Erkek Arkadaşı

Erkek Arkadaşı

Son dakika erkek arkadaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erkek arkadaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erkek arkadaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erkek Arkadaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erkek arkadaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.896 erkek arkadaşı haberi bulunmuştur. Tüm erkek arkadaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İntihar edeceğini söyleyip yardımına çağırdı! Öğretmenin korkunç sonu..
İntihar edeceğini söyleyip yardımına çağırdı! Öğretmenin korkunç sonu.. Samsun'un İlkadım ilçesinin 19 Mayıs Mahallesi'nde bir büfeci boşanma aşamasında olduğu İngilizce öğretmeni eşine 'kendini öldürüp intihar edeceği' mesajı attıktan sonra yardımına giden kadını tabancayla öldürdü. Evde bulunan Adem Çay, Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.
6.05.2024 Gündem
İrem'i öldürdü, 'gözlerim görmüyor' dedi! Mahkeme inanamadı: Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor
İrem'i öldürdü, 'gözlerim görmüyor' dedi! Mahkeme inanamadı: Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor Kütahya'nın Emet ilçesinde 4 yıl önce kaybolan İrem Gül’ü (19) evinde öldürdüğü suçlamasıyla yargılanıp beraat eden eski erkek arkadaşı Murat Önver (38), karara itiraz süreci devam ederken başka suçtan gözaltına alındı. Polislere, "Ben sakinim, çok sakinim, sakin kalmadığım zaman adam öldürüyorum. Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor" dedi. İtirazı inceleyen Bursa Bölge Mahkemesi, sanığın sözleri nedeniyle beraat kararını bozdu. Yeniden yapılan yargılamada sanık Önver, cesedi bulunamayan İrem Gül’ü öldürmekten müebbet hapis cezasına çarptırılıp, tutuklandı.
2.03.2024 Gündem
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) istismara uğrayıp, öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet ile 38 yıl hapis cezasına çarptırılan Serkan Elçetin (40), 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' suçundan yargılandığı davanın duruşmasında savunma yaptı. Elçetin, telefonunun incelenmesini isteyip, "Eymen Sadık Durak'a cinsel istismarda bulunmadım. Davaya konu olan görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı" dedi.
20.02.2024 Gündem
Eski kız arkadaşını öldürüp kaçan şüpheli yakalanarak göz altına alındı
Eski kız arkadaşını öldürüp kaçan şüpheli yakalanarak göz altına alındı Ankara’nın Çankaya ilçesinde barışma teklifini kabul etmeyen Ayşegül Çınar’ı (44) tabancayla vurarak öldüren M.A., polis ekipleri tarafından yakalanarak göz altına alındı.
27.01.2024 Gündem
Sevgilisini Uzi ile 4 yerinden vurdu, 'şakalaşıyorduk' dedi
Sevgilisini Uzi ile 4 yerinden vurdu, 'şakalaşıyorduk' dedi Bayrampaşa'da Eliz K. (25) sevgilisi Nazlı Elmas'ı (24) suikast silahı olarak bilinen Uzi ile 4 yerinden vurdu. Eliz K.'nin polise verdiği ifadede genç kadını şakalaşırken vurduğunu söylediği öğrenildi.
18.01.2024 Gündem
Esra Akman kimdir? Kardeşi Özlem Akman öldü mü, kaç yaşında neden öldü?
Esra Akman kimdir? Kardeşi Özlem Akman öldü mü, kaç yaşında neden öldü? Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşen güzellik uzmanı Özlem Akman (26), hayatını kaybetti. Özlem'in şarkıcı Esra Akman'ın kardeşi olduğu belirtildi. Peki, Esra Akman kimdir? Kardeşi Özlem Akman öldü mü, kaç yaşında neden öldü?
16.01.2024 Gündem
Şarkıcı Esra Akman'ın 11'inci kattan düşen kardeşi öldü
Şarkıcı Esra Akman'ın 11'inci kattan düşen kardeşi öldü Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşen güzellik uzmanı Özlem Akman (26), hayatını kaybetti. Özlem'in şarkıcı Esra Akman'ın kardeşi olduğu belirtildi.
