Fantezi

Fantezi

Son dakika fantezi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fantezi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fantezi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fantezi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fantezi gelişmeleri de dahil olmak üzere 637 fantezi haberi bulunmuştur. Tüm fantezi haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi Bursa’da, ilişki sırasında dini nikahla birlikte yaşadığı 5 aylık hamile N.M.T.’nin (43), boğazını sıkıp ölümüne neden olduğu suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanık Y.A.M.A. (42), çıktığı son duruşmada olayın basında yer alması nedeniyle kendisinin ve ailesinin mağdur olduğunu söyleyerek, duruşmanın gizli görülmesini istedi.
26.02.2024 Gündem
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu Erkan T.' ye (35) istinaf mahkemesince 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle yeniden yargılandığı davada 'müstehcenlik' suçundan 1 yıl 6 ay 22 güne düşürülen hapis cezası kararının gerekçesi açıklandı. Mahkeme gerekçesinde, sanığın cep telefonunda depolanmış halde birden çok farklı tarihlerde yüklenmiş video bulunduğuna yer vererek, "Sanığın, 'müstehcenlik' suçunu birden fazla kez işlediği anlaşılmış, sanığın kastının yoğunluğu gözetilerek alt sınırdan uzaklaşmak suretiyle ceza tayin edilmiştir. Cezanın sanığın geleceği üzerindeki olası etkileri de dikkate alınarak 'iyi hal' indirimi yapılarak, hükmün açıklanması geri bırakılmıştır" görüşünde bulundu.
29.01.2024 Gündem
'Falaka' davasında yeni gelişme ortaya çıktı! "Fantezi amacıyla 1 kez yaptık"
'Falaka' davasında yeni gelişme ortaya çıktı! "Fantezi amacıyla 1 kez yaptık" Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu Erkan T.' ye (35) istinaf mahkemesince 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle yeniden yargılandığı davada 'müstehcenlik' suçundan 1 yıl 6 ay 22 güne düşürülen hapis cezası kararına avukatı itiraz etti. Avukat Ahmet Bozkurt, dilekçesinde, söz konusu delillerin hukuka aykırı olduğunu ve davanın zaman aşımına uğradığını öne sürerek, müvekkiline ceza verilmemesi gerektiğini belirtti.
24.01.2024 Gündem
İYİ Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım oldu
İYİ Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım oldu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamayla İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayını açıkladı.
24.01.2024 Gündem
Elvis Presley, hologram konserle hayranları ile buluşacak
Elvis Presley, hologram konserle hayranları ile buluşacak İngiltere merkezli Layered Reality isimli eğlence şirketi, ünlü şarkıcı Elvis Presley'in 2024'ün Kasım ayında Londra'da hologram (dijital versiyon) bir konserle hayranlarıyla buluşacağını duyurdu.
4.01.2024 Magazin
Swinger operasyonunda yeni detaylar ortaya çıktı! Disko topu olmadan parti yapamıyorlarmış
Swinger operasyonunda yeni detaylar ortaya çıktı! Disko topu olmadan parti yapamıyorlarmış Swinger operasyonunda yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Adana merkezli 16 ilde 3 sene önce düzenlenen operasyonda karar duruşma görüldü ve cezalar kesinleşti. 38 şahsa ‘Bir Kimseyi Fuhuşa Teşvik Etmek veya Yaptırmak veya Aracılık Etmek veya Yer Temin Etmek Suçundan’ hapis cezası verildi.
28.12.2023 Gündem
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Sosyal medyada cinsel dolandırıcılık! Uzay gemisi 5 bin lira
Sosyal medyada cinsel dolandırıcılık! Uzay gemisi 5 bin lira Kolay para kazanmak isteyenlerin gözdesi olan platformlarda cinsel içerikli paylaşımlar yapanlar, yayına katılanlardan sanal hediye jetonlarıyla hatırı sayılır para kazanıyor.
1.12.2023 Gündem
Fnaf filmi Türkiye'de ne zaman çıkacak, FNAF (Five Nights at Freddy's) filmi Türkiye'ye gelecek mi, Fnaf filmi Türkiye’ye ne zaman gelecek, vizyon tarihi belli mi?
