Erhan Usta

Erhan Usta

Son dakika erhan usta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erhan usta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erhan usta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erhan Usta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erhan usta gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 erhan usta haberi bulunmuştur. Tüm erhan usta haberleri aşağıda listelenmiştir.
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı?
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı? İYİ Parti, 27 Nisan'da olağanüstü kongreye gidiyor. Kongreye 11 gün kala partide başkanlık için 'ağabey formülü' gündeme geldi. Başkanlık yarışında yeni isimler aday olacak mı, kimlerin isimleri ön planda? İYİ Parti'deki son kulis bilgilerini CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova paylaştı.
16.04.2024 Gündem
Akşener'in A Takımı belli oldu! İYİ Parti'de başkanlık divanı belirlendi
Akşener'in A Takımı belli oldu! İYİ Parti'de başkanlık divanı belirlendi İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, partinin A Takımı'nın belli olduğunu bildirdi. İYİ Parti'de kurultay sonrası belirlenen yeni Başkanlık Divanı'nda Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Genel Sekreter Ayfer Yılmaz, Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu oldu.
4.07.2023 Gündem
İYİ Parti'de TBMM Grup Başkanı Koray Aydın seçildi
İYİ Parti'de TBMM Grup Başkanı Koray Aydın seçildi İYİ Parti’de TBMM Grup Başkanı Koray Aydın, grup başkanvekilleri ise Müsavat Dervişoğlu ve Erhan Usta seçildi.
7.06.2023 Gündem
Samsun 2023 seçim sonuçları: Samsun Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! Samsun hangi parti kazandı?
Samsun 2023 seçim sonuçları: Samsun Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! Samsun hangi parti kazandı? Samsun seçim sonuçları 14 Mayıs 2023 akşamı belli oluyor. Genel seçim sonuçlarının yanısıra 28. dönem milletvekili sonuçları da açıklanıyor. Partilerin, ittifakların oy oranlarının canlı olarak takip edileceği gazetevatan seçim 2023 sayfasında anlık olarak Samsun ilçelerin seçim sonuçları yer alacak. Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı adayları olduğu Samsun'da hangi parti kazandı? Samsun Cumhur ittifakı, Millet İttifakı kim kazandı? MHP, CHP, İYİ Parti, AK Parti, Yeşil Sol Parti oy oranları ne oldu? Samsun hangi parti kazandı? İşte 14 Mayıs 2023 Samsun seçim sonuçları...
14.05.2023 Seçim
İYİ Parti milletvekili aday listesi açıklandı
İYİ Parti milletvekili aday listesi açıklandı 14 Mayıs seçimlerine gidilirken İYİ Parti aday listesi kesinleşti. İdris Naim Şahin Ordu 1. sırada yer alırken, Gökhan Zan da listede yer buldu.
9.04.2023 Gündem
Meral Akşener, Altılı Masa'daki gerilimi ilk kez anlattı: Kılıçdaroğlu hiddetlenip ayağa kalktı
Meral Akşener, Altılı Masa'daki gerilimi ilk kez anlattı: Kılıçdaroğlu hiddetlenip ayağa kalktı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6 Mart'taki toplantıya katılıp katılmayacağı belli oldu. CHP’li büyükşehir belediye başkanları ile görüşen Kılıçdaroğlu, Akşener’e, bir yanına Mansur Yavaş diğer yanına Ekrem İmamoğlu’nu alarak verdiği pozla yanıt verdi. Akşener ise yaşanan süreç ile ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu.
5.03.2023 Gündem
CHP'nin Akşener stratejisi ortaya çıktı! İşte İYİ Parti'nin adaylık için yeşil ışık yaktığı isim
CHP'nin Akşener stratejisi ortaya çıktı! İşte İYİ Parti'nin adaylık için yeşil ışık yaktığı isim İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6 Mart'taki toplantıya katılıp katılmayacağı belli oldu. CHP’li büyükşehir belediye başkanları ile görüşen Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Akşener’e, bir yanına Mansur Yavaş diğer yanına Ekrem İmamoğlu’nu alarak verdiği pozla yanıt verdi. Akşener’in adaylık için yeşil ışık yaktığı isim ise tartışma konusu oldu.
