özdemir Babacan’a bırakacak
Nur Tuğba Namlı yerini bir süreliğine Hilal Özdemir Babacan’a bırakacak Doğum iznine ayrılan Kanal D'nin sevilen programı 'Neler Oluyor Hayatta'nın sunucusu Nur Tuğba Namlı, yerini bir süreliğine yakın arkadaşı, haber sunucusu Hilal Özdemir Babacan'a bırakacak.
5.11.2022 Televizyon
Sibel Can: Düğünde en çok ben eğlendim
Sibel Can: Düğünde en çok ben eğlendim Sibel Can'ın Hakan Ural'la evliliğinden olan oğlu Engincan Ural, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Merve Kaya ile Bodrum'da evlendi. Kıbrıs'ta bir otelde sahneye çıkan Sibel Can düğünle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
31.10.2022 Magazin
Sibel Can'ın paylaşımına Nükhet Duru ve Seren Serengil'den yorum!
Sibel Can'ın paylaşımına Nükhet Duru ve Seren Serengil'den yorum! Sibel Can'ın Hakan Ural ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Engincan Ural, bir süredir aşk yaşadığı Merve Kaya ile 9 Ekim Pazar günü Bodrum'da evlendi. Birçok ünlü ismin katıldığı düğünden kareler sosyal medyada paylaşıldı. Törende çocuklarıyla verdiği pozu, takipçilerinin beğenisine sunan Sibel Can'a meslektaşları Nükhet Duru ve Seren Serengil'den yorum geldi.
11.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Ural ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan ural haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.