Fnaf filmi Türkiye'de ne zaman çıkacak, FNAF (Five Nights at Freddy's) filmi Türkiye'ye gelecek mi, Fnaf filmi Türkiye’ye ne zaman gelecek, vizyon tarihi belli mi? Five Nights at Freddy's oyununun beyaz ekrana uyarlanan filmi Türkiye'de "Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gecesi” olarak biliniyor. Peki, FNAF filmi Türkiye'de vizyona girecek mi, nerede, ne zaman yayınlanacak?
27.10.2023 Kültür Sanat
Güllü 90 kilo verdi! Son haline beğeni yağdı
Güllü 90 kilo verdi! Son haline beğeni yağdı Türk fantezi müziği ses sanatçısı Güllü, son zamanlarda verdiği kilolarla adından sıkça söz ettiriyor. Geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile 70 kilo birden veren ünlü şarkıcı yeni klibi için 20 kilo daha vermişti. Verdiği kilolar sonrası imajını da yenileyen Güllü'den yeni poz geldi.
16.10.2023 Magazin
Kadınları para karşılığı falakaya yatırdığı ortaya çıkmıştı! İğrenç itiraflar
Kadınları para karşılığı falakaya yatırdığı ortaya çıkmıştı! İğrenç itiraflar Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Söz konusu videolarda zorlama olmadığını söyleyen sanık Erkan T.’nin ifadeleri ortaya çıktı.
20.07.2023 Yaşam
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız'
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız' Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, arabesk ve fantezi müziğin başarılı ismi Özcan Deniz’i ağırladı. Deniz, biletleri günler öncesinde tükenen konserinde en sevilen şarkılarını müzikseverlerden oluşan dev korosuyla birlikte söyledi. Eşi Samar Dadgar, imzalı gri gömleğiyle göz kamaştıran ünlü sanatçı, şıklığıyla sevenlerinden tam not aldı.
19.07.2023 Magazin
Özcan Deniz'in büyülü performansına Boğaz eşlik etti
Özcan Deniz'in büyülü performansına Boğaz eşlik etti Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri, dün akşam sahnesinde ilk kez Özcan Deniz’i ağırladı. Deniz, biletleri günler öncesinden tükenen konserde müziği, enerjisi ve muhteşem şovuyla sevenlerine hem müzik ziyafeti yaşattı hem de zaman yolculuğuna çıkardı.
17.06.2023 Magazin
Ajda Pekkan'dan müzik şöleni!
Ajda Pekkan'dan müzik şöleni! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde, sahne dün akşam bir kez daha Süperstar Ajda Pekkan’ındı. Pekkan’ın yıldızıyla parlayan sahne, müzikseverleri mest etti. İlginin yoğun olduğu gecede Kuruçeşme sahnesi, kapasitesinin üstünde seyirci ağırlayarak Pekkan hayranlarını dansa, müziğe, eğlenceye doyurdu.
11.06.2023 Magazin
Togg CEO’su rakam verdi! İşte teslim edilecek otomobil sayısı
Togg CEO’su rakam verdi! İşte teslim edilecek otomobil sayısı Yerli otomobil Togg CEO’su Gürcan Karakaş, ''Kalitemizden ödün vermeden üretimlerimizi Mayıs ve Haziran ayında artıracağız. Mayıs ayında 1000’in üzerinde teslimat yapmayı planlıyoruz'' ifadesini kullandı.
26.04.2023 Ekonomi
'Falaka' davası sanığı kargocuya verilen 2 yıl 1 ay hapis cezasına avukatından itiraz
'Falaka' davası sanığı kargocuya verilen 2 yıl 1 ay hapis cezasına avukatından itiraz Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu Erkan T.'ye 'müstehcenlik' suçundan verilen 2 yıl 1 ay hapis cezası kararına avukatı itiraz etti. Avukatı Ahmet Bozkurt, dilekçesinde, söz konusu delillerin hukuka aykırı olduğunu ve davanın zaman aşımına uğradığını öne sürerek, müvekkiline ceza verilmemesi gerektiğini belirtti.
26.04.2023 Gündem
Taraftarları isyan ettiren 4 futbolcuyu açıkladı: Fantezi yaratıp duruyorsun hocam?