16.01.2024 Gündem
Şarkıcı Esra Akman'ı kahreden ölüm! 11'inci kattan düşen kardeşi öldü
Şarkıcı Esra Akman'ı kahreden ölüm! 11'inci kattan düşen kardeşi öldü Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşen güzellik uzmanı Özlem Akman (26), hayatını kaybetti. Özlem'in şarkıcı Esra Akman'ın kardeşi olduğu belirtildi.
16.01.2024 Gündem
'Breaking Bad' Muğla'da! Fen bilgisi öğretmeni yine yakalandı
'Breaking Bad' Muğla'da! Fen bilgisi öğretmeni yine yakalandı ABD'de yayınlanan ve kimya öğretmeninin kendi imal ettiği uyuşturucuyu satmasını konu alan 'Breaking Bad' dizisine benzer olay, 2020 yılında Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşanmıştı. Uyuşturucu ticaretinden tutuklanan eski fen bilgisi öğretmeni Sertuğ Zeki Bestel, ikinci defa uyuşturucu ile yakalanınca yine tutuklandı.
12.01.2024 Gündem
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında Normalin üstünde yüksek gelir vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişiyi dolandıran Seçil Erzan ilk kez 20 Kasım’da hâkim karşısına çıktı.
12.01.2024 Gündem
İntörn doktor Nida Nur'u 6 el ateş edip sakat bıraktı, ‘Öldürme niyetim yoktu’ dedi
İntörn doktor Nida Nur'u 6 el ateş edip sakat bıraktı, ‘Öldürme niyetim yoktu’ dedi Mersin'de intörn doktor Nida Nur Nergiz'i (24) pompalı tüfekle 6 el ateş edip, sakat kalmasına neden olan eski erkek arkadaşı teknisyen Ersin Karakuş (32), 20 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, "Bir anlık sinirle ayaklarına doğru ateş ettim. Öldürme niyetim yoktu" dedi. Nergiz'in avukatı Uğur Köksal ise “6 defa ateş ediyor. Israrla ateş etme, dur demesine rağmen ateş etmeye devam ediyor. Sanık haksız tahrik indirimi almak istiyor. Üst sınırdan ceza almasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
4.01.2024 Gündem
Derin Talu ve sevgilisi panikledi! Biri yüzünü gizledi, diğeri gazetecileri videoya çekti
Derin Talu ve sevgilisi panikledi! Biri yüzünü gizledi, diğeri gazetecileri videoya çekti Defne Samyeli ile Eren Talu'nun kızı Derin Talu, önceki gece Etiler'dey kameralara yansıdı. Gizemli erkek arkadaşı ile basın mensuplarının karşısında görünce panik olan Derin, yüzünü sakladı. Talu'nun erkek arkadaşı ise gazetecilerin videosunu çekmeye çalıştı.
30.12.2023 Magazin
16 yaşındaki kız çocuğu kayıplara karıştı! 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar'
16 yaşındaki kız çocuğu kayıplara karıştı! 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar' İstanbul Gaziosmanpaşa’da kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğundan günlerdir haber alınamıyor. Neside Aldanma'nın ailesine gönderdiği mesajlarda kaçırıldığını yazdığı görülüyor. Anne Özgür Aldanma, "Neside kuzenlerine babasına mesaj atıyor. Mesajlarda, 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar. Ben nerede olduğumu bilmiyorum' yazmış. Biz o mesajları kızımın gönderdiğine inanmıyoruz. Babası mesaj atana 'Eğer sensen kızım büyük amcanın ismini söyle' demiş telefon kapanmış" dedi.
13.12.2023 Gündem
Kilotlu çorap ile cinayet işlemişti! Polislere oynadığı oyun ortaya çıktı
Kilotlu çorap ile cinayet işlemişti! Polislere oynadığı oyun ortaya çıktı İstanbul Şişli'de, eski erkek arkadaşı Semih Sevim'i öldüren ve cesedi babasıyla birlikte Sancaktepe'de ormanlık alana atan şarkıcı Seçil Çiftçi davasında Semih Sevim’in annesi tanık olarak dinlendi. Anne Sevim Sevim, “Benim oğlum saplantılı değildi. Saplantılı olan sanığın kendisidir. Benim oğlum yerde çürüyor. O da orada çürüsün” dedi. Öte yandan mahkeme Adli Tıp Kurumu’na yazı yazarak ölüm anına ilişkin detaylı bir rapor hazırlanmasını istedi.
