Aslı Enver ve kızı uçakta! Berkin Gökbudak'ın yorumu hayran bıraktı
Aslı Enver ve kızı uçakta! Berkin Gökbudak'ın yorumu hayran bıraktı Aslı Enver kızının uçağa bindiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Aslı Enver'in paylaşımı beğeni toplarken, eşi Berkin Gökbudak'tan da hem kızına hem de karısına yorum gecikmedi.
3.12.2023 Magazin
Faslı aile karavanla dünya turunda
Faslı aile karavanla dünya turunda Karavanla dünya turuna çıkan Faslı Osmani ailesi, Güney Amerika etabının ardından şimdi de Asya yolculuğuna hazırlanıyor.
17.06.2021 Dünya
Osmanlı’yı savaşa götüren Enver Paşa’nın gizli emri...
Osmanlı’yı savaşa götüren Enver Paşa’nın gizli emri... Prof. Dr. Mustafa Balcıoğlu’nun Genelkurmay’ın arşivinden çıkardığı belgelere göre Alman gemilerinin Boğazlar’dan geçişi ve Rus gemilerine saldırı emrini sadrazamdan habersiz Enver Paşa vermiş.
29.09.2021 Gündem
Haydarpaşa otel mi olacak?..
Haydarpaşa otel mi olacak?.. CNN Türk televizyonunda yayınlanan, Enver Aysever’in sunduğu Aykırı Sorular programı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı’yı konuk etti. Ilıcalı, eski banliyö hattındaki tarihi istasyonların hepsinin korunacağını ve Haydarpaşa Garı’nıni gar olarak muhafaza edilip, yerine otel yapılmayacağını söyledi. İşte o anlar…
25.06.2014 Haber
Pınar Kür’den olay yaratacak sözler..
Pınar Kür’den olay yaratacak sözler.. CNN Türk'te Enver Aysever'in sunduğu Aykırı Sorular programına katılan yazar Pınar Kür, başörtülüler için olay yaratacak ifadeler kullandı. Kür, ‘ben öyle başını, şurasını burasını örten kadınlarla, tamamen Playboy dergisine çıplak poz veren kadınlar arasında zihniyet olarak fark görmüyorum’ dedi.
9.04.2014 Haber
Ampulden Hazine’ye 750 milyon!
Ampulden Hazine’ye 750 milyon! Ampul üretmek için şirketler sıraya girdi
1.05.2013 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri