Eş Başkan

Eş Başkan

Son dakika eş başkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eş başkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eş başkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eş Başkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eş başkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.932 eş başkan haberi bulunmuştur. Tüm eş başkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaç tane büyükşehir var 2024? CHP kaç büyükşehir kazandı, kaç büyükşehir belediyesini CHP aldı? Büyükşehir belediyeleri hangi partide?
Kaç tane büyükşehir var 2024? CHP kaç büyükşehir kazandı, kaç büyükşehir belediyesini CHP aldı? Büyükşehir belediyeleri hangi partide? 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy verme işlemi tamamlandı. Oy sayımı devam ediyor. İlk gelen sonuçlara göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de CHP adayları önde gidiyor. Peki, CHP kaç büyükşehir kazandı, kaç büyükşehir belediyesini CHP aldı?
31.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Gece gündüz sözünü tutan başkan olacağız
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Gece gündüz sözünü tutan başkan olacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Avcılar’da mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum, "Gece gündüz sözünü tutan başkan olacağız. Sözünü unutan değil, sözünü hatırlamayan değil, sözünü tutan başkan olacağız. ‘Var mı bir sorun, ben Murat Kurum’ diyeceğiz. Geleceğiz ve sorunu çözeceğiz. 31 Mart’ta da onlar hüsrana uğrayacak. Sandık günü hesap günüdür. 31 Mart’ta sandık gelecek ve hesap kesilecek. 31 Mart akşamı Avcılar, bu kaybolan yılların hesabını sandıkta soracak. 31 Mart akşamı büyük bir zafer yaşayacağız." dedi.
23.03.2024 Gündem
İl Seçim Kurulu açıkladı! DEM Parti için karar verildi
İl Seçim Kurulu açıkladı! DEM Parti için karar verildi DEM Parti'nin İstanbul'da seçime giremeyeceği ile ilgili iddialar hakkında İl Seçim Kurulu'ndan açıklama geldi.
20.02.2024 Gündem
İYİ Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Seni başkan seçtirmeyeceğiz
İYİ Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Seni başkan seçtirmeyeceğiz İYİ Parti'de 81 ilde kendi adaylarıyla seçime girme kararının ardından önemli gelişmeler yaşanıyor.
14.12.2023 Gündem
Patnos Belediye Başkanı Kılıç gözaltına alındı
Patnos Belediye Başkanı Kılıç gözaltına alındı Ağrı'nın Patnos ilçe Belediye Başkanı Emrah Kılıç ve eş başkan Müşerref Geçer ile birlikte toplam 5 kişi gözaltına alındı.
9.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! TOGG, EYT, asgari ücret...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! TOGG, EYT, asgari ücret... Cumhurbaşkanı Erdoğan konuk olduğu canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, "Fiyatı şimdiden başladılar sormaya. Aceleci olmayalım. Togg satışa sunulduğunda rekabetçi olacak. Babayiğitler sıradan oturan adamlar değil, saygın iş adamları. Oturup değerlendirme yapacağız. Mart ayında fiyat tespiti yapacağız. 7 ayrı üretim olacak burada. Sadece otomobil değil renk seçeneği de var. Arkadaşlarımız işlerine iyi çalıştılar. Yeşilin olmadığı çeşit olamaz. Eşim kırmızı dedi, kırmızı da karar kıldık. 2.teklif Aliyev'den geldi, '2 araba istiyorum' dedi. Birini ben kullanacağım dedi, birini de daireye dedi. Bugün telefon görüşmemizde onu hatırlattı." dedi. Erdoğan, asgari ücret ve EYT ile ilgili, "Vedat Bey ekibiyle beraber çalışmalarını devam ettiriyor. Önümüzdeki ay ve yeni yıl açıklandığı aylar olacak. Ücret politikalarımızı da açıklayacağız. Asgari ücretin tespiti de olacak.2023'e bunları da açıklayarak girmiş olacağız." ifadelerini kullandı.
2.11.2022 Siyaset
Türkiye merkezli tarihi DNA araştırmasında ilginç sonuçlar
Türkiye merkezli tarihi DNA araştırmasında ilginç sonuçlar Bursa'nın Orhangazi ilçesindeki Ilıpınar höyüğünde 15 yıl süren arkeolojik kazılarda antropolog olarak buluntuları inceleyen Songül Alpaslan-Rodenberg’in de içinde olduğu Anadolu merkezli antik DNA projesinin sonuçları, dünyanın saygın bilim dergilerinden Science’de 25 ve 26 Ağustos’ta yayımlandı.