5.12.2023 Gündem
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili haklarında ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası verilen sanıklardan anne Mine Durak (28) ile sevgilisi Serkan Elçetin'in (39) cezaları Yargıtay'da da onandı.
28.11.2023 Gündem
Burak Deniz sonrası  Büşra Develi'nin hayatına kimse girmemişti! Aşk sorularını yanıtladı
Burak Deniz sonrası Büşra Develi'nin hayatına kimse girmemişti! Aşk sorularını yanıtladı Model Didem Soydan ile ayrılık kararı alan Burak Deniz'in adı 2018 yılında ayrıldığı Büşra Develi ile anılmıştı. Aşk iddialarını kesin bir dille yalanlayan Develi, Burak Deniz'den sonra hayatına kimseyi almamıştı. Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda ise gizemli bir erkek arkadaşıyla görüntülenmişti. Son olarak Cihangir'de kameralara yansıyan Develi, "Aşk hayatınız nasıl gidiyor?" sorusu karşısında samimi bir açıklama yaptı.
27.11.2023 Magazin
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması Tunceli'de, 5 Ocak 2020'den beri kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku'nun ailesinin avukatı Ali Çimen, "Gülistan'ın akıbetinin anlaşılacağına ilişkin noktalarda ya kamera kayıtlarının bozuk olduğu, ya o an için orayı görmediği ya da kayıtlı olmadığı, ses kayıtlarının bozuk olduğu söyleniyor. Hep bir aksilikle karşılaşmışız. Gülistan'ın baş şüphelinin evine 1 gün önce girdiğine dair güvelik kameraları var ve kayıtta. Bu dosyada var ama 1 gün sonra baş şüphelinin hareketlerini tespit etmemize yarayacak o kameralar o gün orayı görmüyor. Tutanakların birbirine çelişmesinden kaynaklı, Gülistan'ın akıbetinden bir şey anlayamadık" ifadelerini kullandı.
25.11.2023 Gündem
Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme! Araç detayı ortaya çıktı
Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme! Araç detayı ortaya çıktı Tunceli'de 5 Ocak 2020’de kaybolan ve bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku dosyasında baş şüpheli Zeinal A.’nın, polislikten ihraç edilen babası E.Y.’ye ait olan ve polis tutanağında olaydan bir gün önce Gülistan’ın zorla bindirilmeye çalışıldığı belirtilen otomobilin, soruşturmanın açıldığı 7 Ocak’ta il dışına çıkarıldığı ve yaklaşık bir hafta sonra tekrar kente getirildiği ortaya çıktı. Doku ailesinin avukatı Ali Çimen, “Bu aracın içerisinde DNA incelemesi yapın dedik, PTS’sini takip edelim dedik. Yani Elazığ’a gitmişse, buradan da başka yere gitmişse onu da takip edelim dedik. Dosyada bunların hepsini istedik ama taleplerimizin hiçbiri kabul edilmedi” dedi.
17.11.2023 Gündem
Müge Anlı’da kayıp kadının sevgilisinden şok sözler: 'Beni kurtar' diyerek yardım istedi
Müge Anlı’da kayıp kadının sevgilisinden şok sözler: 'Beni kurtar' diyerek yardım istedi Müge Anlı’da 6 yıl önce şüpheli şekilde ortadan kaybolan kadın aranıyor. Kayıp kadının sevgilisi olduğu belirtilen H.B.'nın açıklamaları şoke etti.
16.11.2023 Gündem
İyilik yaptı, karısı arkadaşıyla yasak aşk yaşadı! Mesajları ortaya çıktı, peş peşe öldürdü
İyilik yaptı, karısı arkadaşıyla yasak aşk yaşadı! Mesajları ortaya çıktı, peş peşe öldürdü Denizli'nin Pamukkale ilçesinde erkek arkadaşı Yusuf Cavlak (37) ile sokakta yürüyen Özlem Ülker (38), eşi Emin Ülker'in (38) silahlı saldırısına uğradı. Pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Cavlak ve Ülker, hayatını kaybederken, olay yerinden ayrılan Emin Ülker ise kısa süre sonra aynı silahla intihar etti. Kan donduran olayın detayları ve mesaj ortaya çıktı.