Taraftarları isyan ettiren 4 futbolcuyu açıkladı: Fantezi yaratıp duruyorsun hocam? Süper Lig'in 28.haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-1'le geçerken, Beşiktaş ise Vodafone Park'ta Giresunspor'u 3-1 yenmeyi başardı. Usta yorumcu Şansal Büyüka Sarı Lacivertli kulüpte yaşanan son gelişmeler hakkında çarpıcı analizlerde bulunurken, ünlü yazarın Jorge Jesus hakkında sarfettiği ifadeler ise büyük dikkat çekti. İşte o yazı...
12.04.2023 Fenerbahçe
Cinsel hayatın olmaması boşanma sebebi! Dikkat çeken 'süre' detayı
Cinsel hayatın olmaması boşanma sebebi! Dikkat çeken 'süre' detayı Cinsel ilişki konusunda çiftler arasında sorun yaşandığında hukuki olarak genel boşanma sebebi kabul edilebiliyor. Bunda süre de önemli. Eşlerin ne kadar süre ilişki içinde bulunmaması durumunda boşanabileceklerini, kanunda konu ile ilgili nelerin yer aldığını uzman isim açıkladı.
21.01.2023 Yaşam
Cansu Kurtçu isyan etti! "Söyleyiş şekliniz berbat"
Cansu Kurtçu isyan etti! "Söyleyiş şekliniz berbat" Ünlü besteci, söz yazarı ve şarkıcı Fettah Can'ın eşi Cansu Kurtçu, pop şarkılarını arabesk yorumuyla söyleyen şarkıcıları eleştirdi.
3.01.2023 Magazin
Hüseyin Çevik kimdir? İsmailağa cemaati adına sohbet videoları yayınlayan Hüseyin Çevik ne dedi, hangi tarikata bağlı?
Hüseyin Çevik kimdir? İsmailağa cemaati adına sohbet videoları yayınlayan Hüseyin Çevik ne dedi, hangi tarikata bağlı? İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı, cemaat adına sohbet videoları yayınlayan Hüseyin Çevik'in İsmailağa ile bir ilişkisinin olmadığını açıkladı. İsmailağa Cemaati öte yandan Çevik hakkında suç duyurusunda bulundukları bilgisini paylaştı. Peki, Hüseyin Çevik kimdir? İsmailağa cemaati adına sohbet videoları yayınlayan Hüseyin Çevik ne dedi, hangi tarikata bağlı?
2.01.2023 Gündem
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
'Falaka' davasında şikayetçi olmayan eşten akılalmaz sözler!
'Falaka' davasında şikayetçi olmayan eşten akılalmaz sözler! Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde kargo şirketinde çalışan, evli ve 2 çocuk babası Erkan T.’nin, maddi durumu iyi olmayan kadınları evine çağırıp gözlerini uyku bandı, ayaklarını kelepçe ve eşarpla bağlayıp falakaya yatırdığı iddia edildi. Falaka olayında eşi ve diğer kadınların rızasının olduğunu söyleyen Erkan T. "Kimseyi zorlamadım" dedi. Sanığın şikayetçi olmayan eşi H.T.'nin sözleri ise duruşmaya damga vurdu.
24.11.2022 Gündem
Pınar Dilşeker yeni imajıyla herkesi şoke etti!
Pınar Dilşeker yeni imajıyla herkesi şoke etti! Fantezi ve Türk Sanat Müziği yorumlarıyla tanınan şarkıcı Pınar Dilşeker yeni imajıyla herkesi şaşırttı. Değişimiyle dikkat çeken sanatçıyı görenler tanımakta zorlandı.
2.11.2022 Magazin
Mahsun Kırmızıgül, Ece Binay'a boşanırken servet ödemiş!
Mahsun Kırmızıgül, Ece Binay'a boşanırken servet ödemiş! Türk Halk Müziği, arabesk ve fantezi müziğin en sevilen isimlerinden Mahsun Kırmızıgül’ün, 6 yıllık evliliğini tek celsede bitirmesinin ardından eski eşi Ece Binay’a servet ödediği ortaya çıktı. Bir kız çocukları olan çiftin ‘aldatma’ iddialarıyla yaşadıkları boşanma sonrası ortaya çıkanlar dudak uçuklattı.
9.07.2022 Magazin
Falaka fantezisi Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Flaş gelişme
Falaka fantezisi Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Flaş gelişme Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırdığı görüntüleri ortaya çıkan kargocu Erkan T.'nin, 2 ayrı suçtan toplam 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Sanık ve müşteki eşi gelmeyince duruşma ertelendi.
24.06.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Fantezi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fantezi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.