8.09.2022 Kültür Sanat
Adalet Bakanı Bozdağ: Bu masa yedilidir
Adalet Bakanı Bozdağ: Bu masa yedilidir Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bunlar daha kimi aday çıkaracaklarını masada konuşmaktan korkuyorlar. 'Masa çatlar, masa dağılır, O yüzden şimdi vakti değil' diye konuşmayı erteliyorlar. Bu masa yedilidir. Milletin gözünden kaçırılmak istenen HDP'dir. Yedi cepheden değil yedi düvelden hareketle büyük bir seçim kampanyasıyla Türkiye karşı karşıyadır" dedi.
20.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: Bir hafta boyunca ücretsiz olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: Bir hafta boyunca ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Karaman İl Danışma Meclisi Toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün açılışını gerçekleştirdiği Konya-Karaman hızlı treninin bir hafta boyunca ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı. Erdoğan, "Bu ülkede bizim dinimize, diyanetimize saldıracak olanların haddini de hesabını da bildiririz ve sorarız" ifadelerini kullandı.
8.01.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Roma dönüşü çarpıcı mesajlar: Ne gerekiyorsa biz bunu yaparız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Roma dönüşü çarpıcı mesajlar: Ne gerekiyorsa biz bunu yaparız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Roma'daki G-20 zirvesinden sonra yurda dönüşünde uçakta gazetecilere gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile görüşmesi hakkında "Bizim bu F-35 konumuz var. Malum bizim 1 milyar 400 milyon dolarlık yaptığımız bir ödeme var. Bununla ilgili olarak da F-16 tedarikini müzakere ettik. Biden 'Çok kısa zamanda netice alamayabiliriz. Biliyorsunuz iki farklı bölümden, Temsilciler Meclisi ve Senato’dan geçiyor. Malum, durum 50-50 ama ben elimden geleni yapacağım' dedi" ifadelerini kullandı.
1.11.2021 Siyaset
BM'den son dakika Suriye açıklaması: Hayal kırıklığıyla sonuçlandı
BM'den son dakika Suriye açıklaması: Hayal kırıklığıyla sonuçlandı Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi Geir O. Pedersen, Suriye Anayasa Komitesi toplantılarının altıncı turunun hayal kırıklığıyla sonuçlandığını ve Komite toplantılarına bu şekilde devam edemeyeceklerini belirterek, "Elde etmeyi umduğumuz şeyi başaramadık. Yeni bir metin sunmamaya karar veren hükümet (Beşşar Esed rejimi) delegasyonuydu." dedi.
22.10.2021 Dünya
Suriye'de sıcak gelişme! BM duyurdu: Anlaşmaya varıldı
Suriye'de sıcak gelişme! BM duyurdu: Anlaşmaya varıldı Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi Geir Pedersen, yarın başlayacak Suriye Anayasa Komitesi görüşmelerinin 6'ncı turunda, tarafların ilk kez yeni Suriye anayasası reformu için taslak hazırlama sürecine başlama konusunda anlaşmaya vardıklarını bildirdi.
17.10.2021 Dünya
Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş son yolculuğuna uğurlandı
Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş son yolculuğuna uğurlandı Koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş bugün son yolculuğuna uğurlandı. Topbaş için Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazı öncesinde bir dönem başkanlığını yaptığı Beyoğlu Belediyesi ve 13 yıl boyunca yönettiği İBB Başkanlığı’nda törenler düzenlendi.
14.02.2021 Gündem
Türkiye ile Macaristan arasında işbirliği anlaşması imzalandı
Türkiye ile Macaristan arasında işbirliği anlaşması imzalandı Ticaret Bakanlığı'nda Türk Eximbank ile Macaristan'ın resmi ihracat destek kuruluşu Mehib arasında reasürans iş birliği anlaşması imzalandı. Bakan Ruhsar Pekcan, "İnşallah bu imzaladığımız anlaşma her iki ülke iş dünyasının üçüncü ülkelerde beraber atacakları adımları güçlendirecek ve artıracaktır" dedi.
8.02.2021 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu'ndan Azerbaycan açıklaması! 'Anlaşmaya vardık'
Bakan Çavuşoğlu'ndan Azerbaycan açıklaması! 'Anlaşmaya vardık' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bakü'de yaptığı açıklamada Rusya ile Türk-Rus gücünün ateşkesi izleme konusunda anlaşmaya vardığını söyleyerek, nihai belgenin iki ülkenin savunma bakanları tarafından dün imzalandığını kaydetti. Rusya'dan gelecek heyetle birlikte ayrıntıların netleştirileceğini belirtti.