14.11.2023 Yaşam
Eşine ve erkek arkadaşını öldürüp intihar etti! Sokak ortasında korkunç vahşet
Eşine ve erkek arkadaşını öldürüp intihar etti! Sokak ortasında korkunç vahşet Denizli'nin Pamukkale ilçesinde erkek arkadaşı Yusuf Cavlak (37) ile sokakta yürüyen Özlem Ülker (38), eşi Emin Ülker'in (38) silahlı saldırısına uğradı. Pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Cavlak ve Ülker, hayatını kaybederken, olay yerinden ayrılan Emin Ülker ise kısa süre sonra aynı siyahla intihar etti. Emin Ülker'in olaydan 4 saat önce sosyal medya hesabından, "Ölümümden Yusuf Cavlak ve eşim Özlem Ülker sorumludur. Hakkım varsa eşim ve Yusuf Cavlak haricinde herkese helal olsun" paylaşımında bulunduğu ortaya çıktı.
14.11.2023 Yaşam
İstanbul’da film gibi olay: Sevgililerin kapkaç oyununu polis bozdu
İstanbul’da film gibi olay: Sevgililerin kapkaç oyununu polis bozdu Kağıthane’de bir kadın, iş yaptığı ortağının yarım milyon lirasını çalmak için akılalmaz bir plan yaptı. Sevgilisini kapkaççı kılığına sokan kadın, bankadan çektiği parayı çaldırttı. Olaydan sonra emniyete giderek kapkaça uğradığını söyleyen kadının oyununu Kağıthane Asayiş Büro Amirliği polisleri bozdu. Kapkaçtan hemen önce sevgilisiyle aynı anda telefon görüşmesini sonlandıran kadını, acemi oyunculuğu ele verdi. Film gibi olay kameralara anbean yansıdı.
12.11.2023 Gündem
Bazanın altından cesedi çıkmıştı! Katilin kimliği ve cinayet nedeni şok etti
Bazanın altından cesedi çıkmıştı! Katilin kimliği ve cinayet nedeni şok etti Kayıp olarak aranırken bazanın altında ölü olarak bulunan kadınla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Evde yapılan incelemelerin ardından kadının cansız bedeni morga kaldırıldı. Yapılan otopsi incelemesinin ardından Doğan'ın cenazesi, Çankırı Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Gasilhanesi önünde kılınan cenaze namazının ardından Sarıbaba Mezarlığı'nda toprağa verildi.
10.11.2023 Gündem
Cinayetin altından istismar iddiası çıktı
Cinayetin altından istismar iddiası çıktı Bursa’da, servis araçlarında hostes olarak çalışan sevgilisi Aysun Y.'nin (38) patronu Kamil Öğütçü'yü (50) öldüren Ali Dinç (46), duruşmada boğuşma sırasında tabancanın yere düşüp ateş aldığını öne sürdü. Müebbet hapsi istenen Ali Dinç, Öğütçü ile sevgilisine tecavüz ettiği iddiasıyla kavga ettiklerini belirtti. Aysun Y. ise ifadesinde, Kamil Öğütçü'nün olaydan 20 gün önce kendisine, 'Sen dul kadınsın. Çok güzelsin. Erkeksiz yaşayamazsın’ dediğini öne sürerek, “Dövüp, bana tecavüz etti. Aralarında çıkan kavgada Ali’nin yere düşen tabancasını almak istediler. Silah patladı. Patronum öldü” diye konuştu.
10.11.2023 Yaşam
Ev sahibinin sürekli eşya yenilemesinden şüphelenen kiracı sistem kurdu! Güvenlik kamerasındaki görüntüler şok etti...
Ev sahibinin sürekli eşya yenilemesinden şüphelenen kiracı sistem kurdu! Güvenlik kamerasındaki görüntüler şok etti... Ev sahibinin sürekli eşyalarını yenilemesinden şüphelenen kiracı evine güvenlik sistemi kurdu. Bursa'da yeni taşındığı evinden aralıklarla döviz ve ziynet eşyalarının çalındığı fark eden Ecem Gökçe Seyhan (33), şüphelendiği ev sahibi Ayşegül K.'nin (42) hırsızlık yaptığını yatak odasına kurduğu güvenlik kamerası ile ortaya çıkarttı. Gözaltına alınan ev sahibi suçunu itiraf ederken, Seyhan'ın toplamda 400 bin lira değerinde döviz ile ziynet eşyasının çalındığı belirlendi.
31.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erkek Arkadaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erkek arkadaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.