5.03.2023 Gündem
İYİ Partili Usta: Yaptıkları hatayı düzeltecek beyan ortaya koyarlarsa bizim için kapı açıktır
İYİ Partili Usta: Yaptıkları hatayı düzeltecek beyan ortaya koyarlarsa bizim için kapı açıktır İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, İYİ Parti’nin muhalefet masasına yeniden katılma durumuna ilişkin, “Mutabakatla karar alma konusunda son toplantıda yaptıkları hatayı düzeltecek bir irade beyanı ortaya koyarlarsa her zaman için masa o anlamda devam eder, bizim için kapı açıktır” dedi.
4.03.2023 Gündem
İmamoğlu ve Yavaş Akşener ile görüşecek
İmamoğlu ve Yavaş Akşener ile görüşecek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret edecek.
4.03.2023 Gündem
Meclis çalışmalarına 21 Şubat'a kadar ara
Meclis çalışmalarına 21 Şubat'a kadar ara TBMM Genel Kurulu, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem nedeniyle çalışmalarına 21 Şubat'a kadar ara verdi.
14.02.2023 Gündem
Bakan Nebati'den otomobilde ÖTV indirimi iddialarına yanıt
Bakan Nebati'den otomobilde ÖTV indirimi iddialarına yanıt Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, otomobillerden alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ile ilgili bir çalışma yapılmadığını duyurdu.
10.11.2022 Ekonomi
Kadınlara ve sağlıkçılara şiddetin önlenmesi teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda
Kadınlara ve sağlıkçılara şiddetin önlenmesi teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda TBMM Genel Kurulu'nda, kadınlara ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti önlemeyi amaçlayan, 'Türk Ceza Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmeleri başladı. 
10.05.2022 Gündem
İYİ Parti'li Usta: Asgari ücrette güncelleme yapılmalı
İYİ Parti'li Usta: Asgari ücrette güncelleme yapılmalı İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, "Bugün Türkiye enflasyonda rekordan rekora koşuyor. Asgari ücret mutlak şekilde değiştirilmelidir, güncelleme yapılmalıdır" dedi.
4.04.2022 Siyaset
İYİ Parti'li Usta: Enflasyon en büyük istikrarsızlık kalemidir
İYİ Parti'li Usta: Enflasyon en büyük istikrarsızlık kalemidir İYİ Parti Grup Başkan Vekili Erhan Usta, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı enflasyon rakamlarına ilişkin, "Bu enflasyon rakamları zannediyorum son 30 yılın en büyük rakamları. Oysaki enflasyon en büyük istikrarsızlık kalemidir" dedi.
3.02.2022 Siyaset
TBMM Genel Kurulu'nda 'zam' gündemi
TBMM Genel Kurulu'nda 'zam' gündemi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yeni yılın ilk mesaisi için toplanan Genel Kurul'da grup başkan vekillerince, zam oranları üzerine açıklamalar yapıldı.
4.01.2022 Siyaset
Meclis'te 'el hareketi' ve 'küfür' gerginliği!
Meclis'te 'el hareketi' ve 'küfür' gerginliği! TBMM Genel Kurulu'nda İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ün, AK Parti'li Zühtü Demirbağ'a el hareketi yapıp küfretmesinin duyulması üzerine gerginlik yaşandı. AK Parti'li kadın milletvekilleri Öztürk'e tepki gösterip, özür dilemesini istedi.
9.12.2021 Siyaset
Eski bakan Hayrettin Uysal için TBMM'de tören
Eski bakan Hayrettin Uysal için TBMM'de tören Ankara'da hayatını kaybeden eski Sosyal Güvenlik Bakanı Hayrettin Uysal (93) için TBMM'de tören düzenlendi.
26.11.2021 Siyaset
Erhan Usta kimdir? Lütfü Türkkan'ın yerine gelen yeni Grup Başkanvekili Erhan Usta kaç yaşında, nereli?