12.11.2020 Siyaset
Aliyev CNN Türk'te dünyaya ilan etti! 'Ermenistan savaşı kaybediyor'
Aliyev CNN Türk'te dünyaya ilan etti! 'Ermenistan savaşı kaybediyor' Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, CNN Türk cekibinden Enver Kaptanoğlu ve Ahmet Akpolat'a konuştu. Aliyev, "Ermeni silahlı güçleri bize karşı hücuma geçtiler. Bizim birçok şehirlerimiz ateş altında. Bence Ermenistan ordusunun acizliği. Ermenistan savaşı kaybediyor. Maksimum derecede sivillere ziyan verdirmek için çirkin yöntemlere başvuruyorlar." dedi.
7.10.2020 Dünya
HDP'li Yaşar Akkuş tutuklandı
HDP'li Yaşar Akkuş tutuklandı Iğdır Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan HDP'li Yaşar Akkuş, 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan mahkemece tutuklandı.
18.05.2020 Siyaset
Son dakika gelişmesi! HDP'li Başkanın defterinden 'Bomba tarifi' çıktı...
Son dakika gelişmesi! HDP'li Başkanın defterinden 'Bomba tarifi' çıktı... Siirt Belediye Başkanı HDP'li Berivan Helen Işık ile Baykan Belediye Başkanı HDP'li Ramazan Sarsılmaz ve Kurtalan Belediye Başkanı HDP'li Baran Akgül, İçişleri Bakanlığı'nca görevlerinden alındı. Kurtalan Belediye Başkanı Baran Akgül'ün evinde yapılan aramada çok çarpıcı bir detaya ulaşıldı. Akgül'ün defterinde 'bomba tarifi' bulundu.
15.05.2020 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den Ozan Ceyhun çıkışı
MHP lideri Bahçeli'den Ozan Ceyhun çıkışı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşma yaptı. Bahçeli, "PKK'nın yan kolu olan HDP'nin kongresindeki rezillikler rahatsız etmiştir. Cumhuriyet savcıları HDP'nin bölücü kongresi hakkında mutlaka soruşturma açmalıdır" dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Viyana Büyükelçiliği'ne atanan Ozan Ceyhun'la ilgili de konuştu ve "Bizim Viyana Büyükelçiliği'ne atanan şahısla ilgili ortak hiçbir noktamız yoktur. Geldiği yer bellidir, hüviyeti bellidir, mazisi bellidir. Sorumluluk elbette hükümetindir" ifadesini kullandı.
25.02.2020 Siyaset
Erciş eski Belediye Başkanı HDP'li Çetin'in 15 yıl hapsi istendi
Erciş eski Belediye Başkanı HDP'li Çetin'in 15 yıl hapsi istendi İçişleri Bakanlığı'nca görevden uzaklaştırılan Erciş Belediye Başkanı HDP'li Yıldız Çetin ve 10 kişi hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmanın ardından hazırladığı iddianame, Van 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Şüpheliler hakkında 15'er yıla kadar hapis cezası istenen iddianamede, Yıldız Çetin'in kente gelen terör örgütü PKK'nın sözde üst düzey sorumlularını evinde barındırdığı belirtildi.
28.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cenevre'de 'Suriye' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cenevre'de 'Suriye' mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cenevre'de düzenlenen Küresel Mülteci Forumu'nda gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemize sığınan hiçbir mülteciyi geri göndermedik. Şu anda Suriyeli olmak üzere 5 milyona yakın yerinden edilmiş kişiye ev sahipliği yapıyoruz" ifadesini kullandı.
17.12.2019 Siyaset
Varto Belediye Başkanı gözaltına alındı
Varto Belediye Başkanı gözaltına alındı Muş’un Varto Belediye Başkanı HDP’li Ülkü Karaaslan ile eş başkan Mahmut Yalçın gözaltına alındı.
17.12.2019 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısına ilişkin açıklama yaptı. Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye konusuyla ilgili Putin ile telefonda görüşeceğini bildirdi.
11.12.2019 Gündem
Dışişleri'nden Barış Pınarı Harekatı mesajı!
Dışişleri'nden Barış Pınarı Harekatı mesajı! Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, "Rusya ve ABD ile sağlanan mutabakatlarda taahhütler yerine getirilmezse Barış Pınarı Harekatı'nı sürdürme hakkımızı saklı tutuyoruz. Güvenli bölgeyi teröristlerden temizleyene kadar Suriye'den çıkmayacağız." ifadelerini kullandı.
6.12.2019 Gündem
Bakan Soylu: Kimse kusura bakmasın...
Bakan Soylu: Kimse kusura bakmasın... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "PKK'ya müzahir siyasi partinin kazandığı belediye sayısı 2009'daki yerel seçimde 98, 2014'te 103 ve 2019'da 59. Bu rakamlar terör ortadan kalktığında bölgedeki vatandaşların demokratik tercihlerini çok net ortaya koyabileceğini gösterdigese" diye konuştu.
3.09.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Eş Başkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eş başkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.