Erhan Usta kimdir? Lütfü Türkkan'ın yerine gelen yeni Grup Başkanvekili Erhan Usta kaç yaşında, nereli? İYİ Parti'deki görevinden istifa eden Lütfü Türkkan'ın yerine yeni Grup Başkanvekili Erhan Usta oldu. Erhan Usta’nın İYİ Parti yeni grup başkanvekili olmasıyla hakkında merak edilenler arttı. Peki, Erhan Usta kimdir? Erhan Usta kaç yaşında, nerelidir? İşte yeni Grup Başkanvekili Erhan Usta ile ilgili merak edilenler...
9.11.2021 Gündem
İYİ Parti'nin yeni grup başkanvekili Erhan Usta oldu
İYİ Parti'nin yeni grup başkanvekili Erhan Usta oldu Lütfü Türkkan'ın istifasının ardından boşalan İYİ Parti Grup Başkanvekilliği'ne Erhan Usta seçildi.
8.11.2021 Siyaset
Asgari ücret desteği! Geriye dönük olarak da uygulanacak
Asgari ücret desteği! Geriye dönük olarak da uygulanacak Asgari ücret desteği geliyor. Detaylar netleşti. Her bir asgari ücretli için 75 TL ödenecek. Ocaktan itibaren geçerli kabul edilecek. Asgari ücret desteğinin 2021 yılında da uygulanmasına ilişkin yasal düzenleme TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi. İşçi başına günlük 2.50 TL, aylık 75 TL tutarındaki destek ocak ayından geçerli olacak. Önceki aylara ait birikmiş destek tutarları da işletmelerin ödemeleri gereken primlerden topluca mahsup edilecek.
15.07.2021 Ekonomi
Dolarlar havada uçuşuyor! Hava parası dudak uçuklattı...
Dolarlar havada uçuşuyor! Hava parası dudak uçuklattı... Döviz bürolarında devir işlemleri sırasında uygulanan hava parası 400 bin dolara kadar çıkınca yasal düzenleme yapıldı. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edilen düzenlemeyle hava parası yerine kamuya ödeme yapılması amaçlanıyor. İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta da, sistemin taksi plakası sistemine benzediğini belirtti. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Şakir Ercan Gül de, 2019’dan bu yana yeni döviz bürosuna izin verilmediğini belirtti.
14.07.2021 Ekonomi
İYİ Partili Tatlıoğlu: CHP ile Türkiye'yi birlikte yönetelim iddiamız yok!
İYİ Partili Tatlıoğlu: CHP ile Türkiye'yi birlikte yönetelim iddiamız yok! İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, Millet İttifakı'nın geleceğiyle ilgili, "Bizim Cumhuriyet Halk Partisi ile Türkiye'yi birlikte yönetelim iddiamız yok. Bizim birlikte Türkiye'nin önünü açalım iddiamız var" dedi. Tatlıoğlu, “Bir seçime girdik, her partinin kendi Cumhurbaşkanı adayı vardı. Biz kazansaydık Türkiye'yi Meral Akşener yönetecekti, CHP kazansaydı Muharrem İnce yönetecekti” diye konuştu.
13.01.2021 Siyaset
TBMM'de bütçe maratonu yarın başlıyor
TBMM'de bütçe maratonu yarın başlıyor TBMM Genel Kurulu'nda, yarın başlayacak 'bütçe maratonu' 18 Aralık’ta tamamlanacak. Bütçe görüşmelerinde, Covid-19 tedbirleri kapsamında alınan önlemler uygulanacak.
6.12.2020 Siyaset
Bakan Elvan, Plan ve Bütçe Komisyonu'na veda etti
Bakan Elvan, Plan ve Bütçe Komisyonu'na veda etti Cumhurbaşkanı Kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine atanan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu eski Başkanı Lütfi Elvan, komisyon üyelerine veda ederek, "Hakkınızı helal edin" dedi.
10.11.2020 Siyaset
Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Lütfi  Elvan atandı, Bakan Elvan'dan ilk açıklama...
Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Lütfi Elvan atandı, Bakan Elvan'dan ilk açıklama... Cumhurbaşkanı Kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Lütfi Elvan atandı. Elvan Meclis'ten Cumhurbaşkanlığı kabinesine giden 5'inci milletvekili oldu. Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'dan ilk açıklama geldi. Bakan Elvan "Öncesinde bilgim yoktu. Sürpriz oldu" dedi.
10.11.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Erhan Usta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erhan usta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.